- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.961
Bende bugün kan verdim AFP 51 çıkmış intten baktım normal diyor sen dr a gittin mi
Benden istedi yaptıracağım şekerli su gazoz gibi birşey iciriyorlarmis bünyeye göre değişiyormuş ekim grubunda yanınıza biri ile gidin yazmış arkadaşlar baygınlık geçiren olmuş hiç etkilenmeyen de varSeker yukleme testi yaptıran ya da doktoruyla bu konuda konuşan var mi? Haftaya 24. Hafta kontrolüm var acaba şeker yükleme testi ister mi doktorum diye merak ettim bir de nasil bir prosedür oluyor seker yükleme testinde.
Evet normalde midem bulanmaz ama bu ilaç kusturuyor bile. gece yatmadan da içebilirsin dedi doktorum öyle yapıyorumSanki demir ilacı daha çok mide bulantısı yapıyor sizede öyle geliyor mu?
İki tarafta birden yok ama Sol taraf ara ara ağrımaya başladı bu hafta bende de .Kızlar 22 haftalık gebeyim sizinde vajinal kemiginiz ağrıyor mu sağa sola dönerken
Dr a sormadım unuttumMerhaba size yüksek filan dediler mi bu değere genelde araştırdıklarım daha düşük. Bu arada benimde 56 çıktı
Nerde yaptiriliyor seker yukleme testi acaba? Siz hastanede mi takiplisiniz?Benden istedi yaptıracağım şekerli su gazoz gibi birşey iciriyorlarmis bünyeye göre değişiyormuş ekim grubunda yanınıza biri ile gidin yazmış arkadaşlar baygınlık geçiren olmuş hiç etkilenmeyen de var
Bana sadece şişlik olursa buz koyarsın dediGunaydin canim benim 2 gun kolumu kaldirirken biraz ağrı yaptı bir kac gune geciyor ama endise etme bir de ustune yatinca kas agrisi biraz daha artiyor haliyle. Parol icebilirsin demisti ebem asidan sonra cok ağrın olursa.
İniallah canımGeçer sonra iki güne geçiyor
Seker yukleme testi yaptıran ya da doktoruyla bu konuda konuşan var mi? Haftaya 24. Hafta kontrolüm var acaba şeker yükleme testi ister mi doktorum diye merak ettim bir de nasil bir prosedür oluyor seker yükleme testinde.
Ben tup bebek doktoruma gidiyorum sağlık ocağında da kaydım var orada da takip ediyorlar sağlık ocağında da yapılıyor testler şeker yükleme asi ücretsizNerde yaptiriliyor seker yukleme testi acaba? Siz hastanede mi takiplisiniz?
Super çok teşekkür ederimBen tup bebek doktoruma gidiyorum sağlık ocağında da kaydım var orada da takip ediyorlar sağlık ocağında da yapılıyor testler şeker yükleme asi ücretsiz
Bende haftaya 24+1 de gidince yaptıracam. Bana bir bardak şekerli su gibi birşey icirmisler di. Öncesinde tabi doktor aç gel demişti önce açken kan veriyorsun sonra içtikten bir süre sonra tekrar kan vermiştim iki defa o kadarSeker yukleme testi yaptıran ya da doktoruyla bu konuda konuşan var mi? Haftaya 24. Hafta kontrolüm var acaba şeker yükleme testi ister mi doktorum diye merak ettim bir de nasil bir prosedür oluyor seker yükleme testinde.
Ben bir hafta çektim buz koymak iyi geliyorduGünaydın kızlar. Tetenozu dün oldum dün iyiydi gece üstüne yatmısım suan kötu oldu kalkmıyo kolum resmen
Ac gideceksiniz. Sabah gideceğim gece on ikiden sonra birsey yiyip içmeyecektim. Aşırı şekerli bir bardak su veriyorlar olay buSeker yukleme testi yaptıran ya da doktoruyla bu konuda konuşan var mi? Haftaya 24. Hafta kontrolüm var acaba şeker yükleme testi ister mi doktorum diye merak ettim bir de nasil bir prosedür oluyor seker yükleme testinde.
Ilk gebelik mi canim ilk oğlumda ilk ayda 3 kilo almistim ebe ne yaptin demistiBen bir hafta çektim buz koymak iyi geliyordu
Ac gideceksiniz. Sabah gideceğim gece on ikiden sonra birsey yiyip içmeyecektim. Aşırı şekerli bir bardak su veriyorlar olay bu
Ya bu arada kilo almayan az alan arkadaşlar siz yazmayın ya moral bozuyorsunuzşaka bir yana 8 kiloyu devirdim nasıl başarıyorsunuz ya herseyi yiyesim geliyor. Birde tatildeyim oteldeyim şimdi.. kilo almayan döverler burda
Ay baya uzun sürmüşBen bir hafta çektim buz koymak iyi geliyordu
Ac gideceksiniz. Sabah gideceğim gece on ikiden sonra birsey yiyip içmeyecektim. Aşırı şekerli bir bardak su veriyorlar olay bu
Ya bu arada kilo almayan az alan arkadaşlar siz yazmayın ya moral bozuyorsunuzşaka bir yana 8 kiloyu devirdim nasıl başarıyorsunuz ya herseyi yiyesim geliyor. Birde tatildeyim oteldeyim şimdi.. kilo almayan döverler burda
Alakası yok benceIlk gebelik mi canim ilk oğlumda ilk ayda 3 kilo almistim ebe ne yaptin demisti16 ile sureci bitirmistim ikinci de biraz daha azaldi 3.de tamamen azaldi galiba vücut alışıyor hamilelige ilkler de kilo almaya meyilliyiz bence
Doğuma yakin hepimiz yuvarlanan top hizasina gelecez zaten canimAlakası yok bencebenimde ikinci ben sibelimi gectim 10 oldu sanırım yazarken sinirim bozuldu konuyu kapatıyorum
Üff inşallah bu sefer diyestısyensız basarırımDoğuma yakin hepimiz yuvarlanan top hizasina gelecez zaten canimdogum sonrasi veririz saglikli olalim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?