- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.941
Memnun değilsen hiç düşünme canim yeni doktor arayışına gir. Bu süreçte doktor çok önemli biliyorsun. Hangi sehirdeydinZaten doktorda içime sinmemişti sırf hastane evimize 2 dk diye oraya gidiyorum bakalım araştırmaya başlayacağım bidahaki kontrole büyük ihtimalle doktor değiştireceğim
Ben devlete gidiyorum eşimde benle giriyor doktorun yanına bı sıkıntı olmadı hiçKızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Ben devlete gidiyorum eşimde benle giriyor doktorun yanına bı sıkıntı olmadı hiçKızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Konyadayım canımMemnun değilsen hiç düşünme canim yeni doktor arayışına gir. Bu süreçte doktor çok önemli biliyorsun. Hangi sehirdeydin
önceki hamileliğimde 1 2 defa devlete gitmiştim hiç almamışlardı eşimiBen devlete gidiyorum eşimde benle giriyor doktorun yanına bı sıkıntı olmadı hiç
Her hastane farklı demekki benim doğumda bile eşim yanıma geldiKonyadayım canım
önceki hamileliğimde 1 2 defa devlete gitmiştim hiç almamışlardı eşimi
Çok iyiymiş ben devlette eşimi almadıkları için özele gidiyorum açıkçası keşke burdada öyle olsa devlette çok iyi doktorlar varHer hastane farklı demekki benim doğumda bile eşim yanıma geldi
devlete gidiyorum yaşadığım ilçede kadın doktor var bu yüzden aşırı kalabalık üstelik kapı açıldığı an 4-5 kişi içeri doluşuyor nefret ediyordum 15dk mesafedeki ilçe devlette erkek doktor var hem sıra bulmak kolay hem de ultrason kısmına kadar eşim yanımda girebiliyorKızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Ahh olmaz mı canım karnıma kramp giriyor bükülü kalıyorum gözlerim akıyor resmen ama bulantı hapı işe yaradıÖğürünce kasıklarım kasılıyo ya sizinde öyle mi
Çok güzel çok şanslısınız ilçede bizim Dr yok il merkezine gidiyoruz Dr çok iyi ama kalabalık olduğu için almıyorBen devlete gidiyorum eşimde benle giriyor doktorun yanına bı sıkıntı olmadı hiç
Alıyolar devlette almadılar niye almıyolarsa tek başımıza yaptık sanki çocuğuKızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Cep sodası ne bilmiyorum ama marketten karbonat diye aldığımız şey. çeyrek çay kaşığı kadarını yarım bardak suya koyuyorum . Bizim ailede mide yanması için içilir zaten hep. Tuz yüksek tabi ama sürekli kusmaktan iyidir diye düşünüyorum. Su bile durmuyor bazen midemde.Bu cep sodası mı kullanabilirmiyiz onu tuz oranı yüksek diye biliyorum da
İlk defa dün akşam seğirme gibi bisey hissettim, cok tuhaftı. Bana içten geldi gibi geldi ama belki sadce benim büyüyen göbegimdeki kaslardırKızlar nasılsınız sizde böyle karnıznızda kelebek kanatlanmış gibi hissediyormusunuz ben genelde geceleri öyle hissediyorum resmensormak istedim
Ben kullanıyorum progeston vajinadan amaPrilam ile progestanı beraber kullanmak sorun olur mu acaba? Aynı anda kullanan var mı
Yaptır canım yine aklında kalmasın ama aldırmak büyük bi kararGünaydın kızlar . Daha iki gün önce burada nifty test hakkında yaptırmayı düşünmüyorum yönünde mesaj yazdım. Dün kalp atışı duymak için dra gittik o da 35 yaş üstü olduğu için öneririm dedi. Eşime söyledim o da yaptıralım, gerekirse çocugu aldırırız dedi. Bense hiç varolan, kendi gelmek isteyen bir cana engel olmak istemem. İnşallah sağlıkla gelir miniğimiz, bir endişe sardı beni
inşallah gelmeyiz, bana kalsa zaten aldırmam ama eşim direk o modda yaklaştı. Problemli bir cocuk olsa biz göçüp gidince oğlumuz ilgilenmek zorunda kalır bunu düşün falan dedi. Allah bununla sınamaz bizi inşallah. Zaten bu dönemde gebelerin çoğu takıyor bu konuya, şimdi gerildim ben de.Yaptır canım yine aklında kalmasın ama aldırmak büyük bi kararbir sürü insan var 35inden sonra doğuran ve sağlıklı.Doktor tedbir amaçlı söylemiştir.İnşallah bi sıkıntı olmaz da o evreleri gelmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?