2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
1
1 hafta çektim tek rahatlatan buz koymak oldu. Normal yani

Aynı oyleydı brnımde ıkıncı gun baslamıstı 2-3 gun ıcınde gectı

Eşim sağolsun küçücük bi ayakkabı boldu resim çekeriz giydirip vs diye aldı ilk çocuk 2 sene de istedik olmadı onun hevesi var

Zayıf mı hamile kaldın canım

Kizlar mrb kac gndur cok kotuyum sizede sorup rahatlamak istedim belki yasadigim durumu yasayan vardir bu forumda diye 20.haftamdayim detaylida rahim boyum 35mm cikti sizce ortalama bi deger midir dr bana cok gezme fln dedi okdr bu haftalarda normalmi bu boy

35 mm normal diye biliyorum ama doktorunuz istirahat onerdiyse istirahat edin.

bu videoyu izleyebilirsiniz.

Gayet normal acaba başka birşey için mi dedi onu

Aynen izledim videoyu ben biran da kisabiliyomus diye duydum ondan brz icime cok kurt dustu onlem amacli progestan fitil kullaniyrm bayadir
Ben 22 haftalık hamileyim baştan beri pro fitil ve iğne kullanıyorum 3. Gebelğim bu 2. Sinde hiç beklemedğimiz bir anda 12. Hafta da düşük yaşadım hemen arkasından hamile kaldım drum rahim ağzı yetmezlğinden şüphelendi baştan beri ölçümler yapıldı her hafta 36 ile 40 arası çıktı hep ve bu normal bir değer dedi drum
Bir de alttan ölçülmesiyle usg de bakılarak ölçülmesi gerçekten çok fark ediyor 25 - 15 arası sıkı kontrol gerektirir diye söyledi bize ve şu da var ölçümü 25 çıkıp doğuma kadar o şekilde olan ve sorun yaşamayanlarda var
Sizin değeriniz gayet normal çıkmış korkulacak bisey olduğunu sanmıyorum ben

Tesekkur ederim cok gecms olsun. bana ayrintilida karindan bakildi yani oldugundan daha mi uzun veya kisa cikma ihtimali var? bnm dr rahim boyun kisa erken dogum riskin var diye 11.haftadan beridir progestan fitil kullaniyorum belkide dr bana cok dikte etti erken dogum dogum diye diye iyce kotu oldum yani 16.haftamda 40mm cikmisti 3 haftada 35mm olmus ama tabikide bebek buyudukce kisalma olucak insallah dozunda olur erken doguma sebebiyet vermez allah herkesin bebegini korusun

Usgyle bakıldığında tam net ölçü çok zor dedi dr ancak idrara sıkışık olmak gerekiyor doğru ölçüm için en neti alttan muayeneyle alabilir yani mesela benim alttan muayene de bile ölçümler arası 1 2 mm oynadığı oluyordu önemli olan drun düzenli kontrolu ve takibi onun dışında kafanıza takmayın derim sonuçta elimizden geleni yapıyoruz fitil iğne başka da bir çözümü yok zaten gerisi de Rabbime emanet

Bence de abarttı ama işte içine girince bi kez kuşku, çıkmıyo malesef.. Zaten muhtemelen kilodan karın yağından hissetmiyorum şu an ama yine de işteeeeee

Ay sözde tecrübeliyim ama ilk hamileliği bile hiç hatırlamıyorum ya. Ne zaman hissetmiştim, ne zaman karnım çıkmıştı silinmiş sanki hafızamdan

Korkma bende on onbes gündür anca hissediyorum. Kızımda 24 haftada hissetmiştim. Madem öyle dedi hadsiz hemşire kalbini dinleseydi uğraşmak istememiştir kolay duyulmuyor onların makineyle cunku

Aslında her şeyi biliyorum, içten içe kendime de söylüyorum bunları normal diye ama işteeeee. Sanırım önceden yaşadığım kayıplardan biraz da, içim içimi yiyor. Kendi doktoruma aldım randevu yarın gideceğim bakalım.

Benim sadece yatarken sağdan sola ani dönersem ya da otururken hızlı kalkarsam anlık oluyor sancı girmesi. Geçiyor hemen.

Anne adayları kilolar ne durumda an itibariyle 4 kilo tamamlanmış durumda bende
5 e yürüyoruz korkmadan son zamanlar daha da hızlanacak sanırım

5 kilo aldım şimdiye kadar. İlk hamileliğime göre iyi gidiyor aslında ama zaten kilolu hamile kaldığım için max.10 ‘u geçmeyelim dedi doktorum. Bende öyle istiyorum ya gerçi, bakalım. İlk hamileliğimde 22 kilo almıştım

Ben de dün oldum. Dün normaldi. Bugün daha çok ağrı var ama o da dayanılmayacak gibi değil, buz bile koymadım yani. Ama yukarı kaldırırken acıyo.

Bende haberlerle geldim çok şükür sıkıntı yok yine haftasından 8 gün önde hep öyle çıkıyor. Doktorum beni görür görmez kilo almamışsın zayıf bir hamilesin dedi 4 kilo almışım şuana kadar hiç vermemiştim de hamilelik basından beri. Kasılmalarım için 35. Haftaya kadar magnezyuma devam dedi ona baya bir şaşırdım. Ası için kesinlikle oneriyorum ol dedi ama karar veremediğim den olmayacam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…