- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.341
Selam minnoş anneleri
Bugün oğluşumu gördüm 219 gr olmuş, her şey çok şükür iyi dedi doktorum. Suratını gördük resmen çok acayip bi duygu ya
Doktorum detaylı ultrason için randevu al dedi. 10 temmuza aldım önerdiği doktordan. Fiyatı ise 3 bin küsür dediler. Sizlerden yaptıranlar ne kadar ödediniz ve bu detaylıda tam nelere bakılıyor?
Yok tatlım ya kişiye göre değişiyor sanırım kizimda tek bir gün bile bulantim olmamıştı ama bu ikinci erkek acayip bulanıyorKusma yaşayanların cinsiyet ne ya kusma gerçekten kızmı oluyo
Üniversite hastanesinde hoca bakiyormus 208 dediler mesela bana sizinki doğum ücreti kadar resmenBana da çok geldi ondan sordum. Hiçbir fikrim de yok fiyatlar hakkında.
Üüüüüüf 3.000 miDuyduğum en en en fazla ücret detaylı için. 750’den çok duymadım daha. Acıbadem demişsin gerçi ama oraya göre bile fazla değil mi ya.
Evet çok gerçekten niye öyle oldu bilemedim başka yerde araştırcamÜniversite hastanesinde hoca bakiyormus 208 dediler mesela bana sizinki doğum ücreti kadar resmen
Belki yanlışlık vardır danışmadaki kız mı yanlış dedi acaba çok uçuk gerçekten.Başka birşey yoksa içerisinde 3 bin de çokmus bence. Ne kadar Acıbadem de olsa yani o kadar olmaz bence. Ben de gidicem Temmuz ilk haftası gitmem gerekiyor daha sormadım ama doktorum 600 gibi birseydi demişti. İstanbul Ali Ekiz e yönlendirdi beni
Sizinki baya uygunmuş perinatolağa göre hangi şehirdesiniz?Yok artıkdoğum mu yaptıracakmış 3 bine
Ben özel kliniğe gidiyorum perinatolog doktorum 500 TL veriyorum.3 binlik ne yapılıyormuş acaba
Samsun’da Uğur Turhan.Yakın ilde olanlar kesinlikle güvenebilirsinizSizinki baya uygunmuş perinatolağa göre hangi şehirdesiniz?
Bu arada 3000 denilmiş, ben de Acıbadem Bursa da perinatolojiye sormuştum detaylı için 1000 dediler. Başka da bulamadım perinatologo yüzden radyoloji araştırıyorum, bilen yaptıran memnun kalan varsa aydınlatırsa sevinirim
Ya bi yanlışlık oldu herhalde hiç bu fiyat yoksa bu danışmadaki kızın hatası bence yaa. Burada sitede de araştırdım prof dr rıza madazlı gideceğim doktor, geçen sene 800 demişler 3 bin küsür bi senede artamaz sanırım. Tekrar bi teyit edeceğim yarınSizinki baya uygunmuş perinatolağa göre hangi şehirdesiniz?
Bu arada 3000 denilmiş, ben de Acıbadem Bursa da perinatolojiye sormuştum detaylı için 1000 dediler. Başka da bulamadım perinatologo yüzden radyoloji araştırıyorum, bilen yaptıran memnun kalan varsa aydınlatırsa sevinirim
Bence DNA testlerinin fiyatını söylemiş o sekreter size .Nift vsYa bi yanlışlık oldu herhalde hiç bu fiyat yoksa bu danışmadaki kızın hatası bence yaa. Burada sitede de araştırdım prof dr rıza madazlı gideceğim doktor, geçen sene 800 demişler 3 bin küsür bi senede artamaz sanırım. Tekrar bi teyit edeceğim yarın
OlabilirBence DNA testlerinin fiyatını söylemiş o sekreter size .Nift vs
3 bin diyince benim aklıma direk o geldi
Kesinlikle yanlışlık olmalı 3000 lira acıbadem için bile çok uçuk. En yüksek 800 duydum bende hadi acıbadem 1000 olsunYa bi yanlışlık oldu herhalde hiç bu fiyat yoksa bu danışmadaki kızın hatası bence yaa. Burada sitede de araştırdım prof dr rıza madazlı gideceğim doktor, geçen sene 800 demişler 3 bin küsür bi senede artamaz sanırım. Tekrar bi teyit edeceğim yarın
Hala varmiKusmak çok zor bişey tez vakitte hepimizin geçsin arkadaşlar yıprattı soldum resmen
Haftayla alakalı olduğunu sanmıyorum doğuma kadar bulantı kusma yaşayanlar varHala varmi19 haftadasiniz bitmesi lazimdi.
Canım baktım dediğin hapa gerçekten hepsi içinde mantıklı geldi bana günde kactane ve nezaman içiyorsun sabah mi gecemi. Trendyold a 30 lu kapsül 75 TL ye buldum yarın Dr konuştuktan sonra eczaneyede bakicam teşekkür ederimCnim ben gebeliklerimde cok bulanti yasiyorum asla kan ilaci decavit gibi vitaminlwri alamam direkt kusuyorum doktorum ocans mumyy verdi icinde demir olmak uzere tum votamin takviyeleri var yani icetigi cok zengin asla bulanti ypmaz hissetmezsin bile ama biraz tuzlu
Rica ederimCanım baktım dediğin hapa gerçekten hepsi içinde mantıklı geldi bana günde kactane ve nezaman içiyorsun sabah mi gecemi. Trendyold a 30 lu kapsül 75 TL ye buldum yarın Dr konuştuktan sonra eczaneyede bakicam teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?