2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Böyle bir durum bende de vardı, 17.hafta civarı konu ile ilgili uyarıldım. 21. Hafta detaylıda suyu normale dönmüştü. Baya olmuş sen yazalı canım ama 15 gundur yoktum umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kız aslına bakarsan ikimizde en sık ihtiyac duyacaklarımızı almısız
Sen zaten cok begenmedıkte kıyafete gırısmezsın sana kalmayacak anlasılan hangi marka aldın
E bence de ya ahshahdh yok kalmadi cok sukur neredeyse 6aya kadar tamam sleepy cnm, islak havlu diye geçiyor yenidogan ve devam havlulari aldik koliyle
Kızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Evet valla hele egilmeyegoreyim sıkıntıya gelemiyor anında dan dun girisiyor bi de hangi yone yatarsam digerine döndüğümde epey bi tepisiyor.
Islak mendil mi Kasıma islakligi kalmaz onun ben daha birsey almayanlardanim

On gündür baya baya hissediyorum. Kizimda 24 hafta hissetmiştim baya gecti
Sorarak aldim beyaaa, son kullanma tarihi epey ileri, kolili acilmadigi surece sorun olmaz.

Herkese iyi geceler, umarım herkes iyidir :) Bir süredir okuyamadım mesajları.
Covid aşısı konusunda doktorlarınız ne söyledi arkadaşlar? Kafam hâlâ çok karışık...

Benim doktorum “olmanı öneririm” dedi ve Biontech dedi fakat benim hamileyken içime sinmediği için ben olmamaya karar verdim.

Oh masallah cidden neden önce ıslak mendil indirim mi vardı

Yok ya aşırı fazla degil, benim daha bile cok belki de, bence cok normal ve herkesin vucut tipi farklidir, kimseyle kiyaslama yapma.
Göze alışık olmadığım dışında bi vücut olduğu için galiba öyle geliyo bacaklar göbeğe oranla cılız kalıyo tabi kilolu biri olsam bütün sağlıcaktı belki de neyse son aylara artık inş çok şişmem ve hep 55 60 kalsam daha zayıflık iyi değil boy uzun biri için yıllardır kilo almaya çalıştım hamilelikten umudum vardı

Sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın inş baya alınmış
Valla ben ilk çocukta herşeyi erkenden hazırlamıştım burdada Allah ın izniyle öyle yapayım diyorum özellikle süt sağma makinası büyük kurtarıcı olmuştu bana şuan öncelik alışverişim o olacak

İyi kullanmışsın yine amacı şaşsada
Bide gidip kırmızı almışım ben tövbe tövbe

Böyle bir durum bende de vardı, 17.hafta civarı konu ile ilgili uyarıldım. 21. Hafta detaylıda suyu normale dönmüştü. Baya olmuş sen yazalı canım ama 15 gundur yoktum umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bende şekeri adeta kestim ama içim gidiyor karpuz kavun dondurma çıkarttım hayatımdan deli gibiyim ama suyum normaldi son kontrol de .. biter mi bu hamilelik demeye başladım herşey yasak hayatım boyunca diyetteydim zaten. Şimdi de diyet hayırlısı artık teşekkür ederim cevabın için

Başka sitede görmedim de ürünü satan mağaza nin sayfasına girmiştim diğer ürünleri de var renkleri modelleri vs. onlardaki yorumları ve mağazaya ürün hakkında sorulan soru cevapları okumuştum kötü bi yorumu yoktu kaliteli ürün e benziyo
Cinsiyet neydi canim erkekse ağır abi olacak
Benim arkadaşım doğana kadar hiç hissetmemiş duyduğumda şok oldum nasıl yani 9. Ayda da mı hissetmedin hiç dedim yok dedi ama maşallahı var kök söktürüyo herkese yerinde durmayan hiperaktif bi çocuk oldu erkek ti bu arada
Amin inşallah hepimizin bebişleri gelsin sağlıkla süt sağma makinasını da doğumdan sonraki duruma göre alırız diye düşündüm ama ne olursa olsun gerekli bir malzeme galiba yedeklerden ana listeye alayım en iyisi tecrübe olmayınca işte böyle oluyo

Doktorumla gorustum canim 24.haftanda ol 1 kere baska da olma dedi

Kizlar karnimin sol tarafina hafif bastirinca canim acidi dedim neden aciyo bir daha denedim kirt diye ses geldi icerden bacagini falan cekti heralde icime surterek ama paranoyaklik yapiyorum suan ay kemigine zarar verdim mi kirilmasin acaba kirildi mi diye oyle bisi mumkun mudur ya

MERHABA KIZLAR.
sormak istediğim birşey vardı. kullandığınız ne ilaçlar var acaba? bana doktorum hamile kaldığımda değerlerime baktırdı ve vitamin kan herşey çok yüksek ve güzel demişti. bana hala vitamin tarzı birşey başlamadı.
sadece feramat demir ilacı içiyorum. çok ilaç yanlısı bi doktor değil acaba vitamin filan içmek gerekirmi bu dönemlerde. hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımla görüşüyorum kimi sürekli ilaç kullanmış kimi hiç kullanmadan bitirmiş hamileliği acaba gerekli durumlarda mı kullanılıyor ki ?

Kızlar hareketleriniz ne alemde ,tekmeler kuvvetlendi mi
Valla bizimki kıpır kıpır saatleri var o saatlerde hareketleniyor sabah ogle aksam günde uc öğün disardan da farkediliyor artik tekmeleri karnim seyiriyor babasi hareketli bir bebekmis bizimki de oyle olacak herhalde
Slmmmm herkese, nasılsınız bebişler iyidir umarım alışveriş başladımı ya ben henüz hiçbirşey bakmadım
Biz indirim kovalarken bir kac bir sey aldik. Gogus pompasi aldim, gümüş kapak aldim bir tane 5li yeni doğan aldim yine kendime yatirim yaptim simdilik muslin bakiyorum simdi kendim kumas aiip dikecegim herhalde gereksiz pahali beğendiklerim.

Merhaba karninizin icinde kaslariniz 7 kat, rahim boslugu var ve amniyon sivisi var bebege ulasip zarar vermeniz kendi el gucunuzle neredeyse imkansiz icini rahat olsun
Doktorunuz gerek gormediyse bence gerek yok. Ben hamile kalmadan once b12 baslamistim hamilelikten sonra değerim yuksek sinira yaklaşmıştı kullanmana gerek yok dedi doktor ikinci kan testinde alt sinira yakindi yeniden basladim doktorunuz ayarliyordur merak etmeyin. Ama eger iciniz rahat degilse ve doktorunuza çok güvenmiyorsanız baska bir doktora daha danisabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…