2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Seker yukleme testi yaptıran ya da doktoruyla bu konuda konuşan var mi? Haftaya 24. Hafta kontrolüm var acaba şeker yükleme testi ister mi doktorum diye merak ettim bir de nasil bir prosedür oluyor seker yükleme testinde.

Seker yukleme testi yaptıran ya da doktoruyla bu konuda konuşan var mi? Haftaya 24. Hafta kontrolüm var acaba şeker yükleme testi ister mi doktorum diye merak ettim bir de nasil bir prosedür oluyor seker yükleme testinde.
Benden istedi yaptıracağım şekerli su gazoz gibi birşey iciriyorlarmis bünyeye göre değişiyormuş ekim grubunda yanınıza biri ile gidin yazmış arkadaşlar baygınlık geçiren olmuş hiç etkilenmeyen de var

Nerde yaptiriliyor seker yukleme testi acaba? Siz hastanede mi takiplisiniz?

Gunaydin canim benim 2 gun kolumu kaldirirken biraz ağrı yaptı bir kac gune geciyor ama endise etme bir de ustune yatinca kas agrisi biraz daha artiyor haliyle. Parol icebilirsin demisti ebem asidan sonra cok ağrın olursa.
Bana sadece şişlik olursa buz koyarsın dedi öyle dayanılmayacak birşey degil ama kolumu hareket ettırınce oluyor işte :)

Geçer sonra iki güne geçiyor
İniallah canım

Kızıma hamileyken doktorum önce aclık tokluk kan şekerine bakalım duruma göre hareket ederiz demişti. Sonuca göre gerek duymadı. Yıllar önce bir kez yaptırmıstım berbat bir şeydi hatırladıgım

Bende haftaya 24+1 de gidince yaptıracam. Bana bir bardak şekerli su gibi birşey icirmisler di. Öncesinde tabi doktor aç gel demişti önce açken kan veriyorsun sonra içtikten bir süre sonra tekrar kan vermiştim iki defa o kadar

Günaydın kızlar. Tetenozu dün oldum dün iyiydi gece üstüne yatmısım suan kötu oldu kalkmıyo kolum resmen
Ben bir hafta çektim buz koymak iyi geliyordu
Ac gideceksiniz. Sabah gideceğim gece on ikiden sonra birsey yiyip içmeyecektim. Aşırı şekerli bir bardak su veriyorlar olay bu

Ya bu arada kilo almayan az alan arkadaşlar siz yazmayın ya moral bozuyorsunuz şaka bir yana 8 kiloyu devirdim nasıl başarıyorsunuz ya herseyi yiyesim geliyor. Birde tatildeyim oteldeyim şimdi.. kilo almayan döverler burda

Ilk gebelik mi canim ilk oğlumda ilk ayda 3 kilo almistim ebe ne yaptin demisti16 ile sureci bitirmistim ikinci de biraz daha azaldi 3.de tamamen azaldi galiba vücut alışıyor hamilelige ilkler de kilo almaya meyilliyiz bence

Ay baya uzun sürmüş
İyi tatiller

Ilk gebelik mi canim ilk oğlumda ilk ayda 3 kilo almistim ebe ne yaptin demisti16 ile sureci bitirmistim ikinci de biraz daha azaldi 3.de tamamen azaldi galiba vücut alışıyor hamilelige ilkler de kilo almaya meyilliyiz bence
Alakası yok bence benimde ikinci ben sibelimi gectim 10 oldu sanırım yazarken sinirim bozuldu konuyu kapatıyorum

Kızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba

Doğuma yakin hepimiz yuvarlanan top hizasina gelecez zaten canim dogum sonrasi veririz saglikli olalim da
Üff inşallah bu sefer diyestısyensız basarırım kızımda hastneden sonra tartıldım ya 3 ya 3,5 kıloydu gıden oyle hatırlıyorum sok olmustum cunku 5-6 en az gider diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…