2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ooo bayaa büyükmüş söylediğinde de şimdi doğuma kadar kız mı erkek mi diye düşünüp durursun

Arkadaşlar geçmeyen soğuk algınlığım var ilk sinüslerim çok doluydu günlerce öldm baş ağrısı salya sümük sora boğazm çok kötü oldu 2 gün felakettim yani bu gün de öksürük başladı. Ve göğüs ağrısı başladı öksürüken ciğerlerim sökülüyor yine gideyim mi bilemiyorum

Git bence ilerlemesin daha da allah korusun bi zararı olmasın bebeğe de

bazen testler hatalı cıkabılıyor bence tekrar gıdın çam kozalağı şurubu var aktarlarda kadın dogum dr sorarsanız ıcılebılır mı dıe cok ıyı gelıo benım gogus kısmım cok agrıodu onunla açıldı cok ıyı geldı

Kızlar karnımda bazen lık lık die ses geliyor bebiş olabilir mi sabah ilk uyandığımda genelde bu ses duyuluyor hatta kızım bile duyuyor bebek hareketinden amniyon sıvısından gelen ses olabilir mi sizde varmı

Eşimle konuştum gideceğiz bu gün yine inşallah geçer artk bide 3 çocukla bittim yani

sorma canım ya doktor geçecek diye diye nerdeyse yarıladık hamileliği hala sabahları bulantı geçmedi.
ilacı bırakayım artık deneyim dedim ama maalesef hala bırakamıcam demek ki
Benim de öyle oldu Dr.uma söyledim fakat merak etme azalacak dedi hiç ilaç kullanmadım.Ama eskiye nazaran İyiyim Umarım inş. seninde azalır canım.

Sizede maşallah canım. Benim de tatlıyla hiç aram yok bu gebeliğimde ama büskivi yerken kıpırtı hissettim.

Kızlar bir sorum var. Karnı sertleşip kasılma yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır böyle. Günde üç dört kez kasılma yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…