- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.661
Bebeğin hıçkırıkları canm merak etmeKızlar günaydın. Bir şey soracağım sizlere. Bugün 23 hafta olduk. Bir iki gündür karnım çok seğiriyor, yani ben başta bebek dedim ama sanki sürekli pıt pıt kalp gibi atıyor ve bazen göbeğim hareket ediyor. Dün gece de sürekli oldu uykumda. Bu normal mi, bebek mi hareket ediyo yoksa rahim mi kasılıyor? Birkaç yerde okudum korktum açıkçası kasılma erken doğum moğum yazıyor. Nasıl ayırt edecez bunu?
Him doktora ne zaman göstereceksin sonuçlarını birde burda yaptıran arkadaslar yazsin bakalim ne cikmis onlardaYazıyordu 120 den küçük olarak gösteriyor hepsini ama nette 140 gibi sayılardan bahsediliyor .
Yarın gösteririm artık sanırım . Aynen yazarsak karşılaştırma olur . 25. haftada 25+4 795g 33 cm dedi bebişe . Minik mi acaba ?Him doktora ne zaman göstereceksin sonuçlarını birde burda yaptıran arkadaslar yazsin bakalim ne cikmis onlarda
Benimki de bu şekildeydi 14 temmuzda gitmiştim galiba doktora hemen hemen aynı zamana denk geliyor sanırım normal demişti banaYarın gösteririm artık sanırım . Aynen yazarsak karşılaştırma olur . 25. haftada 25+4 795g 33 cm dedi bebişe . Minik mi acaba ?
Sevindim o zamanBenimki de bu şekildeydi 14 temmuzda gitmiştim galiba doktora hemen hemen aynı zamana denk geliyor sanırım normal demişti bana
Merhaba canım seninle doğum tarihlerimiz çok yakınmış ve ben de bugün gittim kontroleBizim bebişin yine sırtı dönüktü bugün ,sadece burnunu gördük babasının aynısı
Detaylıdan beri yüzünü göstermiyor bu gidişle doğumda tanışacağız kendileriyle
Bide bu kontrolde doktor kafa,karın çevresi ve bacak uzunluğunu ölçtü sadece diğer muayenelere göre kısaydı.Başka şeylere bakılıyor mu bu haftalarda normal mi kızlar sizlerin doktorları nelere bakıyor
D vitamini markasına,dozuna göre değişiyor canım sen onu sor o yüzden mutlaka. Mesela bana devit kullanırsan 9, coledan için 3 damla dedi.Selam kızlar bende arada sancı oluyor kasıklarımda die sağlık ocağına daki Dr söyledim magnezyum yazdı magosit adı akşam tok karna 1 tane alacağım birde d vitamini damla nasıl kullanacağım sormayı unutmuşum kaç damla
Kişiye göre değişebilir bana 3 damla dediSelam kızlar bende arada sancı oluyor kasıklarımda die sağlık ocağına daki Dr söyledim magnezyum yazdı magosit adı akşam tok karna 1 tane alacağım birde d vitamini damla nasıl kullanacağım sormayı unutmuşum kaç damla
Maşallah canm benim sezeryan olacağı için ekimin son günü yada kasımın ilk günü alırız dedi inşallahMerhaba canım seninle doğum tarihlerimiz çok yakınmış ve ben de bugün gittim kontrole
Benim de kontrolüm kısa sürdü aynen dediklerine baktı ekstra plasenta durumu, amniyon sıvısı ve rahim boynuna baktı o kadar kısa sürdübebiş de kendini hiç göstermedi üstelik baş aşağı duruyormuş biraz üstten kıpırdattık bu sefer de sırtını döndü
Bu arada kıyaslamak için değil kıyaslamak doğru da değil ama insan yine de merak ediyor boy ve kilonuz nasıldı?boy söylemedi bize ama FL ye baktım 4,78 mi neydi internette 7 ile çarpın yazıyor 30,5 cm ediyor. Kilo da 714 gram dedi
Ya gercekten cabuk gectı sankı bende bugun onu dusundum ılkinde daha yavastı sanki :) tabi en yavası son ay olur :)Maşallah canm benim sezeryan olacağı için ekimin son günü yada kasımın ilk günü alırız dedi inşallahKilosu 700 gr dedi boyuda haftasıyla uyumluydu ölçümlere bakmadım bile inan doktorumun dedikleriyle ilerlemek)
istiyorum ,aksi halde evhamlanıyorumt
İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz, günler çabuk geçti tam 3 ay kaldı şunun şurasında bundan sonrasıda hızlı ve sağlıkla geçsin inşallah
Hayır canm ben ilk bebeğimi kaybettim sezeryan oldu,buda mecburi sezeryan olacak yaniYa gercekten cabuk gectı sankı bende bugun onu dusundum ılkinde daha yavastı sanki :) tabi en yavası son ay olur :)
Ne guzel tarihte konusulmus
Bu arada senin ilkti sanki krnfı ıstegınlrmı sezrryan
Yok yok hiç evham yapma doktor normal dedikten sonraaaMaşallah canm benim sezeryan olacağı için ekimin son günü yada kasımın ilk günü alırız dedi inşallahKilosu 700 gr dedi boyuda haftasıyla uyumluydu ölçümlere bakmadım bile inan doktorumun dedikleriyle ilerlemek istiyorum ,aksi halde evhamlanıyorum
İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz, günler çabuk geçti tam 3 ay kaldı şunun şurasında bundan sonrasıda hızlı ve sağlıkla geçsin inşallah
Rabbim tekrar yasatmasın canım. Hepımız saglıkla alalım kucagımıza yavrularımızı. Topıgın ılk doganı belkide senın olur o zmaan :) inşallah acele eden olmazHayır canm ben ilk bebeğimi kaybettim sezeryan oldu,buda mecburi sezeryan olacak yani
Amin canım Allah kimseye yaşatmasınRabbim tekrar yasatmasın canım. Hepımız saglıkla alalım kucagımıza yavrularımızı. Topıgın ılk doganı belkide senın olur o zmaan :) inşallah acele eden olmaz
AminAmin canım Allah kimseye yaşatmasın
Vaktinde gelsin hepsi inşallah
Dört kere kan aldılar , bir kere içeceği içmeden , 3 kere birer saat arayla aldılar kanı. Damar yolu takılıydı beni o zorladı sanırım saatlerce kolumu rahatça kullanamamak.
Bebegim icin ne kıyafet ne birsey tekrar kitap aldım bugunkitabın adı:" bebegim mışıl mışıl uyusun" ilkinde cok uykusuz kalan bir anne olarak daha da ne yapayım ben gerçi her annenin anneliği bebeginden öğrendiğini kitapların ise yaramadığını deneyimli anne olarak biliyorum ama gene de ümit ediyorum iste
Bu arada bebegin hareketleri düzenli olmaz ki hiç zaten...birgun cok hissedersiniz birgun neredeyse hic normal yani
Benim ilkikincilerde daha hızlı belli oluyormus oyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?