2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
benim doktorumda 2. kez kendisi bakacak ayrıntılı.
artık 2 kişi gözünden kontrol isteniliyormuş bence iyi birşey.
zaten her kontrolde ayrıntılı gibi bakıyor saolsun. 1 saatten önce çıkamıyoruz
Bizimde öyle ayda 2 defa gidiyoz 1kere 300 veriyoz ama yarımşar saat duruyoz 2 muayenede

maşallah senin bebiş şimdiden ünlü olmuş derslere konu olmuş onlar ayrıntılı bakarken bizde bol bol bebişi görüyoruz ne güzel benimki ayrıntılıda doktor amcasına oyunlar yaptı :) pozisyon değişsin diye doktor dıştan dürtüyo o içerden tekme atıyo istediği pozisyona giriyo çılgın bir bebek evet maalesef randevu almalar çok zor ya benimde randevum olmasına rağmen içeri girmek için bekledim yani.
fetal eko neden yaptırıyorsun canım doktor mu istedi

Dr um istedi 2li yaptırmadım diye Bu fetal eko ne oluyo nasıl bişi

Bizimde öyle ayda 2 defa gidiyoz 1kere 300 veriyoz ama yarımşar saat duruyoz 2 muayenede
ilgili doktor olması ne güzel işte.
benim ilk bi düşüğüm var o yüzden başta çok tedirgindik her hafta gittik kontrollere ama şimdi 3 hafta bi gidiyoruz.

ilgili doktor olması ne güzel işte.
benim ilk bi düşüğüm var o yüzden başta çok tedirgindik her hafta gittik kontrollere ama şimdi 3 hafta bi gidiyoruz.
Bu ay ayrıntılı ya gircem diye gitmicem nasılsa ultrasona giriyom boşuna para vermiyim dedim adam temmuzun başı al randevu dedi almadım tatildeydik bayram fln ayrıntılı girdim gelemedim derim

Bu ay ayrıntılı ya gircem diye gitmicem nasılsa ultrasona giriyom boşuna para vermiyim dedim adam temmuzun başı al randevu dedi almadım tatildeydik bayram fln ayrıntılı girdim gelemedim derim
aynen görcen sonuçta bidaha bidaha para vermeye gerek yok maşallah her şey para zaten
Allah yardımcımız olsun.
bende şimdi bez fiyatlarına bakıyorum da uçuk rakamlar ya.
görümcem yeni doğum yaptı bana 1 numara 1 paket al gerisini 2 numara al dedi. ama yeni doğanda almak lazım mı acaba bilgin var mı

Günaydın kizlar bugün 24. Hafta kontrolüm var minigimi gorecegim için heyecanlıyım bakalim seker tarama testi önerecek mi doktorum
Sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah
Benim doktorum en son kontrolümde birdahaki ay aç gel yapalım dedi şeker yüklemesini.Bayramdan sonra randevum var yaptıracağım ben inşallah çıkmaz yaa tatlıyı çok seviyorum çünkü zorlanırım heralde diyet vs Hayırlsı bakalım

1 numaralar yeni doğan diye biliyorum kg sıralamaları 2 5 arası 1 ler

Güzel haberle gelirsin inşallah
Amin canim insallah
Bugün ayrintili var arkadaslar stresle karışık heyecan var Allahim hayırlı güzel haberlerle cikmayi nasip etsin insAllahhepimize
Guzel haberler alirsin insallah canim
Ben de seker ciksin istemiyorum hamilelikte cok tatli düşkünlüğü yasamadim ama yine de surekli kontrollü olmak zorlar beni diye korkuyorum. Ama yine de bebislerimiz saglikli olsun da biz katlaniriz

Benim de öyle bayramdan sonra kontrol ve şeker yüklemesi. Açlık kan şekerim de başta yüksekti , o yüzden risk olabilir mi acaba diye de tedirginim, tatlı ve meyve de çok yiyorum. Hayırlısı

Canım bebegin kilosuna göre degişiyor bu durum. Bir paket 30 luda var 100 lüde 1 numara al öncelikle o bir kac gün gider ilk zamanlar baya bez gidiyor. Sonra duruma göre bakarsın bebegın mınnaksa 1 alırsın yine baktın kucuk gelıyor 2 alırsın. Kız erkek bebek bile degişiyor. Bez fiyatları cidden cok ucuk birde en temel ihtiyac primadan cok memnundun ben kızımda ama fiyatlar malum hos dıgerlerınınde ondan asagı kalır yanı yok. Sen alısveruse basladın mı?

Smyrra aradaki farka bakarmısın bebek bezi yazdım 1numarayı filtreledim. İlk ıkı sonuc prima 140 lı hemde primaya kesın bir şekilde bay bay diyorum anlasıldı

Smyrra bu arada 210 lu ya bez baslangıcta bu kadar fazla almamak daha iyi. Numarası kuculur yada pişik vs olur nr olur ne olmaz. Az adetli alınca daha pahalıya geliyor ama 2 numaraya kadar idare ederiz

Alıntıların içinde kendimi aradım

peki kontrole gidiyomusunuz hiç ilaçlar fayda ediyo mu değerler nasıl diye
Şeker yükleme yapılırken tahlil bakilcak sanırım henüz bakilmadi değerlerim iyiydi zaten sikintimda yok şükür sadece sıcaklar çok yoruyor. B12 me d vitamine hiç bakilmamis mesela. Ama regenesis kullanıyorum hepsi var icinde
Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Nivea cocuk güneş kremi aldim kizimada kendimede onu kullaniyorum
Ankara'da kadın doğum acile gitmeniz gerekti mi? Gerektiyse ne yaptınız nereye gittiniz?
Geçmiş olsun hayırdır bir sıkıntımı var. Ankarada değilim ama devletlerin kadın doğum acil drlari olur mutlaka. Naptiniz
Teşekkürler son ay baslayacagim
Hayir 2 numara alma. Ben kızıma drlar çok uzun olacak dedikleri için 2 numara bez aldim 47 cm doğdu ve 1 numaralar zaten sanırım 5 kiloya kadar. Yani 2 numaraya geçmeye epey vakit vardı...boşuna almistim. Birde bez stoklamayin pişik yapabilir her bebegin bünyesi bir olmaz

Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Ben mustela aldım onu kullanıyorum ama ciltte emilmiyir hep cildin üstünde kaliyor ve cilt kusuyor güneş kremini gibi geldi pek memnunum diyemeyecegim ama temizicerikli ve pahali diye bitene kadar kullaniyorum mecbur. Gerci hic yanmadim lekelenme yasamadim velki etkisi iyidir ama vucutta viraktigi his terleyince falan hos degil

Bayanlar Islak mendil stoklayn bez stoklamayın! Ne zaman kaç numaraya geçeceğiniz belli olmuyor ki hangi bez bebeğe iyi gelir oda Belli deil primanın pişik yaptığı her bezi deneyip bimin bezinde huzur bulanı bile duydum.. Benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…