2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cok sukur canım her sey yolunda

Sorma bizde annem, kayinvalidem görümcem birsuru sey aldi, ama bizim esimle bebege ilk aldigimz sey ıslak mendil arkadasa soyledim de, anısı olan bsy alaymisiniz bari diyo shhdsj
Kız aslına bakarsan ikimizde en sık ihtiyac duyacaklarımızı almısız
Sen zaten cok begenmedıkte kıyafete gırısmezsın sana kalmayacak anlasılan hangi marka aldın

Canım bol bol dualarım seninle ben de ilk hamilelikte 14 hafta yattım ama inan wc ye gitmek bile lüks . Bana herşey yasaktı hafif oturma bile. Tuvalet banyo... onun için hiç sözlerinden çıkma doktorların. Sağsalim alacaksın inşallah kucağına merak etme. Ben 1 aydır düşük önleyici iğne kullanıyorum tedbir amaçlı. Onlar çok ile yarıyor merak etme

Allah razı olsun canım ya, içim biraz ferahladı yazdıklarını görünce Dilerim sağlıkla alırız kucağımıza, ben çok bekledim bebeğimi, kaybetme düşüncesi hemen ağlamama neden oluyor. İnşallah atlatacağız

ALLAH yardımcın olsun canım sıkıntı yapma içini ferah tut ve bol dinlen

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın..

Çok geçmiş olsun canım dualarımda olacaksın inşallah

Cok sukur canım her sey yolunda

Sorma bizde annem, kayinvalidem görümcem birsuru sey aldi, ama bizim esimle bebege ilk aldigimz sey ıslak mendil arkadasa soyledim de, anısı olan bsy alaymisiniz bari diyo shhdsj
Islak mendil mi Kasıma islakligi kalmaz onun ben daha birsey almayanlardanim
Kızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
On gündür baya baya hissediyorum. Kizimda 24 hafta hissetmiştim baya gecti

Slmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım

Slmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım
Dıger sayfada yazdım dun baslamıs olduk agız mendili ile benim ıkınci kızım olacak inşallah ilk kızımdan bir çok şeyi saklamıstım ama yinede alınacak çok şey var gibi
Bu arada bebek bakım cantası için tavsiyesi olan var mı inceleyen falan? Cok gozlu olsun herseyın bir yeri olsun istiyorum. Ama rahatta olsun hosda olsun ilk kızımda goruntuye bakıp normal bir sırt cantası almıstım cok kullanıssız oldu birşey lazım oldugunda cantada arıyordum

Benimde Allah ın izniyle 2.oğlum olacak ben pek birşey bırakmadım 6 yaş olacak oğlum.
Herşey sil baştan alınacak..bebek çantası ilk çocukta kol çantası almıştım ve çok pişman oldum kesinlikle sırt çantası alıcam ama önerileri bende incelerim

Geçen hafta başladım birkaç zıbın ,hastane çıkışı, yine hastanede giyeceği takımlardan aldım 2 tane, iki tulum, ağız mendili bir de lcw den ucuna emzik te bağlanan önlüklerden gördüm mantıklıgeldi 1 tane de ondan aldım yavaştan başladık işte daha alınacak çok şey var da bazılarını internetten sipariş edicem yine hastanede kullanılacak olan malzemeler vs. güzel heyecanlarmış ilk defa tadıyorum bu duyguları
Çanta olarak bunu gözüme kestirdim muhtemelen de alırım hem normal sırt çantası gibi hem de kullanışlı bölmeleri var.. bunların büyükleri de var da onların da görüntü açısından büyük geldi gözüme aslında onlar da kullanışlı olur ama çoğunluk olarak bu modelden yanayım

Ben 5 yıl sakladım sabırla kesinlikle sırt cantası cok iyi. Annemde almıstı bana portbebeyle birlikte bir kol cantası ama görüntüsü pek hosuma gitmiyor. 5 yıldır şehirler arası yolculukta yanıma aldıgım bir çanta olarak kullanıyorum işe yarıyor yine

Baska sitelerde yorumları falan varmıydı canım bu satıcıda hıc yok ya. Kaydettım bende. Bir tane bakmıstım brn babyes mi neydi markası. Çok hafif normal bakım cantalarınada benzemıyor ama dün yine inceledim cok gozu yok biberon suluk vs koymayada yeri yok. Almısken boool gozlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…