- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.941
ben toplam 3,5 kilo aldımKızlar bu haftalarda olup daha hiç kilo almayan var mı? Daha doğrusu karnı çıkıp kilo almayan?
Beklenen tarihi kaç gün ileri veya geri söylüyorlar merak ettim?Anlıyorum ben Türkiyede takip ediliyorum bu ay yurtdışına geldim eşimin yanına pek çok şey farklı beklenen dogum tarihini bile farklı söylüyorlar bu hafta döneceğim kısmetse.. sağlıkla devam etsin bebeğin .vajinal baktırmasaydim sonraki aya kalacaktı doktor teklif etti bende kabul ettim yoksa bilmiyordum bastırdı vs de biraz ..Inşallah temiz haberlerle gelirsin yarın rahatlarsın.
Bir hafta ileri bebeğin oluşumundan 9 ay sayıyorlar.embryo oluşumu. Benim tr de soylenenle farklı olmuş oluyor bi de sezeryan bi hafta daha önce olacak.Beklenen tarihi kaç gün ileri veya geri söylüyorlar merak ettim?
Havuç ye canim bol bolKizlar bugün bende ayrıntıliya girdim şükür genel sonuçlarımiz iyi ancak suyun az olduğunu söyledi orda heyecandan soramadadim neden olur niye olur erken değil mi , sadece bol su iç dedi doktor
Ben oldum canım 1. Yi 14 Temmuz 2. Yi olacağım nasipse inş seninde güzel geçer detaylınSagol canım bende iyiyim. İnşallah carsamba detaylım var guzel gecerde dahha ıyı olurumşimdide tetenoz olmaya giidcem sen oldun mu
Valla benim karnım artık ben burdayim diyorKızlar bu haftalarda olup daha hiç kilo almayan var mı? Daha doğrusu karnı çıkıp kilo almayan?
İnşallah canım. Sen daha erken olmussun o zaman :)Ben oldum canım 1. Yi 14 Temmuz 2. Yi olacağım nasipse inş seninde güzel geçer detaylın
işe gelıp gıttgım ıcın haftasonları denıorum ama butun gun kusuyorum lokma durmuor ıcımde hafta ıcı deneyemıorum cunku sabah aksam neredeyse 1 saat aracla yoldayım yollarda kotu olurum ama bu ayda hala bu derece kusuo olmak cok sasrtıcı gelıyor ılk kızımda zofran ıcıordum 4.5 aylıkken bır anda bıtmıstı ıstahım acılmıstı burda yıne yemesem yemem yemek of korkmaya basladım ınsallah hersey yolundadır .Merhaba bende 20. Hafta içindeyim şuan hâlâ günde bir prillam devam ediyorum. Doktor bırakmazsan sorun olmaz ama bırakmaya çalış dedi. Eşim evde oldugu günler yani yanımda destek olacak biri varken hap içmiyorum bakalım bırakabilir miym diye yok o gün mutlaka 1 kere kusuyorumyani aynı durumdayız
Endişelenme canım yolundadır herşey doktor kontrolün ne zaman sorarsın doktora da bak son ana kadar içebilirsin demişler arkadaşlaraişe gelıp gıttgım ıcın haftasonları denıorum ama butun gun kusuyorum lokma durmuor ıcımde hafta ıcı deneyemıorum cunku sabah aksam neredeyse 1 saat aracla yoldayım yollarda kotu olurum ama bu ayda hala bu derece kusuo olmak cok sasrtıcı gelıyor ılk kızımda zofran ıcıordum 4.5 aylıkken bır anda bıtmıstı ıstahım acılmıstı burda yıne yemesem yemem yemek of korkmaya basladım ınsallah hersey yolundadır .
Evet doktor bana yapar demişti zaten. Ben sabah içip geri uyuyorum snra uyanır uyanmaz kahvaltı yapıyorum eğer çok bulantı yaparsa yemekten 2saat sonra iç demişti doktorumSanki demir ilacı daha çok mide bulantısı yapıyor sizede öyle geliyor mu?
cumartesı kontrol var bakalım ınsallah hersey ıyıdır hepımızın bebıslerı :)Endişelenme canım yolundadır herşey doktor kontrolün ne zaman sorarsın doktora da bak son ana kadar içebilirsin demişler arkadaşlara
Inşallah canım bize de haber ver gidincecumartesı kontrol var bakalım ınsallah hersey ıyıdır hepımızın bebıslerı :)
Gunaydin canim benim 2 gun kolumu kaldirirken biraz ağrı yaptı bir kac gune geciyor ama endise etme bir de ustune yatinca kas agrisi biraz daha artiyor haliyle. Parol icebilirsin demisti ebem asidan sonra cok ağrın olursa.Günaydın kızlar. Tetenozu dün oldum dün iyiydi gece üstüne yatmısım suan kötu oldu kalkmıyo kolum resmen
Geçer sonra iki güne geçiyorGünaydın kızlar. Tetenozu dün oldum dün iyiydi gece üstüne yatmısım suan kötu oldu kalkmıyo kolum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?