2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
selam kızlar.
kamu da çalışanlara bir sorum olacaktı.
yayımlanan genelgeye göre 24. haftada idari izne çıkartılıyormuş ama doktorumla görüştüğümde bana idari izin için dilekçe verirsen 32 . haftada tekrar çalışır raporu alamazsın yani doğum sonuna kadar idari izinli sayılırsın dedi.
yani 32. haftada çalışıp doğum sonrası kullanmak istesekte öyle bi hakkımız yokmuş doğru mu bileniniz var mı?
ben zaten çalışacaktım izne çıkmak istemiyorum da doğru mu anladım diye sormak istedim.
birde 32 de çalışır raporu alıp doğuma kadar çalıştığımızda doğum sonrası çalıştıgımız hafta kadar izne ekleniyormuş öyle mi?
kusura bakmayın ilk gebelik ve etrafımda bilgi veren yok sizlere sormak istedim.

merhaba ben kamu kurumda degılım ama kamu bankasındayım şöyle bır durum varmıs 24 - 32 arası bız ewden calısıyoruz bu aralıkta ewden calıstıgımız ıcın 32 den sonra calısabılır raporu alıp subeye gecemıyormuusuz dogum ıznımızı baslatmamız gerekıyormus bıze oyle dedıler ama zaten 8 haftalık bır surec ya 32 de dogum ıznı baslarsa dogum sonrasına az kalıyor benımde kafam cok karıstı ama pandemı bu haldeyken işte tedrgın calısmakta benı cok yoruyor vakalar artarsa belkı duzen gene degısır

Ben ikisinin de ayri oldugunu biliyorum ama yanlis yonlendirmeyeyim. 32de tekrar çalışılabiliyor diye biliyorum. 32-37 arasi çalışabilirsin normalde ekstra, bu da 5 haftaya tekabül ediyor. 5 haftaya kadar kac hafta calisirsan dogum sonrasina atabiliyorsun.

Haklısın ama bu mümkün olmuyor pek çünkü gece kaç defa kalkıyorum tuvalete.sabahki ilk idrarı yapmadan gidebilirim belki ama uyanınca da tuvalete girmek istiyor insan. bu idrar testini sabah vermek istemiyorum hiç sonra başka gün su içip 10 da filan versem keşke

evet zaten süremiz kısıtlı bide o 32 den doğuma kadarki haftayıda saymayacaklar. çok saçma bir durum oldu asıl doğumdan sonra daha lazım izin.
inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz de sonuna kadar çalışalım napalım

evet normalde öyleymiş çalışır raporu alıp doğum sonrasına ekleniyormuş.
ama şimdi genelgeden sonra eğer 24 te dilekçe verip idari izne ayrılıyorsan tekrar ben 32 de çalışabilirim sonra ayrılcam deme lüksümüz yokmuş
bana doktorumun söylediği bu, bir kaç tane hastasıda aynı şeyi sormuş araştırmış..
hiç bi katkısı yok yani demek ki asıl doğum sonrası önemli olan keşke onları uzatabilseler

İste dogum oncesi risk durumu var diye ek bi zaman taniyolar ama keske oteleyebilsek dedigin gibi. Sonrasi da risk neticede. Ya da benzer sekilde sonrasini da uzatabilseler. Zaten dogum sonrasi cok az ya cidden...

İste dogum oncesi risk durumu var diye ek bi zaman taniyolar ama keske oteleyebilsek dedigin gibi. Sonrasi da risk neticede. Ya da benzer sekilde sonrasini da uzatabilseler. Zaten dogum sonrasi cok az ya cidden...
maalesef çok az canım.
aman inşaallah doğum önceside sonrasıda risksiz şekilde sağ salim atlatalım hepimiz..

Bu bebek arabasını aldım çok hoşuma gitti bej krem parlıyoda ışıkta Sürüşü konforu hepsi çok güzel pusetli beşik nasıl almalıyız acaba bilemedim ya sizler ne almayı düşünüyonuz beşikte

Eklentiler

• IMG_20210727_154939.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 74
Ben odamdan ayırana kadar anne yanı da olabilen park yataklardan alıp onu kullanacağım minik beşik almayacağım, Kraft almayı düşünüyorum modele daha karar veremedim birkaç şey var beğendiğim,bir de ayrı oda yapacağım onu da montessori mi yapsam karar veremiyorum bir türlü, delircem

Vayyy son aya kadar birşey almam derken araba aldın he güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım

Ben normal sallanan beşik ucuz yollu bi beşik alcam idaretten yanımdan ayırana kadar sonra montessori oda yapcam çok hoşuma gidiyo özellikle meltem mobilyanın ev ışıklı pembiş pembiş

Canım sana tavsiyem oda için acele etme artık besıge sıgmadıgında yaparsın cunku hamılelıkteki planlar sonra uymayabılıyor

Ben de aynısını yapacağım cnm. Odasi Montessori olacak, hedefim geceleri yanımda park yatakta, ara uykularda da kendi yataginda yatmasi ama bakalim nasil olacak yoyko ve elele anne yani dusunyordum ikisi de stoklarda yok artik kraft ya da kanz da olablr hala bakıyorum iste

Valla ya bi araba aldım ama bide cuma günü bime ürünler geliyo bi bakın sizde
Ya evet bebek için degilde eve katlanan camasır sepetinden alayım dıyorum ama alamam sanırım çünkü kızım baya gec uyuyo erkenden cocugu uyandırıp sıraya gırmem lazım birde 2 tane falan gelır falan kapamamda ben bebek için neler vardı?

Kızlar evde öyle duşa gircem soyundum zor geldi uzandım burda size yazarken kolum ıslandı minicik süt mü geldi ya etraf kuru yukardan bakınca beyaz foto çektim beyaz gibi duruyo erken değilmi

Emzik güzel mi ki biberon fln

Eklentiler

• IMG_20210727_165030_564.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 52
Emzik güzel mi ki biberon fln
Marka olarak kızımda wee baby ve bebedor kullanmıstım. Bebek tutarsa ıyı yani :) kızım basta tutmamıstı 2,5 yada 3 aylıkken şansa verdim tuttu biberon hakkında bilgim yok baslangıc olarak bibereon almam ben yıne. İnşallah ıhtıyac olmaz ama olursa ihtiyac halınde bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…