- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.101
Benim eşim kalsa bi halta yaramaz neyse ki görümce var kardeşim gibidir sagolsun o kalacak. Kizimada ister babanla evde kal ister burda kalın ama bebis uyutmaz seni diyeceğim karar onun artık.Ya ne yazık ki.. Kiracı olmak cok zor Rabbim bizleride ev sahıbı yapsın ınsallah
Ay inşallahbence senin kızda kalmak ister uykusuz kalmak kızımın dogumunda annem ve eşim kaldı yanımda ve bil bakalım tek uyumayan kim sabaha kadar karsılıklı horladılar ben onların nobetını bekledım şimdi eşime sen kal diyorum ama tek basıma kızlarımla kalsamda aynı olur
Ay keşketemızlıgım salonla beklıyo suan. Şaka gibi süpürgenın baslıgı cıktı takılmadı. Onu idarelik hallettım derken bi bas dönmesi yasadım yemek falan derken bu saat oldu gecen hafta cok enerjıktım bu hafta enerjım yerlerde
Ben az yürüdüm mu oluyordu drum normal diyordukizlar sol kasigimda bir agri oluyor. yaklasil 1 - 2 saat zorluyor sonra yok. aradan biraz zaman geciyor yine basliyor. su an yine agrim var. doktoru aradim bu sabah. senin haftalarinda yani bu haftalarda boyle agrilar normal, bol sivi tuket ve dinlen dedi. korkuyorumsizde de boyle bisey yasayan var mi?
gaviskonu mide yanmasi yasayinca kullaniyorum bir tatli kasigi kadar iyi geliyor. ama bulanti icin iyi mi bilemedim. elinin altinda varsa deneyebilirsin cunku doktor bana bu surubu önerdiginde anlatmisti. surubun 1 saatlik etkisi varmis ve mideyi cepecevre sarip koruyormus. kesinlikle kana karismiyormus mideye girmiyormus. bu sebeple hamileler gonul rahatligiyla kullanabilirmisCavisgon şurup bulantıya iyi gelirmi kullanıyonuz mu
Aldım denicem reflüden kaynaklı olabilir belki reflüyü bari engellesingaviskonu mide yanmasi yasayinca kullaniyorum bir tatli kasigi kadar iyi geliyor. ama bulanti icin iyi mi bilemedim. elinin altinda varsa deneyebilirsin cunku doktor bana bu surubu önerdiginde anlatmisti. surubun 1 saatlik etkisi varmis ve mideyi cepecevre sarip koruyormus. kesinlikle kana karismiyormus mideye girmiyormus. bu sebeple hamileler gonul rahatligiyla kullanabilirmis
Benim iki cocugumda da cikti hic onemli bisey degil gercekten uzerinde bile durmayinBugün fetal eko yapıldı bebegimin kalbinde parlaklık çıktı önemli bişey değil doğduktan sonra kontrole götürün dedi doktor ama taktım kafaya canım sıkıldı ya
Ay inşallah ya doktorda öyle dedi ama nette bı sürü şey yaziyoBenim iki cocugumda da cikti hic onemli bisey degil gercekten uzerinde bile durmayin
AaaaKaç gündür yazayım yazayım hep araya birşeyler girdi
Daha ayrıntılı ultrasona bile gitmedim ama randevumu aldım 16 temmuza 22+5 oluyorum. Birde tatil planları var bu ara sürekli alışveriş yapıp duruyorum.. Bebeğimin cinsiyeti hala muallak,11 de erkek 13 de erkek 17 de kız 20 de kordon var görünmüyor dedi inşallah ayrıntılı ultrason son noktayı koyar fiziksel olarak bir yanım sürekli yatağa bakıyor hep yorgunum onun dışında iyiyim sizler nasılsınız
Benımde ılk dıyeydı belkıBi benim galiba tarzan gibi doğuma giden eşimle gidiyorum doğum olunca annemi aratıyorum sonuncuda da babamla gitmiştim eşim şehir dışındaydısevmiyorum ben kalabalık oda ortam bol bol emziriyorum dinleniyorum uyuyorum kimseyi görmek istemiyorum
Bazı eşler nasıl herseye yardımcı yaBenim eşim kalsa bi halta yaramaz neyse ki görümce var kardeşim gibidir sagolsun o kalacak. Kizimada ister babanla evde kal ister burda kalın ama bebis uyutmaz seni diyeceğim karar onun artık.
Ben az yürüdüm mu oluyordu drum normal diyordu
Nette hersey yazar. Dr dinle ben ilk cocugumda cok takinti uzunti ypmistim ama cok sukir hic bi sikinti cikmadi oglumdada cikinca hic orali bile olmadimAy inşallah ya doktorda öyle dedi ama nette bı sürü şey yaziyo
ya kızlar bişi soracağım bu kan ilacı bir beni mi ishal yapıyor yoksa benim dışında kullandığı süre boyunca ishal olan var mı? İlk gebeliğimde de bunda da sürekli ishalim
Bana kan ilacı vermedi doktor verse de açılsa bari bağırsaklarım.. vitamin ilacına başlayalı hep kabızım sadece hamileliğin ilk 2 ayında rahattım ondan beri kabızım belki kan ilacı başlarsa bana iyi gelirBenim de ishal değil ama ishale yakın başladığımdan beri, bana iyi geldi hep kabızdım rahatsız ediyordu çünküBoşver ishalden birşey olmaz susuz kalma yeter bol bol su tüket, kabızlık daha tehlikeli
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz sağlıkla vaktinde kucağına alırsın bebeğiniKızlar merhaba, ben çoklu miyomla hamile kaldım, ileri yaştayım. Düne kadar her şey yolundaydı, gün içinde sancılandım, rahim büyüyordur gazdır vs derken geçmesini bekledim, gece şiddetlendi hiç uyutmadı. Sabah doktorumu aradım hemen gel dedi. Miyomlarım büyüyüp çürümeye başlamış, o da bu ağrıya neden olmuş, ultrasonda rahimde kasılma gördü, çok şükür rahimde açılma yok ama düşük önleyici iğne ve vajinal fitil verdi. Yatacaksın tuvalet dışında kalkmak yok dedi. Dua bekliyorum sizlerden
Allah razı olsun canım, aminBana kan ilacı vermedi doktor verse de açılsa bari bağırsaklarım.. vitamin ilacına başlayalı hep kabızım sadece hamileliğin ilk 2 ayında rahattım ondan beri kabızım belki kan ilacı başlarsa bana iyi gelir
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz sağlıkla vaktinde kucağına alırsın bebeğinive ufak tefek te olsa tehlikesi olan herkese rabbim şifa versin sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
İnşallah canım ya hepimizin bebeği sağlıklı olsunNette hersey yazar. Dr dinle ben ilk cocugumda cok takinti uzunti ypmistim ama cok sukir hic bi sikinti cikmadi oglumdada cikinca hic orali bile olmadim
Dogum esnasinda kandan yapiyorlar onu, kurtajdan biliyorum hemen o anda kan alip tahlilleri yapiyorlar.Ne faydası var bunun acaba bilmiyorum ki doğumda mikrop kapmayam diye mi ay bide doğumda korona testide yapcaklarmış bize
Yok ya aşırı fazla degil, benim daha bile cok belki de, bence cok normal ve herkesin vucut tipi farklidir, kimseyle kiyaslama yapma.Ya bu zayıflıkla bu göbek aşırı fazlabenle bir aynı ayda olanların göbeği az neden böyleyim rahat uyuyamıyorum millet son aylar rahat değil ben en baştan
Hicbir zaman net bir doktor bulamazsin bu konuda canim, cunku cok yeni bir durum ve haliyle bircok sonuc belli degil ancak cogunlukla da olunmasinin bir tehlike yaratmayacagi yönünde fikirler var. Sen kendin karar vereceksin yine yani.Herkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...
Ben 2 gun once tetanoz icin gittigimde 17agustosta bi gelirsin kan tahlili yapariz demişti, suan 22. Haftadayim 28. Haftalara filan tekabul ediyor sanirim. Herhalde genel bir kan bakılacak.21. Haftadayım
Ben incia kullanıyorum. Karin bacak ici gogus ustu Vs neresi çatlamaya musaitse oralara.Kızlar karnım da kaşıntı başladı karnım da çatlaklar mi olacak acaba? Ne kullanıyorsunuz karın catlaklarina karşı vazelin zeytinyagi felan olur mu
İyi canım sen nasılsınNasılsınız tatlıs anneler, cok az geriye gidebildim ama hepsine bakamadim tabii, umarim her şey yolundadir
Cok sukur canımİyi canım sen nasılsın
Sorma bizde annem, kayinvalidem görümcem birsuru sey aldi, ama bizim esimle bebege ilk aldigimz sey ıslak mendilGünaydın kızlar
Dün minigimize ilk eşyasını aldıkAgız mendili ablasına alısveris yaparken baktım ındırımde öyle bir baslamıs olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?