2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yani koyarken ağrıyor sanki kasıyorumdur belki

Ağızdan mi alsam dedim hatta
Sen bilirsin kuzum ben de ağızdan carpilmisa donuorum vajinal süper rahatım.Belki kasiosun koyarken ben çok rahat koyuyorum zaten ilaç bildiğin kayiyo, vajina da sürekli ıslak olunca ilaç resmen kendi gidio

Kızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.

Kızlar kontrolünüzde eşlerinizde içeri giriyor mu sizinle? bizimkinde almıyorlar. Ne anlamı kaldı özelin demeye başladım açıkçası.
Benimde doktorum özel ama eşim yönünde Bi sıkıntı çıkarmıyor benimle beraber girip çıkıyor yarın devlete gideceğim ilk defa acaba o nasıl olucak onu düşünüyordum bende

Evet eşim giriyor. Pandemiden dolayı mı almıyorlar acaba ? Mesela doktorumun karşısındaki doktor tek kişi alıyor yine içeri video çekip size atarız diyor eşlere

Aaa öyle mi Merak ettim temmuz annelerine geçtim baktım mesajlasmisiz da bayaa seninle
Ne güzel tekrar denkgelmek
Evet canım iyi denk gelmişiz artık kardeş tepkilerini falanda ölçeriz hamilelik bi yana
Evet eşim giriyor. Pandemiden dolayı mı almıyorlar acaba ? Mesela doktorumun karşısındaki doktor tek kişi alıyor yine içeri video çekip size atarız diyor eşlere
Pandemiden dolayı sanırım hatta geçen gün kanamam var diye gittiğimde güvenlik erkekleri dışarı çıkarıyormuş bende kanama olunca almazlar diye sormamıştım bugün eşim söyledi bende kararsız kalmaya başladım devlete mi gitsem diye
Benimde doktorum özel ama eşim yönünde Bi sıkıntı çıkarmıyor benimle beraber girip çıkıyor yarın devlete gideceğim ilk defa acaba o nasıl olucak onu düşünüyordum bende
Devlette almıyorlar diye biliyorum canım

Olur cnm tabi ki deneyimlerimizi paylaşırız
Devlette nasıl oluyor bilmiyorum bir bak istersen başka özel hastane varsa oraya da gidebilirsin tabi önce sor bakalım

Olur cnm tabi ki deneyimlerimizi paylaşırız
Devlette nasıl oluyor bilmiyorum bir bak istersen başka özel hastane varsa oraya da gidebilirsin tabi önce sor bakalım
Zaten doktorda içime sinmemişti sırf hastane evimize 2 dk diye oraya gidiyorum bakalım araştırmaya başlayacağım bidahaki kontrole büyük ihtimalle doktor değiştireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…