- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.901
Çok teşekkür ederim canım iyiym sen nasılsın umarım herşey yolundadır benim çok şükür sıkıntım yok ve böyle devam eder inşGunaydun canım nasılsın
Canım geçmiş olsun ben inanıyorum herşey yolunda bol bol dinlen ve uzun mesafe asla yürüme güzel olaçak ilaçlarını kullan hatta iğnesi var die duydum Dr a bi danış canım bu düşük olmasın die olan iğneden veriyor Dr bi danış istersenKızımda sancim hiç olmamıştı bu bebekte sancim oluyor arada bir çok yorulunca. Geçen doktora sordum magnezyum başlattı baya rahatlattı o. Ama hala devam ediyor korkuyorum erken doğum olacak diye haftaya kontrolüm var inşallah bir sıkıntı yoktur
Sagol canım bende iyiyim. İnşallah carsamba detaylım var guzel gecerde dahha ıyı olurumÇok teşekkür ederim canım iyiym sen nasılsın umarım herşey yolundadır benim çok şükür sıkıntım yok ve böyle devam eder inş
Doktor birşey demedıyse olabilecek birşeydir canım içini ferah tutKızımda sancim hiç olmamıştı bu bebekte sancim oluyor arada bir çok yorulunca. Geçen doktora sordum magnezyum başlattı baya rahatlattı o. Ama hala devam ediyor korkuyorum erken doğum olacak diye haftaya kontrolüm var inşallah bir sıkıntı yoktur
Günaydın içini ferah tut erken girmişsin detaylıya ondan görememiştir şimdi daha iyi inceler bu haftalardaGunaydin,
Uzun zamandir ugrayamadim kizlar. Umarim hepiniz iyisinizdir.
Yarin detayli ultrasonum var ve oldukca gerginim.
ilk kez 18-19 haftalikken detayliya girdim. Bebegimin kalbinde sorun olup olmadigindan emin olamadigini soyledi doktor. Pozisyonunun goruntulemeye uygun olmadigini soyledi ve ileri tarihe randevu verdi. Pozisyonu uygun degil dedi ama ekranda gordugum kadariyla kalbini inceliyordu yani.. Bu nedenle icimi ferah tutmaya calissam da gercekten tedirginim.
Umarim yarin hastaneden mutlu bir sekilde ayrilirim.
Bende 1 tane içiyorum ve iki gün içmedim çok zorlandım kusmuyorum ama gece uyanıyorum midem kötü oluyor birde uykumu etkiliyor prilam içince rahat uyuyorum tuvalete kalksam bile geri uyuyabiliyorum hayat kalitem daha iyi. Arada bir bırakmayı deniyorum ama başarılı olamıyorum süt içtim dün gece uyumadan o biraz ıyi geldi gibi.kızlar merhaba bu hafta 20 hafta ıcındeyım hala prılam ıcmeden duramıorum ıcmedıgım gun kusuyorum gunde 1 tane ıcıorum ama ıcmeden ıste durmam mumkun olmuyor var mı benım gıbı hala bulantı ılacı kullanan arkads. ben ocean mumy ıcıordum ılacı ıctıkten sonra tadı gerı gelıyordu o yuzden ılacı degstrmek ıstedım doktorum bır sure ıcmesende olur dedı kullandıgınız vıtamınlerde ıcıp gerı gelmeyen bulantı yapmayan var mı onerebılecegınzı
Inşallah yarın huzurlu haber alırsın canım erken yapmışsın detaylı ultrasonu bende de pozisyon vermemişti bazı görmek istediği şeyler için ek olarak vajinal ultrason yapmıştı uzun sürmüştü .Gunaydin,
Uzun zamandir ugrayamadim kizlar. Umarim hepiniz iyisinizdir.
Yarin detayli ultrasonum var ve oldukca gerginim.
ilk kez 18-19 haftalikken detayliya girdim. Bebegimin kalbinde sorun olup olmadigindan emin olamadigini soyledi doktor. Pozisyonunun goruntulemeye uygun olmadigini soyledi ve ileri tarihe randevu verdi. Pozisyonu uygun degil dedi ama ekranda gordugum kadariyla kalbini inceliyordu yani.. Bu nedenle icimi ferah tutmaya calissam da gercekten tedirginim.
Umarim yarin hastaneden mutlu bir sekilde ayrilirim.
Çok şükür çıkarmalarım bitti gibi ama buz dolabını normal açınca hala bi o süt kokuyo gibi geliyo öğür öğür duruyom açsam sarı su çıkıyo toksam ne varsakızlar merhaba bu hafta 20 hafta ıcındeyım hala prılam ıcmeden duramıorum ıcmedıgım gun kusuyorum gunde 1 tane ıcıorum ama ıcmeden ıste durmam mumkun olmuyor var mı benım gıbı hala bulantı ılacı kullanan arkads. ben ocean mumy ıcıordum ılacı ıctıkten sonra tadı gerı gelıyordu o yuzden ılacı degstrmek ıstedım doktorum bır sure ıcmesende olur dedı kullandıgınız vıtamınlerde ıcıp gerı gelmeyen bulantı yapmayan var mı onerebılecegınzı
Insallah erken oldugu icindir canim. Takibimi yapan doktor baya erken randevu almis detayli ultrason icin.. Sanirim sekerim var diye boyle erken bir tarihe aldi. Ama sonuc boyle olunca baya stress yaptim kac haftadir.Günaydın içini ferah tut erken girmişsin detaylıya ondan görememiştir şimdi daha iyi inceler bu haftalarda
Insallah canim, cook tesekkur ederimInşallah yarın huzurlu haber alırsın canım erken yapmışsın detaylı ultrasonu bende de pozisyon vermemişti bazı görmek istediği şeyler için ek olarak vajinal ultrason yapmıştı uzun sürmüştü .
bende cumartesı denedım ama butun gun yedıgım herseyı cıkardım bu sekılde olusu daha kotu sankı cocuk ac kalıcak o sekıldeBende 1 tane içiyorum ve iki gün içmedim çok zorlandım kusmuyorum ama gece uyanıyorum midem kötü oluyor birde uykumu etkiliyor prilam içince rahat uyuyorum tuvalete kalksam bile geri uyuyabiliyorum hayat kalitem daha iyi. Arada bir bırakmayı deniyorum ama başarılı olamıyorum süt içtim dün gece uyumadan o biraz ıyi geldi gibi.
umarım yarın guzel haberler alırsın canım ılk kızımda gırdıgımde donememıstı dr yemek yıyp epey bı merdıven ınıp cıkıp gelememı soylemıstı o sekılde tekrar bakabılmıstı aklında olsun gıdecegın yerde merdıven varsa bıkac kez ın-cık benım drum daha bu hafta kendı gorup bayram sonrası yollayacagıkm dedı baya uzamıs olacak ınsan cok stres oluo ınsallah hayrlı haberlerle atlatırız su surecı rabbım ewlatlarımızın sağlıkları ıle sınamasın ınsallahInsallah canim, cook tesekkur ederim
Evet detayli baya erken oldu. Kime sorduysam hep 20. 21. haftadan sonra girmisler detayliya.
Bulundugum ulkede sistem biraz farkli isliyor. Detayli ultrason randevumu takibimi yapan doktor ayarlamis, eve kagit gelince haberim oldu benim de.
Sekerim var diye erken tarihe aldi muhtemelen ama sonuc boyle cikinca ister istemez insan dusunuyor, stress yapiyor.
Normal doktorum her gidisimde vajinal da bakiyor. Bakalim dese baktirirdim yani ama detayliyi yapan doktor hic bakalim falan demedi direkt ileri tarihe randevu verdi.
Insallah yarin guzel haberler alirim da stress falan hepsi unutulur gider.
Haklisin ben de senin gibi düşünüyorum sonuna kadar içebiliyormuş sanırım bir arkadaş forumda öyle yazmıştı doktoruna sormuşbende cumartesı denedım ama butun gun yedıgım herseyı cıkardım bu sekılde olusu daha kotu sankı cocuk ac kalıcak o sekılde
Anlıyorum ben Türkiyede takip ediliyorum bu ay yurtdışına geldim eşimin yanına pek çok şey farklı beklenen dogum tarihini bile farklı söylüyorlar bu hafta döneceğim kısmetse.. sağlıkla devam etsin bebeğin .vajinal baktırmasaydim sonraki aya kalacaktı doktor teklif etti bende kabul ettim yoksa bilmiyordum bastırdı vs de biraz ..Inşallah temiz haberlerle gelirsin yarın rahatlarsın.Insallah canim, cook tesekkur ederim
Evet detayli baya erken oldu. Kime sorduysam hep 20. 21. haftadan sonra girmisler detayliya.
Bulundugum ulkede sistem biraz farkli isliyor. Detayli ultrason randevumu takibimi yapan doktor ayarlamis, eve kagit gelince haberim oldu benim de.
Sekerim var diye erken tarihe aldi muhtemelen ama sonuc boyle cikinca ister istemez insan dusunuyor, stress yapiyor.
Normal doktorum her gidisimde vajinal da bakiyor. Bakalim dese baktirirdim yani ama detayliyi yapan doktor hic bakalim falan demedi direkt ileri tarihe randevu verdi.
Insallah yarin guzel haberler alirim da stress falan hepsi unutulur gider.
Gözünüz aydın çok güzel haberKizlar detaylida canımız sıkılmıştı fetal dna testi yaptirmistik. Bugun sonucumuz geldi cok şükür herhangi bir sıkıntı yok bebegimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?