2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bir dayı muhabbeti de bende var sezaryendan çıkmışim gaz sancısı beni benden alıyor allahım oda insan dolu eşimin dayısı yengesi kayinvalide kayinpeder,dayı emeklilikte tut çocukluğuna kadar anlattı gereksiz kalabalık bende hiç istemiyorum o yüzden yasak almıyorlar kimseyi dicem zaten riskli.

Ahahaha şaka gibi ay seninki cidden fena sinir bozucu adamın halbuki düşünceli olması gerek sen dogum yapan kadının yanında ne oturuyosun yani 2 dakıka dur görün cık git
Evet şu dönemde yok seven deger veren gelmez zaten şu pandemide

Kız düşümünce ben sinir oldum emzirxem diyip postalasaydın herkesi
Benim noldu ben odaya girdim hemen kızımı getirdiler. Emzircem zaten ilk deneyim birde ben netim kimsenin yanında emzirmemek için kayınpederim hemen cıktı. Kayonvalide ile yengem duruyo kovdum resmen yengemde yengecim lütfen ben kalayım merak ediyorum diyo hayır neyi merak ediyosunuz neyseki hemsıreye odaya gırmeden rica etmıstım o lütfen cıkaşım dedi cıkarttı ya bu aksamda bende senin o dayı gibi nerden aklıma geldı bu sinir bozucu şeyler şuan düşününce gülüyorum neyseki

Amin insALLAH canim

Kaç gündür yazayım yazayım hep araya birşeyler girdi
Daha ayrıntılı ultrasona bile gitmedim ama randevumu aldım 16 temmuza 22+5 oluyorum. Birde tatil planları var bu ara sürekli alışveriş yapıp duruyorum.. Bebeğimin cinsiyeti hala muallak, 11 de erkek 13 de erkek 17 de kız 20 de kordon var görünmüyor dedi inşallah ayrıntılı ultrason son noktayı koyar fiziksel olarak bir yanım sürekli yatağa bakıyor hep yorgunum onun dışında iyiyim sizler nasılsınız

Bi benim galiba tarzan gibi doğuma giden eşimle gidiyorum doğum olunca annemi aratıyorum sonuncuda da babamla gitmiştim eşim şehir dışındaydı sevmiyorum ben kalabalık oda ortam bol bol emziriyorum dinleniyorum uyuyorum kimseyi görmek istemiyorum

ya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim
Benim de ishal değil ama ishale yakın başladığımdan beri, bana iyi geldi hep kabızdım rahatsız ediyordu çünkü Boşver ishalden birşey olmaz susuz kalma yeter bol bol su tüket, kabızlık daha tehlikeli

kizlar sol kasigimda bir agri oluyor. yaklasil 1 - 2 saat zorluyor sonra yok. aradan biraz zaman geciyor yine basliyor. su an yine agrim var. doktoru aradim bu sabah. senin haftalarinda yani bu haftalarda boyle agrilar normal, bol sivi tuket ve dinlen dedi. korkuyorum sizde de boyle bisey yasayan var mi?

ya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim
Evet beni de ishal yapıyor, hem de karın sancısı da cabası.Hap olan genelde yapar bende değiştirmelerini rica ettim Komfer fol yazdı doktorum çok daha iyi geldi.Bide bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Merhaba zorluyorsa enfeksiyon olabilir, normal ağrıların çok zorlamaması gerek bencebenim de tek taraflı o şekilde bir ağrım olmuştu 16+larda, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, baktırmıştır belki doktorun ama söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…