2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kizlar sağlık ocağından aradılar uzun zamandır kan vermediğim için çağırdılar kan verdim tetenoz aşımı oldum 1.dozunu sağlık olsun şifa olsun inşallah sizler de oldunuz mua
Beni de dün aradılar sağlık ocağından haftaya pazartesi yapılacağım ilk dozumu kan sonuçlarımı da tekrar yaptırmıyorum doktor zaten her kontrolde yapıyo ayda 1 gittiğim için onları gösteriyorum sağlık ocağına

Dün sabah kan tahlili verdim ona göre kan ilacı başlancak bugün almaya gittim herşey çok güzel çıktı kan 12 ebeye uğradım oda arıcaktım seni aşılarla uğraştık kaldı dedi kalp atışı kilo tansiyon ölçtü o esnada tetanozu getirdi vurdu çok acıyo ya eşimde dün alman aşısı oldu sağlık ocağıda vuruyormuş alman

Kızlar Bursa’da önerebileceğiniz perinatoloji uzmanı var mı? ( Acıbadem’deki doktor hariç )
merhaba bırsey sorcaktım neden acıbademdekı dr harıc dedınız bende bursadayım detaylı ıcın dr arayısındayım ılk kızımda 6 sene once acıbademde yaptrmıstık ama o dr gıtmıs sımdı bende yenı gelen ıyımıdır dıye dusunuyordum

Teşekkür ederim kızlar sağlıklı olsun hepimizin bebekleri gönlümden birazcık kız geçiyordu çok az ondan mı kordon diyorum bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah ama o kordon değil bayaaa pipi aynısı resim benim oğluşumda da var doktor ilk kıza benzetti 13. Haftada sonra 16. Haftada bildiğin gösterdi pipiyi kordon mu diye bakmıştı

11+4 ten günaydın kizlarr sanki bulantilar azalıyor gibi daha iyi hissediyorum kendimi prilami 1 tane ye düşürdüm 2 gündür yarından sonra da bırakmayı düşünüyorum umarim tekrar gelmez kusmalar falan
Canım prilamı günde kaç ve ne şekilde yutuyordun peki

Biz senle aynıyız canm ama benm doktor 21+5 gibi gel dedi .Sen 20 artılarda gidiyorsun sanırım dimi
Evet canım 20+6 da gidiyorum 21 sayılır artık Doktorum önümüzdeki hafta ya da 21+6ya kadar gidebileceğimi söylemişti ben böyle randevu almıştım, o kadar farketmez herhalde ya, farkeder mi ya

Covid aşısı olacak mısınız kızlar
Ben doktoruma sordum öneriyor musunuz diye. Kesin bir şey söyleyemiyorum, yeterli çalışma yok, şahsi kararınıza bırakıyorum dedi. Ben zaten önümüzdeki hafta tetanoz olacağım arka arkaya olamam diye son trimester'ı beklemeye karar verdim. Sağlık ocağında ebem de biraz daha bekle bence dedi. Ben aslında olmak istiyordum ama net bir cevap alamayınca son trimester'a kadar beklemeye karar verdim.

Evet canım 20+6 da gidiyorum 21 sayılır artık Doktorum önümüzdeki hafta ya da 21+6ya kadar gidebileceğimi söylemişti ben böyle randevu almıştım, o kadar farketmez herhalde ya, farkeder mi ya
ben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur

ben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur
Gözün aydın darısı başıma 22sinde benim de detaylım var bakalım heyecanla bekliyorum insallah hepimizin bebekleri saglikla buyur zamaninda gelir

Yok etmez kuzum,ben başka bir ile gideceğim için garanti olsun diye biraz geç çağırdı sanırım herşeyi görebilmek için.Çok heyecanlıyım hepimiz sağlıklı haberlerle atlatalım detaylıları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…