2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İçiniz mi geniş acaba ondan mı bnm ilk bebiş 18.hafta seyremeyle başladı şimdi tekme tokat her sabah uyandırıyo erkenden bnm göbek çok erken şişti içim dar galiba ondan mı ki ilerde çok yamulcak göbek tırsıyorum

Günaydınlar sanki ilk kezmiş gibi bende bu 3. Hamileliğimde vay oynadı oynamadı çok canım sıkıldı belki diğerlerini kafaya takmadığımdan neyse ki zamanla daha iyi oynuyormuş neyse iki gündür midem çok kötü ağrıyor gece yine tuttu Sola doğru yan yatıyorum hep arkadan oğlumda ayak atınca karnıma çok korktum bişey olmamıştır demi ağrım sızım yok bebek gayet iyi de oynuyor bişey olsa şimdiye kadar belli ederdi herhalde demi

Allah korusun canım. Benimde kızım bır ıkı kez carptı cok haklısın insan korkuyor

Kızlar benim sağ kaşığıma sancı giriyor dayanılmaz değil ama ağrı gibi bebekte hareket var sanki aşağıda biryere iniyor arada yukarı çıkana kadar sancı yapıyor çekme yapıyor gibi böyle olan varmı ne yapayım

Canım bendede oluyor hatta bazen vajinada böyle sızı şeklindede oluyor ...korsenin varsa eğer şuan elinde fotosunu atabilir misin? Birde yararı oldumu canım sana

Bende de oluyor bazen canım, kasıkta ya da yukarda gerginlik ve acıma gibi birşey yapıyor gittiği yerde, bir süre sonra geçiyor hareketini hissediyorum parti yapıyorlar içerde sanırım
Günaydın herkese 24+0 oldum zaman hızlanmaya mı başladı ne beni biraz panik hali aldı hazırlıklar gözümde büyüyor, tecrübesizlik zor, yapabilecek miyim endişeleri

Canım bendede oluyor hatta bazen vajinada böyle sızı şeklindede oluyor ...korsenin varsa eğer şuan elinde fotosunu atabilir misin? Birde yararı oldumu canım sana
Tamam canım teşekkur ederim evet hiç göbeğim yok ki ben kızımda 35 kg aldım 40 günde verdim 30 kg mını doğum olduğu akşam taktım gözümden yaşlar aktı medikalciden aldım bel kırığı için gibi bir korse atarım resmini siyah içinden Demir çubuklar geçiyor medikalciler de var otururken bile esnemiyor dimdik oluyorsun sabredersen sıfır karın

Benimde öyle canım panik oluyorum baya kaşık ağrısı oluyor bacağıma vuruyor yürüyemiyorum yatarken bile sancıyor sonra geçiyor ama akşam uzun sürdü korktum uyumuşum WC kalktım halen az vardı sancı şuan daha iyiim yukarı çıktı vuruşundan anladım ama zor böyle sanırım biraz aşağıda benim ki

Ay çok teşekkür ederim canım bilgi için sabr3decez sonra yıllarca üzülmemek icinresmi bekliyorum bende aynısından alayim

Yaparsınnn hemde en guzel şekilde yaparsın

Merhaba bebegimiz karnimizin icinde cok korunakli hic merak etmeyin cok cok buyuk bir kaza olmadigi surece hiçbir şey olmaz iciniz rahat olsun

Ben iki kilo vernistim ilk uc ay şimdi 2 kilo almisim doktor sorun yok dedi 600 gr bebek zaten 1,5 kilo almisim yani

Merhaba bebegimiz karnimizin icinde cok korunakli hic merak etmeyin cok cok buyuk bir kaza olmadigi surece hiçbir şey olmaz iciniz rahat olsun
Saol canım bende okudum netten öyle yazıyor Allah korusun hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah öyle ağrım şükür kanama falan olmadı bebek gayet iyi hareket ediyor işte akıl takılıyor

Arkadaşlar merhaba Tetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar sizde durumlar nasıldı? Bana aşının yapıldığı ilk gün bir şey yoktu, ertesi gün kol ağrısı yoğunlaştı. Hatta gece ağrısına kaç kere uyandım Bugün de kol ağrısı yine var ve çok halsiz hissediyorum. Normal mi sizce?

Ayrintili iyi gecti arkadaslar cok şükür her şey normal dedi doktor bundan sonrasi icin 24 ten sonra şeker yüklemesi öneriyorum dedi sizler yaptırıyor musunuz?
Evet kizimda yaptirmistim oğlumda da yaptircam
Ayakkabiyi napicaksiniz
Kızlar Şeker yüklemesi ne zaman oluyo
25 haftada benim randevum
Korkma bende on onbes gündür anca hissediyorum. Kızımda 24 haftada hissetmiştim. Madem öyle dedi hadsiz hemşire kalbini dinleseydi uğraşmak istememiştir kolay duyulmuyor onların makineyle cunku
Cok geçmiş olsun
Anne adayları kilolar ne durumda an itibariyle 4 kilo tamamlanmış durumda bende
5 e yürüyoruz korkmadan son zamanlar daha da hızlanacak sanırım
Ben onu tamamladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…