- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.981
Geçmiş olsun.Kızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Arada oluyor ama uzun sürmüypr bendeKızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Sağol canım onunla alakali mi acaba tahliler yapıldı ama bir sorun da yoktu kansizlik cok az vardi sorun değil demisti doktor ilk gebelikte de yaşadım hatta karsiyolojiye sevk edilmistim hilter falan takılmıştı bi sebep yoktu simdi yine yasiyorum cok rahatsiz ediyor hic bir sey yapamıyorum kac saatir yattim geçmesini bekliyorum ama güm güm carpinti hissediyorum sallıyor sankiGeçmiş olsun.Benim oldu daha erken haftalarda b12 vitamin iğnesi kullandım iyi geldi sanırım şu an çok azaldı.
Ben de anlamadim neden Uzun sürdü esim hastaneye gidelim dedi gerek görmedim ama bi yandan da korkuyorumArada oluyor ama uzun sürmüypr bende
Tansıyonla alakalı olabilir mi acabaBen de anlamadim neden Uzun sürdü esim hastaneye gidelim dedi gerek görmedim ama bi yandan da korkuyorum
Rahatsız ediyosa git doktora tiroid de yapıyo çarpıntı tansiyonun düşüyo olabilir belli olmaz ne olur ne olmaz sağlama al işiniBen de anlamadim neden Uzun sürdü esim hastaneye gidelim dedi gerek görmedim ama bi yandan da korkuyorum
Benim b12 düşük çıkmıştı.Gerçekten çok rahatsız ediyor iyi bilirim.Belki geçicidir arada olabiliyor çünkü çarpıntılar.Az uyumak falan dahi tetikliyor.Bende kalp Dr.una gözüktüm bu sebeple bir sorun çıkmadı şükür.Sağol canım onunla alakali mi acaba tahliler yapıldı ama bir sorun da yoktu kansizlik cok az vardi sorun değil demisti doktor ilk gebelikte de yaşadım hatta karsiyolojiye sevk edilmistim hilter falan takılmıştı bi sebep yoktu simdi yine yasiyorum cok rahatsiz ediyor hic bir sey yapamıyorum kac saatir yattim geçmesini bekliyorum ama güm güm carpinti hissediyorum sallıyor sanki
Tansiyonum düşük hep öyledir ama normal tansiyonum hep 9/6 10/6 çıkarTansıyonla alakalı olabilir mi acaba
Haklisim uyku da olabilir kpsa var 1 agustosta ona hazirlaniyorum diye gec uyumaya basladim bugün böyle olunca hic bakmadim kitaplara falan önce sağlık gercektenBenim b12 düşük çıkmıştı.Gerçekten çok rahatsız ediyor iyi bilirim.Belki geçicidir arada olabiliyor çünkü çarpıntılar.Az uyumak falan dahi tetikliyor.Bende kalp Dr.una gözüktüm bu sebeple bir sorun çıkmadı şükür.
Şimdiden başarılar diliyorum canım.Haklisim uyku da olabilir kpsa var 1 agustosta ona hazirlaniyorum diye gec uyumaya basladim bugün böyle olunca hic bakmadim kitaplara falan önce sağlık gercekten
Tesekkur ederim insAllah bebegimin sansina son girişim olur bu da ağır stresŞimdiden başarılar diliyorum canım.
Aynı benTansiyonum düşük hep öyledir ama normal tansiyonum hep 9/6 10/6 çıkar
Birazhafifledi ama yarin yine olursa saglik ocağına bi gideyim tansiyon falan bakilsinAynı benama hamilelikte belli olmuyor canım
İnşallah iyi hissedersinBirazhafifledi ama yarin yine olursa saglik ocağına bi gideyim tansiyon falan bakilsin
gecen gun bende ıs yerımde oldum cok acıkmıstım ve yogunluktan yemek hemen yıyemedım yedıkten sonrada kalp atısım o kadar arttı kı vucuduma cok agır gekldı yukarda 1 asaaat yattım benım tsh sorunum vardı ılac ıcıorum her sabah .aclık suren uzun mu suruyor acaba o mu yapıor bende anlamaya calısıorum bu aralar bu sorunumuBirazhafifledi ama yarin yine olursa saglik ocağına bi gideyim tansiyon falan bakilsin
Bugün sabah yine yasayinca saglik ocağına gittim bende tansiyon 11 e 5 cıktı küçük düşük dediler tuzlu ye ic dediler doktoruma da danıştım o da tuzlu ye kan ilacini aksatma dedigecen gun bende ıs yerımde oldum cok acıkmıstım ve yogunluktan yemek hemen yıyemedım yedıkten sonrada kalp atısım o kadar arttı kı vucuduma cok agır gekldı yukarda 1 asaaat yattım benım tsh sorunum vardı ılac ıcıorum her sabah .aclık suren uzun mu suruyor acaba o mu yapıor bende anlamaya calısıorum bu aralar bu sorunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?