2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Geçmiş olsun.Benim oldu daha erken haftalarda b12 vitamin iğnesi kullandım iyi geldi sanırım şu an çok azaldı.

Geçmiş olsun.Benim oldu daha erken haftalarda b12 vitamin iğnesi kullandım iyi geldi sanırım şu an çok azaldı.
Sağol canım onunla alakali mi acaba tahliler yapıldı ama bir sorun da yoktu kansizlik cok az vardi sorun değil demisti doktor ilk gebelikte de yaşadım hatta karsiyolojiye sevk edilmistim hilter falan takılmıştı bi sebep yoktu simdi yine yasiyorum cok rahatsiz ediyor hic bir sey yapamıyorum kac saatir yattim geçmesini bekliyorum ama güm güm carpinti hissediyorum sallıyor sanki

Ben de anlamadim neden Uzun sürdü esim hastaneye gidelim dedi gerek görmedim ama bi yandan da korkuyorum
Rahatsız ediyosa git doktora tiroid de yapıyo çarpıntı tansiyonun düşüyo olabilir belli olmaz ne olur ne olmaz sağlama al işini

Benim b12 düşük çıkmıştı.Gerçekten çok rahatsız ediyor iyi bilirim.Belki geçicidir arada olabiliyor çünkü çarpıntılar.Az uyumak falan dahi tetikliyor.Bende kalp Dr.una gözüktüm bu sebeple bir sorun çıkmadı şükür.

Kızlar,tahlilde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum.Benim idrar yaparken sol kasıkta ağrı oluyor acaba sadece enfeksiyon kaynaklı mı ki yoksa bu haftalarda olabiliyor mu bebek baskı yapar mı? Gerçi daha küçükler bunun için ama sizlere de sormak istedim.

Haklisim uyku da olabilir kpsa var 1 agustosta ona hazirlaniyorum diye gec uyumaya basladim bugün böyle olunca hic bakmadim kitaplara falan önce sağlık gercekten

Nerdeyse 1haftadır kusmadım iyi kesildi derken dün bugün ne yesem ne içsem ardından lavaboya gidiyom başa döndük

Birazhafifledi ama yarin yine olursa saglik ocağına bi gideyim tansiyon falan bakilsin
gecen gun bende ıs yerımde oldum cok acıkmıstım ve yogunluktan yemek hemen yıyemedım yedıkten sonrada kalp atısım o kadar arttı kı vucuduma cok agır gekldı yukarda 1 asaaat yattım benım tsh sorunum vardı ılac ıcıorum her sabah .aclık suren uzun mu suruyor acaba o mu yapıor bende anlamaya calısıorum bu aralar bu sorunumu

Bugün sabah yine yasayinca saglik ocağına gittim bende tansiyon 11 e 5 cıktı küçük düşük dediler tuzlu ye ic dediler doktoruma da danıştım o da tuzlu ye kan ilacini aksatma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…