- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.721
montessori guzel cok hosuma gidiyor ama biraz da garibime gidiyor yer yatagi gibi tam yere yapisik hep gordugum modellerBen odamdan ayırana kadar anne yanı da olabilen park yataklardan alıp onu kullanacağım minik beşik almayacağım, Kraft almayı düşünüyorum modele daha karar veremedim birkaç şey var beğendiğim,bir de ayrı oda yapacağım onu da montessori mi yapsam karar veremiyorum bir türlü, delircem
ürünler güzel gözüküyor ama bakalım kuyruk olup alacak mı herkes bu biberon ve emzikler e bebekte de var bu marka guzel gibi duruyor bizim buradaki a101 de biberon setleri bebek kuvetleri ne zaman geldi bilmiyorum ama alinmamis cok var hatta muslin bezi vardi aldim ama mavi almisim pembe yerine deseni hosuma gitmisti erkek urunu gibi oldu bi daha alirim artikEmzik güzel mi ki biberon fln
Bu haftalar da gelebilirmiş canım normal korkmaKızlar evde öyle duşa gircem soyundum zor geldi uzandım burda size yazarken kolum ıslandı minicik süt mü geldi ya etraf kuru yukardan bakınca beyaz foto çektim beyaz gibi duruyo erken değilmi
Katlanır küvet istiyorum emzik su için biberon küçük boy alırım cuma günü müslin bezini nerde kullanıyoruz bilmiyorum ben ne işe yarıyoürünler güzel gözüküyor ama bakalım kuyruk olup alacak mı herkes bu biberon ve emzikler e bebekte de var bu marka guzel gibi duruyor bizim buradaki a101 de biberon setleri bebek kuvetleri ne zaman geldi bilmiyorum ama alinmamis cok var hatta muslin bezi vardi aldim ama mavi almisim pembe yerine deseni hosuma gitmisti erkek urunu gibi oldu bi daha alirim artik
Acaba çok sütüm mü olacak hadi inşallahBu haftalar da gelebilirmiş canım normal korkma
Çok sinir oldum bak ben olmak istemiyorum ne olduğunu bilmiyoz daha yeni çıkmış bi aşının koruyuculuğunu bilmiyoruz emzikli hamilelere dokunmasınlar geri kalan olsunfransa saglik bakani canli yayinda 5 aylik hamile bi kadina covid asisi yapti hamileleri asi olmaya cesaretlendirmek icin
bende tam bilmiyordum ama cok amacli ince bir pamuk battaniye imis en cok araba ile gezdirenlerde gordum pusetin uzerine ortmusler lcwaikikide kagidina baktim oradada omuz bezi yapmislar emzirme ortusu alt acma ortusu agiz bezi kundak vs yapabiliyorsun gibi gostermisler imce bir bez disari cikarsan bebek arabalari gezdirenlere dikkat et hep muslin bezi ile ortuyorlarKatlanır küvet istiyorum emzik su için biberon küçük boy alırım cuma günü müslin bezini nerde kullanıyoruz bilmiyorum ben ne işe yarıyo
bende cekiniyorumÇok sinir oldum bak ben olmak istemiyorum ne olduğunu bilmiyoz daha yeni çıkmış bi aşının koruyuculuğunu bilmiyoruz emzikli hamilelere dokunmasınlar geri kalan olsun
He hatırladım tülbent gibiydi ince bizim kış bebeği ya pusete olmaz o kışın anca ağız mendili alt açma olur emzirme için güzel olur bizdebende tam bilmiyordum ama cok amacli ince bir pamuk battaniye imis en cok araba ile gezdirenlerde gordum pusetin uzerine ortmusler lcwaikikide kagidina baktim oradada omuz bezi yapmislar emzirme ortusu alt acma ortusu agiz bezi kundak vs yapabiliyorsun gibi gostermisler imce bir bez disari cikarsan bebek arabalari gezdirenlere dikkat et hep muslin bezi ile ortuyorlar
İlk 6 ay su verme diyen doktorlar var,verirsekte zaten öyle lıkır lıkır değil çay kaşığıylaymışYeni doğan bebeğe arada su vercez ya hangi ağızlık iyi olur alttaki mi üstteki mi
Su vermicen de arada veririm ya günde 1 2 ama yaz olsa biraz fazla olur tabi sıcakta suyunda ihtiyacı var sütte herşey var ama olsun ayrı benceİlk 6 ay su verme diyen doktorlar var,verirsekte zaten öyle lıkır lıkır değil çay kaşığıylaymışİlk aylarda su için biberon almak gereksiz Yani
Yenidogan bebege heleki anne sütü alıyorsa ilk 6 ay su verılmez canım. Yinede doktoruna danıs tabiYeni doğan bebeğe arada su vercez ya hangi ağızlık iyi olur alttaki mi üstteki mi
Bende sezeryan olacağım dr unuz kaç haftalık almış oluyor benim dr um 39 a gün veriyor ama benimkiler 38 de geliyorMaşallah canm benim sezeryan olacağı için ekimin son günü yada kasımın ilk günü alırız dedi inşallahKilosu 700 gr dedi boyuda haftasıyla uyumluydu ölçümlere bakmadım bile inan doktorumun dedikleriyle ilerlemek istiyorum ,aksi halde evhamlanıyorum
İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz, günler çabuk geçti tam 3 ay kaldı şunun şurasında bundan sonrasıda hızlı ve sağlıkla geçsin inşallah
Tamam vermeyeyim bakamYenidogan bebege heleki anne sütü alıyorsa ilk 6 ay su verılmez canım. Yinede doktoruna danıs tabi
Peki 29 ekimde doğurabilirmiyim sezeryen olcam bendeBende sezeryan olacağım dr unuz kaç haftalık almış oluyor benim dr um 39 a gün veriyor ama benimkiler 38 de geliyorOda kasımın ilk haftası oluyor..
Kitaptan sonra kizim yani 8 yaşındaki ablası oglusuma ilk hediyesini aldı. Kendi ödedi kumbarasindan Rabbım kullanmayı nasip etsin insallahBen daha hiç bir şey almadım
Ben 32 den sonrada gelmeyeceğim o yüzden bilgim yok. İzne ayrıldım ev hanimiyim artikselam kızlar.
kamu da çalışanlara bir sorum olacaktı.
yayımlanan genelgeye göre 24. haftada idari izne çıkartılıyormuş ama doktorumla görüştüğümde bana idari izin için dilekçe verirsen 32 . haftada tekrar çalışır raporu alamazsın yani doğum sonuna kadar idari izinli sayılırsın dedi.
yani 32. haftada çalışıp doğum sonrası kullanmak istesekte öyle bi hakkımız yokmuş doğru mu bileniniz var mı?
ben zaten çalışacaktım izne çıkmak istemiyorum da doğru mu anladım diye sormak istedim.
birde 32 de çalışır raporu alıp doğuma kadar çalıştığımızda doğum sonrası çalıştıgımız hafta kadar izne ekleniyormuş öyle mi?
kusura bakmayın ilk gebelik ve etrafımda bilgi veren yok sizlere sormak istedim.
Versek de çay kasigiylaTamam vermeyeyim bakam
Ben de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.selam kızlar.
yayımlanan genelgeye göre 24. haftada idari izne çıkartılıyormuş ama doktorumla görüştüğümde bana idari izin için dilekçe verirsen 32 . haftada tekrar çalışır raporu alamazsın yani doğum sonuna kadar idari izinli sayılırsın dedi.
yani 32. haftada çalışıp doğum sonrası kullanmak istesekte öyle bi hakkımız yokmuş doğru mu bileniniz var mı?
ben zaten çalışacaktım izne çıkmak istemiyorum da doğru mu anladım diye sormak istedim.
birde 32 de çalışır raporu alıp doğuma kadar çalıştığımızda doğum sonrası çalıştıgımız hafta kadar izne ekleniyormuş öyle mi?
kusura bakmayın ilk gebelik ve etrafımda bilgi veren yok sizlere sormak istedim.
Ben de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.selam kızlar.
hepsi burada da yoyko park yatak indirime girdi. Ben hemen aldım bakın isterseniz.uzun süredir takip ediyorum..Son 6 ayın en düşük fiyatıBen de aynısını yapacağım cnm. Odasi Montessori olacak, hedefim geceleri yanımda park yatakta, ara uykularda da kendi yataginda yatmasi ama bakalim nasil olacakyoyko ve elele anne yani dusunyordum ikisi de stoklarda yok artik kraft ya da kanz da olablr hala bakıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?