- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.321
Benim ilk olacağı için hiçbilmiyorumTam haftasını hatırlamıyorum ben ama sanki daha sonra girmiştim gibi belkide yanılıyorum
Yok başlamadım tüp bebek olunca hep bi korku var son zamanlar yaparımBasladın mı alısverıse
Sen başladın mı?Basladın mı alısverıse
Hiç kullanmadım canm yaTurko nasıl acaba türk malı diyolar ucuz olsun kaliteli olsun
Ben 3 çocuğuma da uni kullandm ilk baş yeni doğan daha sonra şu mavi paket hiç sorun yaşamadımIslak mendilde stoklamamak lazımben kızımda ilk aylar evde pamuk mendil + su dısarıda unı baby yenıdogan kullandım (şimdi içerigi degişmiş diyorlar) cok memnundum arkadasımda 24 lüydü sanırım en ıyısı diye koca koli aldı ki herkes memnundu bu ıslak mendılden ne yazık ki bebegıne iyi gelmedigi için yıkayıpta kullandı hepsını o yüzden baslangıcta 3 lü paket alıp denemek en güzeli
Yok başlamadım tüp bebek olunca hep bi korku var son zamanlar yaparım
Olmasın canım saglıkla gelecekler inşallahSen başladın mı?
Mavi mi yesıl mi paketi almıstım ama içime sinmeyıp evde kullanmıstımBen 3 çocuğuma da uni kullandm ilk baş yeni doğan daha sonra şu mavi paket hiç sorun yaşamadımmolfix izotonik sulu olanda güzel
Birşey söylemedi şuanlık ilk kızımda aclık tokluk sekerıne bakalım önce duruma göre demişti. Şeker yüklemesi yapmamıstık. Şimdi saglık ocagı 2. Doz aşını oldugun gun ac gel dedi ac tok yaptırıp öyle doktora gitmeyı dusunuyorumAyrintili iyi gecti arkadaslar cok şükür her şey normal dedi doktor bundan sonrasi icin 24 ten sonra şeker yüklemesi öneriyorum dedi sizler yaptırıyor musunuz?
Banada istemişti doktorum ultrasonla bakılıyor yine, sadece kalbi inceleniyor. Bende geçen hafta yaptirmistimDr um istedi 2li yaptırmadım diye Bu fetal eko ne oluyo nasıl bişi
Kuzum hepsiburada da ilk alisverise 100 TL üzerine 50tl indirim var ben bütün aileye üyelik açıp alışveriş yapıyorum 210lu sleepy 2 numara 60tlye filan denk geliyoEki Görüntüle 2888319
@Smyrra aradaki farka bakarmısın bebek bezi yazdım 1numarayı filtreledim. İlk ıkı sonuc prima 140 lı hemdeprimaya kesın bir şekilde bay bay diyorum anlasıldı
Benim kendi doktorum detaylıya bakacak Ahmet yılmaz 21+0 dabursada yaşayan bir arkadaş vardı detaylı usg ıcın dr arastırıyordu adını hatrlayamadım bulabıldı mı acaba benımde 2 hhafta varda doktor 23 gıbı yaptr dedı bende arayıstayım
Ya aynı telefon aynı kredi kartı farklı telefon numarası oluyor mu? Gecenlerde acrım bir hesap ama olmadıKuzum hepsiburada da ilk alisverise 100 TL üzerine 50tl indirim var ben bütün aileye üyelik açıp alışveriş yapıyorum 210lu sleepy 2 numara 60tlye filan denk geliyo
Gözünaydın canm ,neden 32 önemli ki acabaBende bugün tekrar detayliya girdim çok şükür bı sorun yok. 32. Haftada önemliymiş kizlar doktorum o haftayı atlama muayene ol dedi. 23+2deyken girdim 630 gr ama boyunu sormayı unuttum
Oda detaylı ultrason gibi organların oluşumu tamamlandi mi ile ilgili inceleniyor sanırım.yurtdisinda üç ultrason yapılıyor 12 . hafta sonra detaylı ,bir de sona doğru ben tr e detaylı ya gittiğimde yurtdışında yapılan 3. ultrason ne oluyor diye sorduğunda öyle dedi doktor .biz tr de 10 12 defa bakıyoruz dedi.Gözünaydın canm ,neden 32 önemli ki acaba
Gözünüz aydınBende bugün tekrar detayliya girdim çok şükür bı sorun yok. 32. Haftada önemliymiş kizlar doktorum o haftayı atlama muayene ol dedi. 23+2deyken girdim 630 gr ama boyunu sormayı unuttum
Gözün aydın canımAyrintili iyi gecti arkadaslar cok şükür her şey normal dedi doktor bundan sonrasi icin 24 ten sonra şeker yüklemesi öneriyorum dedi sizler yaptırıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?