- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.961
Doktorun vermiş canım bi sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar günaydın benim özel bölgemde kaşıntı ve çok fazla akıntım vardı doktoruma mesaj attım bir vajinal fitil söyledi gynomax xl diye. Dün gece kullandım ama içim içimi yiyor içerisinde gebelikte ilk üç kullanılmaz diyor ama sonuçta kadın doğum doktoru verdi.
kullanmayayım diye düşünüyorum devamını. enfeksiyon falan varsa yayılırsa bebeğe bir zararı olur mu ?
Ya ben de aynısıyım daha yeni başladı 3-4 gündür ama beni mahvediyor, gün boyu sürüyor ve günde 2-3 kez çıkarıyorum, ne zaman geçecek ya.. sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor insanBende de o netal tat nohut agzıma alınca geçiyor sanki.Agzımda geveliyorum. Bıktım artık bulantılardan, kokulardan, hep mutsuzluk
Merhaba benimde aynı şekilde çok fazla kaşıntım ve akıntım var doktoruma progestanı ağızdan almasam mı dedim kabul etmedi ekstra herhangi bir ilaç da vermediKızlar günaydın benim özel bölgemde kaşıntı ve çok fazla akıntım vardı doktoruma mesaj attım bir vajinal fitil söyledi gynomax xl diye. Dün gece kullandım ama içim içimi yiyor içerisinde gebelikte ilk üç kullanılmaz diyor ama sonuçta kadın doğum doktoru verdi.
kullanmayayım diye düşünüyorum devamını. enfeksiyon falan varsa yayılırsa bebeğe bir zararı olur mu ?
Geçmiş olsun. İlacı neden bırakmıştınız doktor mu biraktirmistiGunaydin kizlar,bu grupda herseyin ilkini ben yasiyorum her halde.kasimin ilk gunuyum Allah nasip ederse.pihtilasma homo oldugundan sulandirici iyne sart dedi doktor,(temmuz 2018 annesi olacak iken ilaci birakinca bebeyi kayb ettiydim)bu gune kadar hic iceriyini okumadiydim,kizlar yazinca tedirgin oldum.sadece kucuk dozda fare zehri oldugunu biliyordum.Allah gunah yazmasin,napsam bilemedim simdi.şu sizin bahs etdiyiniz kelebeklenme,bende sanki karinca girmis vicudumda geziyor gibi oluyordu,kirmizi lekelenme geldi pesinden. bu hafta,doktor durum fena dedi acil yat,kipirdama,karin kaslarin gerilmiş ,keseyi sikiyor,cocug rahatsiz,kendimde gordum usmde resmen olmeden can cekisirlerya oyleydi.popdan fitil ve 3 ogun magni verdi.folik asit 5 mg bende,otizimi sordum,kanitlanmis birsey diyil dedi.kafamda deli sorular
Maşallahhh Gözün Aydın canım kaç haftalık çıkıyor bebiş aramızda çok fark yok benı haftaya çağırdı ikili testeİyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrolüm vardi. Her şey yolunda çok şükür bebişim de büyümüş
3 hafta sonra çağırdı doktor. İkili testi yaparız dedi. Gelişimi yine bir kaç gün ileride
Canım hiç öyle düşünme.Ben de 38 yaşındayım aklımda en ufak kötü düşünce yok aşırı rahatım.Kuzenim de 38 yaşında ve Mayıs'ta doğumu var.Bebegi de kendi de çok sağlıklı.Bu yaş efsanesi sadece bı sayı hiiic takılma.Millet 40 ında evlenip sağlıklı doğum yapiyo artık.Gebelik yaşları ilerledi.Kagan Kocatepe videolarını izle derim.Muthis rahat ve doğru tespitler yapan bı doktor.İcini rahatlaticaktirGünaydın kızlar . Daha iki gün önce burada nifty test hakkında yaptırmayı düşünmüyorum yönünde mesaj yazdım. Dün kalp atışı duymak için dra gittik o da 35 yaş üstü olduğu için öneririm dedi. Eşime söyledim o da yaptıralım, gerekirse çocugu aldırırız dedi. Bense hiç varolan, kendi gelmek isteyen bir cana engel olmak istemem. İnşallah sağlıkla gelir miniğimiz, bir endişe sardı beni
Belki burda da konyada olup doktor önerisi verecek birileri vardir.Konyadayım canım
önceki hamileliğimde 1 2 defa devlete gitmiştim hiç almamışlardı eşimi
Teşekür ederim canımMaşallahhh Gözün Aydın canım kaç haftalık çıkıyor bebiş aramızda çok fark yok benı haftaya çağırdı ikili teste
Masallah canım çok şükür8+5Çok şükür hamd olsun rabbime bebeğim iyi
Ben de aynı umutsuzlukta ilerliyordum dün doktora söyledim dayanamiyorum diye o da 12. Haftadan sonra geçecek sabret az kaldı dediYa ben de aynısıyım daha yeni başladı 3-4 gündür ama beni mahvediyor, gün boyu sürüyor ve günde 2-3 kez çıkarıyorum, ne zaman geçecek ya.. sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor insan
Demekki aralığı var canım 11-13 hafta arası gibiBelki burda da konyada olup doktor önerisi verecek birileri vardir.
Eşi almamaları sorun ya onların da hakkı bu heyecanı yaşamak
Teşekür ederim canım9+6 çıktı cnm 10. Hafta ile 12. Hafta arası yapılıyor beni neden o kadar uzağa atti ben de anlamadım gideceğim zaman 13. Haftanın içinde olacam.
Ben de öyle yapayım ikisi bir arada aşırı uyku yaptı sarhoş gibi geziyorumBen kullanıyorum progeston vajinadan ama
Teşekkür ederim canım bunları duymak iyi geldi. Dün dr bol miktarda risk, nifty, kürtaj muhabbeti yapınca çok olumsuz etkilendim sanırımCanım hiç öyle düşünme.Ben de 38 yaşındayım aklımda en ufak kötü düşünce yok aşırı rahatım.Kuzenim de 38 yaşında ve Mayıs'ta doğumu var.Bebegi de kendi de çok sağlıklı.Bu yaş efsanesi sadece bı sayı hiiic takılma.Millet 40 ında evlenip sağlıklı doğum yapiyo artık.Gebelik yaşları ilerledi.Kagan Kocatepe videolarını izle derim.Muthis rahat ve doğru tespitler yapan bı doktor.İcini rahatlaticaktir
Sıkma canını bazı doktorlar her zaman her şeyin kötüsünü düşünüp konuşurlar. Bence hiç bişey cikmicak inşallahTeşekkür ederim canım bunları duymak iyi geldi. Dün dr bol miktarda risk, nifty, kürtaj muhabbeti yapınca çok olumsuz etkilendim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?