2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
montessori guzel cok hosuma gidiyor ama biraz da garibime gidiyor yer yatagi gibi tam yere yapisik hep gordugum modeller

Emzik güzel mi ki biberon fln
ürünler güzel gözüküyor ama bakalım kuyruk olup alacak mı herkes bu biberon ve emzikler e bebekte de var bu marka guzel gibi duruyor bizim buradaki a101 de biberon setleri bebek kuvetleri ne zaman geldi bilmiyorum ama alinmamis cok var hatta muslin bezi vardi aldim ama mavi almisim pembe yerine deseni hosuma gitmisti erkek urunu gibi oldu bi daha alirim artik

Katlanır küvet istiyorum emzik su için biberon küçük boy alırım cuma günü müslin bezini nerde kullanıyoruz bilmiyorum ben ne işe yarıyo

fransa saglik bakani canli yayinda 5 aylik hamile bi kadina covid asisi yapti hamileleri asi olmaya cesaretlendirmek icin
Çok sinir oldum bak ben olmak istemiyorum ne olduğunu bilmiyoz daha yeni çıkmış bi aşının koruyuculuğunu bilmiyoruz emzikli hamilelere dokunmasınlar geri kalan olsun

Yeni doğan bebeğe arada su vercez ya hangi ağızlık iyi olur alttaki mi üstteki mi

Eklentiler

• Screenshot_20210727_183304.webp
    25 KB · Görüntüleme: 33
Katlanır küvet istiyorum emzik su için biberon küçük boy alırım cuma günü müslin bezini nerde kullanıyoruz bilmiyorum ben ne işe yarıyo
bende tam bilmiyordum ama cok amacli ince bir pamuk battaniye imis en cok araba ile gezdirenlerde gordum pusetin uzerine ortmusler lcwaikikide kagidina baktim oradada omuz bezi yapmislar emzirme ortusu alt acma ortusu agiz bezi kundak vs yapabiliyorsun gibi gostermisler imce bir bez disari cikarsan bebek arabalari gezdirenlere dikkat et hep muslin bezi ile ortuyorlar

He hatırladım tülbent gibiydi ince bizim kış bebeği ya pusete olmaz o kışın anca ağız mendili alt açma olur emzirme için güzel olur bizde

İlk 6 ay su verme diyen doktorlar var,verirsekte zaten öyle lıkır lıkır değil çay kaşığıylaymışİlk aylarda su için biberon almak gereksiz Yani
Su vermicen de arada veririm ya günde 1 2 ama yaz olsa biraz fazla olur tabi sıcakta suyunda ihtiyacı var sütte herşey var ama olsun ayrı bence

Bende sezeryan olacağım dr unuz kaç haftalık almış oluyor benim dr um 39 a gün veriyor ama benimkiler 38 de geliyor Oda kasımın ilk haftası oluyor..

Ben daha hiç bir şey almadım
Kitaptan sonra kizim yani 8 yaşındaki ablası oglusuma ilk hediyesini aldı. Kendi ödedi kumbarasindan Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah
Ben 32 den sonrada gelmeyeceğim o yüzden bilgim yok. İzne ayrıldım ev hanimiyim artik
Tamam vermeyeyim bakam
Versek de çay kasigiyla

Ben de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.

Ben de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.
hepsi burada da yoyko park yatak indirime girdi. Ben hemen aldım bakın isterseniz.uzun süredir takip ediyorum..Son 6 ayın en düşük fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…