2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Uygulama üzerinden indirim ilk alisverise ve farklı numara olucak eşinin telefonuna filan yükle ben öyle yaptım mustela şampuan 50 TL'ye aldım kiwi süt sağma makinesi 80e geldi daha birkaç bişey aldım

Oyy masallah baya birşey almıssın canım internetten mi alıyorsun? Ben baktım baktım alamadım birinin yakası acık gelıyor birinin beli bol gibi duruyor yakadı acıgı kızımdayken farketmıyordum bazılarının yakası acık oluyor baya kasım bebegı olunca insanın içine sinmiyor giydirirken koton baktım parcaları eksık gonderdı demısler defactoya yenıdogan degıl cok buyuk demısler ee eldivenli takım derken derken en iyisi görerek al mutubulutcum dedim elimde boooolca alt var üst yenıdogan 1 tane

Valla oğlum 17 aylık bu kullandğmda 2018 den beri var ilk oğluma da kullanmıştım. Şuanda yeni ne çktı piyasaya hakim deilim henüz alışveriş olaylarına da pek girmedim bide 4. Bebek 1.deki özen ve heves olmuyor tabi şöyle oluyor amaaaaaaan sağlıklı olsunda çarşafa sarar yine büyütürsün şimdilik sadece 2 müslin battaniye diktirdim kumaşını kendim alıp çift kat tek kat zaten vardı bunlar battaniye niyetine dedim oğluma da diktirmiştim bi tane çok kullandım. Ilk aklıma gelen buydu şimdi 3-4 tane 5li çıkış alsam ilk etap da bana yeter çünkü zıbındır çoraptr battaniyedir zibilyon tane var ağz mendilleri vs... Ki ben ağız mendili nedense pek kullanmadım

Belkide o zaman cıktılar benım kız 2016 dogumlu o zamandan sonra cıktıgı kesin diktirmişsin yine benım var battanıye sadece kızıma müslin almamıstım ondan alıcam bir tane tamamdır battaniye olarak. Reflü falan yoksa cok ihtiyacın olmadı demek ki bizim mendillerde hal kalmamıstı. Önlükler ve üstlerde aynı şekilde neyse cok sukur gectı

Bende bugün tetenoz aşısını oldum İyi şimdilik, biraz acıyo o kadar. Ama şöyle ki, alı yapan hemşire “hareketlerini hissediyor musun” diye sordu. “Hayır” diyince yüz ifadesi şaşkındı. Üstüne de “son kontrol ne zamandı, kalp stışı duydunuz di mi, testler güzel mi çıktı” gibi irdeleyince kafama yerleştirdi yine “acaba”ları Benim ikinci hamilelik bir de, hani ikinciler daha erken hissediliyordu düşüncesi eklendi yine heeeeh olduuuuu Randevum 26 temmuzda detaylı içindi ama sanırım bayram öncesi bi doktora gideceğim yine bugün olanlardan ötürü.

Almaya çalışıyorum her dışarı çıktığımda internetten bende pek uğraşmak istemedim açıkçası beğenmezsen olmazsa geri gönder vs Bi sadece hoşuma giden isimli her ay foto çekmek için battaniyesi aksesuarları var onu sipariş veririm verirsem artık zaten herkesin dediği 0 3 az al çabuk büyüyor yada duruma göre alırsın oldu elim Bi gidiyor sonra brcu bırak diyorum
Puf puf canım seninle aynıyız diyebilirim ama benim ilk gebeliğim çook yeni yemi hissetmeye başladım neredeyse şimdi düzenli bile değil dün akşam hiç hissetmedim mesela bugün kendini hissettirdi geçen hafta doktoruma bu konuyu bahsettiğimde kilolu da olmamama rağmen karın derisi yağ oranın çok kalın 3 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam hareketler netleşip güçlenince daha iyi hissedersin dedi belki öyle Bi durum vardır hemşire de yani abartmış sıkma canını ne demek kalp atışını dinledin demi internetten okumuştum doğuma kadar hissetmeyenler bile varmış çok geç hisseden hiç bunları düşünüp de strese girme

Evet işte yakında kargo olsa yine neysede kargolarsa cok uzak buyuk kızıma aloyorum gercı ama onu bılındık magazalardan (buyuk kızım kucuk kızım ) aynen canım basta az al duruma göre dogru :) kilosu azsa ıhtiyac duyarsın yada kusan bebekse :)

Ne güzel büyük kızım küçük kızım diyosun

seninle bunu konuşurken hep aklıma geliyo sanırım sana da demiştim benim erkek kardeşim benle kız kardeşime küçükken hep büyük abla küçük abla derdi ben büyük olandım bide çok hoşuma giderdi

Bebek mağazalarına gidince kendimi kaybettiğim doğru hayran hayran bakıyorum banyo yaptırmak için olan setlere bile minicik bornozla vs sonra düşününce de fuzuli gibi geliyo bebek çabuk büyür bornoz işi biraz daha bir iki belki ileri yaş için hep göz boyamak için bu mağazalar

2 kız olunca ortalık karısıyomus ya ama cok tatlı cocukta haklı napsın abla dese hangı ablan diyeceksınız şimdi yan yana olmadıgınızdan daha kolay
Ya evet herseyın kucugu tatlı derler ya dogru bornozu sagolsun annemler gecen yıldı galıba alıp yolladılar yoksa kızım bır bebeklık havlusu bırde ceyızımden hıc kullanılamıs havlu vardı onu kullanıp duruyordu şimdi kızımın hosuna gıdıyo ama bebekken havlu daha iyi kolunu gecırmekle mi ugrasıcan

Merhabalar, benim miyomlarım var da. Gene biraz kasılmam var gibi geldi bana. Gitsek mi gitmesek mi kararsız kaldım. Daha önce Sami Ulus a gitmiştim burda Ankara'da ama kanamam yok diye almamış yalvartmışlardı. Bu defa önce doktorumu aradık telaş edilecek bir durumum yokmuş neyse rahatladım. randevum bir hafta sonraydı, ertesi güne aldı çok şükür herşey yolunda. Progestana yeniden başlattı.

Sami Ulusta saçma sapan muameleyle karşılaştığım için hani dedim başka nereler var, giden olduysa nasıldı öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…