- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.281
Biraz pahalıymış ama mantıklı mi ki araştırınca hoşuma gittiNumara verdi doktorum, 2 şirket var dedi , biri daha ayrıntılıymış. 46 kromozoma da bakılıyor dedi. 4 bin filandır fiyatları dedi . Henüz o kadar biliyorum. Haftaya yaptırabilirsin . 10 haftalık olacak dedi
Bende 90 ekim 31 e bakıyorumsende 26 ya bak canım
26 diyelim napalmYıla bakınca 26 aya bakınca 25buçuk
evet ya karışık ocakta doğduysak 2 yaş ocaktan sonra doğduysak 1 yaş eklicekmişiz galiba amaaan neyse uğraşamıcamŞimdi baktım da bide çin yaşımızı hesaplayıp öyle bakmak lazımmış iyice karıştı
aa benim eşime de ekmeğe bile 4 damla damlatsa yeter demişBende kullanmaya başladım dün, eczacı eşime günde 4 defa 1 damla dil altına veya suyuna damlatın demiş
devit 3 ise 10 damla canımBir de doktorum d vitamını günlük 10 damla kullan dedi eczaneci ilaca 4 damla yazmış ne yapmam lazım ben mi doktoru yanlış anladım acaba
6. Haftadan sonra başlar hiç olmayadabilir.Kızlar 5haftslık falanım ama hiç bir belirti yok olmaması normalmi ?
Rahatsız edıyor mı bilekte sıkıyor muBen de yorumları okuyarak heveslenip aldım pahalı bişey de değil zaten kaybedecek biseyim yok dedimakupunktur etkisi yaratiyormus işe yaradı gibi
Ben yaptırmaya karar verdim . Henüz arayıp görüşmesem de . Doğruluk oranı yüzde 99 muşBiraz pahalıymış ama mantıklı mi ki araştırınca hoşuma gitti
Hiç düşünmedim araştırmadım açıkçası hamilelik yeni oluncaKızlar sordum kimse yazmamış biz 3 ay dolunca corona aşısı olabiliyormuşuz öncelik gruptaymışız ne diyosunuz
Evet oluyor canım moral bozma ilaçını kullan ve dinlenKizlar merhaba bugün 6+2 deyim keseyi gördüm ama kalp atışı için pztsi gidecektim progestan kullanmama rağmen dunden beri tuvalete gittiğinde peçete kahverengi leke geliyor öyle.olinca moralim çok bozuldu sizlerde de böyle şeyler olmuş muydu acaba
Çamur gibi tuvalete gitmek istiyorum daha önce 2 kimyasalım vardı bu da aşılamayla 1 senin sonunda oldu o yüzden çok tedirginimEvet oluyor canım moral bozma ilaçını kullan ve dinlen
Doktorum bişey söylemedi bana sağlık ocağında ebe söyledi 3 ay yasak diye ama ne lekelenme ne başka bir sorun hiç yok gebeliğin başından beri ben de ne olur ne olmaz diye ara verdim 3. Ay dolana kadarKızlar doktorunuz cinsel perhiz istedi mi ?
Benim de yerleşme kanaması olmuştu onun için Progeston kullanıyorum. Geçen pazartesi gittiğimde bir şey demedi. Biz de cinsel perhiz uyguluyoruz öğrendiğimden beri de, sormak istedim acaba doğru mu yapıyoruz diyeDoktorum bişey söylemedi bana sağlık ocağında ebe söyledi 3 ay yasak diye ama ne lekelenme ne başka bir sorun hiç yok gebeliğin başından beri ben de ne olur ne olmaz diye ara verdim 3. Ay dolana kadar
Bende progestan fitil kullandıgim icin eğer sende kullanıyorsan sabah kalktıgımda su gibi akıntım oluyor.Kızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Hareketlerini de hissetmeye başlasak oda ayrı bir stress, biraz zaman hareket etmese onda da telaş oluyor neyazık kiNormal canım
Sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle olacağız bende habire kendimi dinliyorum aman şu geçti bişey olmasın falan kafayı yiyeceğim
Hangi firmalar canım ,bize de yazar mısın ?Numara verdi doktorum, 2 şirket var dedi , biri daha ayrıntılıymış. 46 kromozoma da bakılıyor dedi. 4 bin filandır fiyatları dedi . Henüz o kadar biliyorum. Haftaya yaptırabilirsin . 10 haftalık olacak dedi
Benim ilk gebeligimde çin takvimi tutmamamıştıarkadaşlar çin takvine göre yaşım kaç oluyor anlayan var mı? 95 Ekim doğumluyum
Ben olmayı düşünmüyorum canımKızlar sordum kimse yazmamış biz 3 ay dolunca corona aşısı olabiliyormuşuz öncelik gruptaymışız ne diyosunuz
Nerdeyde grupta herkeste lekelenme hatta kanama oldu canım, dinlenmeye çok ayakta kalmamaya çalış.Ilaçlarini almaya devam et.Pztsiymis zaten kontrolun inşallah icinde rahatlar gorunce kalp atışlarınıKizlar merhaba bugün 6+2 deyim keseyi gördüm ama kalp atışı için pztsi gidecektim progestan kullanmama rağmen dunden beri tuvalete gittiğinde peçete kahverengi leke geliyor öyle.olinca moralim çok bozuldu sizlerde de böyle şeyler olmuş muydu acaba
Benim ilk günden beri var cinsel perhizimiz ,özellikle lekelenmem oldugu icin uzun sure yasak olucak gibi.Zaten bende cekiniyorumKızlar doktorunuz cinsel perhiz istedi mi ?
Önlem almak iyidir senin de leke olmuş olsun ne olur ne olmaz ilk 3 ay riskli ondan sonra sorun olmuyo zaten öyle biliyorumBenim de yerleşme kanaması olmuştu onun için Progeston kullanıyorum. Geçen pazartesi gittiğimde bir şey demedi. Biz de cinsel perhiz uyguluyoruz öğrendiğimden beri de, sormak istedim acaba doğru mu yapıyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?