2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cinsiyeti daha ogrenemedinizmi

Teşekkür ederim canım. Sana da iyi tatiller..

Herkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...

Kızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Ben de çok yaşıyorum. Bazen kısa bazen uzun sürüyor. Çarpıntı normal diyor doktor ama benim ara ara anksiyetelerim de oluyor bence benimkini bazen o da tetikliyor.

Bugün fetal eko yapıldı bebegimin kalbinde parlaklık çıktı önemli bişey değil doğduktan sonra kontrole götürün dedi doktor ama taktım kafaya canım sıkıldı ya

Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Sarı kantaron yağı sivilce için eskiden beri kullanırdım sonra çatlak için kullanıldığını öğrendim göbeğime yanlara sürüyorum hatta yürüyüşe çıkacağım zaman pişik olmamak için de kullanıyormuş çok memnunum malum sıcaklar başladı

Ben de çok yaşıyorum. Bazen kısa bazen uzun sürüyor. Çarpıntı normal diyor doktor ama benim ara ara anksiyetelerim de oluyor bence benimkini bazen o da tetikliyor.
Ben 2 gün yogun yasayinca endişelendim acikcasi ve tansiyon da 5 e düşünce sebebini ona bagliyorum anksiyete bende yok diye biliyorum ama stresliyim bu gunlerdr biraz belki tetiklenmistir şu süreçleri saglikla atlatalim ins

Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...
İyi geceler bende tiroit ve şeker ve astım olduğu için riskli gebe grubuna giriyorum dolayısıyla bu saatten sonra coviti geçirmek aşı olmaktan daha tehlikeli olacağı için (hastaneye yatış -hasar bırakma vb. ihtimalim yüksek) 5-6 farklı doktora danıştım enfeksiyon profesörü, endokrin, kadın doğum, virolog hepsi de biontec tavsiye etti 10 gün önce ilk dozu oldum hafif kolda sızı dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 2. Doz için en az 6 hafta beklememi söylediler

merhaba, benim eşim pilot ve riskli meslek grubunda olduğundan kendim de hashimato olduğumdan çok doktorla konuştum Türkiye'den, Hollanda'dan ve İngiltere'den hepsi biontech önerdi. İlk dozumu 1 Temmuz'da oldum ertesi gün kol ağrısı, baş ağrısı ve halsizlik yaptı 1 gün sürdü..

Ya bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan

Eklentiler

• IMG_20210709_094752.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 96
Ya bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
kendin zayif oldugun icin gobegin sana buyuk geliyordur yoksa normaldir artik canim vucudun kilolu olsa sana fazla gozukmezdi belki takma kafana yeterki saglik olsun

kendin zayif oldugun icin gobegin sana buyuk geliyordur yoksa normaldir artik canim vucudun kilolu olsa sana fazla gozukmezdi belki takma kafana yeterki saglik olsun
Hamur işi yemicen dedi dr ama kendimde yağ yaptım galiba hamur işleriyle kusmaktan bişi yapamıyom hamur işi hazır gıdalar obez olcam yanlış yapıyom

Hamur işi yemicen dedi dr ama kendimde yağ yaptım galiba hamur işleriyle kusmaktan bişi yapamıyom hamur işi hazır gıdalar obez olcam yanlış yapıyom
bu ay bende biraz hamurisine kactim olabilir arada protein sut vs zorla da olsa biraz yemeye calis istersen.hamur isi mi karni sisiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…