- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.261
Gümüş kapakları göğüs ucuna takıyorsun bir kaç saat takip dinlendirin göğsü diyor ama ben hiç çıkarmadım korktum çıkarmaya göğüs ucunu yumuşak tutuyor. Doğumdan önce başlayın az az takmaya diyorlar ama ben çok fena yara olunca göğsüm kızım iyi aylıkken tanıştımBeni. 4.5 renkli resim verdiler ama video vermediler kizimda almistim
Herkeste aynı olacak diye birsey yok. Bebeğin doğru etmesi önemli tabi ama onu bile zamanla yapabiliyoruz
Nasil kullanılıyor peki...emzirme sonrasimi takiliyor....doğumdan önce başlanıyor mu
Bende korkudan tartilmiyorum
Sorma dogum sonrası dediğin gbi benim de korkum uyku
Benimde varis olan ayağım şişiyor odem yapiyor
Gece yatmadan al ben öyle yapıyorum gerçi bazen de kafama göre aliyorum
Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Sebamedi yıllardır kullanıyorum hem kendime hem çocuklarıma solante pregna hamilelere özel geliştirilmiş bu sefer onu aldım ve çocuk doktorumuza sordum çocuklarda da kullanabilirsin dedi.Evet ikisine de ii diyorlar netten baktim da ogluma da alacam acaba bunlarin içeriği zararsizsa çocuğa da olabilir mi ki diye düşünmüştüm
ben ıcemeyecweımı bıldıgım ıcın ozellıkle saat 4 gıbı ıctım ne cok ac ne tok ama 2 saat sonrasında mahvoldum dun ıcmedım korkumdan nasıl olcak bılmıorum dunku arkadsın dedıgı damlayı soracagım bugun onu derse onu alacagımHamileliğim boyunca benim kusmama sebep olan tek ilç canım gynoferon. İlaca başladığım ilk sabah aç karnına içtim mahfoldum doktorla görüştüm başka ilç vermek yerine ilaçtan Bi saat kadar önce ufk bi çubuk kraker Bi parça ekmek yeyip öyle içmeyi denememi söyledi internetten baktığıma göre emilimi aç karnına daha iyi ama bilmiyorum
benimde unuttu doktor vermeyi ben çıkarken söyledim bastı hemen verdi acaba unutmuş olabilir mi sizin deAyrıntılı ultrasonda bebeğin resimlerini vermediler ya sizinde öyle mi
Ben istedim yinede vermediler pozisyondan kaynaklı dedilerbenimde unuttu doktor vermeyi ben çıkarken söyledim bastı hemen verdi acaba unutmuş olabilir mi sizin de
hımm benimde yüzünü göstermedi yaramaz sürekli taklalar peşindeBen istedim yinede vermediler pozisyondan kaynaklı dediler
Bende gece kalktım içtim şimdi midem bulanıyoAslında akşam yatmadan içenlerde varmış ama ilaç gözümü öyle Bi korkuttu ki cesaret edemiyorum. Doktorum sağolsun zaten kafasına göre yazdı galiba Bi kaç vs vermedim değerler nasıl vitamin ilacı falan zaten yok kullandığım tek ilaç bu
Hadi ya bulantı da zor oluyo canım ben kusmayı da beceremeyenlerdenim yüzümdeki damarlar çatlar allahtan hamilelikte yaşamadım doğuma kadar bu ilacı da çekeceğiz artık.Bende gece kalktım içtim şimdi midem bulanıyoama ilac etkı etmıstır coktan kussamda bişey olmaz
Söyledim ben yok sadece raporu veriyoz dedi ücretsiz diye galiba üniversite hastanesinde yaptırdımbenimde unuttu doktor vermeyi ben çıkarken söyledim bastı hemen verdi acaba unutmuş olabilir mi sizin de
Ben geçen hafta özelde yaptırdım verdi resim bugün de ünv. Hastanesinde randevum var bakalım verecek miSöyledim ben yok sadece raporu veriyoz dedi ücretsiz diye galiba üniversite hastanesinde yaptırdım
hımm bende kendi doktorumun tavsiyesiyle kontrole gittim ama ücretliydi.Söyledim ben yok sadece raporu veriyoz dedi ücretsiz diye galiba üniversite hastanesinde yaptırdım
2defamı ayrıntılı yaptırıyon maşallahBen geçen hafta özelde yaptırdım verdi resim bugün de ünv. Hastanesinde randevum var bakalım verecek mi
Yeniden derken daha önce girnişmiydin canım? Gecen hafta carsamba girdim bende cok sukur kötü bişey söylemedi. Sende guzel haberlerle gelirsin inşallah.Hadi ya bulantı da zor oluyo canım ben kusmayı da beceremeyenlerdenim yüzümdeki damarlar çatlar allahtan hamilelikte yaşamadım doğuma kadar bu ilacı da çekeceğiz artık.
Bugün yeniden detaylıya gideceğim bende sen yaptırdın mı
Evet öyle olacak2defamı ayrıntılı yaptırıyon maşallah
benim doktorumda 2. kez kendisi bakacak ayrıntılı.2defamı ayrıntılı yaptırıyon maşallah
Bende çarşamba gitmiştim doktorum kendi muayenehanesinde baktı bide devlete randevu alıyım dedim iki kere görmüş olacağım Bi sıkıntı çıkmadı bende de şükür canım keyfi oldu bu birazYeniden derken daha önce girnişmiydin canım? Gecen hafta carsamba girdim bende cok sukur kötü bişey söylemedi. Sende guzel haberlerle gelirsin inşallah.
Çok önerdiler arkadaşlarım çok iyi bakıyolar hem üni araştırma hastanesi olduğundan odada 4 tane öğrenci vardı onlara anlatarak üzerimde ders gösterdihımm bende kendi doktorumun tavsiyesiyle kontrole gittim ama ücretliydi.
bu haftada kendi muayene edecek sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Anladım canım tekrar göreceksin ne güzelBende çarşamba gitmiştim doktorum kendi muayenehanesinde baktı bide devlete randevu alıyım dedim iki kere görmüş olacağım Bi sıkıntı çıkmadı bende de şükür canım keyfi oldu bu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?