2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Beklenen tarihi kaç gün ileri veya geri söylüyorlar merak ettim?

Kızlar bu haftalarda olup daha hiç kilo almayan var mı? Daha doğrusu karnı çıkıp kilo almayan?
Valla benim karnım artık ben burdayim diyor ben hamilelik basinda ilk 3 ayda 2 kilo verdim simdi 23. Hafta hamile kaldiğım kiloya geri geldim. Ama hic kilo almayabilirsiniz 5. Aydan itibaren hizlaniyor kilo alma diye biliyorum. Endise eymeyin en basta ben de alamiyorum diye cok endiselendim doktoeum kilon cok iyi dedi sadece bebege kilo alarak doguma girenler var bebegin gelisiminde bir sorun yoksa hic caninizi sıkmayın

işe gelıp gıttgım ıcın haftasonları denıorum ama butun gun kusuyorum lokma durmuor ıcımde hafta ıcı deneyemıorum cunku sabah aksam neredeyse 1 saat aracla yoldayım yollarda kotu olurum ama bu ayda hala bu derece kusuo olmak cok sasrtıcı gelıyor ılk kızımda zofran ıcıordum 4.5 aylıkken bır anda bıtmıstı ıstahım acılmıstı burda yıne yemesem yemem yemek of korkmaya basladım ınsallah hersey yolundadır .

Endişelenme canım yolundadır herşey doktor kontrolün ne zaman sorarsın doktora da bak son ana kadar içebilirsin demişler arkadaşlara

Günaydın kızlar. Tetenozu dün oldum dün iyiydi gece üstüne yatmısım suan kötu oldu kalkmıyo kolum resmen
Gunaydin canim benim 2 gun kolumu kaldirirken biraz ağrı yaptı bir kac gune geciyor ama endise etme bir de ustune yatinca kas agrisi biraz daha artiyor haliyle. Parol icebilirsin demisti ebem asidan sonra cok ağrın olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…