2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Mide bulantısıyla yaşamaya alışanlar yok bu saatten sonra geçmeyecek sanırım ümidimi kestim artık
günaydın merhaba prilam hap ıcıyormuydun eger ıcmeye devam edıyorsan 2 3 gun kusacaksın ama ıcme bende aynı durumdaydım sanırım ılacta bagımlıklık yapıyor 2 3 gun nasılsa kusuyorum dıe ıcmedım senınde denemenı önerırım .

kan ılacı olara bana doktorum gyneferon vermıstı ve ben cok kusmustum bı ara yazmıstım kızlar dun moltofer olan muadılını aldım seker gıbı emılıyor dıgerını ıcımeyen arkadslar bunu deneyebılırler

hadi hayırlısıyla bebişi bekleme modu o zmann

yaa demekki doğruymuş doktorun dediği.. teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım ben sanırım 32 ye kadar çalışacağım ama çok zor gelmeye başladı bu sıcaklarda

bende 32 ye kadar çalışmak istiyorum şimdilik herşey yolunda giderse tabiki.. bende onu duymuştum 5 hafta ekleniyormuş. artık o şekilde doğum sonrasını az da olsa uzatmaya çalışcaz

Daha raporu almaya gitmedim ama bir arkadaşım 24te ayrılıp 32 de başlamıştı tekrar işe bizim kurumdada o şekilde sıkıntı olmuyor
evet bazısı çalışamıyor bazısı çalşıyor diyor demekki kurum inisiyatifine kalmış birşey.
benim çalıştıgım yerde kimsenin bilgisi yok. yapcak birşey yok artık kuruma ayak uydurucam

Mide bulantısıyla yaşamaya alışanlar yok bu saatten sonra geçmeyecek sanırım ümidimi kestim artık
benim de tam geçti diye seviniyordum iki gündür tekrar başladı sabahları çok zorluyor beni
Günaydınlar herkeseeee yine erkenden uyandık uyku uyumuyorum ben ya inş bu bebişimi etkilemez ya dün benimde çok mide bulantısı oldu sürekli yokluyor çok enteresan birşey
etkilemez canım inşallah uyuyamasanda dinlen bol bol .
benimde bazen bebiş uyutmuyor acayip hareketler yapıyor dışardan gözüküyor geriliyomu napıyosa daha şimdiden canımı acıtıyo ve sürekli göbek deliğimin oraya vuruyor hele dün gün içinde 5 dk durmadı hiç maşallah çalışıyorum göbeğim masaya değiyo masaya da tekme atıyoruz :)

Kızlar selammmm, lohusa gecelik takımı alan var mı? Memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız?

Ne bileyim kaynanam görümcemin bebeğine hep verdi emiyoda eskiler dinlemiyo ablamda verdi su günde 2 3 2yıl emzirdi 2yeğenimide eski insanlar oda neymiş dio bende verilmiyo biliyom ama büyükler kakıtır arada ne diyim
Canım bebegının annesi sensin. Dominant ol sen ne istersen o senden habersız bir damla su verememeliler. Yoksa yazık bebege. Sen susarsan emzige recelde batırılır. Tuzlu tuzlu sizin yemeklerle de tanıstırırlar mınicikken daha. Eskiler dinlemiyo diye bir olay yok yani benımde bir annem bir kaynanam var ama benden habersiz bir damla su veremezler yokda kaynanama kalsa eltımın cocuklarını ılk banyolarında boynundan tutup sallıyormus boyunları güzel olsun diye düşün eskilere kalsaaa

Yok kız benim dediğim olur çoğunluk nisanda doğurdu görümcem cakkudu cukkudu içirtiyolar valla istemesem yapmazlar belki ne bileyim bende çok su içemiyorum su pis kokuyo geliyo şuan bile vitaminsiz besleniyo gibi geliyo o bari suya alışsın dr danışırım artık yeterki emsin de bide kucağında oturur pozisyonda tutuyorlar 40 çıkmamıştı daha o zamanlar ben olsam oturtamam öyle acır kalça çıkıklığı olur eşime diyom çok sert hareketler yapılıyo ben istemem böyle pamuklara sarar gibi davranırım aman kırılcak etcek tipim var zaten bi damlam bebekler kırılcak bi tarafları ya böyle oturmasını izin verdirtme bizimkine dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…