- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.021
Bizde öğrenemedik ikidir kendink gostermiyir. Sizin tahmin verdimi dr? Bacaklarini falanmi kapatiyorduMerhabalar şükür 19 haftada cinsiyetini net öğrendim kız1 oğlum 3 kızım olucak ins Allahım izni ile❤❤❤❤
Cinsiyeti daha ogrenemedinizmiİyi akşamlar, artık beşinci ayın sonlarındayım şükür geçenlerde gittim her şeyim güzel çıktı , doktorum brawosunu aldıktoplam 2.5 3 kilo almışım ki ilk kilom kaçtı onu bilmediğimden düz hesap demiştim P.tesi detaylı var inşallah iyi geçer cinsiyeti de öğreniriz bu Ara da bu hafta epey bi karnım büyüdü ki bu üçüncü ama bu halde ben genellikle 7 aylık gibi oluyordu top var sanki Çok garibime gidiyor
Teşekkür ederim canım.Teşekkürler. Son günüm yarın pamuk prenses kulkedisine donusecek
Çaktırma benim de geçmiştir. Doktora gideli tartilali iki haftayı geçti zaten tatildeyim garanti kilo
Benimde arada oluyor kizimda da olmustu
Enfeksiyondandir canim. Geçmiş olsun
Sagol canim bakamadim tele kpss bi yandan ev taşıma isim var bi yandan yoğunum bugün daha iyiyim ama tam geçmedi carpintilarNasılsın canım
Ben de çok yaşıyorum. Bazen kısa bazen uzun sürüyor. Çarpıntı normal diyor doktor ama benim ara ara anksiyetelerim de oluyor bence benimkini bazen o da tetikliyor.Kızlar aranizda çarpıntı yaşayan var mi 2 saattir falan kalp çarpıntısından cok rahatsizim aoluma yattim ama geçmedi huzursuzluk da yapiyor sıcaklardan mi acaba
Sürekli hareketlisin yoruluyırsun onunda etkısı vardır canım inşallah yerlrsınce düzelirSagol canim bakamadim tele kpss bi yandan ev taşıma isim var bi yandan yoğunum bugün daha iyiyim ama tam geçmedi carpintilar
Gönlünü ferah tut canım saglıkla gelsınler hepsı inşallahBugün fetal eko yapıldı bebegimin kalbinde parlaklık çıktı önemli bişey değil doğduktan sonra kontrole götürün dedi doktor ama taktım kafaya canım sıkıldı ya
İnşallah hepimizin bebeğiGönlünü ferah tut canım saglıkla gelsınler hepsı inşallah
Sarı kantaron yağı sivilce için eskiden beri kullanırdım sonra çatlak için kullanıldığını öğrendim göbeğime yanlara sürüyorum hatta yürüyüşe çıkacağım zaman pişik olmamak için de kullanıyormuş çok memnunum malum sıcaklar başladıKızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Ben 2 gün yogun yasayinca endişelendim acikcasi ve tansiyon da 5 e düşünce sebebini ona bagliyorum anksiyete bende yok diye biliyorum ama stresliyim bu gunlerdr biraz belki tetiklenmistir şu süreçleri saglikla atlatalim insBen de çok yaşıyorum. Bazen kısa bazen uzun sürüyor. Çarpıntı normal diyor doktor ama benim ara ara anksiyetelerim de oluyor bence benimkini bazen o da tetikliyor.
Aynen canim bu yerlesip düzene girseydim rahatlayacam sicaklarda hic cekilmiyorSürekli hareketlisin yoruluyırsun onunda etkısı vardır canım inşallah yerlrsınce düzelir
Ne zaman tasınıyosun canım? Cok zor tasınmak ya hele hamileyken nasıl zordurAynen canim bu yerlesip düzene girseydim rahatlayacam sicaklarda hic cekilmiyor
İyi geceler bende tiroit ve şeker ve astım olduğu için riskli gebe grubuna giriyorum dolayısıyla bu saatten sonra coviti geçirmek aşı olmaktan daha tehlikeli olacağı için (hastaneye yatış -hasar bırakma vb. ihtimalim yüksek) 5-6 farklı doktora danıştım enfeksiyon profesörü, endokrin, kadın doğum, virolog hepsi de biontec tavsiye etti 10 gün önce ilk dozu oldum hafif kolda sızı dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 2. Doz için en az 6 hafta beklememi söyledilerHerkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...
merhaba, benim eşim pilot ve riskli meslek grubunda olduğundan kendim de hashimato olduğumdan çok doktorla konuştum Türkiye'den, Hollanda'dan ve İngiltere'den hepsi biontech önerdi. İlk dozumu 1 Temmuz'da oldum ertesi gün kol ağrısı, baş ağrısı ve halsizlik yaptı 1 gün sürdü..Herkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...
kendin zayif oldugun icin gobegin sana buyuk geliyordur yoksa normaldir artik canim vucudun kilolu olsa sana fazla gozukmezdi belki takma kafana yeterki saglik olsunYa bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
Hamur işi yemicen dedi dr ama kendimde yağ yaptım galiba hamur işleriyle kusmaktan bişi yapamıyom hamur işi hazır gıdalar obez olcam yanlış yapıyomkendin zayif oldugun icin gobegin sana buyuk geliyordur yoksa normaldir artik canim vucudun kilolu olsa sana fazla gozukmezdi belki takma kafana yeterki saglik olsun
bu ay bende biraz hamurisine kactim olabilir arada protein sut vs zorla da olsa biraz yemeye calis istersen.hamur isi mi karni sisiriyormusHamur işi yemicen dedi dr ama kendimde yağ yaptım galiba hamur işleriyle kusmaktan bişi yapamıyom hamur işi hazır gıdalar obez olcam yanlış yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?