2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlarrrrrr ben bebeğimi hissediyorum acaba sanki karnımda sol tarafta bişey dönüyor
İkinci hamilelik erken hissedilir deniyor 16 hafta bitiyor ama bilemedim

Üüüüüüf 3.000 mi Duyduğum en en en fazla ücret detaylı için. 750’den çok duymadım daha. Acıbadem demişsin gerçi ama oraya göre bile fazla değil mi ya.

Üüüüüüf 3.000 mi Duyduğum en en en fazla ücret detaylı için. 750’den çok duymadım daha. Acıbadem demişsin gerçi ama oraya göre bile fazla değil mi ya.
Üniversite hastanesinde hoca bakiyormus 208 dediler mesela bana sizinki doğum ücreti kadar resmen
Evet çok gerçekten niye öyle oldu bilemedim başka yerde araştırcam

Belki yanlışlık vardır danışmadaki kız mı yanlış dedi acaba çok uçuk gerçekten.

Yok artık doğum mu yaptıracakmış 3 bine
Ben özel kliniğe gidiyorum perinatolog doktorum 500 TL veriyorum.3 binlik ne yapılıyormuş acaba
Sizinki baya uygunmuş perinatolağa göre hangi şehirdesiniz?
Bu arada 3000 denilmiş, ben de Acıbadem Bursa da perinatolojiye sormuştum detaylı için 1000 dediler. Başka da bulamadım perinatolog o yüzden radyoloji araştırıyorum, bilen yaptıran memnun kalan varsa aydınlatırsa sevinirim

Ben de ayrıntılı için recep hasa gittim. 1000 tl verdim. 2 temmuzda bıdaha gıdıxem baika bırıne ona da 700 vericez. Apf testi yuksek cıkınca erken gitmiştik. Ah ahhh şimdiden harcandı dopum paraları.

Samsun’da Uğur Turhan.Yakın ilde olanlar kesinlikle güvenebilirsiniz

Ya bi yanlışlık oldu herhalde hiç bu fiyat yoksa bu danışmadaki kızın hatası bence yaa. Burada sitede de araştırdım prof dr rıza madazlı gideceğim doktor, geçen sene 800 demişler 3 bin küsür bi senede artamaz sanırım. Tekrar bi teyit edeceğim yarın

Bence DNA testlerinin fiyatını söylemiş o sekreter size .Nift vs
3 bin diyince benim aklıma direk o geldi

Kesinlikle yanlışlık olmalı 3000 lira acıbadem için bile çok uçuk. En yüksek 800 duydum bende hadi acıbadem 1000 olsun

Canım baktım dediğin hapa gerçekten hepsi içinde mantıklı geldi bana günde kactane ve nezaman içiyorsun sabah mi gecemi. Trendyold a 30 lu kapsül 75 TL ye buldum yarın Dr konuştuktan sonra eczaneyede bakicam teşekkür ederim

Rica ederimCnim ıstediğin vakitte tok karinla. 3yil once eczane fiyati 80 tl halada ayni fiyatta gonul ragatligiyla kullanabilirsin.inan o vitamini kullandiktan sonra sac dokulmem yipranmam cildim hepsi yenilendi ve hicmi hic bulanti ypmiyor.en onemlisi demir ilaci buĺantisi olan kisilerde tam bi facia o yuzden ocans mummy hepsi bi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…