- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.181
Amin amin inşallahya şuan ihtiyaç kısmıni dusunuyoruz daha cok acikcasi, genel alisverisler halloldu gibi nerdeyse sag olsunlar.
bende enerji sorunu yok ama değerlerimde hala güzel gidiyor. o yüzden başlamadı sanırım. zaten çalışıyorum herşey yolunda şükür. bendede troit çıkmıştı düzenli kullanıyorum ilacımı düştü ama devam ediyorum hala. demir troid ve kan sulandırıcı harici ek bi takviye vermedi. ama sizin belli ki değerleri bebiş düşürmüş takviye almanızda fayda var çünkü artık şu dönemlerimiz hamileliğin en keyifli zamanları diye tabir edilmiş.merhaba öncelıkle 2 sı arasındakı farkı net soleyebılecegım ıcın yorum yazmak ıstedım ılk kızımda 6 yıl once butun vıtamınlerımı ılacları ıcmıstım ve bu aylarda acaıp enerjıktım bu hamıleleıgımde o donemkı ılaclar kaldırılmıs butun hapklar gerı gelıo ve bulantım devam ettıgı ıcın suan troıt ılacım dısında ılac ıcmıorum enerjım cok dusuk sureklı uyku halı ıcındeyım doktorumda benım ıcemıosan onemlı degıl modunda senden o olacagını alıyor dedı ben artık gerı gelmeyım bagırsakta cozuenen vıtamın arayısındayım bulursam ıcecegım yoksa enerjım kalmadı hıc
Maşallah canım sağlıkla gelsinMerhabalar 2 saat önce kontrolden çıktım şükürher şey yolunda değişiklik olmazsa kızım olacak hayırlısı olsun eğer gerçekten kızsa erkek bebek hamileliğimle bu çok farklı iki oğlum da hemen kendini gösterdi çok kıpır kıpırlardı ve 9 ay ağzıma tatlı olarak şeker bile almadım bunda da ekşi tuzlu yiyorum ama tatlıyıda yiyorum bu hamilelikte karnım çok çabuk çıktı ama çok nazlı mı olacak doktoru yorduk ilk önce ağzını dudak burnunu gösterdi minnacık çok tatlıydı doktorda öyle dedi 472 gram olmuş
Amin cümlemizinkiMaşallah canım sağlıkla gelsin
Benim ablam da yeni dogum yapti, ben dogurunca o 6 aylik olcak, ordan da kalcak dedigin gibi bebeler cabuk buyuyor.Masallahnazar degmesın hep böyle devam etsinler. Dahada devam ederler sanıyorum
Bizimde abladan kalanlarla bir artımız var yine
Benim ablam da yeni dogum yapti, ben dogurunca o 6 aylik olcak, ordan da kalcak dedigin gibi bebeler cabuk buyuyor.
Amin amin ahshshs
Evet canımOy ablanınkıde erkek mi? Ne guzel birlikte buyutursunuz inşallah
İyi olmusEvet canımvalla öyle olacak güzel oldu gerçekten surpriz yimmmirtadan cikti
Lansinoh var meme ucu kremi ben gümüş kapak aldım. Lansinoh'un da tester ı var bir bakacağımKızlar göğüs ucu için krem erken başlıyorduk 7. Ayda falan neydi o kremin adı alan oldumu
MERHABA KIZLAR.
sormak istediğim birşey vardı. kullandığınız ne ilaçlar var acaba? bana doktorum hamile kaldığımda değerlerime baktırdı ve vitamin kan herşey çok yüksek ve güzel demişti. bana hala vitamin tarzı birşey başlamadı.
sadece feramat demir ilacı içiyorum. çok ilaç yanlısı bi doktor değil acaba vitamin filan içmek gerekirmi bu dönemlerde. hamile ve doğum yapmış arkadaşlarımla görüşüyorum kimi sürekli ilaç kullanmış kimi hiç kullanmadan bitirmiş hamileliği acaba gerekli durumlarda mı kullanılıyor ki ?
Kızlar göğüs ucu için krem erken başlıyorduk 7. Ayda falan neydi o kremin adı alan oldumu
Lansinoh iyi. Ama 7.ay cok erken degil mi ilkinde cok mu problem yasamıstınKızlar göğüs ucu için krem erken başlıyorduk 7. Ayda falan neydi o kremin adı alan oldumu
Aynen lansinoh ilk hamilelikte onu kullandım hep şükür sorun yaşamadımLansinoh var meme ucu kremi ben gümüş kapak aldım. Lansinoh'un da tester ı var bir bakacağım
Aynen göğüs ucu için emzirmede yara olmasın diye, ben ilk hamilelikte 7. Aydan sonra başladım inş hiç sorun yaşamayız…Yara falan olunca emzirmek çok acılı oluyormuşBu kapak yada lansinoh yara yapmasın diye mi doğumdan kaç gün yada ay önce kullancaz
Problem yaşamamak için erken başlamıştık ozaman tüm grup tabi doktorlarımıza soralım yinedeLansinoh iyi. Ama 7.ay cok erken degil mi ilkinde cok mu problem yasamıstın
Doğrudur herkeste farklı olabilir ben problem yaşamadım oyüzden tekrar lansinoh kullanırım sanırımHamileliğin başından beri kullanıyorum ben canım ilaç. Ben ilaç, takviye vermeyen doktor hiç duymadım gerçi ama güveniyorsan doktoruna sorun yok bence.
Lansinoh’tan mı bahsediyorsun acaba? Bende hiç bir işe yaramadı o ilk hamileliğimde. Ben şimdi gümüş kapaktan aldım onu deneyeceğim.
Teşekkür ederim bilgi için İlk emzirme acılı oluyomu gümüş kapağı ne zaman başlıyoz öyle koyuyoz mu göğüs pedi gibiAynen göğüs ucu için emzirmede yara olmasın diye, ben ilk hamilelikte 7. Aydan sonra başladım inş hiç sorun yaşamayız…Yara falan olunca emzirmek çok acılı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?