2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar günaydın. Bir şey soracağım sizlere. Bugün 23 hafta olduk. Bir iki gündür karnım çok seğiriyor, yani ben başta bebek dedim ama sanki sürekli pıt pıt kalp gibi atıyor ve bazen göbeğim hareket ediyor. Dün gece de sürekli oldu uykumda. Bu normal mi, bebek mi hareket ediyo yoksa rahim mi kasılıyor? Birkaç yerde okudum korktum açıkçası kasılma erken doğum moğum yazıyor. Nasıl ayırt edecez bunu?

Bebek hickiriyor olabilir ilk gebeligimde olurdu sürekli hıçkırık oluyordu sayiyordum hatta:))

Kizlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapabilen var mi? 8+3 bugün. Bebek sağda mi solda mi anlamadim ben. Anlayan yorum yapabilir mi? Usg fotosunu yüklüyorum.

Eklentiler

• IMG-20210726-WA0000.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 29
Dört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.
Anladim canim bazilarini da icecrk zorluyormus ya öyle birsey mi oldu diye sordum ben de yaptiracagin da midem bulanir diye korkuyorum bakalim artik mecbur yaptiracaz sonuclar iyi ciksin da

Anladim canim bazilarini da icecrk zorluyormus ya öyle birsey mi oldu diye sordum ben de yaptiracagin da midem bulanir diye korkuyorum bakalim artik mecbur yaptiracaz sonuclar iyi ciksin da
İçecek aslında gazoz gibi ama elmalıydı o yüzden biraz midem bulansa da tutabildim kendimi . Çok şükür sonuçlarım da iyi gibi en yüksek 2. Saat çıkmış 118, 120 altı normal diye biliyorum. Öyle değil mi kızlar ?

Dört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.
Benden iki kere aldılar. Birincisi içecekten önce bir de içecekten bir saat sonra. Değerimiz aynı çıkmış.

Hadi gözün aydin normal bence de yaninda referans değerler yazmiyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…