- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.958
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.381
1 hafta çektim tek rahatlatan buz koymak oldu. Normal yaniArkadaşlar merhabaTetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar sizde durumlar nasıldı? Bana aşının yapıldığı ilk gün bir şey yoktu, ertesi gün kol ağrısı yoğunlaştı. Hatta gece ağrısına kaç kere uyandım Bugün de kol ağrısı yine var ve çok halsiz hissediyorum. Normal mi sizce?
Aynı oyleydı brnımde ıkıncı gun baslamıstı 2-3 gun ıcınde gectıArkadaşlar merhabaTetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar sizde durumlar nasıldı? Bana aşının yapıldığı ilk gün bir şey yoktu, ertesi gün kol ağrısı yoğunlaştı. Hatta gece ağrısına kaç kere uyandım Bugün de kol ağrısı yine var ve çok halsiz hissediyorum. Normal mi sizce?
Eşim sağolsun küçücük bi ayakkabı boldu resim çekeriz giydirip vs diye aldı ilk çocuk 2 sene de istedik olmadı onun hevesi varEvet kizimda yaptirmistim oğlumda da yaptircam
Ayakkabiyi napicaksiniz
25 haftada benim randevum
Korkma bende on onbes gündür anca hissediyorum. Kızımda 24 haftada hissetmiştim. Madem öyle dedi hadsiz hemşire kalbini dinleseydi uğraşmak istememiştir kolay duyulmuyor onların makineyle cunku
Cok geçmiş olsun
Ben onu tamamladim
Kizlar mrb kac gndur cok kotuyum sizede sorup rahatlamak istedim belki yasadigim durumu yasayan vardir bu forumda diye 20.haftamdayim detaylida rahim boyum 35mm cikti sizce ortalama bi deger midir dr bana cok gezme fln dedi okdr bu haftalarda normalmi bu boy
Şey ben 8 kilo aldimAnne adayları kilolar ne durumda an itibariyle 4 kilo tamamlanmış durumda bende
5 e yürüyoruz korkmadan son zamanlar daha da hızlanacak sanırım
Tutabilenlere saygım sonsuzŞey ben 8 kilo aldimipin ucu kaçtı tutamiyorummm
Gayet normal acaba başka birşey için mi dedi onuKizlar mrb kac gndur cok kotuyum sizede sorup rahatlamak istedim belki yasadigim durumu yasayan vardir bu forumda diye 20.haftamdayim detaylida rahim boyum 35mm cikti sizce ortalama bi deger midir dr bana cok gezme fln dedi okdr bu haftalarda normalmi bu boy
Ya ben biranda kisalir falan ondn cok korkuyorumGayet normal acaba başka birşey için mi dedi onu
Aynen izledim videoyu ben biran da kisabiliyomus diye duydum ondan brz icime cok kurt dustu onlem amacli progestan fitil kullaniyrm bayadir35 mm normal diye biliyorum ama doktorunuz istirahat onerdiyse istirahat edin.
bu videoyu izleyebilirsiniz.
Ben 22 haftalık hamileyim baştan beri pro fitil ve iğne kullanıyorum 3. Gebelğim bu 2. Sinde hiç beklemedğimiz bir anda 12. Hafta da düşük yaşadım hemen arkasından hamile kaldım drum rahim ağzı yetmezlğinden şüphelendi baştan beri ölçümler yapıldı her hafta 36 ile 40 arası çıktı hep ve bu normal bir değer dedi drumAynen izledim videoyu ben biran da kisabiliyomus diye duydum ondan brz icime cok kurt dustu onlem amacli progestan fitil kullaniyrm bayadir
Tesekkur ederim cok gecms olsun. bana ayrintilida karindan bakildi yani oldugundan daha mi uzun veya kisa cikma ihtimali var? bnm dr rahim boyun kisa erken dogum riskin var diye 11.haftadan beridir progestan fitil kullaniyorum belkide dr bana cok dikte etti erken dogum dogum diye diye iyce kotu oldum yani 16.haftamda 40mm cikmisti 3 haftada 35mm olmus ama tabikide bebek buyudukce kisalma olucak insallah dozunda olur erken doguma sebebiyet vermez allah herkesin bebegini korusunBen 22 haftalık hamileyim baştan beri pro fitil ve iğne kullanıyorum 3. Gebelğim bu 2. Sinde hiç beklemedğimiz bir anda 12. Hafta da düşük yaşadım hemen arkasından hamile kaldım drum rahim ağzı yetmezlğinden şüphelendi baştan beri ölçümler yapıldı her hafta 36 ile 40 arası çıktı hep ve bu normal bir değer dedi drum
Bir de alttan ölçülmesiyle usg de bakılarak ölçülmesi gerçekten çok fark ediyor 25 - 15 arası sıkı kontrol gerektirir diye söyledi bize ve şu da var ölçümü 25 çıkıp doğuma kadar o şekilde olan ve sorun yaşamayanlarda var
Sizin değeriniz gayet normal çıkmış korkulacak bisey olduğunu sanmıyorum ben
Usgyle bakıldığında tam net ölçü çok zor dedi dr ancak idrara sıkışık olmak gerekiyor doğru ölçüm için en neti alttan muayeneyle alabilir yani mesela benim alttan muayene de bile ölçümler arası 1 2 mm oynadığı oluyordu önemli olan drun düzenli kontrolu ve takibi onun dışında kafanıza takmayın derim sonuçta elimizden geleni yapıyoruz fitil iğne başka da bir çözümü yok zaten gerisi de Rabbime emanetTesekkur ederim cok gecms olsun. bana ayrintilida karindan bakildi yani oldugundan daha mi uzun veya kisa cikma ihtimali var? bnm dr rahim boyun kisa erken dogum riskin var diye 11.haftadan beridir progestan fitil kullaniyorum belkide dr bana cok dikte etti erken dogum dogum diye diye iyce kotu oldum yani 16.haftamda 40mm cikmisti 3 haftada 35mm olmus ama tabikide bebek buyudukce kisalma olucak insallah dozunda olur erken doguma sebebiyet vermez allah herkesin bebegini korusun
Ben de 8 buçuktan gidiyorumŞey ben 8 kilo aldimipin ucu kaçtı tutamiyorummm
Puf puf canım seninle aynıyız diyebilirim ama benim ilk gebeliğim çook yeni yemi hissetmeye başladım neredeyse şimdi düzenli bile değil dün akşam hiç hissetmedim mesela bugün kendini hissettirdi geçen hafta doktoruma bu konuyu bahsettiğimde kilolu da olmamama rağmen karın derisi yağ oranın çok kalın 3 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam hareketler netleşip güçlenince daha iyi hissedersin dedi belki öyle Bi durum vardır hemşire de yani abartmış sıkma canını ne demek kalp atışını dinledin demi internetten okumuştum doğuma kadar hissetmeyenler bile varmış çok geç hisseden hiç bunları düşünüp de strese girme
İçiniz mi geniş acaba ondan mı bnm ilk bebiş 18.hafta seyremeyle başladı şimdi tekme tokat her sabah uyandırıyo erkenden bnm göbek çok erken şişti içim dar galiba ondan mı ki ilerde çok yamulcak göbek tırsıyorum
Korkma bende on onbes gündür anca hissediyorum. Kızımda 24 haftada hissetmiştim. Madem öyle dedi hadsiz hemşire kalbini dinleseydi uğraşmak istememiştir kolay duyulmuyor onların makineyle cunku
Kızlar benim sağ kaşığıma sancı giriyor dayanılmaz değil ama ağrı gibi bebekte hareket var sanki aşağıda biryere iniyor arada yukarı çıkana kadar sancı yapıyor çekme yapıyor gibi böyle olan varmı ne yapayım
Anne adayları kilolar ne durumda an itibariyle 4 kilo tamamlanmış durumda bende
5 e yürüyoruz korkmadan son zamanlar daha da hızlanacak sanırım
Arkadaşlar merhabaTetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar sizde durumlar nasıldı? Bana aşının yapıldığı ilk gün bir şey yoktu, ertesi gün kol ağrısı yoğunlaştı. Hatta gece ağrısına kaç kere uyandım Bugün de kol ağrısı yine var ve çok halsiz hissediyorum. Normal mi sizce?
Ben owli kullanmıştım memnun da kaldımKızlar mrb doğum sonrası korse kullanacak olan varmı ben kullanmak istiyorum ama nasıl bisey alsam bilemiyorum
Hemen bakayım netten canım çok tşk ederimBen owli kullanmıştım memnun da kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?