2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhabalar, yara derken nasıl birşey? Benim de uçuğa benzer hafif pütürlü bir alan var tahriş olmuş gibi. 2 kadın doğumcu 1 cildiyeye gittim anlayamadılar.
Canım içerde benim ki nasıl olduğunu biliyorum fitili koyarken hafif Pütürlü bişey geliyor parmağıma sanırım o.rahim ağzı yarasını Kadın doğumcu bilir spekulumla baktıysa

Günaydın hanımlaar! Ben de kahvemi çoktan içmiş, bebişin ultrasonlarına dalmış durumdayım. Dün doktor kontrolündeydik, göbüşlü bir bebeğim var. Doktor ben böyle keyifçi bi bebek görmedim dedi, eli ağzında sırtını yaslamış göbüşü salmış yatıyordu hahah. Sata göre 9+2’yim ama hala önde çıkıyor, doktor artık 9+5 olarak takip edeceğiz dedi. Kalp atışı ilk günden beri 156 çıkıyor. Çok şükür iki kol, iki bacak, ağız burun beyincik gördük vallahi hayretler içindeyim, bi’ maşallahınızı alalım.

Hiç ultrason görüntüsü paylaşılmadı sanırım görmedim, ilkini başlatıyorım! Paylaştığım ultrasonda burnuna kadar belirgin detayları, sizlerden de bekliyoruum!

Eklentiler

• 651CAA88-FD08-492A-9489-88C3C3962871.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 138
Günaydın ayy ne özendim size yaa ben kalkar kalkmaz bulanti kusma ile uğraştım 10.haftadaymışıniz azaldı mi sizin yoksa hiç olmadi mi
Bugün 10+0 oldum Bulantım hep var ama şükür azar azar yiyerek bastırabiliyorum , kusma olmadı, ama ben de habire yemekten kilo alıyorum Sağlıklı olsunlar da, önemli değil Sizin de en kısa sürede azalır inşallah, 13ten sonra azalıyor geçiyor diyorlar
Göbüşünü yerim, maşallah annesi ultrason vajinal miydi

Maşallah canım benim keyifçi tabii anneciğinin karnında rahat benim tontişte arkası dönük yatıyor başta kesem ovaldi bu denli uzamasına şaşırdım baya

Eklentiler

• A7842D6A-4FCA-4751-BD81-199205CE9230.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 135
Usg baya iyi çıkmış plesantası bile belli sol üstte

Seninkinide erkek hissettimmm

Göbüşünü yerim, maşallah annesi ultrason vajinal miydi

Teşekkür ederiz kuzum, karındandı, 5+4’ten beri vajinal bakmıyor doktorum

Maşallah canım benim keyifçi tabii anneciğinin karnında rahat benim tontişte arkası dönük yatıyor başta kesem ovaldi bu denli uzamasına şaşırdım baya

Hem de ne rahatlık, bi kahvesi eksik elinde. Ay utanıyor mu bıdış neden arkasını dönmüş acaba, ben kesem nasıl bilmiyorum ama on gün önden gidiyordu çok şükür aralık üç güne indi, annesi kılıklı sanırım hiperaktif olacak.

Usg baya iyi çıkmış plesantası bile belli sol üstte
Ya ben de şaşkınım, yakınlaştırınca burnunu göz kapağını bile görüyorum, doktorum o kadar iyi ki gerçekten inanılmaz bir kadın her açıdan her noktadan bakıp çekiyor, eşimle bana resmen çocuğu izletti bi on dakika kadar.
Seninkinide erkek hissettimmm
Doktorum henüz bi tahmin yapmadı, meraktan çatlayacağım artık ya, internete bakıyorum nub teorisi şu teorisi bu teorisi nasıl geçecek bu zamann hahah

Merhabalar, yara derken nasıl birşey? Benim de uçuğa benzer hafif pütürlü bir alan var tahriş olmuş gibi. 2 kadın doğumcu 1 cildiyeye gittim anlayamadılar.
Merhaba , dış bölgede mi , bende de var aynı sorun ve aşırı kaşıntı yapıyor doktor krem verdi ama geçmedi . Siğil olmasından korkuyorum

Az kaldı canım ulrason iyi olunca tahminlerde erken geliyor benımkide hareketliydi çok ama doktorum sağolsun popoyu dönünce çekmiş alın size popo demek istedi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…