2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Amin amin inşallah ya şuan ihtiyaç kısmıni dusunuyoruz daha cok acikcasi, genel alisverisler halloldu gibi nerdeyse sag olsunlar.

Masallah nazar degmesın hep böyle devam etsinler. Dahada devam ederler sanıyorum
Bizimde abladan kalanlarla bir artımız var yine

bende enerji sorunu yok ama değerlerimde hala güzel gidiyor. o yüzden başlamadı sanırım. zaten çalışıyorum herşey yolunda şükür. bendede troit çıkmıştı düzenli kullanıyorum ilacımı düştü ama devam ediyorum hala. demir troid ve kan sulandırıcı harici ek bi takviye vermedi. ama sizin belli ki değerleri bebiş düşürmüş takviye almanızda fayda var çünkü artık şu dönemlerimiz hamileliğin en keyifli zamanları diye tabir edilmiş.
ilk üç ay bende bitkin halsiz sürekli bulantı kusma halindeydim şükür ara sıra gene olsa da bulantı büyük kısmı geçti..
2. üç ayımız prenseslik zamanıymış en zevkli kısmındaymışız (benim ilk bebeğim araştırdığım kadarıyla)

son 3 ay dan bahsetmek istemiyorum korku sarıyor

Merhabalar 2 saat önce kontrolden çıktım şükür her şey yolunda değişiklik olmazsa kızım olacak hayırlısı olsun eğer gerçekten kızsa erkek bebek hamileliğimle bu çok farklı iki oğlum da hemen kendini gösterdi çok kıpır kıpırlardı ve 9 ay ağzıma tatlı olarak şeker bile almadım bunda da ekşi tuzlu yiyorum ama tatlıyıda yiyorum bu hamilelikte karnım çok çabuk çıktı ama çok nazlı mı olacak doktoru yorduk ilk önce ağzını dudak burnunu gösterdi minnacık çok tatlıydı doktorda öyle dedi 472 gram olmuş

Maşallah canım sağlıkla gelsin

Hamileliğin başından beri kullanıyorum ben canım ilaç. Ben ilaç, takviye vermeyen doktor hiç duymadım gerçi ama güveniyorsan doktoruna sorun yok bence.

Kızlar göğüs ucu için krem erken başlıyorduk 7. Ayda falan neydi o kremin adı alan oldumu

Lansinoh’tan mı bahsediyorsun acaba? Bende hiç bir işe yaramadı o ilk hamileliğimde. Ben şimdi gümüş kapaktan aldım onu deneyeceğim.

Bu kapak yada lansinoh yara yapmasın diye mi doğumdan kaç gün yada ay önce kullancaz
Aynen göğüs ucu için emzirmede yara olmasın diye, ben ilk hamilelikte 7. Aydan sonra başladım inş hiç sorun yaşamayız…Yara falan olunca emzirmek çok acılı oluyormuş

Doğrudur herkeste farklı olabilir ben problem yaşamadım oyüzden tekrar lansinoh kullanırım sanırım

Aynen göğüs ucu için emzirmede yara olmasın diye, ben ilk hamilelikte 7. Aydan sonra başladım inş hiç sorun yaşamayız…Yara falan olunca emzirmek çok acılı oluyormuş
Teşekkür ederim bilgi için İlk emzirme acılı oluyomu gümüş kapağı ne zaman başlıyoz öyle koyuyoz mu göğüs pedi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…