2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gümüş kapakları göğüs ucuna takıyorsun bir kaç saat takip dinlendirin göğsü diyor ama ben hiç çıkarmadım korktum çıkarmaya göğüs ucunu yumuşak tutuyor. Doğumdan önce başlayın az az takmaya diyorlar ama ben çok fena yara olunca göğsüm kızım iyi aylıkken tanıştım

Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki

Ayrıntılıda genelde 20. Hafta başlarında veriyorlar ben 22+5 te giricem

Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki

Evet ikisine de ii diyorlar netten baktim da ogluma da alacam acaba bunlarin içeriği zararsizsa çocuğa da olabilir mi ki diye düşünmüştüm
Sebamedi yıllardır kullanıyorum hem kendime hem çocuklarıma solante pregna hamilelere özel geliştirilmiş bu sefer onu aldım ve çocuk doktorumuza sordum çocuklarda da kullanabilirsin dedi.

ben ıcemeyecweımı bıldıgım ıcın ozellıkle saat 4 gıbı ıctım ne cok ac ne tok ama 2 saat sonrasında mahvoldum dun ıcmedım korkumdan nasıl olcak bılmıorum dunku arkadsın dedıgı damlayı soracagım bugun onu derse onu alacagım

Bende gece kalktım içtim şimdi midem bulanıyo ama ilac etkı etmıstır coktan kussamda bişey olmaz

Bende gece kalktım içtim şimdi midem bulanıyo ama ilac etkı etmıstır coktan kussamda bişey olmaz
Hadi ya bulantı da zor oluyo canım ben kusmayı da beceremeyenlerdenim yüzümdeki damarlar çatlar allahtan hamilelikte yaşamadım doğuma kadar bu ilacı da çekeceğiz artık.
Bugün yeniden detaylıya gideceğim bende sen yaptırdın mı

Söyledim ben yok sadece raporu veriyoz dedi ücretsiz diye galiba üniversite hastanesinde yaptırdım
hımm bende kendi doktorumun tavsiyesiyle kontrole gittim ama ücretliydi.
bu haftada kendi muayene edecek sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Yeniden derken daha önce girnişmiydin canım? Gecen hafta carsamba girdim bende cok sukur kötü bişey söylemedi. Sende guzel haberlerle gelirsin inşallah.

2defamı ayrıntılı yaptırıyon maşallah
Evet öyle olacak özel dediğim doktor kendi muayenehanesi var orda baktı rapor falan da verdi ama ben yine de devlette de baktırmak istedim burda sordum bayanlara üst üste sıkıntı olur mu acaba diye olmaz dedi herkes Allah korusun Bi sıkıntı çıkınca da iki üç defa giriliyor falan dediler bide sonuçta ultrason bende iki kere görüyüm dedim

2defamı ayrıntılı yaptırıyon maşallah
benim doktorumda 2. kez kendisi bakacak ayrıntılı.
artık 2 kişi gözünden kontrol isteniliyormuş bence iyi birşey.
zaten her kontrolde ayrıntılı gibi bakıyor saolsun. 1 saatten önce çıkamıyoruz

Yeniden derken daha önce girnişmiydin canım? Gecen hafta carsamba girdim bende cok sukur kötü bişey söylemedi. Sende guzel haberlerle gelirsin inşallah.
Bende çarşamba gitmiştim doktorum kendi muayenehanesinde baktı bide devlete randevu alıyım dedim iki kere görmüş olacağım Bi sıkıntı çıkmadı bende de şükür canım keyfi oldu bu biraz

Günaydın kizlar bugün 24. Hafta kontrolüm var minigimi gorecegim için heyecanlıyım bakalim seker tarama testi önerecek mi doktorum

hımm bende kendi doktorumun tavsiyesiyle kontrole gittim ama ücretliydi.
bu haftada kendi muayene edecek sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Çok önerdiler arkadaşlarım çok iyi bakıyolar hem üni araştırma hastanesi olduğundan odada 4 tane öğrenci vardı onlara anlatarak üzerimde ders gösterdi kol bacak yüz ölçüyo bu kadar olnası lazım böbrek diyafram fln ilk 40 dk sürdü sonra mola verdik başka hasta aldı sonra yarım saat daha girdim 26 sında fetal eko gircem sıra almak zor oluyo dediler 12 haftadayken randevu aldım daha sağlıkkı olsun fotosu çok nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…