2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Eskiden bu park yataklardan yoktu şimdi meraktan baktım ne güzelmiş bu uzunca sürede kullanılır anne yanı olmadı cok cok guzel zaten

Bende sezeryan olacağım dr unuz kaç haftalık almış oluyor benim dr um 39 a gün veriyor ama benimkiler 38 de geliyor Oda kasımın ilk haftası oluyor..
38+ Lara denk geliyor doktorumun dediği tarih.Ama şuan çok erken tabi netleştirmek için

Anne yanı füme rengi park yatak yok, indirimde olan bordo rengi maalesef

Ben idari izne ayrıldım ama bana 32. Haftada çalışmak istersem çalışabilir kağıdı alabileceğim söylendi.

Ben üniversitede öğretim görevlisiyim bizde 32 den sonra çalışabilir alıp 37. Haftada izne ayrilabiliyorsun. 5 hafta doğum sonrasına aktarılıyor ve doğum sonrası 13 hafta iznin olmuş oluyor. Her kurum farklı davranıyor şuan bir arkadaşıma doktoru 32. Haftada çalışabilir raporu vermedi ve direk doğum iznine ayrıldı mesela onum doğum sonrası 8 hafta izni oluyor sadece

Kızlar evde öyle duşa gircem soyundum zor geldi uzandım burda size yazarken kolum ıslandı minicik süt mü geldi ya etraf kuru yukardan bakınca beyaz foto çektim beyaz gibi duruyo erken değilmi
Bazıların da erkenden geliyormuş. Benim 34. Haftadan sonra gelmeye başlamıştı sabah uyandığımda ıslanmış oluyordu tshirtum

Detaylı ultrasonum vardı bugün

Sonunda ben de yaptırdım. Allah’ım geriden gelmek, minnoş olmakta zor. Herkes yaptırıyo bitiyo ben geriden geliyorum

Her şey yolunda çıktı. Görünen her şey normal dedi doktor. Çok şükür Ardından kendi doktorumla da görüştük. 22 hafta 3 günlük 508 gr. ve 28 cm. Ege beyimiz Fakat bir tane bile poz yok, o kadar hareketli olmasına rağmen asla dönmedi yüzünü. En çok ona üzüldüm. Şu haftama dek bir tane düzgün poz vermedi ya, hiç yok elimde

1 ay sonraya şeker yüklemesi için çağırdı tekrar. Üüüüf bana hâlâ geçmek bilmiyor zaman valla. Zor sayıyorum günleri.

Sağlıklı geçsin de, bekleriz elbet

Oyyy maasallah kuzucuga, çok şükür hep böyle devam etsin de anacigini uzmeden zamaninda sağlıkla dogsun yavrucukkkkk, teyzeleri ege beyleri kocamaaaaaan kucaklar

Oyyy maasallah kuzucuga, çok şükür hep böyle devam etsin de anacigini uzmeden zamaninda sağlıkla dogsun yavrucukkkkk, teyzeleri ege beyleri kocamaaaaaan kucaklar

aaay insan bi hoş oluyor “teyzeleri” falan diyince hayırlısıyla görelim o günleri de inşallah canım hep beraber

Daha raporu almaya gitmedim ama bir arkadaşım 24te ayrılıp 32 de başlamıştı tekrar işe bizim kurumdada o şekilde sıkıntı olmuyor

Yeni doğan bebeğe arada su vercez ya hangi ağızlık iyi olur alttaki mi üstteki mi

yenidoğana su mu?
Hıımmm.. senin tercihin bu galiba..
Özellikle anne sütü alan bebeklerde suya ihtiyaç yok çünkü.. Ben oğlumda da ek gıda başladığı zaman su vermeye başlamıştım, yaz bebeğiydi bide haziran doğumlu..

Ne bileyim kaynanam görümcemin bebeğine hep verdi emiyoda eskiler dinlemiyo ablamda verdi su günde 2 3 2yıl emzirdi 2yeğenimide eski insanlar oda neymiş dio bende verilmiyo biliyom ama büyükler kakıtır arada ne diyim

Ne bileyim kaynanam görümcemin bebeğine hep verdi emiyoda eskiler dinlemiyo ablamda verdi su günde 2 3 2yıl emzirdi 2yeğenimide eski insanlar oda neymiş dio bende verilmiyo biliyom ama büyükler kakıtır arada ne diyim

Susuz hayat olmaz” felsefesine inanan çok. Elbette öyle tabi ama bebekler için geçerli değil bu. Bir de etrafı dinlemeye kalkarsan altından kalkamazsın ki. Zaten bir çocuk doktorun olacak, onun dedikleriyle ilerle herkese tıka kulağını bence. Eğer lazım olsa ihtiyaç olsa doktorlar verdirtirdi zaten. Vermenin bi zararı var mı bilmiyorum onu ama vermemenin hiç bir zararı yok, su yenidoğanda ihtiyaç değil.

Günaydınlar herkeseeee yine erkenden uyandık uyku uyumuyorum ben ya inş bu bebişimi etkilemez ya dün benimde çok mide bulantısı oldu sürekli yokluyor çok enteresan birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…