2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gorsel bile ekledim ınsallah canım
teşekkürler canım ilk bebek olduğu için mi bilmiyorum

doğum yaklaştıkça içimde bi korku acaba annelik yapabilcem mi acaba o olcakmı bu olcakmılar çoğaldı. doğduğunda otomatikman herşey yapılıyor diyor inşallh öyledir. önceden herşeyi yapardım bebeklerle ilgilenirdim. şimdi yiğenimin altını alırken, tutarken bile tedirginim inşallah geçer hepsi. kendi bebeğin olunca annelik yükleniyor diyorlar umarım doğrudur

Bende senin gibiyim korkularım arttı inşallah dedikleri gibi olur

Ben hayatımda bir bebegın altını bile degiştirmedim hatta önümde degıstıren olursa bakmamayı tercıh ederım ilk kendi bebegimdi senin tecruben bile varmıs ama gercekten hiçbir tecrubeye ıhtıyacın yok. Tabi şöyleki etraftan ögrenecegıne uzmanlara ait bir kac video izlersen yıkama, besleme, alt degıstırme falan tamamdır. Zaten gercekten dogum yaptıgında kendine inanamayacaksın. Birde bebegın dogdugunda annen, kayınvaliden, ablan bunların tecrubesını bile bir kenara bırak annelik içgüdülerine guven. O içgüdü gercekten yanılmıyor Bebegıne senden daha iyi hiç kimse bakamaz

Bende senin gibiyim korkularım arttı inşallah dedikleri gibi olur
inşallah canım ya.. bide hamile insanlara kötü anılar niye anlatılır anlamıyorum. etrafımızda çok kötü kalpli insan var.
zaten kötü bir dönemdeyiz. inşallah üstesinden gelebiliriz

yaaa nasıl güzel anlatmışsın öyle inşallah canım inşallah içime su serpildi biraz gerçekten Rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarımıza inşallah

yaaa nasıl güzel anlatmışsın öyle inşallah canım inşallah içime su serpildi biraz gerçekten Rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarımıza inşallah
Amin canım inşallah benim için tek problem uyku uyamayan uyumuyor ne yapsan olmuyor Sibelim84 iyi anlar beni ilk kızımı ılk gunler emzırmek için uyandıramıyordum resmen sonra o ilk gunler gecınce bu seferde uyutamadım cocugumu

Emzirme konusu benim için de en önemli konulardan biri. İnş. çok güzel emen bebeklerden olurlar bol bol sütümüzde olur.Çünkü ilk doğum da mastit olmuştum yemin ederim hayatım da hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım. Kendimi duvarlara vurasım geliyordu kolum komple uyuşuyordu.

Amin canım inşallah Allah korusun yasamayalım bunu hıcbırımız

Evet evet aynı ben hayatımda çocuk bakmışlığım yoktu.Ama tecrübe kazanılıyor zamanla.Ve de bazıları bebeği yıkmaktan çok korkar ben hiç korkmazdım ya inş. yine kendim iyi olursam ilk banyosunu dahi ben yaptırmak istiyorum.

valla benim daha şimdiden gece uyutmuyor. gece 3-4 ne zman uyanırsa şiddetli tekmeler atıp benide uyandırıyor. ve sabah 7 de işe kalkmam gerekmesine rağmen 6 da başlıyor gene tekmeleri
bide babamıza dayanamıyoruz bi konuşsun bi dokunsun fellaket tepkiler veriyor
herkes anne karnındayken nasılsa doğduğunda da öyle olur diyor. bakalım uykuya hasret günler yakın hepimize galiba

Dimi ya en guzeli ilk 40 gun annem vardı o yıkadı bebekte bende stres yasıyorduk annem bir panik bir panik sesiyle bende stres oluyordum kızımda hep aglıyordu. Sonra annem gitti eşim annemden ögrendıgı panıklıge devam ettı derken bir süre sonra eşimle tartıstık kızdım kendim yıkamaya basladım ve oh dedim
Peki ilk banyosunu eve gelınce yaptıracakmısın? Kızımda eve geldık annemle esım yıkadılar ilk ben kendim yıkanırken. Bundan kaynaklımı diye hep içimde kaldı kızımın gobegı bag dustukten bır sure sonra kanadı cocuk cerrahisiydi sanırım oraya gonderdıler kızımın gobegı yakıldı. Acılı bir operasyon degıldı cok sukur ama üzülüyor insan yinede. Bu sefer yıkamasam mı bilmiyorum göbegı dusene kadar yani sebebi bu muydu onuda bilmiyorum o zaman bundan olabılecegı aklıma gelmemıstı sormamıstım

Haha bizim de öyle olmuştu ilk günlerde uyandıramamaştık sonra da uyutamadık hala da çok uykuya düşkün değil bizim ki. Umarım bu kez rahat uyuyan bi bebek olurlar inş.

Babaya aşık bir evlat geliyor desene
Ayy yok bu bende aksine cıktı. Guzel kızım içeride pek bir usluydu hatta bazen 1-2 gun hıc haraket hıssetmezdım korkardım. Hiç tekmeye uyandıgımı hatırlamıyorum sonuccccc uyumayan ve yerinde durmayan bir prenses asla içerdeki gibi degil benimki

Haha bizim de öyle olmuştu ilk günlerde uyandıramamaştık sonra da uyutamadık hala da çok uykuya düşkün değil bizim ki. Umarım bu kez rahat uyuyan bi bebek olurlar inş.
Yok anacım sevmeyen sevmiyor anasına cekmıs napalım ama inşallah bizde bunu tadarız eger uykucu olurlarsa birincilerden sonra kolay gelir

sorma ya erkekler anneci olur derler ama bizimki babacı olcak sanırım
istedikleri gibi yönlendiriyorlar bizi işte inşallah benimde tam tersi olur da sakin bi evlat olur

bursada yaşayan bir arkadaş vardı detaylı usg ıcın dr arastırıyordu adını hatrlayamadım bulabıldı mı acaba benımde 2 hhafta varda doktor 23 gıbı yaptr dedı bende arayıstayım

Aslında eskiler hep ilk gün hemen yıkarlarmış bi sorun olmuyor bence.Biz de hastaneden geldiğimiz gibi yıkamışlardı.Çocuk doktorumuz doğru olduğunu söyledi.Bunda Dr.nasıl tavsiye ederse öyle yaparım diye düşünüyorum. Kuzenim üniversite hastanesinde doğum yapmıştı o defalarca ilk 3 gün yıkanmaması gerektiğini belirtmişler demişti Dr. Çok daha iyiymiş ileride cilt kanserine karşı korurmuş.Verniks gibi bi kremsi yapıyla doğuyorlar ya o işte.Ama 3 gün sonunda yıkayınca çocuk bi rahatladı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…