2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bugün sabah yine yasayinca saglik ocağına gittim bende tansiyon 11 e 5 cıktı küçük düşük dediler tuzlu ye ic dediler doktoruma da danıştım o da tuzlu ye kan ilacini aksatma dedi
bana kan ılacı vermedı doktorum hatta vıtamın ılacı suan hıc ıcmıorum mıdeme bulantı yapıo dıye yemek yıyınce oyle oluorum mesela yedım sımdı yıne bole daralma hıssım var

bana kan ılacı vermedı doktorum hatta vıtamın ılacı suan hıc ıcmıorum mıdeme bulantı yapıo dıye yemek yıyınce oyle oluorum mesela yedım sımdı yıne bole daralma hıssım var
Hamilelikten önce bir ara bendede tam dedigin gibi yemek bitiyodu carpıntı baslıyodu ve aynı zamanda aşırı bas dönmesi olmustu o dönemde sende var mı? Gecer ümidiyle gitmedim doktora cok sukur o siddeti gecti azaldı. İnternette okudugunda kan sekerinin düşüklügününde sebep oldugu yazıyordu benım baya düşük zaten hem tansiyon hem kan şekeri A aysebasar senin kan şeker nasıl genelde

Benimki de düşüktür hep canim cabuk acıkırım bu yüzden

Kansizlik varsa icmelisin canim ama ilerleyen haftalarda kansizlik daha da artiyor benim sınırın biraz altında düzenli de kullaniyorum ama

Ilk gebelik mi canim ilk oğlumda ilk ayda 3 kilo almistim ebe ne yaptin demisti16 ile sureci bitirmistim ikinci de biraz daha azaldi 3.de tamamen azaldi galiba vücut alışıyor hamilelige ilkler de kilo almaya meyilliyiz bence
Yooo ikinci ilkinde 20 kilo aldim. Guya aynı hatayı yapmayacaktim

Ay baya uzun sürmüş
İyi tatiller
Teşekkürler. Son günüm yarın pamuk prenses kulkedisine donusecek
Alakası yok bence benimde ikinci ben sibelimi gectim 10 oldu sanırım yazarken sinirim bozuldu konuyu kapatıyorum
Çaktırma benim de geçmiştir. Doktora gideli tartilali iki haftayı geçti zaten tatildeyim garanti kilo
Kızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Benimde arada oluyor kizimda da olmustu
Enfeksiyondandir canim. Geçmiş olsun

Al tabi beni bu yolda yanlız bırakma
Yaa kac gun kaldınız olsun ya degişiklik olmus ne guzel

Merhaba kızlar ben de tetenoz aşımı oldum bugün birde kan tahlili verilmesi gerekiyormuş onun belirli bir haftası yok sanırım
Kan sekeri için mi? Beni bir ay sonra cagırdı hem 2.dozu olucam hemde aclık tokluk kan şekerine bakıkacak. Nasipse sonuclarımı alır doktora öyle giderim.

Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu

Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Kasıma aman. Cok dayanamazsan avuc ıcınle kasır gıbı yap. ben suan bebe yagı kullanıyorum ama kızımda doktor bepantol losyon önermıstı onu alıcam tekrar

İyi akşamlar, artık beşinci ayın sonlarındayım şükür geçenlerde gittim her şeyim güzel çıktı , doktorum brawosunu aldık toplam 2.5 3 kilo almışım ki ilk kilom kaçtı onu bilmediğimden düz hesap demiştim P.tesi detaylı var inşallah iyi geçer cinsiyeti de öğreniriz bu Ara da bu hafta epey bi karnım büyüdü ki bu üçüncü ama bu halde ben genellikle 7 aylık gibi oluyordu top var sanki Çok garibime gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…