2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
bu ay bende biraz hamurisine kactim olabilir arada protein sut vs zorla da olsa biraz yemeye calis istersen.hamur isi mi karni sisiriyormus
Kendine kilo aldırıyon bebeğe değil bide ben oldum olası ne yesem göbek şişer sadece bacaklar kürdan kalır ondan göbek bel kısmım yağlandırıyom galiba süt küçüklerden arada alıp içiyom büyükler çöpe gidiyo

Benimde senin gibiydi bi ara büyük sütler çöpe gidiyordu bende küçük aliyordum

Ya bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan

kendin zayif oldugun icin gobegin sana buyuk geliyordur yoksa normaldir artik canim vucudun kilolu olsa sana fazla gozukmezdi belki takma kafana yeterki saglik olsun
Hande haklı canım. 5 aylım hamilesin aslında göbek normalde sen cok zayıf oldugundan fazla gıbı duruyo. Yani bacaklarını faln az daha iri düşünsen öyle gözüne gelmeyecek

Hande haklı canım. 5 aylım hamilesin aslında göbek normalde sen cok zayıf oldugundan fazla gıbı duruyo. Yani bacaklarını faln az daha iri düşünsen öyle gözüne gelmeyecek
Tabi öyle çocuk kilo alsın yeterki orantısız şişmesem iyi hiç sağlıklı beslenemiyom

Bebeğin saçlanmasını kusmayla alakası yoktur inşallah yanmayla alakası var deme yoksa maymun çıkarıcam kusmaktan

Yaa kizlar simdi size cok garip bisey soylicem aranizda bunu yasayan var mi diye. Bebek videolari izlerken bir bebek cok hosuma gidip sevgiyle icim kabarinca benim cimcimem bana tekme atiyor ve 1 2 3 kere olmadi bu olay her zman boyle sessiz sakin uyuyor sandigimda bile sizdede var mi boyle bisi

Ne güzel ben de yok öyle bişey farketmedim

Peynir her kahvaltıda süt ayda 1 meyve arada hamur işi ekmek katarsak hergün

Anne babaya çekcek tabi ben ve eşim sarımsı tüylü saç ablam eşi saçlı yeğenler müslüm gürses gibi simsiyah kollar bile kıl
Bende sütü içmiyorum acıkcası peynır ve yogurt yıyorum hatta peynırı fazla kcırıyorum
Bellide olmaz kız ablanda saclıymıs teyzeye cekerse kızıma hamıleyken inşallah sacı bana benzer dıye dua ediyodum cok sukur renk tonu bile aynı minnagım içinde ablasına benzer inşallah diyorum bakalım saglıklı olsunda

Amin sağlıklı olsunlar üzmesinler

amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…