- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.161
benimde değerlerim yüksek hamile kaldığım için gerek görmedi.Merhaba karninizin icinde kaslariniz 7 kat, rahim boslugu var ve amniyon sivisi var bebege ulasip zarar vermeniz kendi el gucunuzle neredeyse imkansiz icini rahat olsun
Doktorunuz gerek gormediyse bence gerek yok. Ben hamile kalmadan once b12 baslamistim hamilelikten sonra değerim yuksek sinira yaklaşmıştı kullanmana gerek yok dedi doktor ikinci kan testinde alt sinira yakindi yeniden basladim doktorunuz ayarliyordur merak etmeyin. Ama eger iciniz rahat degilse ve doktorunuza çok güvenmiyorsanız baska bir doktora daha danisabilirsiniz.
He ben satıcıya bakmadım hiç :)Başka sitede görmedim de ürünü satan mağaza nin sayfasına girmiştim diğer ürünleri de var renkleri modelleri vs. onlardaki yorumları ve mağazaya ürün hakkında sorulan soru cevapları okumuştum kötü bi yorumu yoktu kaliteli ürün e benziyo
Benim arkadaşım doğana kadar hiç hissetmemiş duyduğumda şok oldum nasıl yani 9. Ayda da mı hissetmedin hiç dedim yok dedi ama maşallahı var kök söktürüyo herkese yerinde durmayan hiperaktif bi çocuk oldu erkek ti bu arada
Amin inşallah hepimizin bebişleri gelsin sağlıklasüt sağma makinasını da doğumdan sonraki duruma göre alırız diye düşündüm ama ne olursa olsun gerekli bir malzeme galiba yedeklerden ana listeye alayım en iyisi tecrübe olmayınca işte böyle oluyo
Emerse sorun olmaz ama yine de ilk doğumlarda biraz sıkıntı oluyomuş emzirme konusunda göğüslerle ilgili mastit olabilme ihtimali olduğu için kararsız kaldım sağınca geçiyormuş çok birikmesi iyi değilmiş sütün galiba neyse o zqman ihtiyaç olursa hemen alırız biyerden yine yedeğe atayımHe ben satıcıya bakmadım hiç :)
Canım bu arada süt sagma makinesi illa gereklı degıl aslında dogumdan sonraya bırakabılırsın. Ben kızım kuveze girmişti o zaman aldım. Sonrasında pek kullanmadım. Bol bol emzirmek daha iyi. Kızımdan kalanı atmıstım. Şimdi ihtiyac olursa dogum sonrasına bırakıcam
Ne yazık ki benım birikme hiç olmadı yaEmerse sorun olmaz ama yine de ilk doğumlarda biraz sıkıntı oluyomuş emzirme konusunda göğüslerle ilgili mastit olabilme ihtimali olduğu için kararsız kaldım sağınca geçiyormuş çok birikmesi iyi değilmiş sütün galiba neyse o zqman ihtiyaç olursa hemen alırız biyerden yine yedeğe atayım
Herkesin aynı olacak diye bir şey yok canım. Mastit olunca ev tipi pompalar işe yaramıyor malesef. Hastaneye gidip sağdırıp rahatlayan çok tanıdığım var. Ayrıca onlar gögüs ucu yarası yapıyor. En iyisi emmese bile zorlamakEmerse sorun olmaz ama yine de ilk doğumlarda biraz sıkıntı oluyomuş emzirme konusunda göğüslerle ilgili mastit olabilme ihtimali olduğu için kararsız kaldım sağınca geçiyormuş çok birikmesi iyi değilmiş sütün galiba neyse o zqman ihtiyaç olursa hemen alırız biyerden yine yedeğe atayım
Benim özeldeki doktorum kana falan bakmadan direk multivitamin yazdı ocean mumy diye.yeni bitirdim baya etkili oldu enerji verdi kendime geldim.bence halsiz olmana göre gerekli.devletteki doktorumda kana ilk başta baktı d vitamini eksik diye damla verdi onu bitirince demir ilacı yazdı multivitamini devlette çok gerekli görmüyorlar herhalde almak sana kalmışMERHABA KIZLAR.
sormak istediğim birşey vardı. kullandığınız ne ilaçlar var acaba? bana doktorum hamile kaldığımda değerlerime baktırdı ve vitamin kan herşey çok yüksek ve güzel demişti. bana hala vitamin tarzı birşey başlamadı.
sadece feramat demir ilacı içiyorum. çok ilaç yanlısı bi doktor değil acaba vitamin filan içmek gerekirmi bu dönemlerde. hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımla görüşüyorum kimi sürekli ilaç kullanmış kimi hiç kullanmadan bitirmiş hamileliği acaba gerekli durumlarda mı kullanılıyor ki ?
Aa ilk defa duydum sasirdim. Keske benimkide öyle diyeydiDoktorumla gorustum canim 24.haftanda ol 1 kere baska da olma dedi
Yok cnm öyle birsey mümkün değil rahat ol 7 kat asagidalarKizlar karnimin sol tarafina hafif bastirinca canim acidi dedim neden aciyo bir daha denedim kirt diye ses geldi icerden bacagini falan cekti heralde icime surterek ama paranoyaklik yapiyorum suan ay kemigine zarar verdim mi kirilmasin acaba kirildi mi diye oyle bisi mumkun mudur ya
Eski drum kilo takıntılı olduğundan vermemisti bu drum verdi. Vitamin neyse de bence demir sartMERHABA KIZLAR.
sormak istediğim birşey vardı. kullandığınız ne ilaçlar var acaba? bana doktorum hamile kaldığımda değerlerime baktırdı ve vitamin kan herşey çok yüksek ve güzel demişti. bana hala vitamin tarzı birşey başlamadı.
sadece feramat demir ilacı içiyorum. çok ilaç yanlısı bi doktor değil acaba vitamin filan içmek gerekirmi bu dönemlerde. hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımla görüşüyorum kimi sürekli ilaç kullanmış kimi hiç kullanmadan bitirmiş hamileliği acaba gerekli durumlarda mı kullanılıyor ki ?
İnşallah fazla sıkıntı çıkmadan atlatırız o günleriNe yazık ki benım birikme hiç olmadı yabol sütlü olamadım o kadar
Ben o konuda zaten kendimi de bebeği de zorlarım gibi geliyo sağlığımız için mecbur acı çekicez ama tabi yaşayınca ancak anlarım nasılmış diyeHerkesin aynı olacak diye bir şey yok canım. Mastit olunca ev tipi pompalar işe yaramıyor malesef. Hastaneye gidip sağdırıp rahatlayan çok tanıdığım var. Ayrıca onlar gögüs ucu yarası yapıyor. En iyisi emmese bile zorlamak
İnşallah canım inşallah bol bol sütlerimiz olur.İnşallah fazla sıkıntı çıkmadan atlatırız o günleri
Ben o konuda zaten kendimi de bebeği de zorlarım gibi geliyo sağlığımız için mecbur acı çekicez ama tabi yaşayınca ancak anlarım nasılmış diye
bende enerjide sorun yaşamıyorum rahatsızlıkta oluşmadı şükür.Benim özeldeki doktorum kana falan bakmadan direk multivitamin yazdı ocean mumy diye.yeni bitirdim baya etkili oldu enerji verdi kendime geldim.bence halsiz olmana göre gerekli.devletteki doktorumda kana ilk başta baktı d vitamini eksik diye damla verdi onu bitirince demir ilacı yazdı multivitamini devlette çok gerekli görmüyorlar herhalde almak sana kalmış
hımm vitaminler filan kilo mu yapıyor acaba?Aa ilk defa duydum sasirdim. Keske benimkide öyle diyeydi
Yok cnm öyle birsey mümkün değil rahat ol 7 kat asagidalar
Eski drum kilo takıntılı olduğundan vermemisti bu drum verdi. Vitamin neyse de bence demir sart
Bencedebende enerjide sorun yaşamıyorum rahatsızlıkta oluşmadı şükür.
benimde özel klinik demek ki eksiklere göre yol alıyorlar.
Evet epey hem de hashshhd, ozellikle değil ya, oyle denk geldi.Oh masallahcidden neden önce ıslak mendil indirim mi vardı
Cok takılma boşver tadini çıkar yeter ki sağlıklı olunGöze alışık olmadığım dışında bi vücut olduğu için galiba öyle geliyo bacaklar göbeğe oranla cılız kalıyo tabi kilolu biri olsam bütün sağlıcaktı belki deneyse son aylara artık inş çok şişmem ve hep 55 60 kalsam daha zayıflık iyi değil boy uzun biri için yıllardır kilo almaya çalıştım hamilelikten umudum vardı
Güle güle kullansın minik temızlensınEvet epey hem de hashshhd, ozellikle değil ya, oyle denk geldi.
Cok takılma boşver tadini çıkar yeter ki sağlıklı olungayet iyi gorunuyorsun hicbir abes durum gorunmuyor maasallahh
merhaba öncelıkle 2 sı arasındakı farkı net soleyebılecegım ıcın yorum yazmak ıstedım ılk kızımda 6 yıl once butun vıtamınlerımı ılacları ıcmıstım ve bu aylarda acaıp enerjıktım bu hamıleleıgımde o donemkı ılaclar kaldırılmıs butun hapklar gerı gelıo ve bulantım devam ettıgı ıcın suan troıt ılacım dısında ılac ıcmıorum enerjım cok dusuk sureklı uyku halı ıcındeyım doktorumda benım ıcemıosan onemlı degıl modunda senden o olacagını alıyor dedı ben artık gerı gelmeyım bagırsakta cozuenen vıtamın arayısındayım bulursam ıcecegım yoksa enerjım kalmadı hıcMERHABA KIZLAR.
Amin amin inşallahGüle güle kullansın minik temızlensın
MaasallahhhhAyrıntılı ultrasondan çıktım 1saat incelediler bugün pozisyonu iyidi şükür kıpır kıpırdı herşey normal bi aksaklık yok çook şükür
Ayrıntılı ultrasondan çıktım 1saat incelediler bugün pozisyonu iyidi şükür kıpır kıpırdı herşey normal bi aksaklık yok çook şükür
Gozun aydinAyrıntılı ultrasondan çıktım 1saat incelediler bugün pozisyonu iyidi şükür kıpır kıpırdı herşey normal bi aksaklık yok çook şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?