- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.361
Rica ederimCnim ıstediğin vakitte tok karinla. 3yil once eczane fiyati 80 tl halada ayni fiyatta gonul ragatligiyla kullanabilirsin.inan o vitamini kullandiktan sonra sac dokulmem yipranmam cildim hepsi yenilendi ve hicmi hic bulanti ypmiyor.en onemlisi demir ilaci buĺantisi olan kisilerde tam bi facia o yuzden ocans mummy hepsi bi arada
Gunde 1taneCanım baktım dediğin hapa gerçekten hepsi içinde mantıklı geldi bana günde kactane ve nezaman içiyorsun sabah mi gecemi. Trendyold a 30 lu kapsül 75 TL ye buldum yarın Dr konuştuktan sonra eczaneyede bakicam teşekkür ederim
Çok fazla rakamlar bence ne bu kadar anlamadım canım imkanı olmayanlara Rabbim kolaylık versinDetaylı için Acıbadem bana da 3000 fiyat verdi. Suadiye'de özel bir kliniğe gideceğim ben.
Ben oğlumda hiç yaşamadım bunda yaşadım 15.haftamda bitti cikarmalarim ve bu kız olabilir yaniKusma yaşayanların cinsiyet ne ya kusma gerçekten kızmı oluyo
Zeki Bey e mi gideceksiniz ?Detaylı için Acıbadem bana da 3000 fiyat verdi. Suadiye'de özel bir kliniğe gideceğim ben.
Ne gibi bi zararı olabilir ki.Burda kaybı olan çoğu arkadaş 2 doktorla yürütüyorlar süreci ,bende öyleyim .20 de kendi doktorum 21 de perinatolog yapıcak detaylımıÇok fazla rakamlar bence ne bu kadar anlamadım canım imkanı olmayanlara Rabbim kolaylık versin
Kızlar bende size birsey danışmak istiyorum. Ben tedaviyle hamile kaldım doktorumun kendi muayenahanesi var hem devlet hastanesi hem kendi doktorum ikisini aynı anda devam ettiriyorum. Devlette randevu verdiler detaylı ult. İçin geçen kendi doktoruma gittim oda 20.haftada gel dedi kendisi yapıyormuş sizce ikisine de gitsem Bi zararı olur mu devlet siyah beyaz doktorum renkli bakıyor bide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Geçen gün bende yazmıştım canım. Hergün en az dört beş kez oluyor ve nefesim kesiliyor sanki. İnternetten baktım biraz ikinci trimesterde olabiliyormuş. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. Düzenli ve ağrılıysa doktora başvurun diyordu Kaan Kocatepe. Ama bu hafta gittiğimde söylicem doktoruma. Diğer hamileliklerimde 30dan sonra başlamıştı diye hatırlıyorum.Karni sertleşen varmi galiba çok erken bunun için ama bebek sağ tarafta toplanmış gibi sağ tarafta top gibi birşey oluyor 30 sn falan sert olup sonra geçiyor. Kızımda 24. Haftadan sonra böyle bir şeyler yaşamıştım doktorum çok erken demişti hatırlıyorum magnezyum kullanmıştım yine sorucam doktoruma
Dördüncü gebeliğim. Birinin cinsiyetini öğrenemeden kaybettim. Onun dışında iki oğlum var ve doktor bu da erkek dedi. 19+lardayım hâlâ devamKusma yaşayanların cinsiyet ne ya kusma gerçekten kızmı oluyo
19+3 falan sanırım baya dışarıdan belli oluyor. Elimi koyunca hissediyorumKızlar bu hareketler kaçıncı hafta hızlanıyor daha sert hale geliyor
Hayır, Cengiz Beye gideceğim :)Zeki Bey e mi gideceksiniz ?
Çoook geçmiş olsun.Kızlar bugün ellerimde daha sonra dudağımda dilimde uyuşma oldu tansiyon ölçtük 9 6 çıktı benim için normal genelde böyle çıkar , 2 hafta önce de aynısı olmuştu. Daha önce böyle birşey yaşayan duyan var mı? Hamilelikle mi alakalıdır acaba vitaminler mi azalıyor
Pembe mavide Şebnem hanım varmış ama bende fiyat sormadım dahaSizinki baya uygunmuş perinatolağa göre hangi şehirdesiniz?
Bu arada 3000 denilmiş, ben de Acıbadem Bursa da perinatolojiye sormuştum detaylı için 1000 dediler. Başka da bulamadım perinatologo yüzden radyoloji araştırıyorum, bilen yaptıran memnun kalan varsa aydınlatırsa sevinirim
Teşekkürler umarım tekrar yaşamamÇoook geçmiş olsun.
Koku hassasiyetim olmasa belki çıkarmıcam ama buz dolabını tişörtümü burnuma çekiyom kapalı ama piskolojik olmuş anında öğür et derken arkasından çıkarıyorum bıktım valla 19lardayım bideGeçen gün bende yazmıştım canım. Hergün en az dört beş kez oluyor ve nefesim kesiliyor sanki. İnternetten baktım biraz ikinci trimesterde olabiliyormuş. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. Düzenli ve ağrılıysa doktora başvurun diyordu Kaan Kocatepe. Ama bu hafta gittiğimde söylicem doktoruma. Diğer hamileliklerimde 30dan sonra başlamıştı diye hatırlıyorum.
Dördüncü gebeliğim. Birinin cinsiyetini öğrenemeden kaybettim. Onun dışında iki oğlum var ve doktor bu da erkek dedi. 19+lardayım hâlâ devamTabi ilk zamanlarfaki kadar kötü değilim ama bişeyler yemeyince başlıyor mide bulantısı artık doğuma kadar sürecek diye düşünüyorum
19+3 falan sanırım baya dışarıdan belli oluyor. Elimi koyunca hissediyorumyemek yedikten sonra coşuyor
Kusmasak iyi de çok zor geçiyoBen oğlumda hiç yaşamadım bunda yaşadım 15.haftamda bitti cikarmalarim ve bu kız olabilir yani
Bitmiyo kuzum ya valla çöktüm bıktım kokular mahvediyo hep böyle açık havada kalasım var hep naneli sakız çiğniyom biraz ferahlatıyoHala varmi19 haftadasiniz bitmesi lazimdi.
Cengiz Bey evet 700 dedi ama 600'de anlaştıkTeşekkürler umarım tekrar yaşamamCengiz Bey i de okumuştum, sanırım aynı yerde onlar Zeki beyle ? Fiyat olarak ne kadar dediler nette okuduğum 600 tl civarıydı? Ben daha önce Cihan hoca ya gitmiştim şimdi farklı birini mi görsem diye bakınıyordum ama karar veremedim bir türlü. Zor işler ya
Cihan hocayla ben 13 haftalıkken görüşünce ayrıntılı inceledi filan 40 dk ya yakın baktı herşey çok güzel dedi biz mutlu mutlu çıktık, raporda damarda çentikten bahsediliyordu. Kendi bahsetmediği için internetten okudum direk baya yıkıldım. Sonra Ahter hocayla görüşünce sakinleştim. Daha açıklayıcı olabilirdi. O yüzden emin olamadım. Bu haftada gitmem lazım artıkCengiz Bey evet 700 dedi ama 600'de anlaştıkBir saat yirmi dakika sürüyormuş. Cihan hoca ile alakalı bir kaç olumsuz yorum okudum. O nedenle fikir değiştirdim.
Rica ederimCnim ıstediğin vakitte tok karinla. 3yil once eczane fiyati 80 tl halada ayni fiyatta gonul ragatligiyla kullanabilirsin.inan o vitamini kullandiktan sonra sac dokulmem yipranmam cildim hepsi yenilendi ve hicmi hic bulanti ypmiyor.en onemlisi demir ilaci buĺantisi olan kisilerde tam bi facia o yuzden ocans mummy hepsi bi arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?