2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben 3 çocuğuma da uni kullandm ilk baş yeni doğan daha sonra şu mavi paket hiç sorun yaşamadım molfix izotonik sulu olanda güzel

Yok başlamadım tüp bebek olunca hep bi korku var son zamanlar yaparım

Sen başladın mı?
Olmasın canım saglıkla gelecekler inşallah ablasından cogu şeyi sakladım minnak için şimdilik sadece agız mendili aldım

Ben 3 çocuğuma da uni kullandm ilk baş yeni doğan daha sonra şu mavi paket hiç sorun yaşamadım molfix izotonik sulu olanda güzel
Mavi mi yesıl mi paketi almıstım ama içime sinmeyıp evde kullanmıstım şimdi nasipse yine ilk aylar pamuk +su kullanırım diye dusunuyorum ıslak mendılıde unı baby yenı bir tane cıkarmıs onu bir incelerim. Mavi derken yeni çıkardıgı seri mi? Eskiler mi

Ayrintili iyi gecti arkadaslar cok şükür her şey normal dedi doktor bundan sonrasi icin 24 ten sonra şeker yüklemesi öneriyorum dedi sizler yaptırıyor musunuz?
Birşey söylemedi şuanlık ilk kızımda aclık tokluk sekerıne bakalım önce duruma göre demişti. Şeker yüklemesi yapmamıstık. Şimdi saglık ocagı 2. Doz aşını oldugun gun ac gel dedi ac tok yaptırıp öyle doktora gitmeyı dusunuyorum

Eki Görüntüle 2888319
@Smyrra aradaki farka bakarmısın bebek bezi yazdım 1numarayı filtreledim. İlk ıkı sonuc prima 140 lı hemde primaya kesın bir şekilde bay bay diyorum anlasıldı
Kuzum hepsiburada da ilk alisverise 100 TL üzerine 50tl indirim var ben bütün aileye üyelik açıp alışveriş yapıyorum 210lu sleepy 2 numara 60tlye filan denk geliyo

bursada yaşayan bir arkadaş vardı detaylı usg ıcın dr arastırıyordu adını hatrlayamadım bulabıldı mı acaba benımde 2 hhafta varda doktor 23 gıbı yaptr dedı bende arayıstayım
Benim kendi doktorum detaylıya bakacak Ahmet yılmaz 21+0 da

Kuzum hepsiburada da ilk alisverise 100 TL üzerine 50tl indirim var ben bütün aileye üyelik açıp alışveriş yapıyorum 210lu sleepy 2 numara 60tlye filan denk geliyo
Ya aynı telefon aynı kredi kartı farklı telefon numarası oluyor mu? Gecenlerde acrım bir hesap ama olmadı 150/50 verdi 2gun içinde geri aldı normal hesabıma suan tredyoldan 100/50 kodum var bu aksam sona erıyor hala bişeyler alıcam almak istediklerim bebekten farklı gerci

Gözünaydın canm ,neden 32 önemli ki acaba
Oda detaylı ultrason gibi organların oluşumu tamamlandi mi ile ilgili inceleniyor sanırım.yurtdisinda üç ultrason yapılıyor 12 . hafta sonra detaylı ,bir de sona doğru ben tr e detaylı ya gittiğimde yurtdışında yapılan 3. ultrason ne oluyor diye sorduğunda öyle dedi doktor .biz tr de 10 12 defa bakıyoruz dedi.

Kontrolden ciktim ben de yuzunu hic gostermedi bu sefer elimiz boş donduk 23+3 normalde ama 24 gorunuyor 600 gr olmus bile bayramdan sonra şeker yükleme yaptiracagim saglik ocaklari yapiyormus. Demir ve omega 3 basla dedi her sey yolunda detaylida bir böbreği biraz büyük cikmisti kuculmus kalpteki ekojenik odak duruyor ama o da 30. Hafta gibi kapanir endiselenme dedi. İcim rahat ciktim

Ben artık başladım alışverişe iyiden iyiye. beşik ve arabasını falan kp alacak ondan haber bekliyorum kıyafet olarak genelde benim aldıklarım Bi 10lu bide 5 li hastane çıkışı aldım 4 tane zıbın 4 tane takım ayrıyeten eldiven şapka küçücük ayakkabılar biberon takımı Bi kaç tane tek alt sanırım çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…