2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bebeğin hıçkırıkları canm merak etme

Benimki de bu şekildeydi 14 temmuzda gitmiştim galiba doktora hemen hemen aynı zamana denk geliyor sanırım normal demişti bana
Sevindim o zaman Ortalamalarda gitmek iyidir gibi geliyor. Normal dedi bana da ama netten bakınca hep daha büyük değerler gösterince insan acaba mı diyor

Bizim bebişin yine sırtı dönüktü bugün ,sadece burnunu gördük babasının aynısı
Detaylıdan beri yüzünü göstermiyor bu gidişle doğumda tanışacağız kendileriyle
Bide bu kontrolde doktor kafa,karın çevresi ve bacak uzunluğunu ölçtü sadece diğer muayenelere göre kısaydı.Başka şeylere bakılıyor mu bu haftalarda normal mi kızlar sizlerin doktorları nelere bakıyor

Selam kızlar bende arada sancı oluyor kasıklarımda die sağlık ocağına daki Dr söyledim magnezyum yazdı magosit adı akşam tok karna 1 tane alacağım birde d vitamini damla nasıl kullanacağım sormayı unutmuşum kaç damla

Merhaba canım seninle doğum tarihlerimiz çok yakınmış ve ben de bugün gittim kontrole
Benim de kontrolüm kısa sürdü aynen dediklerine baktı ekstra plasenta durumu, amniyon sıvısı ve rahim boynuna baktı o kadar kısa sürdü bebiş de kendini hiç göstermedi üstelik baş aşağı duruyormuş biraz üstten kıpırdattık bu sefer de sırtını döndü
Bu arada kıyaslamak için değil kıyaslamak doğru da değil ama insan yine de merak ediyor boy ve kilonuz nasıldı? boy söylemedi bize ama FL ye baktım 4,78 mi neydi internette 7 ile çarpın yazıyor 30,5 cm ediyor. Kilo da 714 gram dedi

D vitamini markasına,dozuna göre değişiyor canım sen onu sor o yüzden mutlaka. Mesela bana devit kullanırsan 9, coledan için 3 damla dedi.

Kişiye göre değişebilir bana 3 damla dedi

Maşallah canm benim sezeryan olacağı için ekimin son günü yada kasımın ilk günü alırız dedi inşallah Kilosu 700 gr dedi boyuda haftasıyla uyumluydu ölçümlere bakmadım bile inan doktorumun dedikleriyle ilerlemek istiyorum ,aksi halde evhamlanıyorum
İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz, günler çabuk geçti tam 3 ay kaldı şunun şurasında bundan sonrasıda hızlı ve sağlıkla geçsin inşallah

Ya gercekten cabuk gectı sankı bende bugun onu dusundum ılkinde daha yavastı sanki :) tabi en yavası son ay olur :)
Ne guzel tarihte konusulmus
Bu arada senin ilkti sanki krnfı ıstegınlrmı sezrryan

Ya gercekten cabuk gectı sankı bende bugun onu dusundum ılkinde daha yavastı sanki :) tabi en yavası son ay olur :)
Ne guzel tarihte konusulmus
Bu arada senin ilkti sanki krnfı ıstegınlrmı sezrryan
Hayır canm ben ilk bebeğimi kaybettim sezeryan oldu,buda mecburi sezeryan olacak yani

Yok yok hiç evham yapma doktor normal dedikten sonraaa forumlarda okuduğum şeylerden sonra hiç güvenemiyorum ben kilo ölçümüne filan zaten dibine tartı mı tuttular nerden bilsinler kabataslak bişeyleri baz alıp söylüyorlar işte sonuçta, takılmamak lazım.
Hakikaten başlarda hiç vakit geçmiyordu şimdi düşününce az kaldı gibi hissediyor insan ama 3 aydan fazla var, var daha be heyecan yaptırma

Dört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.

Aaaaa 4 kez mi? niye ki acaba? 1 kere içecekten önce ve 1 kere de sonra yapılıyordu.

Ben daha hiç bir şey almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…