2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim dr prilam iyi gelmeyince dramamine mide bulantısı verdi oda iyi gelmeyince artık bida vermedi hala kusmaya devam

Arkadaşlar 24 hafta idari izin olayı konusunda bir duyumunuz varmı.devam edermi acaba.gecen sene yazın vakalar yine düşmüştü ama kaldırmamışlardı.bu sene farklı olarak aşı olayı var.sizce ne olur
Bence devam eder aşı gebelerin isteğine bırakıldı iki doz arasında 6 / 8 hafta geçecek zaten.Ayrica aşı kesin çözüm de değilki vakalar eylül ayında kapalı ortamlarda yine yayılmaya devam edecek gibi geliyor bana,bu şartlarda umarım kalkmaz çünkü eylül ekim kasım en kritik dönemler Grip vakaları yönünden

Karni sertleşen varmi galiba çok erken bunun için ama bebek sağ tarafta toplanmış gibi sağ tarafta top gibi birşey oluyor 30 sn falan sert olup sonra geçiyor. Kızımda 24. Haftadan sonra böyle bir şeyler yaşamıştım doktorum çok erken demişti hatırlıyorum magnezyum kullanmıştım yine sorucam doktoruma

Ben çok zayıf olduğum için göbek baya belirgin sert duruyo sağ kasıkta pinpon topu gibi kabardı 3 gün önce bida oldumu denk gelmedim erken olması magnezyum eksikliğimi

Ben çok zayıf olduğum için göbek baya belirgin sert duruyo sağ kasıkta pinpon topu gibi kabardı 3 gün önce bida oldumu denk gelmedim erken olması magnezyum eksikliğimi
Sertleşmeyi kasılma olarak yorumlamıştı doktorum o yüzden magnezyum veya kalsiyum vermişti şuan emin olamadım. Bir ara bacak krampim oluyor diye de ikisinden birini kullanmıştım. Tekrar sorucam doktoruma

Sertleşmeyi kasılma olarak yorumlamıştı doktorum o yüzden magnezyum veya kalsiyum vermişti şuan emin olamadım. Bir ara bacak krampim oluyor diye de ikisinden birini kullanmıştım. Tekrar sorucam doktoruma
Krampım 2 3 defa yataktan aniden kalkınca yaşadım ve kusarken kasılıyorum öğür öğür kalsiyum eksikmi bilemedim

Nasil başardınız ya...bence kilolu kalmakla alakası yok bende topluydum cok aldim. Kuzenim 45 le hamile kaldı 50 le doğurdu hala ayni iştahını nasıl durdurdunuz merak ettim
Bünye o zaman çnkü ekstra bişey yapmamştm zaten de kiloluydum çok şükrettim ama şimdilerde 4 kg aldm toplamda yani 20 haftaya paralel düşnrsek artk normalmi bilmiyorum bide hamile olunca ben proteine çok düşkn oluyorum yumurta süt vb e oda tok tutuyor bide hamileyken çok wc gidiyorum oda var

Bugün kendimi sürekli YouTube dan bebek alışverişi videoları izlerken buluyorum
Başkasınınkini izlemek bile bu kadar zevkliyse kendiminkini düşünemiyorum ❤

18 haftaya giriyorum ama kusmalar başladı bende sanki mıde bulantısı zaten vardı ama ılac alıyordum ona rağmen kusma var şimdi de her zaman olmuyor ama birden geliyor anlamıyorum. Gecmicek heralde bu oğlumda geçmişti bu haftalarda

Selam minnoş anneleri
Bugün oğluşumu gördüm 219 gr olmuş, her şey çok şükür iyi dedi doktorum. Suratını gördük resmen çok acayip bi duygu ya
Doktorum detaylı ultrason için randevu al dedi. 10 temmuza aldım önerdiği doktordan. Fiyatı ise 3 bin küsür dediler. Sizlerden yaptıranlar ne kadar ödediniz ve bu detaylıda tam nelere bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…