- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.681
İyi bayramlar kızlar
Seneye inşallah bebişlerimizi giydirip süsleyip bayram fotoğraflarını paylaşırız burdan
Bende 3 kez verdim.Bir içecekten önce aç,içecekten sonra 1 saat arayla iki kere daha verdimAaaaa 4 kez mi?niye ki acaba? 1 kere içecekten önce ve 1 kere de sonra yapılıyordu.
Canım bilmiyorum ki benimde açlık normal tokluk yüksek senin normaldir büyük ihtimalCanım ben de şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı ama bir önceki gün saat ondan itibaren bir şey yiyip içmedim. Onun etkisi olmuş olabilir mi?
Ben de bilmiyorum kiAaaaa 4 kez mi?niye ki acaba? 1 kere içecekten önce ve 1 kere de sonra yapılıyordu.
Selam canım Bana aç karnına ve su içme demişlerdi . Arada da hiç içirmedilerKızlar şeker yüklemesine gitmeden önce sadece ac olmak gerekiyor değil mi su içebiliriz çünkü idrar testi de yapıyorlar su içmeyince bu sefer idrar gelmiyor bi damla zorla gelince sonuç kötü çıkıyor
Günaydın bizim muayenede de onlara bakıldı herhalde artık diğer şeylere kabaca bakıp anlıyorlardır bilemedim herşey yolunda dediBizim bebişin yine sırtı dönüktü bugün ,sadece burnunu gördük babasının aynısı
Detaylıdan beri yüzünü göstermiyor bu gidişle doğumda tanışacağız kendileriyle
Bide bu kontrolde doktor kafa,karın çevresi ve bacak uzunluğunu ölçtü sadece diğer muayenelere göre kısaydı.Başka şeylere bakılıyor mu bu haftalarda normal mi kızlar sizlerin doktorları nelere bakıyor
ay ben çok heyecanlanmaya başladım ya bir tutuşma başladıYok yok hiç evham yapma doktor normal dedikten sonraaaforumlarda okuduğum şeylerden sonra hiç güvenemiyorum ben kilo ölçümüne filan zaten dibine tartı mı tuttular nerden bilsinler kabataslak bişeyleri baz alıp söylüyorlar işte sonuçta, takılmamak lazım.
Hakikaten başlarda hiç vakit geçmiyordu şimdi düşününce az kaldı gibi hissediyor insan ama 3 aydan fazla var, var daha be heyecan yaptırma
o testin birkaç çeşidi varmış, ben 3 kere verenlerdenim meselaAaaaa 4 kez mi?niye ki acaba? 1 kere içecekten önce ve 1 kere de sonra yapılıyordu.
günaydın canım güzel haberlerle dön inşallahKizceler nasılsınız? Benim bugün kontrol var, doktorum da değişti. Bakalim nasil olacak. Şeker yuklemesine de birkaç gune giderim muhtemelen. Hastane cantasi için organizerler var ya bavul duzenleyici olarak da geçiyor. Onlardan aldim trendyoldan. 2tane 6li set birlikte cok uygundu 42 TL'ye geliyodu esti diye bi marka, kaliteleri standart oluyor zaten çok muhtesem degil ama bence o segmente gore iyi. Aklinizda bulunsun, 1 set 21 e geliyor böyle olunca yani. Sonra da hem yolculuklarda hem de bebeğin oteberisini toplarken kullanırım mutlaka onlariinşallah her sey Yolunda gitsin de saglikla keyifle kullanmak nasip olsun hepimize bu minnoslari
bana da testler bitene kadar su içme dedilerKızlar şeker yüklemesine gitmeden önce sadece ac olmak gerekiyor değil mi su içebiliriz çünkü idrar testi de yapıyorlar su içmeyince bu sefer idrar gelmiyor bi damla zorla gelince sonuç kötü çıkıyor
Çok ilginç canım. Bana iki kere yaptılar sadece. Hemşire ile alakalı benceBen de bilmiyorum kiBen internette bir kere içecekten önce 2 kez de içecekten sonra okumuştum 1. 2. Saat şeklinde . Belki hastaneye özel bir durumdur
Haha al al guzelmis valla, ise yarar yani sonra daGünaydın bizim muayenede de onlara bakıldı herhalde artık diğer şeylere kabaca bakıp anlıyorlardır bilemedim herşey yolunda dediBiz de ilk defa yüzünü görebildik o kadar duygulandım ki darısı başınıza
ay ben çok heyecanlanmaya başladım ya bir tutuşma başladı
o testin birkaç çeşidi varmış, ben 3 kere verenlerdenim mesela
günaydın canım güzel haberlerle dön inşallahbakayım ben de organizere ben 1 tane almıştım(aldığım birkaç şeyden birisi )
ama yetmez ki, hangi kafayla bir tane aldım bilmiyorum
bana da testler bitene kadar su içme dediler
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağlıklaKizceler nasılsınız? Benim bugün kontrol var, doktorum da değişti. Bakalim nasil olacak. Şeker yuklemesine de birkaç gune giderim muhtemelen. Hastane cantasi için organizerler var ya bavul duzenleyici olarak da geçiyor. Onlardan aldim trendyoldan. 2tane 6li set birlikte cok uygundu 42 TL'ye geliyodu esti diye bi marka, kaliteleri standart oluyor zaten çok muhtesem degil ama bence o segmente gore iyi. Aklinizda bulunsun, 1 set 21 e geliyor böyle olunca yani. Sonra da hem yolculuklarda hem de bebeğin oteberisini toplarken kullanırım mutlaka onlariinşallah her sey Yolunda gitsin de saglikla keyifle kullanmak nasip olsun hepimize bu minnoslari
Ben dün gittim doktora birdahaki gelişti şeker yüklemesi yaparız dedi 24.haftada özellikle sordum aç mi geleyim diye hayır normal kahvaltı yap gel eğer yuklemede şeker yüksek çıkarsa açlık şekerini bakıyoruz dediKızlar şeker yüklemesine gitmeden önce sadece ac olmak gerekiyor değil mi su içebiliriz çünkü idrar testi de yapıyorlar su içmeyince bu sefer idrar gelmiyor bi damla zorla gelince sonuç kötü çıkıyor
Bu da farklıymış herkesin uygulaması farklı o zamanBen dün gittim doktora birdahaki gelişti şeker yüklemesi yaparız dedi 24.haftada özellikle sordum aç mi geleyim diye hayır normal kahvaltı yap gel eğer yuklemede şeker yüksek çıkarsa açlık şekerini bakıyoruz dedi
Evet canim ya bence de iyi olacak, daha sonra da illa kullanilir, kucukleri bakim cantasinda bile olur yani.İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağlıkla
Bende baktım o organizerlere ne nerde diye aramaktansa düzenli koymak en iyisi
Evet bu şekilde de bakan var iste. Farkli uygulamalar var bakalım bugun bana ne diyecek doktor.Ben dün gittim doktora birdahaki gelişti şeker yüklemesi yaparız dedi 24.haftada özellikle sordum aç mi geleyim diye hayır normal kahvaltı yap gel eğer yuklemede şeker yüksek çıkarsa açlık şekerini bakıyoruz dedi
Ay ben dün öyle oldum şeker yüklemesine gittim doktora bebek idrar keseme vuruyor diyince belki enfeksiyondur idrar bakalım dedi.Karnım aç olduğu için 5 kere tuvalete gir çık yaptım yok gelmiyor idrarKızlar şeker yüklemesine gitmeden önce sadece ac olmak gerekiyor değil mi su içebiliriz çünkü idrar testi de yapıyorlar su içmeyince bu sefer idrar gelmiyor bi damla zorla gelince sonuç kötü çıkıyor
Büyük ihtimalle öyle olmuş. Doktor da abartmışlar bu kadar gerek yoktu dedi . Doktor yönlendirdi aynı yerde yaptırıyorum diye sorgulamadım ben deÇok ilginç canım. Bana iki kere yaptılar sadece. Hemşire ile alakalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?