- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.081
Bir dayı muhabbeti de bende var sezaryendan çıkmışim gaz sancısı beni benden alıyor allahım oda insan dolu eşimin dayısı yengesi kayinvalide kayinpeder,dayı emeklilikte tut çocukluğuna kadar anlattıHay masallahhastane aynıysa uygulama aynıdır canım.
Allah ımben sancı cekıyorum annem sureklı mutlubulut bak dayın geldı diyo ben ölüyorum kadın inatla bak dayın dıyo benım insan görecek halim mi var
Ahahaha şaka gibiBir dayı muhabbeti de bende var sezaryendan çıkmışim gaz sancısı beni benden alıyor allahım oda insan dolu eşimin dayısı yengesi kayinvalide kayinpeder,dayı emeklilikte tut çocukluğuna kadar anlattıgereksiz kalabalık bende hiç istemiyorum o yüzden yasak almıyorlar kimseyi dicem zaten riskli.
Kız düşümünce ben sinir oldum emzirxem diyip postalasaydın herkesiBir dayı muhabbeti de bende var sezaryendan çıkmışim gaz sancısı beni benden alıyor allahım oda insan dolu eşimin dayısı yengesi kayinvalide kayinpeder,dayı emeklilikte tut çocukluğuna kadar anlattıgereksiz kalabalık bende hiç istemiyorum o yüzden yasak almıyorlar kimseyi dicem zaten riskli.
Amin insALLAH canimYa ne yazık ki.. Kiracı olmak cok zor Rabbim bizleride ev sahıbı yapsın ınsallah
Ay inşallahbence senin kızda kalmak ister uykusuz kalmak kızımın dogumunda annem ve eşim kaldı yanımda ve bil bakalım tek uyumayan kim sabaha kadar karsılıklı horladılar ben onların nobetını bekledım şimdi eşime sen kal diyorum ama tek basıma kızlarımla kalsamda aynı olur
Ay keşketemızlıgım salonla beklıyo suan. Şaka gibi süpürgenın baslıgı cıktı takılmadı. Onu idarelik hallettım derken bi bas dönmesi yasadım yemek falan derken bu saat oldu gecen hafta cok enerjıktım bu hafta enerjım yerlerde
Kaç gündür yazayım yazayım hep araya birşeyler girdiSmyy21 nerelerdesin
Bide benimkini gör karnımın altna yastık koyuyorum uyurkenYa bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
Bi benim galiba tarzan gibi doğuma giden eşimle gidiyorum doğum olunca annemi aratıyorum sonuncuda da babamla gitmiştim eşim şehir dışındaydıKız düşümünce ben sinir oldum emzirxem diyip postalasaydın herkesi
Benim nolduben odaya girdim hemen kızımı getirdiler. Emzircem zaten ilk deneyim birde ben netim kimsenin yanında emzirmemek için kayınpederim hemen cıktı. Kayonvalide ile yengem duruyo kovdum resmen yengemde yengecim lütfen ben kalayım merak ediyorum diyo hayır neyi merak ediyosunuz neyseki hemsıreye odaya gırmeden rica etmıstım o lütfen cıkaşım dedi cıkarttı ya bu aksamda bende senin o dayı gibi nerden aklıma geldı bu sinir bozucu şeyler şuan düşününce gülüyorum neyseki
Kan ilacı malesef ishal yapar canımya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim
Hiç rahat uyuyamıyorum yataktan zor kalkıyom ilk hamilelik ya tuhaf geliyoBide benimkini gör karnımın altna yastık koyuyorum uyurken
İshal gibi değil ama kabız gibide değil benim ama siyah rengiKan ilacı malesef ishal yapar canım
Benim de ishal değil ama ishale yakın başladığımdan beri, bana iyi geldi hep kabızdım rahatsız ediyordu çünküya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim
Sürekli tuvalete taşınıyorum ya idrar hibi sürekli var yaniBenim de ishal değil ama ishale yakın başladığımdan beri, bana iyi geldi hep kabızdım rahatsız ediyordu çünküBoşver ishalden birşey olmaz susuz kalma yeter bol bol su tüket, kabızlık daha tehlikeli
Evet beni de ishal yapıyor, hem de karın sancısı da cabası.Hap olan genelde yapar bende değiştirmelerini rica ettim Komfer fol yazdı doktorum çok daha iyi geldi.Bide bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.ya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim
Merhaba zorluyorsa enfeksiyon olabilir, normal ağrıların çok zorlamaması gerek bencekizlar sol kasigimda bir agri oluyor. yaklasil 1 - 2 saat zorluyor sonra yok. aradan biraz zaman geciyor yine basliyor. su an yine agrim var. doktoru aradim bu sabah. senin haftalarinda yani bu haftalarda boyle agrilar normal, bol sivi tuket ve dinlen dedi. korkuyorumsizde de boyle bisey yasayan var mi?
Çok normalİshal gibi değil ama kabız gibide değil benim ama siyah rengi
Hiç rahat uyuyamıyorum yataktan zor kalkıyom ilk hamilelik ya tuhaf geliyoannem bi sen doğuruyon diyo
..Hiç rahat uyuyamıyorum yataktan zor kalkıyom ilk hamilelik ya tuhaf geliyoannem bi sen doğuruyon diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?