2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İyi bayramlar kızlar
Seneye inşallah bebişlerimizi giydirip süsleyip bayram fotoğraflarını paylaşırız burdan

Paylaşmadın kimse
Bir kez daha söylemiştim, tekrar söyleyeyim..
Siteye üye olmadan girip insanlar bakabildiği için, paylaşılan görseller google görsellerde nick isim veya burda yazdığınız herhangibir şeyle bakınca aratınca çıkıyor.. Oğlum zamanı (2014’te) bizim grupta bu farkedilince çok sorun olmuştu site yönetimiyle.. Yüklenen fotoları silemiyoruz da, sadece site yöneticileri silebiliyor.. onlar da doğal olarak hangi biriyle uğraşsın? Ortalık karışmıştı o zamanlar yani
Hâlâ durum aynı mı bilmiyorum ama Google görsellerde görünmek istemeyen burada foto paylaşmasın. Riske girmesin.
Gerçi bebişleri de görmek istiyor insan bunca muhabbet et, bağ kur..

Kizceler nasılsınız? Benim bugün kontrol var, doktorum da değişti. Bakalim nasil olacak. Şeker yuklemesine de birkaç gune giderim muhtemelen. Hastane cantasi için organizerler var ya bavul duzenleyici olarak da geçiyor. Onlardan aldim trendyoldan. 2tane 6li set birlikte cok uygundu 42 TL'ye geliyodu esti diye bi marka, kaliteleri standart oluyor zaten çok muhtesem degil ama bence o segmente gore iyi. Aklinizda bulunsun, 1 set 21 e geliyor böyle olunca yani. Sonra da hem yolculuklarda hem de bebeğin oteberisini toplarken kullanırım mutlaka onlari inşallah her sey Yolunda gitsin de saglikla keyifle kullanmak nasip olsun hepimize bu minnoslari

Kızlar şeker yüklemesine gitmeden önce sadece ac olmak gerekiyor değil mi su içebiliriz çünkü idrar testi de yapıyorlar su içmeyince bu sefer idrar gelmiyor bi damla zorla gelince sonuç kötü çıkıyor

Geldiğinde idrar testi de yaparız demişti hemşire kan da başka şeylere de bakacaklardı bayram dönüşü kalabalıktır diye hemen gitmedim kısmetse yarın öbür gün giderim

Kızlar şeker yüklemesine gitmeden önce sadece ac olmak gerekiyor değil mi su içebiliriz çünkü idrar testi de yapıyorlar su içmeyince bu sefer idrar gelmiyor bi damla zorla gelince sonuç kötü çıkıyor
Selam canım Bana aç karnına ve su içme demişlerdi . Arada da hiç içirmediler

Günaydın bizim muayenede de onlara bakıldı herhalde artık diğer şeylere kabaca bakıp anlıyorlardır bilemedim herşey yolunda dedi Biz de ilk defa yüzünü görebildik o kadar duygulandım ki darısı başınıza
ay ben çok heyecanlanmaya başladım ya bir tutuşma başladı
Aaaaa 4 kez mi? niye ki acaba? 1 kere içecekten önce ve 1 kere de sonra yapılıyordu.
o testin birkaç çeşidi varmış, ben 3 kere verenlerdenim mesela
günaydın canım güzel haberlerle dön inşallah bakayım ben de organizere ben 1 tane almıştım(aldığım birkaç şeyden birisi)
ama yetmez ki, hangi kafayla bir tane aldım bilmiyorum
bana da testler bitene kadar su içme dediler

Haha al al guzelmis valla, ise yarar yani sonra da ben de bi git gel yasadm 1 set alaym diye, sonra dedm yetmez ki benim de kiyafetlerim olcak vs, al gitsin

Kizlar intte arastirirken acliktan once 1 tokluktan sonra 1 er saat arayla 3 kere olculdugunu okumuştum ben de. Ama farklı yerlerde 2 olcum 3 olcum de okudum. Yani hepsi dogru aslinda bence, ama uygulama farkliliklari var.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağlıkla
Bende baktım o organizerlere ne nerde diye aramaktansa düzenli koymak en iyisi

Ben dün gittim doktora birdahaki gelişti şeker yüklemesi yaparız dedi 24.haftada özellikle sordum aç mi geleyim diye hayır normal kahvaltı yap gel eğer yuklemede şeker yüksek çıkarsa açlık şekerini bakıyoruz dedi

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağlıkla
Bende baktım o organizerlere ne nerde diye aramaktansa düzenli koymak en iyisi
Evet canim ya bence de iyi olacak, daha sonra da illa kullanilir, kucukleri bakim cantasinda bile olur yani.
Aminnn canim insallah
Evet bu şekilde de bakan var iste. Farkli uygulamalar var bakalım bugun bana ne diyecek doktor.

Ay ben dün öyle oldum şeker yüklemesine gittim doktora bebek idrar keseme vuruyor diyince belki enfeksiyondur idrar bakalım dedi.Karnım aç olduğu için 5 kere tuvalete gir çık yaptım yok gelmiyor idrar Sonra bi saate yakın yürüdüm ettim anca yapabildim .Aç git ama sabah idrarını evde yapmadan git bence

Şeker yüklemesinde benim gittiğim hastane 2 kere bakıyor. Bir öncesi birde 1 saat sonrası.

Yalnız birde bilginiz olsun hemşire kesinlikle hiç bir zaman aç gelmeyin ani şeker ve tansiyon düşmesi bebek kaybına sebep olabiliyor dedi Allah korusun şekerde sıkıntı çıkarsa bir kez daha çağırıyor onda aç gidiliyor.

Birde başına gelen varmı geçen akşam yatarken kalbim sanki göbek bölgemde atıyor gibi oldu elimi koydum bariz hissediliyordu neyse 3-4 dk anca sürdü ertesi günde kısa süreli aynı şey oldu neden olabilir?

Çok ilginç canım. Bana iki kere yaptılar sadece. Hemşire ile alakalı bence
Büyük ihtimalle öyle olmuş. Doktor da abartmışlar bu kadar gerek yoktu dedi . Doktor yönlendirdi aynı yerde yaptırıyorum diye sorgulamadım ben de Aç susuz kaldım gereksiz Ama olsun şeker çıkmadı krbonhidratsız yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…