2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Zaten doktorda içime sinmemişti sırf hastane evimize 2 dk diye oraya gidiyorum bakalım araştırmaya başlayacağım bidahaki kontrole büyük ihtimalle doktor değiştireceğim
Memnun değilsen hiç düşünme canim yeni doktor arayışına gir. Bu süreçte doktor çok önemli biliyorsun. Hangi sehirdeydin

Kızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
devlete gidiyorum yaşadığım ilçede kadın doktor var bu yüzden aşırı kalabalık üstelik kapı açıldığı an 4-5 kişi içeri doluşuyor nefret ediyordum 15dk mesafedeki ilçe devlette erkek doktor var hem sıra bulmak kolay hem de ultrason kısmına kadar eşim yanımda girebiliyor

Öğürünce kasıklarım kasılıyo ya sizinde öyle mi
Ahh olmaz mı canım karnıma kramp giriyor bükülü kalıyorum gözlerim akıyor resmen ama bulantı hapı işe yaradı
Ben devlete gidiyorum eşimde benle giriyor doktorun yanına bı sıkıntı olmadı hiç
Çok güzel çok şanslısınız ilçede bizim Dr yok il merkezine gidiyoruz Dr çok iyi ama kalabalık olduğu için almıyor

Bu cep sodası mı kullanabilirmiyiz onu tuz oranı yüksek diye biliyorum da
Cep sodası ne bilmiyorum ama marketten karbonat diye aldığımız şey. çeyrek çay kaşığı kadarını yarım bardak suya koyuyorum . Bizim ailede mide yanması için içilir zaten hep. Tuz yüksek tabi ama sürekli kusmaktan iyidir diye düşünüyorum. Su bile durmuyor bazen midemde.

Kızlar nasılsınız sizde böyle karnıznızda kelebek kanatlanmış gibi hissediyormusunuz ben genelde geceleri öyle hissediyorum resmen sormak istedim
İlk defa dün akşam seğirme gibi bisey hissettim, cok tuhaftı. Bana içten geldi gibi geldi ama belki sadce benim büyüyen göbegimdeki kaslardır

Günaydın kızlar . Daha iki gün önce burada nifty test hakkında yaptırmayı düşünmüyorum yönünde mesaj yazdım. Dün kalp atışı duymak için dra gittik o da 35 yaş üstü olduğu için öneririm dedi. Eşime söyledim o da yaptıralım, gerekirse çocugu aldırırız dedi. Bense hiç varolan, kendi gelmek isteyen bir cana engel olmak istemem. İnşallah sağlıkla gelir miniğimiz, bir endişe sardı beni

Gunaydin kizlar,bu grupda herseyin ilkini ben yasiyorum her halde.kasimin ilk gunuyum Allah nasip ederse.pihtilasma homo oldugundan sulandirici iyne sart dedi doktor,(temmuz 2018 annesi olacak iken ilaci birakinca bebeyi kayb ettiydim)bu gune kadar hic iceriyini okumadiydim,kizlar yazinca tedirgin oldum.sadece kucuk dozda fare zehri oldugunu biliyordum.Allah gunah yazmasin,napsam bilemedim simdi.şu sizin bahs etdiyiniz kelebeklenme,bende sanki karinca girmis vicudumda geziyor gibi oluyordu,kirmizi lekelenme geldi pesinden. bu hafta,doktor durum fena dedi acil yat,kipirdama,karin kaslarin gerilmiş ,keseyi sikiyor,cocug rahatsiz,kendimde gordum usmde resmen olmeden can cekisirlerya oyleydi.popdan fitil ve 3 ogun magni verdi.folik asit 5 mg bende,otizimi sordum,kanitlanmis birsey diyil dedi.kafamda deli sorular

Bide kizlar sekerinize bakdinizmi?insulin direncim vardi ama hastasi diyildim.sekeri 250 leri gorunce pes pese hergun,arasdirdim,progestoron fitil yapa biliyormuş.tehlike oldugundan 3 kere kullaniyorum

Yaptır canım yine aklında kalmasın ama aldırmak büyük bi karar bir sürü insan var 35inden sonra doğuran ve sağlıklı.Doktor tedbir amaçlı söylemiştir.İnşallah bi sıkıntı olmaz da o evreleri gelmezsiniz.

inşallah gelmeyiz, bana kalsa zaten aldırmam ama eşim direk o modda yaklaştı. Problemli bir cocuk olsa biz göçüp gidince oğlumuz ilgilenmek zorunda kalır bunu düşün falan dedi. Allah bununla sınamaz bizi inşallah. Zaten bu dönemde gebelerin çoğu takıyor bu konuya, şimdi gerildim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…