2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim eşim kalsa bi halta yaramaz neyse ki görümce var kardeşim gibidir sagolsun o kalacak. Kizimada ister babanla evde kal ister burda kalın ama bebis uyutmaz seni diyeceğim karar onun artık.
Ben az yürüdüm mu oluyordu drum normal diyordu

Cavisgon şurup bulantıya iyi gelirmi kullanıyonuz mu
gaviskonu mide yanmasi yasayinca kullaniyorum bir tatli kasigi kadar iyi geliyor. ama bulanti icin iyi mi bilemedim. elinin altinda varsa deneyebilirsin cunku doktor bana bu surubu önerdiginde anlatmisti. surubun 1 saatlik etkisi varmis ve mideyi cepecevre sarip koruyormus. kesinlikle kana karismiyormus mideye girmiyormus. bu sebeple hamileler gonul rahatligiyla kullanabilirmis

Aldım denicem reflüden kaynaklı olabilir belki reflüyü bari engellesin

Aaaa ortalık baya karısmıs bende aynı som gunlerde yerımden kalkasım yok

Benımde ılk dıyeydı belkı bakalım buna kımınle gıdeceksın
Bazı eşler nasıl herseye yardımcı ya

Kızlar merhaba, ben çoklu miyomla hamile kaldım, ileri yaştayım. Düne kadar her şey yolundaydı, gün içinde sancılandım, rahim büyüyordur gazdır vs derken geçmesini bekledim, gece şiddetlendi hiç uyutmadı. Sabah doktorumu aradım hemen gel dedi. Miyomlarım büyüyüp çürümeye başlamış, o da bu ağrıya neden olmuş, ultrasonda rahimde kasılma gördü, çok şükür rahimde açılma yok ama düşük önleyici iğne ve vajinal fitil verdi. Yatacaksın tuvalet dışında kalkmak yok dedi. Dua bekliyorum sizlerden

ya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim

Bana kan ilacı vermedi doktor verse de açılsa bari bağırsaklarım.. vitamin ilacına başlayalı hep kabızım sadece hamileliğin ilk 2 ayında rahattım ondan beri kabızım belki kan ilacı başlarsa bana iyi gelir
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz sağlıkla vaktinde kucağına alırsın bebeğini ve ufak tefek te olsa tehlikesi olan herkese rabbim şifa versin sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah

Allah razı olsun canım, amin

Ya bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
Yok ya aşırı fazla degil, benim daha bile cok belki de, bence cok normal ve herkesin vucut tipi farklidir, kimseyle kiyaslama yapma.

Herkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...
Hicbir zaman net bir doktor bulamazsin bu konuda canim, cunku cok yeni bir durum ve haliyle bircok sonuc belli degil ancak cogunlukla da olunmasinin bir tehlike yaratmayacagi yönünde fikirler var. Sen kendin karar vereceksin yine yani.

Ben 2 gun once tetanoz icin gittigimde 17agustosta bi gelirsin kan tahlili yapariz demişti, suan 22. Haftadayim 28. Haftalara filan tekabul ediyor sanirim. Herhalde genel bir kan bakılacak.
Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
Ben incia kullanıyorum. Karin bacak ici gogus ustu Vs neresi çatlamaya musaitse oralara.

İyi canım sen nasılsın
Cok sukur canım her sey yolunda
Günaydın kızlar
Dün minigimize ilk eşyasını aldık Agız mendili ablasına alısveris yaparken baktım ındırımde öyle bir baslamıs olduk
Sorma bizde annem, kayinvalidem görümcem birsuru sey aldi, ama bizim esimle bebege ilk aldigimz sey ıslak mendil arkadasa soyledim de, anısı olan bsy alaymisiniz bari diyo shhdsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…