- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.921
gözünaydın sağlıkla kucagına alırsın ınsallahKizlar detaylida canımız sıkılmıştı fetal dna testi yaptirmistik. Bugun sonucumuz geldi cok şükür herhangi bir sıkıntı yok bebegimizde
Kizlar detaylida canımız sıkılmıştı fetal dna testi yaptirmistik. Bugun sonucumuz geldi cok şükür herhangi bir sıkıntı yok bebegimizde
Gözünüz aydın çok güzel haber
Cok teşekkür ederim kizlargözünaydın sağlıkla kucagına alırsın ınsallah
Ahh hem de nasil rahatladim mesaji gorunce bir elim ayagim titredi. Cok teşekkür ederimAaah çok sevindim. Çok şükür, gözünüz aydın canım. İçin nasıl rahatlamıştır şimdi
Ben göbek en baştan çıktı ama bacaklar kürdanKızlar bu haftalarda olup daha hiç kilo almayan var mı? Daha doğrusu karnı çıkıp kilo almayan?
Kendini yoruyorsan çok normal bol bol dinlen dedi. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür ama galiba yüzmek bol bol gezmek iyi gelmiyor dinlenmeye calisacamCanım geçmiş olsun ben inanıyorum herşey yolunda bol bol dinlen ve uzun mesafe asla yürüme güzel olaçak ilaçlarını kullan hatta iğnesi var die duydum Dr a bi danış canım bu düşük olmasın die olan iğneden veriyor Dr bi danış istersen
20.haftada almamistim bu aralar tartilamadimKızlar bu haftalarda olup daha hiç kilo almayan var mı? Daha doğrusu karnı çıkıp kilo almayan?
Tek hekim olarak 10 gün alırsın canım. 10 üstü heyet raporuna girer. Sağlıkçı değilim bende ama aynı meslekteyiz seninleGünaydın kızlar aramızda sağlıkçı varsa tek hekimden en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz cevaplayabilir mi?
Bende hala hamile kaldığım kilodayım ama forumdakileri okuyunca çoğu kişi 2 3 kilo da olsa almış bende hiç almayınca endişelendim açıkçası20.haftada almamistim bu aralar tartilamadim
Erken doğum riski var bu rahatsızlıkta rahim ağzı acilabiliyormus bir andaAllah yardımcınız olsun inşallah zamanını doldurur neden öyle dedi ki ne sıkıntınız var
Ben 21 haftada detaylı ya girmiştim sıkıntı yoktu zamanına uyumluydu endişelenmeBende hala hamile kaldığım kilodayım ama forumdakileri okuyunca çoğu kişi 2 3 kilo da olsa almış bende hiç almayınca endişelendim açıkçası
Merhaba bende 20. Hafta içindeyim şuan hâlâ günde bir prillam devam ediyorum. Doktor bırakmazsan sorun olmaz ama bırakmaya çalış dedi. Eşim evde oldugu günler yani yanımda destek olacak biri varken hap içmiyorum bakalım bırakabilir miym diye yok o gün mutlaka 1 kere kusuyorumkızlar merhaba bu hafta 20 hafta ıcındeyım hala prılam ıcmeden duramıorum ıcmedıgım gun kusuyorum gunde 1 tane ıcıorum ama ıcmeden ıste durmam mumkun olmuyor var mı benım gıbı hala bulantı ılacı kullanan arkads. ben ocean mumy ıcıordum ılacı ıctıkten sonra tadı gerı gelıyordu o yuzden ılacı degstrmek ıstedım doktorum bır sure ıcmesende olur dedı kullandıgınız vıtamınlerde ıcıp gerı gelmeyen bulantı yapmayan var mı onerebılecegınzı
Karnım baya baya çıktıKızlar bu haftalarda olup daha hiç kilo almayan var mı? Daha doğrusu karnı çıkıp kilo almayan?
Ben covidden sonra 14e yükseldi diye gördüm amaTek hekim olarak 10 gün alırsın canım. 10 üstü heyet raporuna girer. Sağlıkçı değilim bende ama aynı meslekteyiz seninle
Zayıfız diye böyle galiba 50 rakamları pek görmedim hayatımda şuan 55 boy uzun olduğu için 50 çok cılız duruyodu 55 oldum birden dr kızdı bana birden alma hamur işi yeme gez yürü az az ye fln zaten arada kusuyom yemediğim günlere saysınKarnım baya baya çıktı
44 ile hamile kaldım şuan 46yım
20. haftada bebek ağırlığı, rahim, amniyon sıvısı derken 2-3 kilo bebek ,rahim, plesantam suyu ağırlığının toplamı oluyor.Eğer hiç kilo almamışsanız Yetersiz beslenip aslında kilo vermişsiniz siz. (çünkü alınan 2-3 kilo normal hamileliğin zorunluluğu) Beslenmenize biraz daha dikkat edin diye öneride bulunabilirim .Bende hala hamile kaldığım kilodayım ama forumdakileri okuyunca çoğu kişi 2 3 kilo da olsa almış bende hiç almayınca endişelendim açıkçası
Bende ayni şekilde düşünüyordum ama doktora danıştım hic sorun degil daha bu haftalardan sonra alirsin zaten dedi kusma bulantilar bu aya kadar normal dedi bebegin gelisimi cok iyi hatta önde o yüzden sorun yok dedi bana da rahatladim o şekilde20. haftada bebek ağırlığı, rahim, amniyon sıvısı derken 2-3 kilo bebek ,rahim, plesantam suyu ağırlığının toplamı oluyor.Eğer hiç kilo almamışsanız Yetersiz beslenip aslında kilo vermişsiniz siz. (çünkü alınan 2-3 kilo normal hamileliğin zorunluluğu) Beslenmenize biraz daha dikkat edin diye öneride bulunabilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?