- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.361
İçiniz mi geniş acaba ondan mı bnm ilk bebiş 18.hafta seyremeyle başladı şimdi tekme tokat her sabah uyandırıyo erkenden bnm göbek çok erken şişti içim dar galiba ondan mı ki ilerde çok yamulcak göbek tırsıyorumBende bugün tetenoz aşısını oldumİyi şimdilik, biraz acıyo o kadar. Ama şöyle ki, alı yapan hemşire “hareketlerini hissediyor musun” diye sordu. “Hayır” diyince yüz ifadesi şaşkındı. Üstüne de “son kontrol ne zamandı, kalp stışı duydunuz di mi, testler güzel mi çıktı” gibi irdeleyince kafama yerleştirdi yine “acaba”ları Benim ikinci hamilelik bir de, hani ikinciler daha erken hissediliyordu düşüncesi eklendi yine heeeeh olduuuuu Randevum 26 temmuzda detaylı içindi ama sanırım bayram öncesi bi doktora gideceğim yine bugün olanlardan ötürü.
Allah korusun canım. Benimde kızım bır ıkı kez carptıGünaydınlarsanki ilk kezmiş gibi bende bu 3. Hamileliğimde vay oynadı oynamadı çok canım sıkıldı belki diğerlerini kafaya takmadığımdan neyse ki zamanla daha iyi oynuyormuş neyse iki gündür midem çok kötü ağrıyor gece yine tuttu Sola doğru yan yatıyorum hep arkadan oğlumda ayak atınca karnıma çok korktum bişey olmamıştır demi ağrım sızım yok bebek gayet iyi de oynuyor bişey olsa şimdiye kadar belli ederdi herhalde demi
Ben kullanmıştım kızımda bunda da nasipse aynısını kullanacağım Çelik benim ki yün yada bez değil Çelik demirler geçiyor gelinlik içine giyilen tarzdaKızlar mrb doğum sonrası korse kullanacak olan varmı ben kullanmak istiyorum ama nasıl bisey alsam bilemiyorum
Canım bendede oluyor hatta bazen vajinada böyle sızı şeklindede oluyor ...korsenin varsa eğer şuan elinde fotosunu atabilir misin? Birde yararı oldumu canım sanaKızlar benim sağ kaşığıma sancı giriyor dayanılmaz değil ama ağrı gibi bebekte hareket var sanki aşağıda biryere iniyor arada yukarı çıkana kadar sancı yapıyor çekme yapıyor gibi böyle olan varmı ne yapayım
Bende de oluyor bazen canım, kasıkta ya da yukarda gerginlik ve acıma gibi birşey yapıyor gittiği yerde, bir süre sonra geçiyor hareketini hissediyorum parti yapıyorlar içerde sanırımKızlar benim sağ kaşığıma sancı giriyor dayanılmaz değil ama ağrı gibi bebekte hareket var sanki aşağıda biryere iniyor arada yukarı çıkana kadar sancı yapıyor çekme yapıyor gibi böyle olan varmı ne yapayım
Tamam canım teşekkur ederimCanım bendede oluyor hatta bazen vajinada böyle sızı şeklindede oluyor ...korsenin varsa eğer şuan elinde fotosunu atabilir misin? Birde yararı oldumu canım sana
Benimde öyle canım panik oluyorum baya kaşık ağrısı oluyor bacağıma vuruyor yürüyemiyorum yatarken bile sancıyor sonra geçiyor ama akşam uzun sürdü korktum uyumuşum WC kalktım halen az vardı sancı şuan daha iyiim yukarı çıktı vuruşundan anladım ama zor böyle sanırım biraz aşağıda benim kiBende de oluyor bazen canım, kasıkta ya da yukarda gerginlik ve acıma gibi birşey yapıyor gittiği yerde, bir süre sonra geçiyor hareketini hissediyorum parti yapıyorlar içerde sanırım
Günaydın herkese24+0 oldum zaman hızlanmaya mı başladı ne beni biraz panik hali aldı hazırlıklar gözümde büyüyor, tecrübesizlik zor, yapabilecek miyim endişeleri
Ay çok teşekkür ederim canım bilgi için sabr3decez sonra yıllarca üzülmemek icinTamam canım teşekkur ederimevet hiç göbeğim yok ki ben kızımda 35 kg aldım 40 günde verdim 30 kg mını doğum olduğu akşam taktım gözümden yaşlar aktı medikalciden aldım bel kırığı için gibi bir korse atarım resmini siyah içinden Demir çubuklar geçiyor medikalciler de var otururken bile esnemiyor dimdik oluyorsun sabredersen sıfır karın
Yaparsınnn hemde en guzel şekilde yaparsınBende de oluyor bazen canım, kasıkta ya da yukarda gerginlik ve acıma gibi birşey yapıyor gittiği yerde, bir süre sonra geçiyor hareketini hissediyorum parti yapıyorlar içerde sanırım
Günaydın herkese24+0 oldum zaman hızlanmaya mı başladı ne beni biraz panik hali aldı hazırlıklar gözümde büyüyor, tecrübesizlik zor, yapabilecek miyim endişeleri
Ben kilolu hamile kaldım iki kilo vermiştim şimdi 1 kilo almışım öyle çıktı doktordaAnne adayları kilolar ne durumda an itibariyle 4 kilo tamamlanmış durumda bende
5 e yürüyoruz korkmadan son zamanlar daha da hızlanacak sanırım
MerhabaGünaydınlarsanki ilk kezmiş gibi bende bu 3. Hamileliğimde vay oynadı oynamadı çok canım sıkıldı belki diğerlerini kafaya takmadığımdan neyse ki zamanla daha iyi oynuyormuş neyse iki gündür midem çok kötü ağrıyor gece yine tuttu Sola doğru yan yatıyorum hep arkadan oğlumda ayak atınca karnıma çok korktum bişey olmamıştır demi ağrım sızım yok bebek gayet iyi de oynuyor bişey olsa şimdiye kadar belli ederdi herhalde demi
Saol canım bende okudum netten öyle yazıyor Allah korusun hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah öyle ağrım şükür kanama falan olmadı bebek gayet iyi hareket ediyorMerhababebegimiz karnimizin icinde cok korunakli hic merak etmeyin cok cok buyuk bir kaza olmadigi surece hiçbir şey olmaz iciniz rahat olsun
Evet kizimda yaptirmistim oğlumda da yaptircamAyrintili iyi gecti arkadaslar cok şükür her şey normal dedi doktor bundan sonrasi icin 24 ten sonra şeker yüklemesi öneriyorum dedi sizler yaptırıyor musunuz?
Ayakkabiyi napicaksinizBen artık başladım alışverişe iyiden iyiye. beşik ve arabasını falan kp alacak ondan haber bekliyorum kıyafet olarak genelde benim aldıklarım Bi 10lu bide 5 li hastane çıkışı aldım 4 tane zıbın 4 tane takım ayrıyeten eldiven şapka küçücük ayakkabılar biberon takımı Bi kaç tane tek altsanırım çok heyecanlıyım
25 haftada benim randevumKızlar Şeker yüklemesi ne zaman oluyo
Korkma bende on onbes gündür anca hissediyorum. Kızımda 24 haftada hissetmiştim. Madem öyle dedi hadsiz hemşire kalbini dinleseydi uğraşmak istememiştir kolay duyulmuyor onların makineyle cunkuBende bugün tetenoz aşısını oldumİyi şimdilik, biraz acıyo o kadar. Ama şöyle ki, alı yapan hemşire “hareketlerini hissediyor musun” diye sordu. “Hayır” diyince yüz ifadesi şaşkındı. Üstüne de “son kontrol ne zamandı, kalp stışı duydunuz di mi, testler güzel mi çıktı” gibi irdeleyince kafama yerleştirdi yine “acaba”ları Benim ikinci hamilelik bir de, hani ikinciler daha erken hissediliyordu düşüncesi eklendi yine heeeeh olduuuuu Randevum 26 temmuzda detaylı içindi ama sanırım bayram öncesi bi doktora gideceğim yine bugün olanlardan ötürü.
Cok geçmiş olsunMerhabalar, benim miyomlarım var da. Gene biraz kasılmam var gibi geldi bana. Gitsek mi gitmesek mi kararsız kaldım. Daha önce Sami Ulus a gitmiştim burda Ankara'da ama kanamam yok diye almamış yalvartmışlardı. Bu defa önce doktorumu aradık telaş edilecek bir durumum yokmuş neyse rahatladım. randevum bir hafta sonraydı, ertesi güne aldı çok şükür herşey yolunda. Progestana yeniden başlattı.
Ben onu tamamladimAnne adayları kilolar ne durumda an itibariyle 4 kilo tamamlanmış durumda bende
5 e yürüyoruz korkmadan son zamanlar daha da hızlanacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?