- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.281
Aman yaptırsanda zaten ilac kullanamayacaksnGerek görürlermi bilmiyorum
Bende oğlumda yaşıyordum ama daha ileri haftalarda diye hatırlıyorum. Daha 19+2Bende yasıyorum kızımda da yasardım hatırlıyırum şiddeti aynıymıydı onu hatırlamıyorum sadecesanki bir yere toplanır gibi oluyor
Hiç birşey yapmadığım zaman bile öyle benim ya. Doktora gidersem bir sorayım. Olduğu zaman nefesim kesiliyor sankiAra ara oluyor yorulursam yürürsem daha cok
Aklına takılıyorsa sor tabi canım.Bende oğlumda yaşıyordum ama daha ileri haftalarda diye hatırlıyorum. Daha 19+2
Hiç birşey yapmadığım zaman bile öyle benim ya. Doktora gidersem bir sorayım. Olduğu zaman nefesim kesiliyor sanki
İlkse 24 de hisseden arkadasta olmus ıkıncı falansa bu haftalarda baslarsıb sanırımHareketleri net ne zaman hissederiz kızlar acaba
Ben 19+0da 1 defa hissettim sonra 2 gün geçti hissettim sonra devamı geliyo artık ayırt edilebiliyorum gün içinde baya hissediyorum ilk gebeliğim benim de sen de en geç 1 haftaya hissedersin net şekildeHareketleri net ne zaman hissederiz kızlar acaba
Ne yaptın gittin mi doktoraİnşaAllah gideceğim bu gün dayanamıyorum artık..
Masallah canımMeraba kızlar bugün minigimi görmeye gittim 230 gr olmuş şükür herşey yolunda 2 hafta sonra ayrıntılı var
eşim başını karnıma koyup Dinliyo Bayadır tabi birsey yoktu dün birden birsey çarptı dedisanırım babasına hissettirdi kendini
Danışın tabiBende oğlumda yaşıyordum ama daha ileri haftalarda diye hatırlıyorum. Daha 19+2
Hiç birşey yapmadığım zaman bile öyle benim ya. Doktora gidersem bir sorayım. Olduğu zaman nefesim kesiliyor sanki
Ben kızımda 10 ortanca oğlanda sıfır 3. Oğlanda 5 aldm çünkü zaten davul gibiyim
Tüp bebek değil doktorum önerdi herhangi bi etkisi olmadıHer hangi bir etkisi oldumu. Dr. Mu önerdi tup bebek gebeliğin o acaba
Ben mesela 2li test yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonu kesinlikle yaptıracağım çünkü örneğin iç organlarda olan sorunlara anne karnında da müdehale edebiliyorlarmışKızlar dün devletteki doktorum doppler ultrasona gönderdi damarlardaki kan akışına bakıldı çok şükür bir sıkıntı yokmuş.ama ayrıntılı ultrason yapılmıyormuş bulunduğum ilçede ne özel hastane var ne de özel poliklinik devletteki doktorum şart tutmadı yaptıramayacağım galiba.en yakın ilçede 500tl.gerekli olsa devlette de söyleyip yaparlardı sanırım bilmiyorum kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı hafta olarak az kaldı
Kesinlikle kan ilacı olarak lipofix damla kullan canım.Ne miğde bulantısı yapıyor ne kabızlık.Ben çok memnunum.Vitamin olarakta pregnom kullanıyorum .Özel ilaçlar bunlar biraz pahalı ama değer gerçektenSelamlar güzel hanımlarsizlere birşey sormam lazım ben mide bulantısı yapiyo diye vitamin ve kan ilacı icemedim malesef Perşembe günü sağlık ocağında tetanoz aşısı olunca kan ve idrarda verdim depolarin bitebilir demir ve vitamin takviyesi alman lazım dedi hemşire bende kendimi artık halsiz hissetmeye başladım. Pazartesi günü sonuçları alicam ama hangi kan ve vitamin ilacı kullanmam lazım bana mide bulantısı yapmayan günlük tempomu bozmayan bı ilaç tavsiye edermisiniz bende doktoruma danışıp uygun olursa kullanmaya başlayayım. Evde 2 buçuk yaşında bı kızım var enerjisi bol malum Tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize sağlıklı mutlu güzel ağız tadıyla bı hamilelik geçirmeniz duasıyla öpüyorum
Teşekkür ederim canım not aldım insaAllah iyi banada iyi gelirKesinlikle kan ilacı olarak lipofix damla kullan canım.Ne miğde bulantısı yapıyor ne kabızlık.Ben çok memnunum.Vitamin olarakta pregnom kullanıyorum .Özel ilaçlar bunlar biraz pahalı ama değer gerçekten
Covid tamamen bitmediği için kalkmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz pazartesi kabine toplantısı var bakalımArkadaşlar 24 hafta idari izin olayı konusunda bir duyumunuz varmı.devam edermi acaba.gecen sene yazın vakalar yine düşmüştü ama kaldırmamışlardı.bu sene farklı olarak aşı olayı var.sizce ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?