- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.261
Ben canımMerhaba kızlar.Bugün benim kontrolüm vardı. 8 +2 sanıyordum Bir hafta önde çıktı 9+3 Bıdır bıdır hareketi vardı. Doktor haftaya nıfty test önerdi . Cinsiyet de belli oluyormuş . Yaptıran yaptırmayı düşünen var mı ?
Numara verdi doktorum, 2 şirket var dedi , biri daha ayrıntılıymış. 46 kromozoma da bakılıyor dedi. 4 bin filandır fiyatları dedi . Henüz o kadar biliyorum. Haftaya yaptırabilirsin . 10 haftalık olacak dediBen canım
Detaylarını öğrendin mi testin peki
Bende tablodan bakınca kafam karışıyor Aralık doğumluyum kendi hesaplama yapan bi site var oraya bak bence canımarkadaşlar çin takvine göre yaşım kaç oluyor anlayan var mı? 95 Ekim doğumluyum
kendi hesaplanmasında 1 yıl üzerine koymuyor galiba farklı çıkıyor.ben yaşım konusunda kararsızım 95liyim 25 diyordum ama 26 mıyım yıl dolmadan yaş sayılıyor mu acabaBende tablodan bakınca kafam karışıyor Aralık doğumluyum kendi hesaplama yapan bi site var oraya bak bence canım
Ay o nasıl bişeydi sanki bir anımsama yasadım suan heveslendımGünaydın Güzeller
Bulantı bilekliği aldım denemeye başladım faydasını görürsem eğer sizlere soylicem
Bende 90 ekim 31 e bakıyorumkendi hesaplanmasında 1 yıl üzerine koymuyor galiba farklı çıkıyor.ben yaşım konusunda kararsızım 95liyim 25 diyordum ama 26 mıyım yıl dolmadan yaş sayılıyor mu acaba
Yıla bakınca 26 aya bakınca 25buçukkendi hesaplanmasında 1 yıl üzerine koymuyor galiba farklı çıkıyor.ben yaşım konusunda kararsızım 95liyim 25 diyordum ama 26 mıyım yıl dolmadan yaş sayılıyor mu acaba
Şimdi baktım da bide çin yaşımızı hesaplayıp öyle bakmak lazımmış iyice karıştıkendi hesaplanmasında 1 yıl üzerine koymuyor galiba farklı çıkıyor.ben yaşım konusunda kararsızım 95liyim 25 diyordum ama 26 mıyım yıl dolmadan yaş sayılıyor mu acaba
Bu hesaba göre 25 yaşını 3 ay yaşayabilioYıla bakınca 26 aya bakınca 25buçuk
Bende döllenme zamanımı biliyordum canım 1 hafta geri çıktı taktım kafaya başka doktora gittim haftamla uyumludu şuanda 3 gün önde gidiyor sana tavsiyem çok takılmaman ya da başka doktora gitmen hayırlı olsunBayanlar size Bi sorum olucak ilk gebeliğim ve ultrason görüntülerinden anlamıyorum ben doktora gittiğimde karından kese göründü sat a göre 5+6 de gitmiştim ama doktor 4+6 dedi geç döllenme olduğunu pek sanmıyorum klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ne zaman olduğunu biliyorum yani acaba karından bakılan ve vajinal usg farklı mı oluyo yada Bi ihtimal geç döllenme mi
Çok teşekkür ederim sat a göre hesaplarsam 6+3 bugünBende döllenme zamanımı biliyordum canım 1 hafta geri çıktı taktım kafaya başka doktora gittim haftamla uyumludu şuanda 3 gün önde gidiyor sana tavsiyem çok takılmaman ya da başka doktora gitmen hayırlı olsun
Aynen benımde 28 ocak ama şubata bakıyorumMesela benim son adet tarihim 22 şubat zaten reglim 1 hafta sürüyor ozaman hamile kaldığım ay mart oluyor değilmi kafamda deli sorular
Bende kullanmaya başladım dün, eczacı eşime günde 4 defa 1 damla dil altına veya suyuna damlatın demişBir de doktorum d vitamını günlük 10 damla kullan dedi eczaneci ilaca 4 damla yazmış ne yapmam lazım ben mi doktoru yanlış anladım acaba
6+ Larda kalp atışı genelde görülüyor canım ilk sayfada tabloya bakabilirsin hepimizin yazıyor.. yani muhtemelen haftaya görmüş olursunÇok teşekkür ederim sat a göre hesaplarsam 6+3 bugün
pazartesi çağırdı kalp atışına ama bi hafta geri dense erken oluyo kalp atışı için Bi karşılıklık oldu ama anlayamadım
Ben de yorumları okuyarak heveslenip aldım pahalı bişey de değil zaten kaybedecek biseyim yok dedimAy o nasıl bişeydi sanki bir anımsama yasadım suan heveslendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?