- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.401
Gözün aydın canimBende haberlerle geldim çok şükür sıkıntı yok yine haftasından 8 gün önde hep öyle çıkıyor. Doktorum beni görür görmez kilo almamışsın zayıf bir hamilesin dedi 4 kilo almışım şuana kadar hiç vermemiştim de hamilelik basından beri. Kasılmalarım için 35. Haftaya kadar magnezyuma devam dedi ona baya bir şaşırdım. Ası için kesinlikle oneriyorum ol dedi ama karar veremediğim den olmayacam sanırım
Hergün diyemem ama bazen oluyo canım sanırım artık tuvalet sıklığımız azalıp bu mide sıkıntıları başlayacak bebek yukarı çıktıkçaKızlar sizinde özellikle akşam saatlerinde böyle eski acı boğaz yakan bi tat geliyormu
Hergün diyemem ama bazen oluyo canım sanırım artık tuvalet sıklığımız azalıp bu mide sıkıntıları başlayacak bebek yukarı çıktıkçaKızlar sizinde özellikle akşam saatlerinde böyle eski acı boğaz yakan bi tat geliyormu
Bende haberlerle geldim çok şükür sıkıntı yok yine haftasından 8 gün önde hep öyle çıkıyor. Doktorum beni görür görmez kilo almamışsın zayıf bir hamilesin dedi 4 kilo almışım şuana kadar hiç vermemiştim de hamilelik basından beri. Kasılmalarım için 35. Haftaya kadar magnezyuma devam dedi ona baya bir şaşırdım. Ası için kesinlikle oneriyorum ol dedi ama karar veremediğim den olmayacam sanırım
Galiba öyle olacak inş hayırlısıyla tez vakitte kasım ayı gelirHergün diyemem ama bazen oluyo canım sanırım artık tuvalet sıklığımız azalıp bu mide sıkıntıları başlayacak bebek yukarı çıktıkça
Kimse tınlamadıKızlar yarın sağlık ocakları açık olur mu tatile gitmediler demi
hastaneler açık diye biliyorum yarına randevum var, yarın sağlık ocağına uğrayıp tetenoz aşısını olmak istiyorum bende merakla cevap bekliyordum bir bilen yazar diye ama giderek öğrenicez galibaKızlar yarın sağlık ocakları açık olur mu tatile gitmediler demi
Hastaneler açıksa sağlık ocağı da açıktır canım resmi tatil olsa hastanede doktor olmazdı diye düşünüyorumhastaneler açık diye biliyorum yarına randevum var, yarın sağlık ocağına uğrayıp tetenoz aşısını olmak istiyorum bende merakla cevap bekliyordum bir bilen yazar diye ama giderek öğrenicez galiba
Açıktır herhalde ya 1 gün çalışıversin aşıdan sonra su yasak mı bana duşa girebilirsin dedi geçen ayhastaneler açık diye biliyorum yarına randevum var, yarın sağlık ocağına uğrayıp tetenoz aşısını olmak istiyorum bende merakla cevap bekliyordum bir bilen yazar diye ama giderek öğrenicez galiba
aynen canım maalesef herşey çok uçuk durumda. yo ben hala bir şey almadım. ne almam gerektiğini de bilmiyorum. ilk bebek herkes birşeyler sölüyor o lazım bu değil diye ama bir liste yapmak lazım sanırım. yavaştan almaya başlamak lazım dimi artıkCanım bebegin kilosuna göre degişiyor bu durum. Bir paket 30 luda var 100 lüde1 numara al öncelikle o bir kac gün gider ilk zamanlar baya bez gidiyor. Sonra duruma göre bakarsın bebegın mınnaksa 1 alırsın yine baktın kucuk gelıyor 2 alırsın. Kız erkek bebek bile degişiyor. Bez fiyatları cidden cok ucuk birde en temel ihtiyac primadan cok memnundun ben kızımda ama fiyatlar malum hos dıgerlerınınde ondan asagı kalır yanı yok. Sen alısveruse basladın mı?
yeni doğanda da etraftaki herkes prima diyor napcaz şaşırdım bende vallaEki Görüntüle 2888319
Smyrra aradaki farka bakarmısın bebek bezi yazdım 1numarayı filtreledim. İlk ıkı sonuc prima 140 lı hemde primaya kesın bir şekilde bay bay diyorum anlasıldı
doğru diyorsun canım en iyisi kenara para koycan ne lazımsa bebeğe göre yönlencen demekkiŞeker yükleme yapılırken tahlil bakilcak sanırım henüz bakilmadi değerlerim iyiydi zaten sikintimda yok şükür sadece sıcaklar çok yoruyor. B12 me d vitamine hiç bakilmamis mesela. Ama regenesis kullanıyorum hepsi var icinde
Nivea cocuk güneş kremi aldim kizimada kendimede onu kullaniyorum
Geçmiş olsun hayırdır bir sıkıntımı var. Ankarada değilim ama devletlerin kadın doğum acil drlari olur mutlaka. Naptiniz
Teşekkürler son ay baslayacagim
Hayir 2 numara alma. Ben kızıma drlar çok uzun olacak dedikleri için 2 numara bez aldim 47 cm doğdu ve 1 numaralar zaten sanırım 5 kiloya kadar. Yani 2 numaraya geçmeye epey vakit vardı...boşuna almistim. Birde bez stoklamayin pişik yapabilir her bebegin bünyesi bir olmaz
hıı o zman 1 numara almak lazım ilk başta.1 numaralar yeni doğan diye biliyorum kg sıralamaları 2 5 arası 1 ler
Bende de aynısı oluyor ve sağ tarafta, bugün detaylıya gireceğim doktora soracağımKızlar benim sağ kaşığıma sancı giriyor dayanılmaz değil ama ağrı gibi bebekte hareket var sanki aşağıda biryere iniyor arada yukarı çıkana kadar sancı yapıyor çekme yapıyor gibi böyle olan varmı ne yapayım
Bende öyle düşünüyorum ilk bebek benimde hemen büyüyolar gerçekten zaten kış bebeği nereye gitcez ben 1 iğne almadım özeniyorum herşey çok iyi gidiyo ama etrafım bebeğini kaybedenler alma son aya kadar nolur nolmaz fln haklılarda bi beşik araba son ay onlarda hastane çıkışı ağız mendili bi kaç zıbın almış kaynanam yeter şimdikhıı o zman 1 numara almak lazım ilk başta.
bide bana doktorum çalıştığı hastaneleri söyledi. gezmemi içime hangisi sinerse orda doğum yapabileceğimi söyledi. gezme sırasında hastaneler ihtiyaç listesi veriyormuş. ordakilerden yola çıkarak alışveriş yapıp eksikleri tamamlamayı düşünüyorum. ama çokta eşya alma taraftarıda değilim. kimse aldıklarını 1 kereden fazla gydirmediğini hızlı büyüdüklerini ve sürekli hediye geldiğini sölüyor. yaşayarak tecrübe edicem bende nasipse
Gerçi öyle diyorum da mesele bizde ilk kizimizda kangiruyla taşıdığımız dönemler sanırım 6.7 aylik hiç ayakkabı giydirmemisizEşim sağolsun küçücük bi ayakkabı boldu resim çekeriz giydirip vs diye aldı ilk çocuk 2 sene de istedik olmadı onun hevesi var
Zayıf mı hamile kaldın canım
Aynen o da mümkün olursa bu hayat pahaliligindadoğru diyorsun canım en iyisi kenara para koycan ne lazımsa bebeğe göre yönlencen demekki
aynen canım maalesef herşey çok uçuk durumda. yo ben hala bir şey almadım. ne almam gerektiğini de bilmiyorum. ilk bebek herkes birşeyler sölüyor o lazım bu değil diye ama bir liste yapmak lazım sanırım. yavaştan almaya başlamak lazım dimi artık
Hayaller prima ama cüzdanlar sleppy falanyeni doğanda da etraftaki herkes prima diyor napcaz şaşırdım bende valla
Öyle bir durumdayız ki kenara para koy zamanı gelınce o fiyata istedigini alamazsındoğru diyorsun canım en iyisi kenara para koycan ne lazımsa bebeğe göre yönlencen demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?