- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.641
Bebek hickiriyor olabilir ilk gebeligimde olurdu sürekli hıçkırık oluyordu sayiyordum hatta:))Kızlar günaydın. Bir şey soracağım sizlere. Bugün 23 hafta olduk. Bir iki gündür karnım çok seğiriyor, yani ben başta bebek dedim ama sanki sürekli pıt pıt kalp gibi atıyor ve bazen göbeğim hareket ediyor. Dün gece de sürekli oldu uykumda. Bu normal mi, bebek mi hareket ediyo yoksa rahim mi kasılıyor? Birkaç yerde okudum korktum açıkçası kasılma erken doğum moğum yazıyor. Nasıl ayırt edecez bunu?
Olabilir tabii o da aklıma geldi ama sürekli oluyor özellikle 2 gündür bi korktum. Doktora da 2 hafta var daha randevuyaBebek hickiriyor olabilir ilk gebeligimde olurdu sürekli hıçkırık oluyordu sayiyordum hatta:))
Benim bir saat sonra çıktı canım.Selam kızlar . Ben de şeker yükleme yaptım bugün. Ne kadar yorucuymuşSonuçlar ne kadar sürede çıkar acaba ?
Nedrn yorucu dedin canim zor mu olduSelam kızlar . Ben de şeker yükleme yaptım bugün. Ne kadar yorucuymuşSonuçlar ne kadar sürede çıkar acaba ?
Dört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.Nedrn yorucu dedin canim zor mu oldu
O zaman benim gecikti . Diğer tahliller çıktı, ama şeker sonuçları yok halaBenim bir saat sonra çıktı canım.
Anladim canim bazilarini da icecrk zorluyormus ya öyle birsey mi oldu diye sordum ben de yaptiracagin da midem bulanir diye korkuyorum bakalim artik mecbur yaptiracaz sonuclar iyi ciksin daDört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.
İçecek aslında gazoz gibi ama elmalıydı o yüzden biraz midem bulansa da tutabildim kendimi . Çok şükür sonuçlarım da iyi gibi en yüksek 2. Saat çıkmış 118, 120 altı normal diye biliyorum. Öyle değil mi kızlar ?Anladim canim bazilarini da icecrk zorluyormus ya öyle birsey mi oldu diye sordum ben de yaptiracagin da midem bulanir diye korkuyorum bakalim artik mecbur yaptiracaz sonuclar iyi ciksin da
Çıktı mı sonuç canım?O zaman benim gecikti . Diğer tahliller çıktı, ama şeker sonuçları yok hala
Benden iki kere aldılar. Birincisi içecekten önce bir de içecekten bir saat sonra. Değerimiz aynı çıkmış.Dört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.
Çıktı canım . 60 dk 101 120 dk 118 180 dk 104 çıkmış . Normal sanırımÇıktı mı sonuç canım?
Hadi gözün aydin normal bence de yaninda referans değerler yazmiyor muyduİçecek aslında gazoz gibi ama elmalıydı o yüzden biraz midem bulansa da tutabildim kendimi . Çok şükür sonuçlarım da iyi gibi en yüksek 2. Saat çıkmış 118, 120 altı normal diye biliyorum. Öyle değil mi kızlar ?
Yazıyordu 120 den küçük olarak gösteriyor hepsini ama nette 140 gibi sayılardan bahsediliyor .Hadi gözün aydin normal bence de yaninda referans değerler yazmiyor muydu
Benim oğlanlarda 5 aydan itibaren gelmişti sadece sıkma bişey olmazÖyle yapayım. Diğerlerinde son haftalarda falan gelmişti bunda erken olunca merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?