2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Tetanoz asinizi oldunuz mu kizlar ya birde kac doz olucaz beni arayan soran yok
Daha önce tetanoz asısı oldun mu? Ben 5 yıl önce oldugum için etkisini kaybetmıs oluyormus eger zaman daha kısa olsaydı tek doz yetıyormus.
Eger hic olmadıysan ıkı doz ve onların aramasını bekleme. Zamanın gelmiş şimdi cık git istersen 3 e kadardı sanırım vuruyoruz aşıyı demişti. Şu dönem covid aşısı oldugu için aramaya zaman bulamıyorlar muhtemelen. Ben pazartesi oldum.

Ne faydası var bunun acaba bilmiyorum ki doğumda mikrop kapmayam diye mi ay bide doğumda korona testide yapcaklarmış bize
Doktor mu söyledi bizim hastanenin yapacagını sanmıyorum ama bilemiyorumda. Yani zaten normal dogum olunca dogumun ne zaman olacagı belli degil 37. Haftada test yaptılar diyelım testten sonra bulasırsa ne olacak Allah korusun acaba sezeryan için mi gecerli

Etrafımda bu ara doğum yapanlar anlattı ziyaretçide yok 1refakatçi sezeryan doğurdu bu dediklerim normal yapanda var sormadım çok gereksiz koronaysak nolcak evde mi doğurcaz

Al tabi beni bu yolda yanlız bırakma
Yaa kac gun kaldınız olsun ya degişiklik olmus ne guzel
5 gece kaldık otelde. Ruya gibiydi.Bugun döndüm dağ gbi çamaşırlarla prenses uyandı kulkedisine dondu
Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Henüz başlamadım drum gecen ay krem önerdi onu alacağım bu ay ama pahalı geldi baya 250 civari
Bende kullanıyordum ama tüylenme yapiyormus kestim bende
Ya bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
Bence acilinden on kilo al beni yalnız birakma şaka bir yana daha ne istiyorsun kilo yok ne güzel....kilo almayan gebelere bir tabir var biz kilo alanların yakıştırması....bezelye yutmus solucan deriz ya hani keşke bende öyle olabilseydim
Tetanoz asinizi oldunuz mu kizlar ya birde kac doz olucaz beni arayan soran yok
Sen ara 20.haftada cagiriyorlar ben de kendim aradim
15 haziran da oldum 16temmuz arası ayarla gel dedi çok acıyo ağrıyo gitmesek olmaz mı ya
İkincisi ağrı yapmamıştı 8 yıl önce...umarım buda yapmaz.. daha ikinciyi olmadım...hemşire ogun dediki istersen bir sene sonra ucuncuyu ol ömür boyu korusun....o kol agrisini çektikten sonra tövbe gider miyim seneye

Etrafımda bu ara doğum yapanlar anlattı ziyaretçide yok 1refakatçi sezeryan doğurdu bu dediklerim normal yapanda var sormadım çok gereksiz koronaysak nolcak evde mi doğurcaz
Hastaneden hastaneye degişiyordur. Sizin hastane muayne sırasında babayı alıyor mu mesela? Ben kızım ve eşimle giriyorum hani öyleki annem kayınvalidemde gelse hayır diyeceklerini sanmıyorum ya acıkcası bende ziyaretci istemem şu dönemde onlar sorun yapmasa dahi ne olur ne olmaz ilk hamile kaldıgımda sormustum dogum yaptıgım esnada annem ve kayınvalidemde yanımızda olabilir mi diye evet dediler istemeselerde problem yokta benım için bir problem var doguma yakın doktorla konusurum artık doktor başhekim zaten. Sorunum şu ben kızımla şu ana kadar hiç ayrılmadım. Tamda kardeşinin dogdugu günde sen eve git ben burada kalıcam demeyı aslaaa istemıyorum. Eger hastanede kalırsak kızımında kalmasını istiyorum. Anne baba olarak biz kabul ettikten sonra bizim hastane hayır demez gibi geliyor ama inşallah kalabilir

Hadi kolay gelsın ama banada gelsın bu saat oldu evı temızlıcem

Teşekkürler cevaplarınız için, her ikinizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Daha doğrusu hepimizin Artık durumumu gözden geçirip bir karar vereceğim...

Büyük ihtimal birsey demezler...arkadaşım kızıyla kaldı...ben kizima bırakmam kararı...ogun uykusuz kalabilirsin genede yanımızda olmak istersen kal diyecegim
Hadi kolay gelsın ama banada gelsın bu saat oldu evı temızlıcem
Ah ah Bihter Ziyagil olarak doğmak vardı....ne yemek ne temizlik dert yok tasa yok

Sağol canim insAllah cok zor ev fiyatları ucmus
Ya ne yazık ki.. Kiracı olmak cok zor Rabbim bizleride ev sahıbı yapsın ınsallah

Ay inşallah bence senin kızda kalmak ister uykusuz kalmak kızımın dogumunda annem ve eşim kaldı yanımda ve bil bakalım tek uyumayan kim sabaha kadar karsılıklı horladılar ben onların nobetını bekledım şimdi eşime sen kal diyorum ama tek basıma kızlarımla kalsamda aynı olur
Ay keşke temızlıgım salonla beklıyo suan. Şaka gibi süpürgenın baslıgı cıktı takılmadı. Onu idarelik hallettım derken bi bas dönmesi yasadım yemek falan derken bu saat oldu gecen hafta cok enerjıktım bu hafta enerjım yerlerde

Benim dr özel kliniği var cinsiyeti öğrendiğimiz gün adam 4kişi kabul etti 6 kişiydik sonra nasıl olduysa odada hepimiz olduk doğum yaptırdığı bağlı olduğu özel hastane henüz o bişi demedi ama o hastanede doğum yapanlar öyle dedi doktorlarımız farklı o kişilerle ama bilmiyom kişiden kişiye mi değişir bilmem herşey gönlünce olsun canım ziyaretçi bende istemiyom zaten doğum yapıyoz ağrı acı kimseyi görmek istemem sakin olsun ortam kafa dinleyim

Hay masallah hastane aynıysa uygulama aynıdır canım.
Allah ım ben sancı cekıyorum annem sureklı mutlubulut bak dayın geldı diyo ben ölüyorum kadın inatla bak dayın dıyo benım insan görecek halim mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…