2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Sıkma tatlım canını daha çok yeni belirtilerin ne durumda bulantın varmı

Valla canım bizde Kıza alıştık erkek olursa sürpriz olacak ama ailedeki herkes büyükler erkek olsun Farklı olsun istiyor bizde kızçeler pek sevilir Trakya da
Ben de tam bir kız çocuk hastasıyım.Genital nub teorisi ve Çin takvimine göre kız çıktı

Yani biz annelere hiç farketmiyor ama etrafın tavrı sinir bozucu gerçekten hayırlı sağlıklı oğlun olsun inşallah canımm
Kızlar bugün ilk defa canım yemek yemek istedi daha doğrusu yiyebilecegimi hissettim bir buçuk tavuk döner yedim wala yemek yemeyi özlemişim ne muhteşem biseymis yemek yemek bak şimdi canım yine istedi
afiyet olsun canım benim yarasınnn
gayet normal canım ilk başlarda bu durum ve kalp atışı gittkçe güçleniyor diğer randevunda daha kuvvetlenmiş olacak inşallah
Merhabalar. Bugün biz de 7+1de kalp atışını duyduk nihayet ygmygm
Çok şükür herşey yolundaymış.
maşallah canım

İyi de o zayıf demek olmuyo ki belki geç döllenmedir senin de
Niye en kötüsünü düşünüp bebegi de strese sokuyosun
Benim ki geç döllenme , seninki de öyledir kesin

Sag ol canım
Yaaa sag ol canim merak ettigin icin, bazen giremiyorum evet girdiğim zaman da hepsini okumak istiyorum, merak ediyorum
Şükür canim akinti oluyor ama yolundaymis sukurler olsun
Yeni temizlettim ya, 1 gun bekleyeyim en azindan, belki daha iyi olur dedim. Bir de dogal yollar bakiyorum kuzum olmazsa tabii ki kullanacağım mecbur, dedigin gibi kar zarar durumu olacak bu kez
Maasallah uygulamayla fark ediyor hep, benim de 1 hafta fark ediyordu şimdi 5 gune dustu, ona cok takilma. Benim de boş gebelik vardı o sebeple sıkı takip ediliyorum. İnsallah cok iyi olacak o pitipitilar iyi dusun stres yapma
Kulak ağrısı da fena olur her zaman oluyormuydu sebebi ne acaba bogazlrda ağrıyormu?
Kendimi bildim bileli kulak burun bogaz olayim skntili alerjik yapım var, coguna o sebep oluyor, sinuzit, astim vs. Akinti oluyor ust bolgede surekli. Kucuklugumde cok fazla ortakulak iltihabi geçirdim, hassas iste maalesef. Yilda en az 1 yogunluga gore (5-6 da oluyor tabii) olmak üzere kbb yolu gorunur bana, arti gogus hastaliklari. Neyse koronadan once zaten gitmem gerekiyordu zamanı gelmisti, bi temizletme kontrol vs icin, ama araya korona da girince ben hep oteledim ihmal ettim, son birkac aydir da kulaklar tıkanıyor, saatlerce duymyorm sonra pat diye aciliyordu vs, hatta sabahlari alarmi duymamisligim cok oldu gece tikandigi için. Vs vs son 1 haftadır da acilmamacasina tikanti, özellikle sol taraf. Sonra da basinc ve agri yapmaya basladi. Neticede tahriş olmus ve antibiyotik verildi. Uzun anlattim kuzum ama anca böyle ifade edebilirdim
Valla canım bizde Kıza alıştık erkek olursa sürpriz olacak ama ailedeki herkes büyükler erkek olsun Farklı olsun istiyor bizde kızçeler pek sevilir Trakya da
Yaaa ama ben de Trakyaliyimmmmmmmm sevilmez mi kizcelerrr senin kızın mi vardı canim?

Geçmiş olsun canım kulak tıkanması eşimde çok oluyor şu mumlu kağıtlardan yakıyorum eczanede satılan açıyor baya.. doktorun kullan dediyse kullan istersen bi iki kez yeterli olur belki
Evet kızım var canımm sarı papatya

Ben de korktum açıkçası covid olabilir mi diye. Ama diş etim bayaa kötü yüksek ihtimal ondandır. Evden de çıkmıyorum hiç zaten. Teşekkür ederim bugün iki defa gargara yaptım uyumadan önce de yapacam biraz hafifledi gibi sabaha tam geçer insalalh
Kimseyi takma bence kendin eğlenmek için yapacaksın eğlen geç kız da olsa mutluluktan havalara uçarsın düşündüklerinden bile utanirlar
Çok mantıkli yaa valla insanları anlamak zor ne farkeder ki evlat hepsi
Kesinlikle öyle cnm tek düşündüğümüz sağlıklı olmaları iyi dileklerin için de teşekkür ederim
İnşallah kullanmana gerek kalmadan iyileşir kuzum ya
Oluyor bazen öyle uzun bir süreç hamilelik rahatsızlaninca mecbur kalıyoruz kullanmaya biz iyi olalım ki evlatlarımız da iyi olsun onlara faydamız dokunsun

Aa o kağıtlardan hic haberim yok canim valla bir ara bakayim biraz bekleyeyim olmazsa kullancam, temizlrtince cok hafifledi hic agri yok şuan yaaa yerim o papatyayi
İnsallah canimmm, cok dogru soyluyorsun, anne iyiyse bebek de iyi birazcik bekleyecegim olmazsa kullanacağım canim, geleneksel yontem de dusunuyorum, sogan suyu vs

Yaa çok sevindim umarım geçer sabaha

Bende yapmıyor .rahim ağzı yarası vardı, yakılmıştı orası sızlıyor sadece koyarken onun dışında bi ağrı yok
Merhabalar, yara derken nasıl birşey? Benim de uçuğa benzer hafif pütürlü bir alan var tahriş olmuş gibi. 2 kadın doğumcu 1 cildiyeye gittim anlayamadılar.

Tamam cnm ama soğan suyunu dikkatli kullan lütfen çok tüketme
Yaa çok sevindim umarım geçer sabaha
Teşekür ederim biraz daha hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…