- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.061
Bir tane oldum haftaya ikinciyi olacağım kısmetse bir ay ara ile iki doz geneldeTetanoz asinizi oldunuz mu kizlar ya birde kac doz olucaz beni arayan soran yok
15 haziran da oldum 16temmuz arası ayarla gel dedi çok acıyo ağrıyo gitmesek olmaz mı yaTetanoz asinizi oldunuz mu kizlar ya birde kac doz olucaz beni arayan soran yok
Daha önce tetanoz asısı oldun mu? Ben 5 yıl önce oldugum için etkisini kaybetmıs oluyormus eger zaman daha kısa olsaydı tek doz yetıyormus.Tetanoz asinizi oldunuz mu kizlar ya birde kac doz olucaz beni arayan soran yok
Canım Allah korusun dogum anı için riskli. Bırıncıyı oldun zaten acıyo ama bir kac gune gecıyo sonucta15 haziran da oldum 16temmuz arası ayarla gel dedi çok acıyo ağrıyo gitmesek olmaz mı ya
Ne faydası var bunun acaba bilmiyorum ki doğumda mikrop kapmayam diye mi ay bide doğumda korona testide yapcaklarmış bizeCanım Allah korusun dogum anı için riskli. Bırıncıyı oldun zaten acıyo ama bir kac gune gecıyo sonucta
Doktor mu söylediNe faydası var bunun acaba bilmiyorum ki doğumda mikrop kapmayam diye mi ay bide doğumda korona testide yapcaklarmış bize
Etrafımda bu ara doğum yapanlar anlattı ziyaretçide yok 1refakatçi sezeryan doğurdu bu dediklerim normal yapanda var sormadım çok gereksiz koronaysak nolcak evde mi doğurcazDoktor mu söyledibizim hastanenin yapacagını sanmıyorum ama bilemiyorumda. Yani zaten normal dogum olunca dogumun ne zaman olacagı belli degil 37. Haftada test yaptılar diyelım testten sonra bulasırsa ne olacak Allah korusun acaba sezeryan için mi gecerli
5 gece kaldık otelde. Ruya gibiydi.Bugun döndüm dağ gbi çamaşırlarla prenses uyandı kulkedisine donduAl tabi beni bu yolda yanlız bırakma
Yaa kac gun kaldınızolsun ya degişiklik olmus ne guzel
Henüz başlamadım drum gecen ay krem önerdi onu alacağım bu ay ama pahalı geldi baya 250 civariKızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Bende kullanıyordum ama tüylenme yapiyormus kestim bendeSarı kantaron yağı sivilce için eskiden beri kullanırdım sonra çatlak için kullanıldığını öğrendim göbeğime yanlara sürüyorum hatta yürüyüşe çıkacağım zaman pişik olmamak için de kullanıyormuş çok memnunum malum sıcaklar başladı
Bence acilinden on kilo alYa bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
Sen ara 20.haftada cagiriyorlar ben de kendim aradimTetanoz asinizi oldunuz mu kizlar ya birde kac doz olucaz beni arayan soran yok
İkincisi ağrı yapmamıştı 8 yıl önce...umarım buda yapmaz.. daha ikinciyi olmadım...hemşire ogun dediki istersen bir sene sonra ucuncuyu ol ömür boyu korusun....o kol agrisini çektikten sonra tövbe gider miyim seneye15 haziran da oldum 16temmuz arası ayarla gel dedi çok acıyo ağrıyo gitmesek olmaz mı ya
Hastaneden hastaneye degişiyordur. Sizin hastane muayne sırasında babayı alıyor mu mesela? Ben kızım ve eşimle giriyorum hani öyleki annem kayınvalidemde gelse hayır diyeceklerini sanmıyorumEtrafımda bu ara doğum yapanlar anlattı ziyaretçide yok 1refakatçi sezeryan doğurdu bu dediklerim normal yapanda var sormadım çok gereksiz koronaysak nolcak evde mi doğurcaz
Hadi kolay gelsın5 gece kaldık otelde. Ruya gibiydi.Bugun döndüm dağ gbi çamaşırlarla prenses uyandı kulkedisine dondu
Henüz başlamadım drum gecen ay krem önerdi onu alacağım bu ay ama pahalı geldi baya 250 civari
Bende kullanıyordum ama tüylenme yapiyormus kestim bende
Bence acilinden on kilo albeni yalnız birakma şaka bir yana daha ne istiyorsun kilo yok ne güzel....kilo almayan gebelere bir tabir var biz kilo alanların yakıştırması....bezelye yutmus solucan deriz ya hani keşke bende öyle olabilseydim
Sen ara 20.haftada cagiriyorlar ben de kendim aradim
İkincisi ağrı yapmamıştı 8 yıl önce...umarım buda yapmaz.. daha ikinciyi olmadım...hemşire ogun dediki istersen bir sene sonra ucuncuyu ol ömür boyu korusun....o kol agrisini çektikten sonra tövbe gider miyim seneye
İyi geceler bende tiroit ve şeker ve astım olduğu için riskli gebe grubuna giriyorum dolayısıyla bu saatten sonra coviti geçirmek aşı olmaktan daha tehlikeli olacağı için (hastaneye yatış -hasar bırakma vb. ihtimalim yüksek) 5-6 farklı doktora danıştım enfeksiyon profesörü, endokrin, kadın doğum, virolog hepsi de biontec tavsiye etti 10 gün önce ilk dozu oldum hafif kolda sızı dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 2. Doz için en az 6 hafta beklememi söylediler
merhaba, benim eşim pilot ve riskli meslek grubunda olduğundan kendim de hashimato olduğumdan çok doktorla konuştum Türkiye'den, Hollanda'dan ve İngiltere'den hepsi biontech önerdi. İlk dozumu 1 Temmuz'da oldum ertesi gün kol ağrısı, baş ağrısı ve halsizlik yaptı 1 gün sürdü..
ev ariyoruz canim 1 hafta 10 gün icinde tasinmamiz lazim ev sahibi evleniyor kendi gelecek toparlaniyorum bende yavaş yavasNe zaman tasınıyosun canım? Cok zor tasınmak ya hele hamileyken nasıl zordur
Allah yardımcınız olsunev ariyoruz canim 1 hafta 10 gün icinde tasinmamiz lazim ev sahibi evleniyor kendi gelecek toparlaniyorum bende yavaş yavas
Sağol canim insAllah cok zor ev fiyatları ucmusAllah yardımcınız olsuninşallah içine sinen bir ev bulursun
Büyük ihtimal birsey demezler...arkadaşım kızıyla kaldı...ben kizima bırakmam kararı...ogun uykusuz kalabilirsin genede yanımızda olmak istersen kal diyecegimHastaneden hastaneye degişiyordur. Sizin hastane muayne sırasında babayı alıyor mu mesela? Ben kızım ve eşimle giriyorum hani öyleki annem kayınvalidemde gelse hayır diyeceklerini sanmıyorumya acıkcası bende ziyaretci istemem şu dönemde onlar sorun yapmasa dahi ne olur ne olmaz ilk hamile kaldıgımda sormustum dogum yaptıgım esnada annem ve kayınvalidemde yanımızda olabilir mi diye evet dediler istemeselerde problem yokta benım için bir problem var doguma yakın doktorla konusurum artık doktor başhekim zaten. Sorunum şu ben kızımla şu ana kadar hiç ayrılmadım. Tamda kardeşinin dogdugu günde sen eve git ben burada kalıcam demeyı aslaaa istemıyorum. Eger hastanede kalırsak kızımında kalmasını istiyorum. Anne baba olarak biz kabul ettikten sonra bizim hastane hayır demez gibi geliyor ama inşallah kalabilir
Ah ah Bihter Ziyagil olarak doğmak vardı....ne yemek ne temizlik dert yok tasa yokHadi kolay gelsınama banada gelsın bu saat oldu evı temızlıcem
Ya ne yazık ki.. Kiracı olmak cok zor Rabbim bizleride ev sahıbı yapsın ınsallahSağol canim insAllah cok zor ev fiyatları ucmus
Ay inşallahBüyük ihtimal birsey demezler...arkadaşım kızıyla kaldı...ben kizima bırakmam kararı...ogun uykusuz kalabilirsin genede yanımızda olmak istersen kal diyecegim
Ah ah Bihter Ziyagil olarak doğmak vardı....ne yemek ne temizlik dert yok tasa yok
Benim dr özel kliniği var cinsiyeti öğrendiğimiz gün adam 4kişi kabul etti 6 kişiydik sonra nasıl olduysa odada hepimiz oldukHastaneden hastaneye degişiyordur. Sizin hastane muayne sırasında babayı alıyor mu mesela? Ben kızım ve eşimle giriyorum hani öyleki annem kayınvalidemde gelse hayır diyeceklerini sanmıyorumya acıkcası bende ziyaretci istemem şu dönemde onlar sorun yapmasa dahi ne olur ne olmaz ilk hamile kaldıgımda sormustum dogum yaptıgım esnada annem ve kayınvalidemde yanımızda olabilir mi diye evet dediler istemeselerde problem yokta benım için bir problem var doguma yakın doktorla konusurum artık doktor başhekim zaten. Sorunum şu ben kızımla şu ana kadar hiç ayrılmadım. Tamda kardeşinin dogdugu günde sen eve git ben burada kalıcam demeyı aslaaa istemıyorum. Eger hastanede kalırsak kızımında kalmasını istiyorum. Anne baba olarak biz kabul ettikten sonra bizim hastane hayır demez gibi geliyor ama inşallah kalabilir
Hay masallahBenim dr özel kliniği var cinsiyeti öğrendiğimiz gün adam 4kişi kabul etti 6 kişiydik sonra nasıl olduysa odada hepimiz oldukdoğum yaptırdığı bağlı olduğu özel hastane henüz o bişi demedi ama o hastanede doğum yapanlar öyle dedi doktorlarımız farklı o kişilerle ama bilmiyom kişiden kişiye mi değişir bilmem herşey gönlünce olsun canım ziyaretçi bende istemiyom zaten doğum yapıyoz ağrı acı kimseyi görmek istemem sakin olsun ortam kafa dinleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?