- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.001
bana kan ılacı vermedı doktorum hatta vıtamın ılacı suan hıc ıcmıorum mıdeme bulantı yapıo dıye yemek yıyınce oyle oluorum mesela yedım sımdı yıne bole daralma hıssım varBugün sabah yine yasayinca saglik ocağına gittim bende tansiyon 11 e 5 cıktı küçük düşük dediler tuzlu ye ic dediler doktoruma da danıştım o da tuzlu ye kan ilacini aksatma dedi
Hamilelikten önce bir ara bendede tam dedigin gibi yemek bitiyodu carpıntı baslıyodubana kan ılacı vermedı doktorum hatta vıtamın ılacı suan hıc ıcmıorum mıdeme bulantı yapıo dıye yemek yıyınce oyle oluorum mesela yedım sımdı yıne bole daralma hıssım var
Benimki de düşüktür hep canim cabuk acıkırım bu yüzdenHamilelikten önce bir ara bendede tam dedigin gibi yemek bitiyodu carpıntı baslıyoduve aynı zamanda aşırı bas dönmesi olmustu o dönemde sende var mı? Gecer ümidiyle gitmedim doktora cok sukur o siddeti gecti azaldı. İnternette okudugunda kan sekerinin düşüklügününde sebep oldugu yazıyordu benım baya düşük zaten hem tansiyon hem kan şekeri A aysebasar senin kan şeker nasıl genelde
Kansizlik varsa icmelisin canim ama ilerleyen haftalarda kansizlik daha da artiyor benim sınırın biraz altında düzenli de kullaniyorum amabana kan ılacı vermedı doktorum hatta vıtamın ılacı suan hıc ıcmıorum mıdeme bulantı yapıo dıye yemek yıyınce oyle oluorum mesela yedım sımdı yıne bole daralma hıssım var
İşte yüksekligini yasayanlar ayrı sıkıntı düşüklügü ayrıBenimki de düşüktür hep canim cabuk acıkırım bu yüzden
Aynen ikisi de sıkıntıİşte yüksekligini yasayanlar ayrı sıkıntı düşüklügü ayrı
GunaydinGünaydın kızlar
Nasılsın canımGunaydin
Yooo ikinciIlk gebelik mi canim ilk oğlumda ilk ayda 3 kilo almistim ebe ne yaptin demisti16 ile sureci bitirmistim ikinci de biraz daha azaldi 3.de tamamen azaldi galiba vücut alışıyor hamilelige ilkler de kilo almaya meyilliyiz bence
Teşekkürler. Son günüm yarın pamuk prenses kulkedisine donusecekAy baya uzun sürmüş
İyi tatiller
Çaktırma benim de geçmiştir. Doktora gideli tartilali iki haftayı geçti zaten tatildeyim garanti kiloAlakası yok bencebenimde ikinci ben sibelimi gectim 10 oldu sanırım yazarken sinirim bozuldu konuyu kapatıyorum
Benimde arada oluyor kizimda da olmustuKızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Enfeksiyondandir canim. Geçmiş olsunKızlar,tahlilde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum.Benim idrar yaparken sol kasıkta ağrı oluyor acaba sadece enfeksiyon kaynaklı mı kiyoksa bu haftalarda olabiliyor mu bebek baskı yapar mı? Gerçi daha küçükler bunun için ama sizlere de sormak istedim.
Al tabi beni bu yolda yanlız bırakmaTeşekkürler. Son günüm yarın pamuk prenses kulkedisine donusecek
Çaktırma benim de geçmiştir. Doktora gideli tartilali iki haftayı geçti zaten tatildeyim garanti kilo
Benimde arada oluyor kizimda da olmustu
Enfeksiyondandir canim. Geçmiş olsun
Kacinci haftadasınMerhaba kızlar ben de tetenoz aşımı oldum bugün birde kan tahlili verilmesi gerekiyormuş onun belirli bir haftası yok sanırım
Kan sekeri için mi? Beni bir ay sonra cagırdı hem 2.dozu olucam hemde aclık tokluk kan şekerine bakıkacak. Nasipse sonuclarımı alır doktora öyle giderim.Merhaba kızlar ben de tetenoz aşımı oldum bugün birde kan tahlili verilmesi gerekiyormuş onun belirli bir haftası yok sanırım
21. HaftadayımKacinci haftadasın
Kasıma aman. Cok dayanamazsan avuc ıcınle kasır gıbı yap. ben suan bebe yagı kullanıyorum ama kızımda doktor bepantol losyon önermıstı onu alıcam tekrarKızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Lierac iyi baya dermatoloğa da sordum içerik açısından temiz ve güvenilir dedi.Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?