2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende yasıyorum kızımda da yasardım hatırlıyırum şiddeti aynıymıydı onu hatırlamıyorum sadece sanki bir yere toplanır gibi oluyor
Bende oğlumda yaşıyordum ama daha ileri haftalarda diye hatırlıyorum. Daha 19+2
Ara ara oluyor yorulursam yürürsem daha cok
Hiç birşey yapmadığım zaman bile öyle benim ya. Doktora gidersem bir sorayım. Olduğu zaman nefesim kesiliyor sanki

Hareketleri net ne zaman hissederiz kızlar acaba
Ben 19+0da 1 defa hissettim sonra 2 gün geçti hissettim sonra devamı geliyo artık ayırt edilebiliyorum gün içinde baya hissediyorum ilk gebeliğim benim de sen de en geç 1 haftaya hissedersin net şekilde

Selamlar güzel hanımlar sizlere birşey sormam lazım ben mide bulantısı yapiyo diye vitamin ve kan ilacı icemedim malesef Perşembe günü sağlık ocağında tetanoz aşısı olunca kan ve idrarda verdim depolarin bitebilir demir ve vitamin takviyesi alman lazım dedi hemşire bende kendimi artık halsiz hissetmeye başladım. Pazartesi günü sonuçları alicam ama hangi kan ve vitamin ilacı kullanmam lazım bana mide bulantısı yapmayan günlük tempomu bozmayan bı ilaç tavsiye edermisiniz bende doktoruma danışıp uygun olursa kullanmaya başlayayım. Evde 2 buçuk yaşında bı kızım var enerjisi bol malum Tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize sağlıklı mutlu güzel ağız tadıyla bı hamilelik geçirmeniz duasıyla öpüyorum

Mide bulantısı yaşayıp ta bu ilaclar bana iyi geldi ve bulantı yapmadı diyenlerin özellikle tavsiyesine ihtiyacım var. Doktorum herhangi bi ilaçta yazabilir ama ben deneme yanilmayla uğraşmaktansa sizlerin tavsiyesinide Dr danisirsam belki nokta atışı yaparım insaAllah

Ben mesela 2li test yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonu kesinlikle yaptıracağım çünkü örneğin iç organlarda olan sorunlara anne karnında da müdehale edebiliyorlarmış

Arkadaşlar 24 hafta idari izin olayı konusunda bir duyumunuz varmı.devam edermi acaba.gecen sene yazın vakalar yine düşmüştü ama kaldırmamışlardı.bu sene farklı olarak aşı olayı var.sizce ne olur

Kesinlikle kan ilacı olarak lipofix damla kullan canım.Ne miğde bulantısı yapıyor ne kabızlık.Ben çok memnunum.Vitamin olarakta pregnom kullanıyorum .Özel ilaçlar bunlar biraz pahalı ama değer gerçekten

Arkadaşlar 24 hafta idari izin olayı konusunda bir duyumunuz varmı.devam edermi acaba.gecen sene yazın vakalar yine düşmüştü ama kaldırmamışlardı.bu sene farklı olarak aşı olayı var.sizce ne olur
Covid tamamen bitmediği için kalkmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz pazartesi kabine toplantısı var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…