2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gözün aydın canim

Kasılmalarınız nasıl ne şekilde oluyo ben yataktan kalkınca uzanınca oluyo karnımda hep yavaş yavaş kalkarım ama oluyo nedense

Kızlar yarın sağlık ocakları açık olur mu tatile gitmediler demi
hastaneler açık diye biliyorum yarına randevum var, yarın sağlık ocağına uğrayıp tetenoz aşısını olmak istiyorum bende merakla cevap bekliyordum bir bilen yazar diye ama giderek öğrenicez galiba

hastaneler açık diye biliyorum yarına randevum var, yarın sağlık ocağına uğrayıp tetenoz aşısını olmak istiyorum bende merakla cevap bekliyordum bir bilen yazar diye ama giderek öğrenicez galiba
Hastaneler açıksa sağlık ocağı da açıktır canım resmi tatil olsa hastanede doktor olmazdı diye düşünüyorum

Açıktır herhalde ya 1 gün çalışıversin aşıdan sonra su yasak mı bana duşa girebilirsin dedi geçen ay

aynen canım maalesef herşey çok uçuk durumda. yo ben hala bir şey almadım. ne almam gerektiğini de bilmiyorum. ilk bebek herkes birşeyler sölüyor o lazım bu değil diye ama bir liste yapmak lazım sanırım. yavaştan almaya başlamak lazım dimi artık

doğru diyorsun canım en iyisi kenara para koycan ne lazımsa bebeğe göre yönlencen demekki

1 numaralar yeni doğan diye biliyorum kg sıralamaları 2 5 arası 1 ler
hıı o zman 1 numara almak lazım ilk başta.
bide bana doktorum çalıştığı hastaneleri söyledi. gezmemi içime hangisi sinerse orda doğum yapabileceğimi söyledi. gezme sırasında hastaneler ihtiyaç listesi veriyormuş. ordakilerden yola çıkarak alışveriş yapıp eksikleri tamamlamayı düşünüyorum. ama çokta eşya alma taraftarıda değilim. kimse aldıklarını 1 kereden fazla gydirmediğini hızlı büyüdüklerini ve sürekli hediye geldiğini sölüyor. yaşayarak tecrübe edicem bende nasipse

B
Bende de aynısı oluyor ve sağ tarafta, bugün detaylıya gireceğim doktora soracağım

Bende öyle düşünüyorum ilk bebek benimde hemen büyüyolar gerçekten zaten kış bebeği nereye gitcez ben 1 iğne almadım özeniyorum herşey çok iyi gidiyo ama etrafım bebeğini kaybedenler alma son aya kadar nolur nolmaz fln haklılarda bi beşik araba son ay onlarda hastane çıkışı ağız mendili bi kaç zıbın almış kaynanam yeter şimdik

Eşim sağolsun küçücük bi ayakkabı boldu resim çekeriz giydirip vs diye aldı ilk çocuk 2 sene de istedik olmadı onun hevesi var

Zayıf mı hamile kaldın canım
Gerçi öyle diyorum da mesele bizde ilk kizimizda kangiruyla taşıdığımız dönemler sanırım 6.7 aylik hiç ayakkabı giydirmemisiz resimlere bakıyoruz ayakkabı yok cunku ilk ayakkabisini adım atmaya başlayınca aldık. Hayır hiç aklimiza gelmediki
Zayıf kalmadım nerdeee 1.72 boya 75 le kaldim
doğru diyorsun canım en iyisi kenara para koycan ne lazımsa bebeğe göre yönlencen demekki
Aynen o da mümkün olursa bu hayat pahaliliginda

Merhabalar, daha 1 iğne almayalardanım bende ama kötü düşünmeyelim hep pozitif olalım benim çocuklar hep kış bebeği olduklarından yazdan alışveriş zaten yapılmaz kışlıklar daha çıkmadı oğluşlardan kalanları da giydirmeyi düşünüyorum hele 2 ay geçsin ama önümüzdeki ay hani düşüşlerde bez ıslak mendil ufak tefek bunlar gibi alağım avrupadayım diye indirimleri takip etmez değilim çok seviyorum nerde ne var ama aklımda ne alacaklarım nede doğum var büyük oğlum ortaokullu küçük de ilkokullu olacak aklım hep onlarda Rabbim kolaylık versin hayırlı bereketli cumalarınız olsun

yeni doğanda da etraftaki herkes prima diyor napcaz şaşırdım bende valla
Hayaller prima ama cüzdanlar sleppy falan Canım evet cok karısık ilk olunca hele. Cogu söyleyen farklı söyluyor cunku bebeklerın ıhtıyacı ve annelerın kullanımı cok degısıyor. Sen baslangıc olarak 10 lu bir hastane cıkısı al istersen :) sonrakileri tam set almamıstım ben 5 li, 2 li, 3 lü almıstım. 10 lunun farkı battaniye baktın kendın takım yaptın falan o zaman bile 10 lu olmasa olur battaniye demişken kızımıda ekim sonu dogurmustum ben yanıma kalın battanıyeyı almamısım. Hastane cıkısını alırken kalın pelus battanıyeyıde ıstemısler yok diye ıkı battanıyeye sarılmıs. Şimdide aynı hastanede dogım yapıcam ınsallah bu sefer onuda alıcam

Öyle bir durumdayız ki kenara para koy zamanı gelınce o fiyata istedigini alamazsın gecen hafta ıkeadan düzenleyici alacaktım cocukların cekmeceye almadım sımdı pısman oldım alayım dedim fiyatlara baktım zamlanmıslar 1 hafta ya 1 hafta düşündüm bilemesin 10 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…