- 12 Kasım 2015
- 276
- 366
- 103
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.261
Ooo bayaa büyükmüş söylediğinde de12 haftada 16 haftada kız dedi. 16. Haftada hatta erkek bu dedi baktı kordonmuş kan akımı var dedi bi hafta sonra gittim erkek dedikordon bence diye düşündüm çünkü kız olduğunu düşünüyordum burda kızlar erkek dedi
Sağlıklı olsunlarda önemli olan o. Boy pos önemli değil. Benim kızında yasitlarindan şimdi 4 cm uzun ama minicik doğduydu 47 cnm. 3 kilo doğdu ki ben 20 kilo almistim
Git bence ilerlemesin daha da allah korusun bi zararı olmasın bebeğe deArkadaşlar geçmeyen soğuk algınlığım var ilk sinüslerim çok doluydu günlerce öldm baş ağrısı salya sümük sora boğazm çok kötü oldu 2 gün felakettim yani bu gün de öksürük başladı. Ve göğüs ağrısı başladı öksürüken ciğerlerim sökülüyor yine gideyim mi bilemiyorum
bazen testler hatalı cıkabılıyor bence tekrar gıdın çam kozalağı şurubu var aktarlarda kadın dogum dr sorarsanız ıcılebılır mı dıe cok ıyı gelıo benım gogus kısmım cok agrıodu onunla açıldı cok ıyı geldıArkadaşlar geçmeyen soğuk algınlığım var ilk sinüslerim çok doluydu günlerce öldm baş ağrısı salya sümük sora boğazm çok kötü oldu 2 gün felakettim yani bu gün de öksürük başladı. Ve göğüs ağrısı başladı öksürüken ciğerlerim sökülüyor yine gideyim mi bilemiyorum
Yoooo 1.73 boya 70 kiloydum balık etiydim 20 kilo aldim balina eti oldumZayıfsındır zayıflar çok alıyor
Eşimle konuştum gideceğiz bu gün yine inşallah geçer artk bide 3 çocukla bittim yanibazen testler hatalı cıkabılıyor bence tekrar gıdın çam kozalağı şurubu var aktarlarda kadın dogum dr sorarsanız ıcılebılır mı dıe cok ıyı gelıo benım gogus kısmım cok agrıodu onunla açıldı cok ıyı geldı
İnşaAllah gideceğim bu gün dayanamıyorum artık..Git bence ilerlemesin daha da allah korusun bi zararı olmasın bebeğe de
Ben kızımda 10 ortanca oğlanda sıfır 3. Oğlanda 5 aldm çünkü zaten davul gibiyimYoooo 1.73 boya 70 kiloydum balık etiydim 20 kilo aldim balina eti oldumbütün kilolar 8 sene benimle kaldı tam 15 kilo verdim 75 le gene hamile kaldim
Test mi yaptıravaksınız tekrar?Eşimle konuştum gideceğiz bu gün yine inşallah geçer artk bide 3 çocukla bittim yani
Benim de öyle oldu Dr.uma söyledim fakat merak etme azalacak dedi hiç ilaç kullanmadım.Ama eskiye nazaran İyiyim Umarım inş. seninde azalır canım.sorma canım ya doktor geçecek diye diye nerdeyse yarıladık hamileliği hala sabahları bulantı geçmedi.
ilacı bırakayım artık deneyim dedim ama maalesef hala bırakamıcam demek ki
inşallah canım benim inşallahBenim de öyle oldu Dr.uma söyledim fakat merak etme azalacak dedi hiç ilaç kullanmadım.Ama eskiye nazaran İyiyim Umarım inş. seninde azalır canım.
Sizede maşallah canım.maşallah maşallah
bende hissediyorum artık bu hafta net. önceki haftalarda çok hafifti doktor bagırsak hareketidir demişti.
ama artık bebiş oldugundan eminim.
ben hiç tatlı yiyemiyorum görünce içim fena oluyor ama dün çikolata yiyeyim dedim daha yarısına gelmeden kıpır kıpır oldu oğluşum meğer tatlı istiyormuşta haberim yokmuş mutlu oldu demekki
Bende yasıyorum kızımda da yasardım hatırlıyırum şiddeti aynıymıydı onu hatırlamıyorum sadeceKızlar bir sorum var. Karnı sertleşip kasılma yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır böyle. Günde üç dört kez kasılma yaşıyorum
Ara ara oluyor yorulursam yürürsem daha cokKızlar bir sorum var. Karnı sertleşip kasılma yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadır böyle. Günde üç dört kez kasılma yaşıyorum
artık yediklerimiizin tadını alıyorlar sanırım tepki veriyorlarSizede maşallah canım.Benim de tatlıyla hiç aram yok bu gebeliğimde ama büskivi yerken kıpırtı hissettim.
Gerek görürlermi bilmiyorumTest mi yaptıravaksınız tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?