- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.341
Uygulama üzerinden indirim ilk alisverise ve farklı numara olucak eşinin telefonuna filan yükle ben öyle yaptım mustela şampuan 50 TL'ye aldım kiwi süt sağma makinesi 80e geldi daha birkaç bişey aldımYa aynı telefon aynı kredi kartı farklı telefon numarası oluyor mu? Gecenlerde acrım bir hesap ama olmadı150/50 verdi 2gun içinde geri aldı normal hesabıma suan tredyoldan 100/50 kodum var bu aksam sona erıyor hala bişeyler alıcam almak istediklerim bebekten farklı gerci
32. Haftalarda gelişim durabiliyormus göbek kordonunun filan incelenmesi lazım dedi. Hatta belki tesaduf ama arkadaşımın doğuma 1ay var göbek kordonu çürümesi başlamış.Gözünaydın canm ,neden 32 önemli ki acaba
Çürüme mi32. Haftalarda gelişim durabiliyormus göbek kordonunun filan incelenmesi lazım dedi. Hatta belki tesaduf ama arkadaşımın doğuma 1ay var göbek kordonu çürümesi başlamış.
Evet bende ilk defa duydum ,amin inşallahÇürüme miBunu ilk defa duydum Allah şifa versin
Eşimde de yukluyduUygulama üzerinden indirim ilk alisverise ve farklı numara olucak eşinin telefonuna filan yükle ben öyle yaptım mustela şampuan 50 TL'ye aldım kiwi süt sağma makinesi 80e geldi daha birkaç bişey aldım
Oyy masallah baya birşey almıssın canımBen artık başladım alışverişe iyiden iyiye. beşik ve arabasını falan kp alacak ondan haber bekliyorum kıyafet olarak genelde benim aldıklarım Bi 10lu bide 5 li hastane çıkışı aldım 4 tane zıbın 4 tane takım ayrıyeten eldiven şapka küçücük ayakkabılar biberon takımı Bi kaç tane tek altsanırım çok heyecanlıyım
Valla oğlum 17 aylık bu kullandğmda 2018 den beri var ilk oğluma da kullanmıştım. Şuanda yeni ne çktı piyasaya hakim deilim henüz alışveriş olaylarına da pek girmedim bide 4. Bebek 1.deki özen ve heves olmuyor tabi şöyle oluyor amaaaaaaan sağlıklı olsunda çarşafa sarar yine büyütürsünOlmasın canım saglıkla gelecekler inşallahablasından cogu şeyi sakladım minnak için şimdilik sadece agız mendili aldım
Mavi mi yesıl mi paketi almıstım ama içime sinmeyıp evde kullanmıstımşimdi nasipse yine ilk aylar pamuk +su kullanırım diye dusunuyorum ıslak mendılıde unı baby yenı bir tane cıkarmıs onu bir incelerim. Mavi derken yeni çıkardıgı seri mi? Eskiler mi
Sagol canim hepimiz sag salim kucagimiza alalim insAllahGözün aydın canım
AminSagol canim hepimiz sag salim kucagimiza alalim insAllah
Belkide o zaman cıktılarValla oğlum 17 aylık bu kullandğmda 2018 den beri var ilk oğluma da kullanmıştım. Şuanda yeni ne çktı piyasaya hakim deilim henüz alışveriş olaylarına da pek girmedim bide 4. Bebek 1.deki özen ve heves olmuyor tabi şöyle oluyor amaaaaaaan sağlıklı olsunda çarşafa sarar yine büyütürsünşimdilik sadece 2 müslin battaniye diktirdim kumaşını kendim alıp çift kat tek kat zaten vardı bunlar battaniye niyetine dedim oğluma da diktirmiştim bi tane çok kullandım. Ilk aklıma gelen buydu şimdi 3-4 tane 5li çıkış alsam ilk etap da bana yeter çünkü zıbındır çoraptr battaniyedir zibilyon tane var ağz mendilleri vs... Ki ben ağız mendili nedense pek kullanmadım
Almaya çalışıyorum her dışarı çıktığımda internetten bende pek uğraşmak istemedim açıkçası beğenmezsen olmazsa geri gönder vs Bi sadece hoşuma giden isimli her ay foto çekmek için battaniyesi aksesuarları var onu sipariş veririm verirsem artıkOyy masallah baya birşey almıssın canıminternetten mi alıyorsun? Ben baktım baktım alamadım birinin yakası acık gelıyor birinin beli bol gibi duruyor yakadı acıgı kızımdayken farketmıyordum bazılarının yakası acık oluyor baya kasım bebegı olunca insanın içine sinmiyor giydirirken koton baktım parcaları eksık gonderdı demısler defactoya yenıdogan degıl cok buyuk demısler ee eldivenli takım derken derken en iyisi görerek al mutubulutcum dedim elimde boooolca alt var üst yenıdogan 1 tane
Puf puf canım seninle aynıyız diyebilirim ama benim ilk gebeliğim çook yeni yemi hissetmeye başladım neredeyse şimdi düzenli bile değil dün akşam hiç hissetmedim mesela bugün kendini hissettirdi geçen hafta doktoruma bu konuyu bahsettiğimde kilolu da olmamama rağmen karın derisi yağ oranın çok kalın 3 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam hareketler netleşip güçlenince daha iyi hissedersin dedi belki öyle Bi durum vardır hemşire de yani abartmış sıkma canını ne demek kalp atışını dinledin demi internetten okumuştum doğuma kadar hissetmeyenler bile varmış çok geç hisseden hiç bunları düşünüp de strese girmeBende bugün tetenoz aşısını oldumİyi şimdilik, biraz acıyo o kadar. Ama şöyle ki, alı yapan hemşire “hareketlerini hissediyor musun” diye sordu. “Hayır” diyince yüz ifadesi şaşkındı. Üstüne de “son kontrol ne zamandı, kalp stışı duydunuz di mi, testler güzel mi çıktı” gibi irdeleyince kafama yerleştirdi yine “acaba”ları Benim ikinci hamilelik bir de, hani ikinciler daha erken hissediliyordu düşüncesi eklendi yine heeeeh olduuuuu Randevum 26 temmuzda detaylı içindi ama sanırım bayram öncesi bi doktora gideceğim yine bugün olanlardan ötürü.
Evet işte yakında kargo olsa yine neysede kargolarsa cok uzakAlmaya çalışıyorum her dışarı çıktığımda internetten bende pek uğraşmak istemedim açıkçası beğenmezsen olmazsa geri gönder vs Bi sadece hoşuma giden isimli her ay foto çekmek için battaniyesi aksesuarları var onu sipariş veririm verirsem artıkzaten herkesin dediği 0 3 az al çabuk büyüyor yada duruma göre alırsın oldu elim Bi gidiyor sonra brcu bırak diyorum
Puf puf canım seninle aynıyız diyebilirim ama benim ilk gebeliğim çook yeni yemi hissetmeye başladım neredeyse şimdi düzenli bile değil dün akşam hiç hissetmedim mesela bugün kendini hissettirdi geçen hafta doktoruma bu konuyu bahsettiğimde kilolu da olmamama rağmen karın derisi yağ oranın çok kalın 3 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam hareketler netleşip güçlenince daha iyi hissedersin dedi belki öyle Bi durum vardır hemşire de yani abartmış sıkma canını ne demek kalp atışını dinledin demi internetten okumuştum doğuma kadar hissetmeyenler bile varmış çok geç hisseden hiç bunları düşünüp de strese girme
Ne güzel büyük kızım küçük kızım diyosunEvet işte yakında kargo olsa yine neysede kargolarsa cok uzakbuyuk kızıma aloyorum gercı ama onu bılındık magazalardan (buyuk kızım kucuk kızım ) aynen canım basta az al duruma göre dogru :) kilosu azsa ıhtiyac duyarsın yada kusan bebekse :)
2 kız olunca ortalık karısıyomusNe güzel büyük kızım küçük kızım diyosun
seninle bunu konuşurken hep aklıma geliyo sanırım sana da demiştim benim erkek kardeşim benle kız kardeşime küçükken hep büyük abla küçük abla derdiben büyük olandım bide çok hoşuma giderdi
Bebek mağazalarına gidince kendimi kaybettiğim doğruhayran hayran bakıyorum banyo yaptırmak için olan setlere bile minicik bornozla vs sonra düşününce de fuzuli gibi geliyo bebek çabuk büyür bornoz işi biraz daha bir iki belki ileri yaş için hep göz boyamak için bu mağazalar
Merhabalar, benim miyomlarım var da. Gene biraz kasılmam var gibi geldi bana. Gitsek mi gitmesek mi kararsız kaldım. Daha önce Sami Ulus a gitmiştim burda Ankara'da ama kanamam yok diye almamış yalvartmışlardı. Bu defa önce doktorumu aradık telaş edilecek bir durumum yokmuş neyse rahatladım. randevum bir hafta sonraydı, ertesi güne aldı çok şükür herşey yolunda. Progestana yeniden başlattı.Şeker yükleme yapılırken tahlil bakilcak sanırım henüz bakilmadi değerlerim iyiydi zaten sikintimda yok şükür sadece sıcaklar çok yoruyor. B12 me d vitamine hiç bakilmamis mesela. Ama regenesis kullanıyorum hepsi var icinde
Nivea cocuk güneş kremi aldim kizimada kendimede onu kullaniyorum
Geçmiş olsun hayırdır bir sıkıntımı var. Ankarada değilim ama devletlerin kadın doğum acil drlari olur mutlaka. Naptiniz
Teşekkürler son ay baslayacagim
Hayir 2 numara alma. Ben kızıma drlar çok uzun olacak dedikleri için 2 numara bez aldim 47 cm doğdu ve 1 numaralar zaten sanırım 5 kiloya kadar. Yani 2 numaraya geçmeye epey vakit vardı...boşuna almistim. Birde bez stoklamayin pişik yapabilir her bebegin bünyesi bir olmaz
Sami Ulusta saçma sapan muameleyle karşılaştığım için hani dedim başka nereler var, giden olduysa nasıldı öğrenmek istedimMerhabalar, benim miyomlarım var da. Gene biraz kasılmam var gibi geldi bana. Gitsek mi gitmesek mi kararsız kaldım. Daha önce Sami Ulus a gitmiştim burda Ankara'da ama kanamam yok diye almamış yalvartmışlardı. Bu defa önce doktorumu aradık telaş edilecek bir durumum yokmuş neyse rahatladım. randevum bir hafta sonraydı, ertesi güne aldı çok şükür herşey yolunda. Progestana yeniden başlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?