- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.121
Cok sukur canımher sey yolunda
Sorma bizde annem, kayinvalidem görümcem birsuru sey aldi, ama bizim esimle bebege ilk aldigimz sey ıslak mendilarkadasa soyledim de, anısı olan bsy alaymisiniz bari diyo shhdsj
Canım bol bol dualarım seninleKızlar merhaba, ben çoklu miyomla hamile kaldım, ileri yaştayım. Düne kadar her şey yolundaydı, gün içinde sancılandım, rahim büyüyordur gazdır vs derken geçmesini bekledim, gece şiddetlendi hiç uyutmadı. Sabah doktorumu aradım hemen gel dedi. Miyomlarım büyüyüp çürümeye başlamış, o da bu ağrıya neden olmuş, ultrasonda rahimde kasılma gördü, çok şükür rahimde açılma yok ama düşük önleyici iğne ve vajinal fitil verdi. Yatacaksın tuvalet dışında kalkmak yok dedi. Dua bekliyorum sizlerden
Allah razı olsun canım ya, içim biraz ferahladı yazdıklarını görünceCanım bol bol dualarım seninleben de ilk hamilelikte 14 hafta yattım ama inan wc ye gitmek bile lüks . Bana herşey yasaktı hafif oturma bile. Tuvalet banyo... onun için hiç sözlerinden çıkma doktorların. Sağsalim alacaksın inşallah kucağına merak etme. Ben 1 aydır düşük önleyici iğne kullanıyorum tedbir amaçlı. Onlar çok ile yarıyor merak etme
Benim ki pek işe yaramayanlardanAaaaortalık baya karısmıs bende aynı som gunlerde yerımden kalkasım yok
Benımde ılk dıyeydı belkıbakalım buna kımınle gıdeceksın
Bazı eşler nasıl herseye yardımcı ya
ALLAH yardımcın olsun canım sıkıntı yapma içini ferah tut ve bol dinlenKızlar merhaba, ben çoklu miyomla hamile kaldım, ileri yaştayım. Düne kadar her şey yolundaydı, gün içinde sancılandım, rahim büyüyordur gazdır vs derken geçmesini bekledim, gece şiddetlendi hiç uyutmadı. Sabah doktorumu aradım hemen gel dedi. Miyomlarım büyüyüp çürümeye başlamış, o da bu ağrıya neden olmuş, ultrasonda rahimde kasılma gördü, çok şükür rahimde açılma yok ama düşük önleyici iğne ve vajinal fitil verdi. Yatacaksın tuvalet dışında kalkmak yok dedi. Dua bekliyorum sizlerden
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın..Kızlar merhaba, ben çoklu miyomla hamile kaldım, ileri yaştayım. Düne kadar her şey yolundaydı, gün içinde sancılandım, rahim büyüyordur gazdır vs derken geçmesini bekledim, gece şiddetlendi hiç uyutmadı. Sabah doktorumu aradım hemen gel dedi. Miyomlarım büyüyüp çürümeye başlamış, o da bu ağrıya neden olmuş, ultrasonda rahimde kasılma gördü, çok şükür rahimde açılma yok ama düşük önleyici iğne ve vajinal fitil verdi. Yatacaksın tuvalet dışında kalkmak yok dedi. Dua bekliyorum sizlerden
Benim eskiye nazaran bayağ arttı daha net hissediyorum.Kızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Amin canım cümlemize, Allah razı olsunALLAH yardımcın olsun canım sıkıntı yapma içini ferah tut ve bol dinlen
Amin Allah razı olsun sizlerdenÇok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın..
Çok geçmiş olsun canım dualarımda olacaksın inşallahKızlar merhaba, ben çoklu miyomla hamile kaldım, ileri yaştayım. Düne kadar her şey yolundaydı, gün içinde sancılandım, rahim büyüyordur gazdır vs derken geçmesini bekledim, gece şiddetlendi hiç uyutmadı. Sabah doktorumu aradım hemen gel dedi. Miyomlarım büyüyüp çürümeye başlamış, o da bu ağrıya neden olmuş, ultrasonda rahimde kasılma gördü, çok şükür rahimde açılma yok ama düşük önleyici iğne ve vajinal fitil verdi. Yatacaksın tuvalet dışında kalkmak yok dedi. Dua bekliyorum sizlerden
Yatarken otururken kımıl kımıl ayakta pek hissetmiyorum dahaKızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Islak mendil miCok sukur canımher sey yolunda
Sorma bizde annem, kayinvalidem görümcem birsuru sey aldi, ama bizim esimle bebege ilk aldigimz sey ıslak mendilarkadasa soyledim de, anısı olan bsy alaymisiniz bari diyo shhdsj
On gündür baya baya hissediyorum. Kizimda 24 hafta hissetmiştim baya gectiKızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Bende bakmadim önümüzdeki ay inşallah baslayacagimSlmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım
Dıger sayfada yazdım dun baslamıs olduk agız mendili ileSlmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım
Sağlıkla inşBende bakmadim önümüzdeki ay inşallah baslayacagim
Benimde Allah ın izniyle 2.oğlum olacakDıger sayfada yazdım dun baslamıs olduk agız mendili ilebenim ıkınci kızım olacak inşallah ilk kızımdan bir çok şeyi saklamıstım ama yinede alınacak çok şey var gibi
Bu arada bebek bakım cantası için tavsiyesi olan var mı inceleyen falan? Cok gozlu olsun herseyın bir yeri olsun istiyorum. Ama rahatta olsun hosda olsunilk kızımda goruntuye bakıp normal bir sırt cantası almıstım cok kullanıssız oldu birşey lazım oldugunda cantada arıyordum
Geçen hafta başladım birkaç zıbın ,hastane çıkışı, yine hastanede giyeceği takımlardan aldım 2 tane, iki tulum, ağız mendili bir de lcw den ucuna emzik te bağlanan önlüklerden gördüm mantıklıgeldi 1 tane de ondan aldım yavaştan başladık işte daha alınacak çok şey var da bazılarını internetten sipariş edicem yine hastanede kullanılacak olan malzemeler vs.Slmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım
Çanta olarak bunu gözüme kestirdim muhtemelen de alırım hem normal sırt çantası gibi hem de kullanışlı bölmeleri var.. bunların büyükleri de var da onların da görüntü açısından büyük geldi gözüme aslında onlar da kullanışlı olur ama çoğunluk olarak bu modelden yanayımDıger sayfada yazdım dun baslamıs olduk agız mendili ilebenim ıkınci kızım olacak inşallah ilk kızımdan bir çok şeyi saklamıstım ama yinede alınacak çok şey var gibi
Bu arada bebek bakım cantası için tavsiyesi olan var mı inceleyen falan? Cok gozlu olsun herseyın bir yeri olsun istiyorum. Ama rahatta olsun hosda olsunilk kızımda goruntuye bakıp normal bir sırt cantası almıstım cok kullanıssız oldu birşey lazım oldugunda cantada arıyordum
Ben 5 yıl sakladım sabırlaBenimde Allah ın izniyle 2.oğlum olacakben pek birşey bırakmadım 6 yaş olacak oğlum.
Herşey sil baştan alınacak..bebek çantası ilk çocukta kol çantası almıştım ve çok pişman oldum kesinlikle sırt çantası alıcam ama önerileri bende incelerim
Baska sitelerde yorumları falan varmıydı canım bu satıcıda hıc yok ya. Kaydettım bende. Bir tane bakmıstım brn babyes mi neydi markası. Çok hafif normal bakım cantalarınada benzemıyor ama dün yine inceledim cok gozu yok biberon suluk vs koymayada yeri yok. Almısken boool gozlu olsunGeçen hafta başladım birkaç zıbın ,hastane çıkışı, yine hastanede giyeceği takımlardan aldım 2 tane, iki tulum, ağız mendili bir de lcw den ucuna emzik te bağlanan önlüklerden gördüm mantıklıgeldi 1 tane de ondan aldım yavaştan başladık işte daha alınacak çok şey var da bazılarını internetten sipariş edicem yine hastanede kullanılacak olan malzemeler vs.güzel heyecanlarmış ilk defa tadıyorum bu duyguları
Çanta olarak bunu gözüme kestirdim muhtemelen de alırım hem normal sırt çantası gibi hem de kullanışlı bölmeleri var.. bunların büyükleri de var da onların da görüntü açısından büyük geldi gözüme aslında onlar da kullanışlı olur ama çoğunluk olarak bu modelden yanayım
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?