2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben canım
Detaylarını öğrendin mi testin peki

Ben canım
Detaylarını öğrendin mi testin peki
Numara verdi doktorum, 2 şirket var dedi , biri daha ayrıntılıymış. 46 kromozoma da bakılıyor dedi. 4 bin filandır fiyatları dedi . Henüz o kadar biliyorum. Haftaya yaptırabilirsin . 10 haftalık olacak dedi

Bir de doktorum d vitamını günlük 10 damla kullan dedi eczaneci ilaca 4 damla yazmış ne yapmam lazım ben mi doktoru yanlış anladım acaba

Bende tablodan bakınca kafam karışıyor Aralık doğumluyum kendi hesaplama yapan bi site var oraya bak bence canım
kendi hesaplanmasında 1 yıl üzerine koymuyor galiba farklı çıkıyor.ben yaşım konusunda kararsızım 95liyim 25 diyordum ama 26 mıyım yıl dolmadan yaş sayılıyor mu acaba

Bayanlar size Bi sorum olucak ilk gebeliğim ve ultrason görüntülerinden anlamıyorum ben doktora gittiğimde karından kese göründü sat a göre 5+6 de gitmiştim ama doktor 4+6 dedi geç döllenme olduğunu pek sanmıyorum klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ne zaman olduğunu biliyorum yani acaba karından bakılan ve vajinal usg farklı mı oluyo yada Bi ihtimal geç döllenme mi

Bende döllenme zamanımı biliyordum canım 1 hafta geri çıktı taktım kafaya başka doktora gittim haftamla uyumludu şuanda 3 gün önde gidiyor sana tavsiyem çok takılmaman ya da başka doktora gitmen hayırlı olsun

Mesela benim son adet tarihim 22 şubat zaten reglim 1 hafta sürüyor ozaman hamile kaldığım ay mart oluyor değilmi kafamda deli sorular

Çok teşekkür ederim sat a göre hesaplarsam 6+3 bugün
pazartesi çağırdı kalp atışına ama bi hafta geri dense erken oluyo kalp atışı için Bi karşılıklık oldu ama anlayamadım

Çok teşekkür ederim sat a göre hesaplarsam 6+3 bugün
pazartesi çağırdı kalp atışına ama bi hafta geri dense erken oluyo kalp atışı için Bi karşılıklık oldu ama anlayamadım
6+ Larda kalp atışı genelde görülüyor canım ilk sayfada tabloya bakabilirsin hepimizin yazıyor.. yani muhtemelen haftaya görmüş olursun bazen bebek geri görünüyor sonra aşırı hızlıca açığı kapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…