- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.741
Eskiden bu park yataklardan yoktu şimdi meraktan baktım ne güzelmiş buBen de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.
hepsi burada da yoyko park yatak indirime girdi. Ben hemen aldım bakın isterseniz.uzun süredir takip ediyorum..Son 6 ayın en düşük fiyatı
38+ Lara denk geliyor doktorumun dediği tarih.Ama şuan çok erken tabi netleştirmek içinBende sezeryan olacağım dr unuz kaç haftalık almış oluyor benim dr um 39 a gün veriyor ama benimkiler 38 de geliyorOda kasımın ilk haftası oluyor..
Anne yanı füme rengi park yatak yok, indirimde olan bordo rengi maalesefBen de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.
hepsi burada da yoyko park yatak indirime girdi. Ben hemen aldım bakın isterseniz.uzun süredir takip ediyorum..Son 6 ayın en düşük fiyatı
Ben idari izne ayrıldım ama bana 32. Haftada çalışmak istersem çalışabilir kağıdı alabileceğim söylendi.selam kızlar.
kamu da çalışanlara bir sorum olacaktı.
yayımlanan genelgeye göre 24. haftada idari izne çıkartılıyormuş ama doktorumla görüştüğümde bana idari izin için dilekçe verirsen 32 . haftada tekrar çalışır raporu alamazsın yani doğum sonuna kadar idari izinli sayılırsın dedi.
yani 32. haftada çalışıp doğum sonrası kullanmak istesekte öyle bi hakkımız yokmuş doğru mu bileniniz var mı?
ben zaten çalışacaktım izne çıkmak istemiyorum da doğru mu anladım diye sormak istedim.
birde 32 de çalışır raporu alıp doğuma kadar çalıştığımızda doğum sonrası çalıştıgımız hafta kadar izne ekleniyormuş öyle mi?
kusura bakmayın ilk gebelik ve etrafımda bilgi veren yok sizlere sormak istedim.
Ben üniversitede öğretim görevlisiyim bizde 32 den sonra çalışabilir alıp 37. Haftada izne ayrilabiliyorsun. 5 hafta doğum sonrasına aktarılıyor ve doğum sonrası 13 hafta iznin olmuş oluyor. Her kurum farklı davranıyor şuan bir arkadaşıma doktoru 32. Haftada çalışabilir raporu vermedi ve direk doğum iznine ayrıldı mesela onum doğum sonrası 8 hafta izni oluyor sadeceselam kızlar.
yayımlanan genelgeye göre 24. haftada idari izne çıkartılıyormuş ama doktorumla görüştüğümde bana idari izin için dilekçe verirsen 32 . haftada tekrar çalışır raporu alamazsın yani doğum sonuna kadar idari izinli sayılırsın dedi.
yani 32. haftada çalışıp doğum sonrası kullanmak istesekte öyle bi hakkımız yokmuş doğru mu bileniniz var mı?
ben zaten çalışacaktım izne çıkmak istemiyorum da doğru mu anladım diye sormak istedim.
birde 32 de çalışır raporu alıp doğuma kadar çalıştığımızda doğum sonrası çalıştıgımız hafta kadar izne ekleniyormuş öyle mi?
kusura bakmayın ilk gebelik ve etrafımda bilgi veren yok sizlere sormak istedim.
Bazıların da erkenden geliyormuş. Benim 34. Haftadan sonra gelmeye başlamıştı sabah uyandığımda ıslanmış oluyordu tshirtumKızlar evde öyle duşa gircem soyundum zor geldi uzandım burda size yazarken kolum ıslandı minicik süt mü geldi ya etraf kuru yukardan bakınca beyaz foto çektim beyaz gibi duruyo erken değilmi
Bende yarın 99 oluyorumAman allahım yeni fark ettim ikili rakamlara düşmüşüm son 99 gün yazıyor. Çok az kaldı ya zaman çok hızlı geçecek artık
Kitaptan sonra kizim yani 8 yaşındaki ablası oglusuma ilk hediyesini aldı. Kendi ödedi kumbarasindan Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah
Oyyy maasallah kuzucuga, çok şükürDetaylı ultrasonum vardı bugün
Sonunda ben de yaptırdım. Allah’ım geriden gelmek, minnoş olmakta zor. Herkes yaptırıyo bitiyo ben geriden geliyorum
Her şey yolunda çıktı. Görünen her şey normal dedi doktor. Çok şükür
Ardından kendi doktorumla da görüştük. 22 hafta 3 günlük 508 gr. ve 28 cm. Ege beyimiz Fakat bir tane bile poz yok, o kadar hareketli olmasına rağmen asla dönmedi yüzünü. En çok ona üzüldüm. Şu haftama dek bir tane düzgün poz vermedi ya, hiç yok elimde
1 ay sonraya şeker yüklemesi için çağırdı tekrar. Üüüüf bana hâlâ geçmek bilmiyor zaman valla. Zor sayıyorum günleri.
Sağlıklı geçsin de, bekleriz elbet
Oyyy maasallah kuzucuga, çok şükürhep böyle devam etsin de anacigini uzmeden zamaninda sağlıkla dogsun yavrucukkkkk, teyzeleri ege beyleri kocamaaaaaan kucaklar
Aminnnaaay insan bi hoş oluyor “teyzeleri” falan diyincehayırlısıyla görelim o günleri de inşallah canım hep beraber
Daha raporu almaya gitmedim ama bir arkadaşım 24te ayrılıp 32 de başlamıştı tekrar işe bizim kurumdada o şekilde sıkıntı olmuyorselam kızlar.
Yeni doğan bebeğe arada su vercez ya hangi ağızlık iyi olur alttaki mi üstteki mi
Ne bileyim kaynanam görümcemin bebeğine hep verdi emiyoda eskiler dinlemiyo ablamda verdi su günde 2 3 2yıl emzirdi 2yeğenimide eski insanlar oda neymiş dio bende verilmiyo biliyom ama büyükler kakıtır arada ne diyimyenidoğana su mu?
Hıımmm.. senin tercihin bu galiba..
Özellikle anne sütü alan bebeklerde suya ihtiyaç yok çünkü.. Ben oğlumda da ek gıda başladığı zaman su vermeye başlamıştım, yaz bebeğiydi bide haziran doğumlu..
Ne bileyim kaynanam görümcemin bebeğine hep verdi emiyoda eskiler dinlemiyo ablamda verdi su günde 2 3 2yıl emzirdi 2yeğenimide eski insanlar oda neymiş dio bende verilmiyo biliyom ama büyükler kakıtır arada ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?