- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.241
Aynen ya benimki de bana çekmiş ben de çok uykuya düşkün değilimdir.Yok anacım sevmeyen sevmiyoranasına cekmıs napalım ama inşallah bizde bunu tadarız eger uykucu olurlarsa birincilerden sonra kolay gelir
İnternetten baktıgımda yıkanırsada cok ıyı kurulandıgından emin olunmalı dıyoAslında eskiler hep ilk gün hemen yıkarlarmış bi sorun olmuyor bence.Biz de hastaneden geldiğimiz gibi yıkamışlardı.Çocuk doktorumuz doğru olduğunu söyledi.Bunda Dr.nasıl tavsiye ederse öyle yaparım diye düşünüyorum. Kuzenim üniversite hastanesinde doğum yapmıştı o defalarca ilk 3 gün yıkanmaması gerektiğini belirtmişler demişti Dr. Çok daha iyiymiş ileride cilt kanserine karşı korurmuş.Verniks gibi bi kremsi yapıyla doğuyorlar ya o işte.Ama 3 gün sonunda yıkayınca çocuk bi rahatladı dedi.
Amin canımAynen ya benimki de bana çekmiş ben de çok uykuya düşkün değilimdir.Umarım inş. ya gazsız olursa da çok iyi olur.Bi de reflü olmaz inş. Sipariş gibi oldu ama .Rabbim sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin inşaAllah.
inşallah bazı insanlar böyle diğer insanları korkutmayı seviyor ☹inşallah canım ya.. bide hamile insanlara kötü anılar niye anlatılır anlamıyorum. etrafımızda çok kötü kalpli insan var.
zaten kötü bir dönemdeyiz. inşallah üstesinden gelebiliriz
aynen canım saçma sapan insan çokinsal
inşallah bazı insanlar böyle diğer insanları korkutmayı seviyor ☹
Hamileliğim boyunca benim kusmama sebep olan tek ilç canım gynoferon. İlaca başladığım ilk sabah aç karnına içtim mahfoldum doktorla görüştüm başka ilç vermek yerine ilaçtan Bi saat kadar önce ufk bi çubuk kraker Bi parça ekmek yeyip öyle içmeyi denememi söyledi internetten baktığıma göre emilimi aç karnına daha iyi ama bilmiyorumkızlar günaydın ben dun ılk defa kan hapına başladım dun 4 e dogru ıcmıstım sabah aclıgına kotu olurum dıye ıctıgım ılac gynoferon du aksam kusmaktan helak oldum mahvoldum sızlerde bunu mu ıcıyorsunuz bugun ıcmeye korkuorum ılac yuksek ıhtımal gerı cıktı cunku 2 saat olmustu ewe gıttıgımde var mı alternatıf ılac ben her ılacı kusar oldum
Hemen kusuyormusun canım?Hamileliğim boyunca benim kusmama sebep olan tek ilç canım gynoferon. İlaca başladığım ilk sabah aç karnına içtim mahfoldum doktorla görüştüm başka ilç vermek yerine ilaçtan Bi saat kadar önce ufk bi çubuk kraker Bi parça ekmek yeyip öyle içmeyi denememi söyledi internetten baktığıma göre emilimi aç karnına daha iyi ama bilmiyorum
Bi sefer boş mideye içtim canım hamilelikte kusma yaşamadım hiç sağolsun ilaç o günğ mahfetmişti bidaha cesaret edemedim bi kaç çubuk kraker bile olsa önceden yeyip öyle içiyorumHemen kusuyormusun canım?
Ben sabah erken saatte uyanıyorum ilacı ıctigim gibi yatıyorum. Öyle denesen
Bi dene istersen canım eger hemen uyumayı basarırsan kurtarıyorsunBi sefer boş mideye içtim canım hamilelikte kusma yaşamadım hiç sağolsun ilaç o günğ mahfetmişti bidaha cesaret edemedim bi kaç çubuk kraker bile olsa önceden yeyip öyle içiyorum
Aslında akşam yatmadan içenlerde varmış ama ilaç gözümü öyle Bi korkuttu ki cesaret edemiyorum. Doktorum sağolsun zaten kafasına göre yazdı galiba Bi kaç vs vermedim değerler nasıl vitamin ilacı falan zaten yok kullandığım tek ilaç buBi dene istersen canım eger hemen uyumayı basarırsan kurtarıyorsunyemekten 2 saat sonrada içebilirsin demişti bana içtikten sonrada 2-3 saat yemeden
Beni. 4.5 renkli resim verdiler ama video vermediler kizimda almistimAyrıntılı ultrasonda bebeğin resimlerini vermediler ya sizinde öyle mi
Herkeste aynı olacak diye birsey yok. Bebeğin doğru etmesi önemli tabi ama onu bile zamanla yapabiliyoruzBenim iştahta hala bi değişiklik yok hala kahvaltı ve meyveye devam zaten sıcaklardan da yemek yiyemiyorum bakalım sonrası ne olcaksadece bu iki hafta çok yoğun ve koşturmalı geçti 1,5 kilo filan vermişim bu aylarda kilo vermek tehlikelimi gelişimini etkiler mi ona tedirgin oldum sadece cuma kontrolüm var soracağım.
Allah bağışlasın evlatlarını inşallah sağlıkla kavuşalım da sıcağa ağrıya her şeye razıyım
aslında evet ağırlaşıldığı için öyle deniliyor olabilir :)
bende normal doğum düşünmeme rağmen doğumu değil de sonrasını düşünüyorum...
tecrübesizlik tedirginlik annelik yapabilcem mi korkusu. Rabbim verir inşallah
en çok da emzirme korkutuyor etrafımdaki herkesin hikayeleri çok korkutucu kopcak dereceye gelen mi kanayarak emzirenmi ne ararsan var.. bende gümüş kapak ve krem almayı dşünüyorum doğumdan önce
Nasil kullanılıyor peki...emzirme sonrasimi takiliyor....doğumdan önce başlanıyor muGümüş kapak kurtarıcı kesinlikle
Eğer hassasiyeti olan varsa göğüs ucunda kesinlikle alsın. Ben kızımda kullandım bundada doğumdan önce kullanmaya başlayacam inşallah
Bende korkudan tartilmiyorumBir aydır hiç tartılmadım çok merak ediyorum kaç kilo aldım çok fena yedim yemek
Sorma dogum sonrası dediğin gbi benim de korkum uykuAmin canım inşallahbenim için tek problem uyku uyamayan uyumuyor ne yapsan olmuyor Sibelim84 iyi anlar beni ilk kızımı ılk gunler emzırmek için uyandıramıyordum resmen sonra o ilk gunler gecınce bu seferde uyutamadım cocugumu
Benimde varis olan ayağım şişiyor odem yapiyorMerhaba arkadaşlar,benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Dr tuzu kes dedi.
Gece yatmadan al ben öyle yapıyorum gerçi bazen de kafama göre aliyorumHamileliğim boyunca benim kusmama sebep olan tek ilç canım gynoferon. İlaca başladığım ilk sabah aç karnına içtim mahfoldum doktorla görüştüm başka ilç vermek yerine ilaçtan Bi saat kadar önce ufk bi çubuk kraker Bi parça ekmek yeyip öyle içmeyi denememi söyledi internetten baktığıma göre emilimi aç karnına daha iyi ama bilmiyorum
Alıntıların içinde kendimi aradımBeni. 4.5 renkli resim verdiler ama video vermediler kizimda almistim
Herkeste aynı olacak diye birsey yok. Bebeğin doğru etmesi önemli tabi ama onu bile zamanla yapabiliyoruz
Nasil kullanılıyor peki...emzirme sonrasimi takiliyor....doğumdan önce başlanıyor mu
Bende korkudan tartilmiyorum
Sorma dogum sonrası dediğin gbi benim de korkum uyku
Benimde varis olan ayağım şişiyor odem yapiyor
Gece yatmadan al ben öyle yapıyorum gerçi bazen de kafama göre aliyorum
Evet ikisine de ii diyorlar netten baktim da ogluma da alacam acaba bunlarin içeriği zararsizsa çocuğa da olabilir mi ki diye düşünmüştümBenim doktorum solante pregna önerdi onu aldım kullanıyorum ama sebamed de kullanılabilirmiş
Evet tuz çok etkiliyor bol su içmek gerekiyor bir deMerhaba arkadaşlar,benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Dr tuzu kes dedi.
Çocuk için olanı herkes kullanabilir demişti eczacı sprey şeklinde olanlar kullanışlı olurArkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Tamam canim öyle yapayımEvet tuz çok etkiliyor bol su içmek gerekiyor bir de
Çocuk için olanı herkes kullanabilir demişti eczacı sprey şeklinde olanlar kullanışlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?