- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.301
Benim dr prilam iyi gelmeyince dramamine mide bulantısı verdi oda iyi gelmeyince artık bida vermedi hala kusmaya devamMide bulantısı yaşayıp ta bu ilaclar bana iyi geldi ve bulantı yapmadı diyenlerin özellikle tavsiyesine ihtiyacım var. Doktorum herhangi bi ilaçta yazabilir ama ben deneme yanilmayla uğraşmaktansa sizlerin tavsiyesinide Dr danisirsam belki nokta atışı yaparım
Covid tamamen bitmediği için kalkmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz pazartesi kabine toplantısı var bakalım
Pazartesi olduğunu bilmiyordum.takip edeyim.umarım dediğiniz gibi olur.Covid tamamen bitmediği için kalkmaz diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz pazartesi kabine toplantısı var bakalım
Bence devam eder aşı gebelerin isteğine bırakıldı iki doz arasında 6 / 8 hafta geçecek zaten.Ayrica aşı kesin çözüm de değilki vakalar eylül ayında kapalı ortamlarda yine yayılmaya devam edecek gibi geliyor bana,bu şartlarda umarım kalkmaz çünkü eylül ekim kasım en kritik dönemler Grip vakaları yönündenArkadaşlar 24 hafta idari izin olayı konusunda bir duyumunuz varmı.devam edermi acaba.gecen sene yazın vakalar yine düşmüştü ama kaldırmamışlardı.bu sene farklı olarak aşı olayı var.sizce ne olur
Hareket var bi de hızlansabizde daha hareketin h si yok kıskandırmayın lütfen
Covid aşısı olacak mısınız kızlar
Ben çok zayıf olduğum için göbek baya belirgin sert duruyo sağ kasıkta pinpon topu gibi kabardı 3 gün önce bida oldumu denk gelmedim erken olması magnezyum eksikliğimiKarni sertleşen varmi galiba çok erken bunun için ama bebek sağ tarafta toplanmış gibi sağ tarafta top gibi birşey oluyor 30 sn falan sert olup sonra geçiyor. Kızımda 24. Haftadan sonra böyle bir şeyler yaşamıştım doktorum çok erken demişti hatırlıyorum magnezyum kullanmıştım yine sorucam doktoruma
Sertleşmeyi kasılma olarak yorumlamıştı doktorum o yüzden magnezyum veya kalsiyum vermişti şuan emin olamadım. Bir ara bacak krampim oluyor diye de ikisinden birini kullanmıştım. Tekrar sorucam doktorumaBen çok zayıf olduğum için göbek baya belirgin sert duruyo sağ kasıkta pinpon topu gibi kabardı 3 gün önce bida oldumu denk gelmedim erken olması magnezyum eksikliğimi
Krampım 2 3 defa yataktan aniden kalkınca yaşadım ve kusarken kasılıyorum öğür öğürSertleşmeyi kasılma olarak yorumlamıştı doktorum o yüzden magnezyum veya kalsiyum vermişti şuan emin olamadım. Bir ara bacak krampim oluyor diye de ikisinden birini kullanmıştım. Tekrar sorucam doktoruma
GitmedimAman yaptırsanda zaten ilac kullanamayacaksnne olur ne olmaz dısarı cıkma zaten hastasında canım iniallah cabucak atlatırsın.
Sevindim canım yaGitmedimbu gün çok çok daha iyiyim o neydi öyle ya veba gibi gidemedi
Bünye o zaman çnkü ekstra bişey yapmamştm zaten de kiloluydum çok şükrettim ama şimdilerde 4 kg aldm toplamda yani 20 haftaya paralel düşnrsek artk normalmi bilmiyorum bide hamile olunca ben proteine çok düşkn oluyorum yumurta süt vb e oda tok tutuyor bide hamileyken çok wc gidiyorum oda varNasil başardınız ya...bence kilolu kalmakla alakası yok bende topluydum cok aldim. Kuzenim 45 le hamile kaldı 50 le doğurdu hala ayniiştahını nasıl durdurdunuz merak ettim
Yok bu gün daha iyiyim hamdolsun saol canmNe yaptın gittin mi doktora
Bence kişiden kişiye değişiyo bünye ile ilgili bi yakınım var 2 oğlan oldu ikisinde de mide bulantısı oldu benimki kız ama hiç olmadı bulantı kusma vsKusma yaşayanların cinsiyet ne ya kusma gerçekten kızmı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?