2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
kızlar günaydın ben dun ılk defa kan hapına başladım dun 4 e dogru ıcmıstım sabah aclıgına kotu olurum dıye ıctıgım ılac gynoferon du aksam kusmaktan helak oldum mahvoldum sızlerde bunu mu ıcıyorsunuz bugun ıcmeye korkuorum ılac yuksek ıhtımal gerı cıktı cunku 2 saat olmustu ewe gıttıgımde var mı alternatıf ılac ben her ılacı kusar oldum

Bende kan hapını zor içiyorum diye lipofix kan damlası verdi doktorum suya damlatıp içiyorum tavsiye ederim

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bından sonrası daha rahat gecer senin için

Problem yaşamamak için erken başlamıştık ozaman tüm grup tabi doktorlarımıza soralım yinede
Hamileyken bizin gruptada baslayanlar olmustu ama ben tercih etmemıstım iniallah guzel guzel emzırırı hepımız :)

Valla benim istah hep açık vitaminle ilgisi var mi bilmem
En güzeli ikinci ay evet...son ayda sizi korkutmasın sadece agirlasiyoruz ve sıcaklara denk geldik o kötü...benim ikinci gebeligim dogum degil de doğum sonrası korkutuyor beni...İlk 6 ay
Benim ablam da yeni dogum yapti, ben dogurunca o 6 aylik olcak, ordan da kalcak dedigin gibi bebeler cabuk buyuyor.
Amin amin ahshshs
Ooo sanslisin desene
Kızlar göğüs ucu için krem erken başlıyorduk 7. Ayda falan neydi o kremin adı alan oldumu

Bu kapak yada lansinoh yara yapmasın diye mi doğumdan kaç gün yada ay önce kullancaz
Lansinohu bende doğumdan önce kullanmaya başlamıştım hicbir ise yaramadı cok çektim. Simdi gumus kapağı çok duydum bende onu alacağım son ay başlayacağız galiba arada koymaya cokda bilmiyorum
ALLAH yardımcın olsun cnm. Olsun geçecek bugünler inşallah...çoğu gitti azı kaldı Rabbım sonunu hayırlı yazsin

Aynen valla çok şükür, sağlık olsun da inşallah

Allah kolaylık versin canım.

Ayrıntılı ultrasonda bebeğin resimlerini vermediler ya sizinde öyle mi
1 tane resim verdi elleri yuzundeydı zaten benım ıkı kızda detaylıda yuzlerını saklamayı tercih ettiler bir tanede cd verdi. Bilgisayar olmadıgı için bakamadım ama ilk kızımda verdıklerınde içinde resimler vardı bunda da vardır sanırım

Merhaba canım, bence gerekli durumlarda kullanılıyor.Ben demir ilacı kullanıyorum, balık yağı çok düzenli içmiyorum ama,belimin ağrısı için magnezyum ve hafta da bi b 12 vitamin iğnesi bitmek üzere o da.

Benim iştahta hala bi değişiklik yok hala kahvaltı ve meyveye devam zaten sıcaklardan da yemek yiyemiyorum bakalım sonrası ne olcak sadece bu iki hafta çok yoğun ve koşturmalı geçti 1,5 kilo filan vermişim bu aylarda kilo vermek tehlikelimi gelişimini etkiler mi ona tedirgin oldum sadece cuma kontrolüm var soracağım.
Allah bağışlasın evlatlarını inşallah sağlıkla kavuşalım da sıcağa ağrıya her şeye razıyım
aslında evet ağırlaşıldığı için öyle deniliyor olabilir :)
bende normal doğum düşünmeme rağmen doğumu değil de sonrasını düşünüyorum...
tecrübesizlik tedirginlik annelik yapabilcem mi korkusu. Rabbim verir inşallah
en çok da emzirme korkutuyor etrafımdaki herkesin hikayeleri çok korkutucu kopcak dereceye gelen mi kanayarak emzirenmi ne ararsan var.. bende gümüş kapak ve krem almayı dşünüyorum doğumdan önce

merhaba canım, herhalde gerektiğinde kullanıyor inşallah sağ salim atlatalım şu aylarımızı bakalım belki bu kontrolde bana da verir bir şeyler..

Ikıncıde basıma ne gelecek bilmiyorum ama inşallah guzel guzel emzırırım. Dogru emzırmek onemli. Ucu olanlar sadece ucu bebege verıp oyle emzırırse yara olma ihtimali baya cogalır. Kahverengı kısmın olabildıgınce bebegın agzında olamlıymıs emzırırken. Ucu olmayan yada mınık olanlar zaten mecburen kahverengı kısım ile emzırıyor. Ay anlatabıldım mi bilmiyorum tuhaf oldu yazarken

Gümüş kapak kurtarıcı kesinlikle
Eğer hassasiyeti olan varsa göğüs ucunda kesinlikle alsın. Ben kızımda kullandım bundada doğumdan önce kullanmaya başlayacam inşallah

ben anladım evet çok haklsıın bana da öyle dediler inşallah herşey hallolur korktugum gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…