2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben haraketlerini bazı zamanlar hissedebiliyorum.
Bazen olmuyor sonra da acaba diyorum ki gaz mıydı ama yok değil bazen resmen hissediyorum. Ama çok belirgin değil. Bir gün mesela karnımın bir yerine toplandı. Resmen şişti orası kasıldı falan.

Günaydın herkese, pazar gününe 1. doz covid aşı randevumu aldım. 17. haftamdayım doktorum olmamı önerdi. ondan 3 hafta sonra tetanoz aşımı, 3 hafta sonra da 2. doz covid aşımı olacağım.

Bu arada alakasız bi soru olucak ama gebelikte güneşlenmek neden önerilmiyor? Bilginiz var mıdır? Su kaybından dolayı diye biliyorum ben ama yeterince su içerek bu sorunun önüne geçilebilir herhalde. Başka özel bir sebebi var mı?

günaydınn,

ben de Cuma gününe aşı randevumu aldım ama çok kararsızım..doktorum öneriyor, bir arkadaşım 7.haftasında covid oldu 2 hafta hastanede yattı zor zamanlar geçirdi..gencecik kız ve hiçbir kronik rahatsızlığı yoktu..kimin nasıl geçireceği belli değil, eşim de pilot olduğundan riskli meslek grubunda o yüzden olacağım sanırım..

benim doktorum güneşlenmemi öneriyor bebişin de fazladan d vitamini alabilmesi için sadece özellikle yüzünü koru leke oluşabilir dedi..tabii ki su boool bol içeceğim

Aynıyız o zaman bende bazen hissedip bazen hissetmiyorum en çok gece hissediyorum gündüz anlamıyorum

Çarpıntı baya var bende malesef

ben ilk günden beri aşı sıramın gelmesini bekliyorum heyecanla

Günaydın kızlar Hiç giremiyordum bana doktor başta 2 kere kız gibi dedi 2 gün önce erkek dedi şok oldum pembe bi şeyler almıştım kordon olabilir belki diye beklicem bakalım çünkü önce de erkek bu dedi hayır kan akımı var kordonmuş dedi ay herkes 12. Haftada öğreniyor ben öğrenemedim minnoşumu çok da önemi yok tabii

bende de özellikle yemeklerden sonra (ki çok yiyemiyorum şişkinlik yapıyor) yarım saat fena çarpıntı oluyor, merdiven çıkmak falan aşırı zor.. son 2 ay napıcaz merak ediyorum
Ilk gebeligimde de olmuştu kadin doğum cok fazla gördüğü icin kardiyolojiye göndermişti orda da taşikardi dediler holter takıp izlediler hamilelikten sonra devam ederse gel demislerdi geçmişti şimdi yine başladı yüksek kolestrol var bende ondan mi oluyor diye düşünüyorum artik yatarken bile kalbim çıkacakmış gibi atıyor bazen

kesin erkek dedi mi canim ayrintili da belli olur artık

Gösterdi böyle önce de görmüştük ama kordon dedi sonradan başka bi doktor kime inanayım bu haftada da belli olması lazım aslında
Bence bu kordon falan değil ya oğluş geliyor canım
Günaydın herkes iyidir inşallah, fazla giremiyorum, haftaya detaylı ultrason randevumuz var çok heyecanlıyım

İkinci üçüncü gebelikte tetenoz asiniz üzerinden 5sene geçmişse yenisi gerekiyormuş ben oğlumda 2doz Vurulmuşum ama aradan 5sene geçtiği için sistemten düşmüş o yüzden 1.dozu vuruldum bugün

İkinci üçüncü gebelikte tetenoz asiniz üzerinden 5sene geçmişse yenisi gerekiyormuş ben oğlumda 2doz Vurulmuşum ama aradan 5sene geçtiği için sistemten düşmüş o yüzden 1.dozu vuruldum bugün
Ben de bugün tetanoz aşısının 1.dozunu oldum. Kızıma hamileyken de olmuştum ama 5 sene geçtiği için tekrar olmak gerekiyormuş.

Tiroid bakıldı mı canım bi baktır derim
Çünkü çok çarpıntı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…