2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
benimde değerlerim yüksek hamile kaldığım için gerek görmedi.
doktorumdan çok memnunum içim çok rahat ve çok ilgili ve bilgili bir doktor.
ama her gören ne ilaç verdi aaaaa daha başlamadımı filan diye tepkiler veriyor. bende acaba bir sorun mu var merak ettim acaba herkese kullandırılıyor mu diye.
teşekkür ederim bilgi verdiğin için

He ben satıcıya bakmadım hiç :)
Canım bu arada süt sagma makinesi illa gereklı degıl aslında dogumdan sonraya bırakabılırsın. Ben kızım kuveze girmişti o zaman aldım. Sonrasında pek kullanmadım. Bol bol emzirmek daha iyi. Kızımdan kalanı atmıstım. Şimdi ihtiyac olursa dogum sonrasına bırakıcam

Emerse sorun olmaz ama yine de ilk doğumlarda biraz sıkıntı oluyomuş emzirme konusunda göğüslerle ilgili mastit olabilme ihtimali olduğu için kararsız kaldım sağınca geçiyormuş çok birikmesi iyi değilmiş sütün galiba neyse o zqman ihtiyaç olursa hemen alırız biyerden yine yedeğe atayım

Ne yazık ki benım birikme hiç olmadı ya bol sütlü olamadım o kadar

Herkesin aynı olacak diye bir şey yok canım. Mastit olunca ev tipi pompalar işe yaramıyor malesef. Hastaneye gidip sağdırıp rahatlayan çok tanıdığım var. Ayrıca onlar gögüs ucu yarası yapıyor. En iyisi emmese bile zorlamak

Benim özeldeki doktorum kana falan bakmadan direk multivitamin yazdı ocean mumy diye.yeni bitirdim baya etkili oldu enerji verdi kendime geldim.bence halsiz olmana göre gerekli.devletteki doktorumda kana ilk başta baktı d vitamini eksik diye damla verdi onu bitirince demir ilacı yazdı multivitamini devlette çok gerekli görmüyorlar herhalde almak sana kalmış

Doktorumla gorustum canim 24.haftanda ol 1 kere baska da olma dedi
Aa ilk defa duydum sasirdim. Keske benimkide öyle diyeydi
Yok cnm öyle birsey mümkün değil rahat ol 7 kat asagidalar
Eski drum kilo takıntılı olduğundan vermemisti bu drum verdi. Vitamin neyse de bence demir sart

Ne yazık ki benım birikme hiç olmadı ya bol sütlü olamadım o kadar
İnşallah fazla sıkıntı çıkmadan atlatırız o günleri
Ben o konuda zaten kendimi de bebeği de zorlarım gibi geliyo sağlığımız için mecbur acı çekicez ama tabi yaşayınca ancak anlarım nasılmış diye

bende enerjide sorun yaşamıyorum rahatsızlıkta oluşmadı şükür.
benimde özel klinik demek ki eksiklere göre yol alıyorlar.

Aa ilk defa duydum sasirdim. Keske benimkide öyle diyeydi

Yok cnm öyle birsey mümkün değil rahat ol 7 kat asagidalar

Eski drum kilo takıntılı olduğundan vermemisti bu drum verdi. Vitamin neyse de bence demir sart
hımm vitaminler filan kilo mu yapıyor acaba?
benim doktorum öyle birşeyi yok ama bana ilk te demişti bu değerler idare eder uzun süre diye. zaten değerlerim hala güzel gidiyor şükür.. evet bende tek demir kullanıyorum şuan.

Oh masallah cidden neden önce ıslak mendil indirim mi vardı
Evet epey hem de hashshhd, ozellikle değil ya, oyle denk geldi.
Cok takılma boşver tadini çıkar yeter ki sağlıklı olun gayet iyi gorunuyorsun hicbir abes durum gorunmuyor maasallahh

merhaba öncelıkle 2 sı arasındakı farkı net soleyebılecegım ıcın yorum yazmak ıstedım ılk kızımda 6 yıl once butun vıtamınlerımı ılacları ıcmıstım ve bu aylarda acaıp enerjıktım bu hamıleleıgımde o donemkı ılaclar kaldırılmıs butun hapklar gerı gelıo ve bulantım devam ettıgı ıcın suan troıt ılacım dısında ılac ıcmıorum enerjım cok dusuk sureklı uyku halı ıcındeyım doktorumda benım ıcemıosan onemlı degıl modunda senden o olacagını alıyor dedı ben artık gerı gelmeyım bagırsakta cozuenen vıtamın arayısındayım bulursam ıcecegım yoksa enerjım kalmadı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…