- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.141
Böyle bir durum bende de vardı, 17.hafta civarı konu ile ilgili uyarıldım. 21. Hafta detaylıda suyu normale dönmüştü. Baya olmuş sen yazalı canım ama 15 gundur yoktum umarım yardımcı olabilmişimdir.Bu arada benim bir sıkıntı m var grupta benim gibi olan var mı acaba ? Bizim suyumuz üst sınırda çıktı doktorum 2 haftada bir çağırıyor umarım biraz azalır şekeri kestim meyveden de uzak dur dedi biraz dedi
E bence de ya ahshahdh yok kalmadi cok sukur neredeyse 6aya kadar tamamKız aslına bakarsan ikimizde en sık ihtiyac duyacaklarımızı almısız
Sen zaten cok begenmedıkte kıyafete gırısmezsın sana kalmayacak anlasılanhangi marka aldın
Evet valla hele egilmeyegoreyim sıkıntıya gelemiyor anında dan dun girisiyorKızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Sorarak aldim beyaaa, son kullanma tarihi epey ileri, koliliIslak mendil miKasıma islakligi kalmaz onun ben daha birsey almayanlardanim
On gündür baya baya hissediyorum. Kizimda 24 hafta hissetmiştim baya gecti
Kızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Herkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...
Cinsiyet neydi canim erkekse ağır abi olacakHele bi ilk hareketi hissetsem, gerisi gelecek inşallah daBen henüz hissetmiyorum hiç. Bir de ikinci hamileliğim yani
Oh masallahE bence de ya ahshahdh yok kalmadi cok sukur neredeyse 6aya kadar tamamsleepy cnm, islak havlu diye geçiyor yenidogan ve devam havlulari aldik koliyle
Evet valla hele egilmeyegoreyim sıkıntıya gelemiyor anında dan dun girisiyorbi de hangi yone yatarsam digerine döndüğümde epey bi tepisiyor.
Sorarak aldim beyaaa, son kullanma tarihi epey ileri, koliliacilmadigi surece sorun olmaz.
Cinsiyet neydi canim erkekse ağır abi olacak
Göze alışık olmadığım dışında bi vücut olduğu için galiba öyle geliyo bacaklar göbeğe oranla cılız kalıyo tabi kilolu biri olsam bütün sağlıcaktı belki deYok ya aşırı fazla degil, benim daha bile cok belki de, bence cok normal ve herkesin vucut tipi farklidir, kimseyle kiyaslama yapma.
Sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın inşGeçen hafta başladım birkaç zıbın ,hastane çıkışı, yine hastanede giyeceği takımlardan aldım 2 tane, iki tulum, ağız mendili bir de lcw den ucuna emzik te bağlanan önlüklerden gördüm mantıklıgeldi 1 tane de ondan aldım yavaştan başladık işte daha alınacak çok şey var da bazılarını internetten sipariş edicem yine hastanede kullanılacak olan malzemeler vs.güzel heyecanlarmış ilk defa tadıyorum bu duyguları
Çanta olarak bunu gözüme kestirdim muhtemelen de alırım hem normal sırt çantası gibi hem de kullanışlı bölmeleri var.. bunların büyükleri de var da onların da görüntü açısından büyük geldi gözüme aslında onlar da kullanışlı olur ama çoğunluk olarak bu modelden yanayım
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İyi kullanmışsın yine amacı şaşsadaBen 5 yıl sakladım sabırlakesinlikle sırt cantası cok iyi. Annemde almıstı bana portbebeyle birlikte bir kol cantası ama görüntüsü pek hosuma gitmiyor. 5 yıldır şehirler arası yolculukta yanıma aldıgım bir çanta olarak kullanıyorum işe yarıyor yine
Baska sitelerde yorumları falan varmıydı canım bu satıcıda hıc yok ya. Kaydettım bende. Bir tane bakmıstım brn babyes mi neydi markası. Çok hafif normal bakım cantalarınada benzemıyor ama dün yine inceledim cok gozu yok biberon suluk vs koymayada yeri yok. Almısken boool gozlu olsun
Naptın cantayıİyi kullanmışsın yine amacı şaşsada
Bide gidip kırmızı almışım ben tövbe tövbe
Bende şekeri adeta kestim ama içim gidiyor karpuz kavun dondurma çıkarttım hayatımdan deli gibiyim ama suyum normaldi son kontrol de .. biter mi bu hamilelik demeye başladım herşey yasak hayatım boyunca diyetteydim zaten. Şimdi de diyet hayırlısı artık teşekkür ederim cevabın içinBöyle bir durum bende de vardı, 17.hafta civarı konu ile ilgili uyarıldım. 21. Hafta detaylıda suyu normale dönmüştü. Baya olmuş sen yazalı canım ama 15 gundur yoktum umarım yardımcı olabilmişimdir.
Böyle bir durum bende de vardı, 17.hafta civarı konu ile ilgili uyarıldım. 21. Hafta detaylıda suyu normale dönmüştü. Baya olmuş sen yazalı canım ama 15 gundur yoktum umarım yardımcı olabilmişimdir.
1 sene kullandım sonra ne yaptım hatırlamıyorumNaptın cantayı
İyi yine 1 sene iş görmüş1 sene kullandım sonra ne yaptım hatırlamıyorumkendi sırt çantalarımla devam ettim
Başka sitede görmedim de ürünü satan mağaza nin sayfasına girmiştim diğer ürünleri de var renkleri modelleri vs. onlardaki yorumları ve mağazaya ürün hakkında sorulan soru cevapları okumuştum kötü bi yorumu yoktu kaliteli ürün e benziyoBen 5 yıl sakladım sabırlakesinlikle sırt cantası cok iyi. Annemde almıstı bana portbebeyle birlikte bir kol cantası ama görüntüsü pek hosuma gitmiyor. 5 yıldır şehirler arası yolculukta yanıma aldıgım bir çanta olarak kullanıyorum işe yarıyor yine
Baska sitelerde yorumları falan varmıydı canım bu satıcıda hıc yok ya. Kaydettım bende. Bir tane bakmıstım brn babyes mi neydi markası. Çok hafif normal bakım cantalarınada benzemıyor ama dün yine inceledim cok gozu yok biberon suluk vs koymayada yeri yok. Almısken boool gozlu olsun
Benim arkadaşım doğana kadar hiç hissetmemiş duyduğumda şok oldum nasıl yani 9. Ayda da mı hissetmedin hiç dedim yok dedi ama maşallahı var kök söktürüyo herkese yerinde durmayan hiperaktif bi çocuk oldu erkek ti bu aradaCinsiyet neydi canim erkekse ağır abi olacak
Amin inşallah hepimizin bebişleri gelsin sağlıklaSağlıkla gelsin sağlıkla kullansın inşbaya alınmış
Valla ben ilk çocukta herşeyi erkenden hazırlamıştım burdada Allah ın izniyle öyle yapayım diyorum özellikle süt sağma makinası büyük kurtarıcı olmuştu bana şuan öncelik alışverişim o olacak
Doktorumla gorustum canim 24.haftanda ol 1 kere baska da olma dedi5 gece kaldık otelde. Ruya gibiydi.Bugun döndüm dağ gbi çamaşırlarla prenses uyandı kulkedisine dondu
Henüz başlamadım drum gecen ay krem önerdi onu alacağım bu ay ama pahalı geldi baya 250 civari
Bende kullanıyordum ama tüylenme yapiyormus kestim bende
Bence acilinden on kilo albeni yalnız birakma şaka bir yana daha ne istiyorsun kilo yok ne güzel....kilo almayan gebelere bir tabir var biz kilo alanların yakıştırması....bezelye yutmus solucan deriz ya hani keşke bende öyle olabilseydim
Sen ara 20.haftada cagiriyorlar ben de kendim aradim
İkincisi ağrı yapmamıştı 8 yıl önce...umarım buda yapmaz.. daha ikinciyi olmadım...hemşire ogun dediki istersen bir sene sonra ucuncuyu ol ömür boyu korusun....o kol agrisini çektikten sonra tövbe gider miyim seneye
Valla bizimki kıpır kıpır saatleri var o saatlerde hareketleniyor sabah ogle aksam günde uc öğünKızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Biz indirim kovalarken bir kac bir sey aldik. Gogus pompasi aldim, gümüş kapak aldim bir tane 5li yeni doğan aldim yine kendime yatirim yaptim simdilikSlmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım
Merhaba karninizin icinde kaslariniz 7 kat, rahim boslugu var ve amniyon sivisi var bebege ulasip zarar vermeniz kendi el gucunuzle neredeyse imkansiz icini rahat olsunKizlar karnimin sol tarafina hafif bastirinca canim acidi dedim neden aciyo bir daha denedim kirt diye ses geldi icerden bacagini falan cekti heralde icime surterek ama paranoyaklik yapiyorum suan ay kemigine zarar verdim mi kirilmasin acaba kirildi mi diye oyle bisi mumkun mudur ya
Doktorunuz gerek gormediyse bence gerek yok. Ben hamile kalmadan once b12 baslamistim hamilelikten sonra değerim yuksek sinira yaklaşmıştı kullanmana gerek yok dedi doktor ikinci kan testinde alt sinira yakindi yeniden basladim doktorunuz ayarliyordur merak etmeyin. Ama eger iciniz rahat degilse ve doktorunuza çok güvenmiyorsanız baska bir doktora daha danisabilirsiniz.MERHABA KIZLAR.
sormak istediğim birşey vardı. kullandığınız ne ilaçlar var acaba? bana doktorum hamile kaldığımda değerlerime baktırdı ve vitamin kan herşey çok yüksek ve güzel demişti. bana hala vitamin tarzı birşey başlamadı.
sadece feramat demir ilacı içiyorum. çok ilaç yanlısı bi doktor değil acaba vitamin filan içmek gerekirmi bu dönemlerde. hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımla görüşüyorum kimi sürekli ilaç kullanmış kimi hiç kullanmadan bitirmiş hamileliği acaba gerekli durumlarda mı kullanılıyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?