2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Numara verdi doktorum, 2 şirket var dedi , biri daha ayrıntılıymış. 46 kromozoma da bakılıyor dedi. 4 bin filandır fiyatları dedi . Henüz o kadar biliyorum. Haftaya yaptırabilirsin . 10 haftalık olacak dedi
Biraz pahalıymış ama mantıklı mi ki araştırınca hoşuma gitti

Bende 90 ekim 31 e bakıyorum sende 26 ya bak canım
Yıla bakınca 26 aya bakınca 25buçuk
26 diyelim napalm 26 dersem kız 25 dersem erkek hayırlısı
Şimdi baktım da bide çin yaşımızı hesaplayıp öyle bakmak lazımmış iyice karıştı
evet ya karışık ocakta doğduysak 2 yaş ocaktan sonra doğduysak 1 yaş eklicekmişiz galiba amaaan neyse uğraşamıcam
Bende kullanmaya başladım dün, eczacı eşime günde 4 defa 1 damla dil altına veya suyuna damlatın demiş
aa benim eşime de ekmeğe bile 4 damla damlatsa yeter demiş ilginç doktora soruyum bir

Kizlar merhaba bugün 6+2 deyim keseyi gördüm ama kalp atışı için pztsi gidecektim progestan kullanmama rağmen dunden beri tuvalete gittiğinde peçete kahverengi leke geliyor öyle.olinca moralim çok bozuldu sizlerde de böyle şeyler olmuş muydu acaba

Evet oluyor canım moral bozma ilaçını kullan ve dinlen

Kızlar doktorunuz cinsel perhiz istedi mi ?
Doktorum bişey söylemedi bana sağlık ocağında ebe söyledi 3 ay yasak diye ama ne lekelenme ne başka bir sorun hiç yok gebeliğin başından beri ben de ne olur ne olmaz diye ara verdim 3. Ay dolana kadar

Doktorum bişey söylemedi bana sağlık ocağında ebe söyledi 3 ay yasak diye ama ne lekelenme ne başka bir sorun hiç yok gebeliğin başından beri ben de ne olur ne olmaz diye ara verdim 3. Ay dolana kadar
Benim de yerleşme kanaması olmuştu onun için Progeston kullanıyorum. Geçen pazartesi gittiğimde bir şey demedi. Biz de cinsel perhiz uyguluyoruz öğrendiğimden beri de, sormak istedim acaba doğru mu yapıyoruz diye

Kızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Bende progestan fitil kullandıgim icin eğer sende kullanıyorsan sabah kalktıgımda su gibi akıntım oluyor.
Normal canım

Sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle olacağız bende habire kendimi dinliyorum aman şu geçti bişey olmasın falan kafayı yiyeceğim
Hareketlerini de hissetmeye başlasak oda ayrı bir stress, biraz zaman hareket etmese onda da telaş oluyor neyazık ki iyi mi niye hareket etmedi falan filan
Numara verdi doktorum, 2 şirket var dedi , biri daha ayrıntılıymış. 46 kromozoma da bakılıyor dedi. 4 bin filandır fiyatları dedi . Henüz o kadar biliyorum. Haftaya yaptırabilirsin . 10 haftalık olacak dedi
Hangi firmalar canım ,bize de yazar mısın ?
arkadaşlar çin takvine göre yaşım kaç oluyor anlayan var mı? 95 Ekim doğumluyum
Benim ilk gebeligimde çin takvimi tutmamamıştı rus takvimi var birde o tutmuştu
Kızlar sordum kimse yazmamış biz 3 ay dolunca corona aşısı olabiliyormuşuz öncelik gruptaymışız ne diyosunuz
Ben olmayı düşünmüyorum canım
Nerdeyde grupta herkeste lekelenme hatta kanama oldu canım, dinlenmeye çok ayakta kalmamaya çalış.Ilaçlarini almaya devam et.Pztsiymis zaten kontrolun inşallah icinde rahatlar gorunce kalp atışlarını
Kızlar doktorunuz cinsel perhiz istedi mi ?
Benim ilk günden beri var cinsel perhizimiz ,özellikle lekelenmem oldugu icin uzun sure yasak olucak gibi.Zaten bende cekiniyorum

Önlem almak iyidir senin de leke olmuş olsun ne olur ne olmaz ilk 3 ay riskli ondan sonra sorun olmuyo zaten öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…