2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Turko nasıl acaba türk malı diyolar ucuz olsun kaliteli olsun

Islak mendilde stoklamamak lazım ben kızımda ilk aylar evde pamuk mendil + su dısarıda unı baby yenıdogan kullandım (şimdi içerigi degişmiş diyorlar) cok memnundum arkadasımda 24 lüydü sanırım en ıyısı diye koca koli aldı ki herkes memnundu bu ıslak mendılden ne yazık ki bebegıne iyi gelmedigi için yıkayıpta kullandı hepsını o yüzden baslangıcta 3 lü paket alıp denemek en güzeli

Evlibayann yazarken gitti msjım yarım kaldı prima premıum care ile basladıgım bez maceramı a101 beziyle sonlandırdım sleppy hic denemedim. Benim için bezin kralı primaydı bebege ıyı gelmesını bırak elime aldıgımda kalite farkını bariz anlıyordum ama işte fiyatlar ah ah hersey o kadar pahalıki artık Allah yardımcımız olsun sadece bebek ürünleride degil

Arkadaşlar ayrıntılı icin 20+ lar uygun mu sizce? Birde güneş kremi ne kullanıyorsunuz cocuklar icin olan bize de olur mu acaba ya da bizim hamileler icin aldigimiz cocuklara olur mu ki
Ben de daha yeni mustela aldım. La roche posay ile mustela arasında kalmıştm ikisinin de çocuk kremini karşılaştırdım mustela içeriği daha temiz çıktı. Hem oğluma hem kendime kullanıyorum

Prima gerçekten öyle ablamdan biliyorum sonra molfix geçeyim ucuz biraz dedi pişik yaptı kalite valla ama pişik içinde 50 krş arko tüp alır yarına bişi kalmıyodu tabi yeğenler o zamanlar 2012 2015doğumlular

Hematen önermişti banada bir doktor. Kızarıklık olursa az kullanıyordum hemen gecıyordu az önce molfix ile sleppy fiyatını karsılastırdım molfıx daha pahalı kalıyor emın olmamak ile birlikte madem primayı alamıyorum arada fark olsun sleppy alırım sanırım

Benim kızımı da listeye ekle teyzesi

Kızlar geldim detaylıdan yaa iyiki özelde de yaptırmışım. Abartısız odaya girmem doktorun bakması rapor hazırlaması odadan çıkmam 10 dakika toplam. Hiç konusmadı ekran kendine dönük doktoruna çıkabilirsin dedi resimde yok allahtan sıkıntı çıkmadı tek tesellim bu yani

Saglıklı olsunda canım bizim görmemiz cokta önemli degil

Hep guzel haberlerle gelelım inşallah bir daha bir ay sonramı cagırdı
Amin evet bir ay sonra 10 ağustos sık çağırsam pek anlamı olmuyor dedi en az bir ay gibi bir sürede ne kadar ilerlemiş görmek gerekiyor dedi.ekstra bir sorun yoksa tabi sanırım. Yüzünü yine göremedik elleriyle kapattı.

Kesinlikle canım bir sorun olmadıkca aralıklı gitmek daha iyi. Son ay sadece sıklasıyor sadece nst ler falan senınde kızmıydı acaba kızlar mı nazlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…