- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.921
Bende yapmıyor .rahim ağzı yarası vardı, yakılmıştı orası sızlıyor sadece koyarken onun dışında bi ağrı yokVajinal progestan ağrı yapıyor mu Kızlar sizde
Nasıl bı ağrıdan bahsediosun tam olarak kuzum.Ben kullaniorum ama extra bı ağrı hissetmedim.Klasik gebelik kasık batmalariVajinal progestan ağrı yapıyor mu Kızlar sizde
Kasıklarım karnım midem katlanıp kasiliyodu çok fena benimdeÖğürünce kasıklarım kasılıyo ya sizinde öyle mi
Yok olmadı öyle bir ağrı hiçVajinal progestan ağrı yapıyor mu Kızlar sizde
Ağızdan mi alsam dedim hattaNasıl bı ağrıdan bahsediosun tam olarak kuzum.Ben kullaniorum ama extra bı ağrı hissetmedim.Klasik gebelik kasık batmalari
Sen bilirsin kuzum ben de ağızdan carpilmisa donuorum vajinal süper rahatım.Belki kasiosun koyarken ben çok rahat koyuyorum zaten ilaç bildiğin kayiyo, vajina da sürekli ıslak olunca ilaç resmen kendi gidioYani koyarken ağrıyor sanki kasıyorumdur belki
Ağızdan mi alsam dedim hatta
Canım Sen 2018 temmuz annelerindeydin dimi ?Benimki 10.buçukta:)) oğluma kahvaltı yaptırayım diye erken almadım
Evet canımCanım Sen 2018 temmuz annelerindeydin dimi ?
Bir yerdeb tanıdık geliyor isim diyorum kaç gündür kendi kendime ya
Benimde doktorum özel ama eşim yönünde Bi sıkıntı çıkarmıyor benimle beraber girip çıkıyor yarın devlete gideceğim ilk defa acaba o nasıl olucak onu düşünüyordum bendeKızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Aaa öyle mi
Evet eşim giriyor. Pandemiden dolayı mı almıyorlar acaba ? Mesela doktorumun karşısındaki doktor tek kişi alıyor yine içeri video çekip size atarız diyor eşlereKızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
İyice ileri itin falan diyorlar ya gerek yok mu öyle bi şeyeSen bilirsin kuzum ben de ağızdan carpilmisa donuorum vajinal süper rahatım.Belki kasiosun koyarken ben çok rahat koyuyorum zaten ilaç bildiğin kayiyo, vajina da sürekli ıslak olunca ilaç resmen kendi gidio
Kuzum ben itebildigim kadar itiyorum tek hamlede ama dediğim gibi ilaç zaten kayarak jet hızıyla gidio.İyice ileri itin falan diyorlar ya gerek yok mu öyle bi şeye
Çok teşekkür ederim cevaplar için çok tatlısınızKuzum ben itebildigim kadar itiyorum tek hamlede ama dediğim gibi ilaç zaten kayarak jet hızıyla gidio.
Evet canım iyi denk gelmişizAaa öyle miMerak ettim temmuz annelerine geçtim baktım mesajlasmisiz da bayaa seninle
Ne güzel tekrar denkgelmek
Pandemiden dolayı sanırım hatta geçen gün kanamam var diye gittiğimde güvenlik erkekleri dışarı çıkarıyormuş bende kanama olunca almazlar diye sormamıştım bugün eşim söyledi bende kararsız kalmaya başladım devlete mi gitsem diyeEvet eşim giriyor. Pandemiden dolayı mı almıyorlar acaba ? Mesela doktorumun karşısındaki doktor tek kişi alıyor yine içeri video çekip size atarız diyor eşlere
Devlette almıyorlar diye biliyorum canımBenimde doktorum özel ama eşim yönünde Bi sıkıntı çıkarmıyor benimle beraber girip çıkıyor yarın devlete gideceğim ilk defa acaba o nasıl olucak onu düşünüyordum bende
Olur cnm tabi ki deneyimlerimizi paylaşırızEvet canım iyi denk gelmişizartık kardeş tepkilerini falanda ölçeriz hamilelik bi yana
Pandemiden dolayı sanırım hatta geçen gün kanamam var diye gittiğimde güvenlik erkekleri dışarı çıkarıyormuş bende kanama olunca almazlar diye sormamıştım bugün eşim söyledi bende kararsız kalmaya başladım devlete mi gitsem diye
Devlette almıyorlar diye biliyorum canım
Zaten doktorda içime sinmemişti sırf hastane evimize 2 dk diye oraya gidiyorum bakalım araştırmaya başlayacağım bidahaki kontrole büyük ihtimalle doktor değiştireceğimOlur cnm tabi ki deneyimlerimizi paylaşırız
Devlette nasıl oluyor bilmiyorum bir bak istersen başka özel hastane varsa oraya da gidebilirsin tabi önce sor bakalım
Darısı başımıza sağ salim inşallahEkim annelerine bakıyorum arada maşallah çoğunluk cinsiyeti öğrenmiş çok heyecanlı bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?