- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.141
Evet sağolun kolanya yı püskürttüm üstüne geçirdi .Naptiniz geçirdi mi ağzınızı acaba
Ben dün oldum tetanoz aşımı kolum akşam biraz ağrıdıKizlar sağlık ocağından aradılar uzun zamandır kan vermediğim için çağırdılar kan verdim tetenoz aşımı oldum 1.dozunu sağlık olsun şifa olsun inşallah sizler de oldunuz mua
Beni de dün aradılar sağlık ocağından haftaya pazartesi yapılacağım ilk dozumu kan sonuçlarımı da tekrar yaptırmıyorum doktor zaten her kontrolde yapıyo ayda 1 gittiğim için onları gösteriyorum sağlık ocağınaKizlar sağlık ocağından aradılar uzun zamandır kan vermediğim için çağırdılar kan verdim tetenoz aşımı oldum 1.dozunu sağlık olsun şifa olsun inşallah sizler de oldunuz mua
merhaba bırsey sorcaktım neden acıbademdekı dr harıc dedınız bende bursadayım detaylı ıcın dr arayısındayım ılk kızımda 6 sene once acıbademde yaptrmıstık ama o dr gıtmıs sımdı bende yenı gelen ıyımıdır dıye dusunuyordumKızlar Bursa’da önerebileceğiniz perinatoloji uzmanı var mı? ( Acıbadem’deki doktor hariç)
Allah korusun kendine dikkat et pozitif düşünAnladım yağlanma var ise karın kısmında onun da etkisi olur Muş bilmuyorum ama kanamalı geçiyor gebeliğim tedirgin oluyorum
Bakildi canim normal hepsiTiroid bakıldı mı canım bi baktır derim
Çünkü çok çarpıntı yapar
Pazartesi kontrolde doktora sorucam yazarım buraya bakayım ne der herkesin doktoru farklı şey söylüyoCovid aşısı olacak mısınız kızlar
Hayırlısı olsun inşallah ama o kordon değilTeşekkür ederim kızlar sağlıklı olsun hepimizin bebekleri gönlümden birazcık kız geçiyordu çok azondan mı kordon diyorum bilemedim
Canım prilamı günde kaç ve ne şekilde yutuyordun peki11+4 ten günaydın kizlarr sanki bulantilar azalıyor gibi daha iyi hissediyorum kendimi prilami 1 tane ye düşürdüm 2 gündür yarından sonra da bırakmayı düşünüyorum umarim tekrar gelmez kusmalar falan
Evet canım 20+6 da gidiyorum 21 sayılır artıkBiz senle aynıyız canm ama benm doktor 21+5 gibi gel dedi .Sen 20 artılarda gidiyorsun sanırım dimi
Ben doktoruma sordum öneriyor musunuz diye. Kesin bir şey söyleyemiyorum, yeterli çalışma yok, şahsi kararınıza bırakıyorum dedi. Ben zaten önümüzdeki hafta tetanoz olacağım arka arkaya olamam diye son trimester'ı beklemeye karar verdim. Sağlık ocağında ebem de biraz daha bekle bence dedi. Ben aslında olmak istiyordum ama net bir cevap alamayınca son trimester'a kadar beklemeye karar verdim.Covid aşısı olacak mısınız kızlar
ben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukurEvet canım 20+6 da gidiyorum 21 sayılır artıkDoktorum önümüzdeki hafta ya da 21+6ya kadar gidebileceğimi söylemişti ben böyle randevu almıştım, o kadar farketmez herhalde ya, farkeder mi ya
Gözün aydın darısı başıma 22sinde benim de detaylım var bakalımben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur
tesekkur ederim inşallah seninkide su gibi güzel geçsin hep bir heyecan stres oluyorGözün aydın darısı başıma 22sinde benim de detaylım var bakalımheyecanla bekliyorum insallah hepimizin bebekleri saglikla buyur zamaninda gelir
Yok etmez kuzum,ben başka bir ile gideceğim için garanti olsun diye biraz geç çağırdı sanırım herşeyi görebilmek için.Çok heyecanlıyım hepimiz sağlıklı haberlerle atlatalım detaylıları inşallahEvet canım 20+6 da gidiyorum 21 sayılır artıkDoktorum önümüzdeki hafta ya da 21+6ya kadar gidebileceğimi söylemişti ben böyle randevu almıştım, o kadar farketmez herhalde ya, farkeder mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?