2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kendini yoruyorsan çok normal bol bol dinlen dedi. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür ama galiba yüzmek bol bol gezmek iyi gelmiyor dinlenmeye calisacam

Merhaba bende 20. Hafta içindeyim şuan hâlâ günde bir prillam devam ediyorum. Doktor bırakmazsan sorun olmaz ama bırakmaya çalış dedi. Eşim evde oldugu günler yani yanımda destek olacak biri varken hap içmiyorum bakalım bırakabilir miym diye yok o gün mutlaka 1 kere kusuyorum yani aynı durumdayız

Karnım baya baya çıktı
44 ile hamile kaldım şuan 46yım
Zayıfız diye böyle galiba 50 rakamları pek görmedim hayatımda şuan 55 boy uzun olduğu için 50 çok cılız duruyodu 55 oldum birden dr kızdı bana birden alma hamur işi yeme gez yürü az az ye fln zaten arada kusuyom yemediğim günlere saysın

Bende hala hamile kaldığım kilodayım ama forumdakileri okuyunca çoğu kişi 2 3 kilo da olsa almış bende hiç almayınca endişelendim açıkçası
20. haftada bebek ağırlığı, rahim, amniyon sıvısı derken 2-3 kilo bebek ,rahim, plesantam suyu ağırlığının toplamı oluyor.Eğer hiç kilo almamışsanız Yetersiz beslenip aslında kilo vermişsiniz siz. (çünkü alınan 2-3 kilo normal hamileliğin zorunluluğu) Beslenmenize biraz daha dikkat edin diye öneride bulunabilirim .

Bende ayni şekilde düşünüyordum ama doktora danıştım hic sorun degil daha bu haftalardan sonra alirsin zaten dedi kusma bulantilar bu aya kadar normal dedi bebegin gelisimi cok iyi hatta önde o yüzden sorun yok dedi bana da rahatladim o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…