- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.761
Gözüm termosa iliştiEmzik güzel mi ki biberon fln
Su için alttaki iyi ama ilk altı ay verdirmiyor doktorlarYeni doğan bebeğe arada su vercez ya hangi ağızlık iyi olur alttaki mi üstteki mi
günaydın merhaba prilam hap ıcıyormuydun eger ıcmeye devam edıyorsan 2 3 gun kusacaksın ama ıcme bende aynı durumdaydım sanırım ılacta bagımlıklık yapıyor 2 3 gun nasılsa kusuyorum dıe ıcmedım senınde denemenı önerırım .Mide bulantısıyla yaşamaya alışanlaryok bu saatten sonra geçmeyecek sanırım ümidimi kestim artık
hadi hayırlısıyla bebişi bekleme modu o zmannKitaptan sonra kizim yani 8 yaşındaki ablası oglusuma ilk hediyesini aldı. Kendi ödedi kumbarasindan Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah
Ben 32 den sonrada gelmeyeceğim o yüzden bilgim yok. İzne ayrıldım ev hanimiyim artik
Versek de çay kasigiyla
yaa demekki doğruymuş doktorun dediği.. teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım ben sanırım 32 ye kadar çalışacağım ama çok zor gelmeye başladı bu sıcaklardaBen de kamu personeliyim .İdari izne ayrıldım. Bana da 32. haftada işe başlayamatacağım söylendi . “24-32 arası izinli olup 32de çalışabilir yazıdı getiremezsiniz bize” denildi açık açık.
kim söyledi bunu canım kurum personelimi ? kurumun insiyatifidir belki ama bilemiyorumBen idari izne ayrıldım ama bana 32. Haftada çalışmak istersem çalışabilir kağıdı alabileceğim söylendi.
bende 32 ye kadar çalışmak istiyorum şimdilik herşey yolunda giderse tabiki.. bende onu duymuştum 5 hafta ekleniyormuş. artık o şekilde doğum sonrasını az da olsa uzatmaya çalışcazBen üniversitede öğretim görevlisiyim bizde 32 den sonra çalışabilir alıp 37. Haftada izne ayrilabiliyorsun. 5 hafta doğum sonrasına aktarılıyor ve doğum sonrası 13 hafta iznin olmuş oluyor. Her kurum farklı davranıyor şuan bir arkadaşıma doktoru 32. Haftada çalışabilir raporu vermedi ve direk doğum iznine ayrıldı mesela onum doğum sonrası 8 hafta izni oluyor sadece
evet bazısı çalışamıyor bazısı çalşıyor diyor demekki kurum inisiyatifine kalmış birşey.Daha raporu almaya gitmedim ama bir arkadaşım 24te ayrılıp 32 de başlamıştı tekrar işe bizim kurumdada o şekilde sıkıntı olmuyor
benim de tam geçti diye seviniyordum iki gündür tekrar başladı sabahları çok zorluyor beniMide bulantısıyla yaşamaya alışanlaryok bu saatten sonra geçmeyecek sanırım ümidimi kestim artık
etkilemez canım inşallah uyuyamasanda dinlen bol bol .Günaydınlar herkeseeee yine erkenden uyandık uyku uyumuyorum ben ya inş bu bebişimi etkilemez yadün benimde çok mide bulantısı oldu sürekli yokluyor çok enteresan birşey
Canım bebegının annesi sensin. Dominant ol sen ne istersen o senden habersız bir damla su verememeliler. Yoksa yazık bebege. Sen susarsan emzige recelde batırılır. Tuzlu tuzlu sizin yemeklerle de tanıstırırlar mınicikken daha. Eskiler dinlemiyo diye bir olay yok yani benımde bir annem bir kaynanam var ama benden habersiz bir damla su veremezlerNe bileyim kaynanam görümcemin bebeğine hep verdi emiyoda eskiler dinlemiyo ablamda verdi su günde 2 3 2yıl emzirdi 2yeğenimide eski insanlar oda neymiş dio bende verilmiyo biliyom ama büyükler kakıtır arada ne diyim
Ben suwenden aldım,çok memnun kaldım kalitesi tartışılamazKızlar selammmm, lohusa gecelik takımı alan var mı? Memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederimBen suwenden aldım,çok memnun kaldım kalitesi tartışılamaz
Kızlar selammmm, lohusa gecelik takımı alan var mı? Memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız?
Çok pahalı ya mama için dimi bunlar gerek olmaz inşGözüm termosa iliştiama bimde bile pahalı termoslar ya ben 2 litrelik falan istiyorum gerçi onlar daha pahalıdır heralde
29 ekimde kaç haftalık oluyor?Peki 29 ekimde doğurabilirmiyim sezeryen olcam bende
Yok kız benim dediğim olur çoğunluk nisanda doğurdu görümcem cakkudu cukkudu içirtiyolar vallaCanım bebegının annesi sensin. Dominant ol sen ne istersen o senden habersız bir damla su verememeliler. Yoksa yazık bebege. Sen susarsan emzige recelde batırılır. Tuzlu tuzlu sizin yemeklerle de tanıstırırlar mınicikken daha. Eskiler dinlemiyo diye bir olay yok yani benımde bir annem bir kaynanam var ama benden habersiz bir damla su veremezleryokda kaynanama kalsa eltımın cocuklarını ılk banyolarında boynundan tutup sallıyormus boyunları güzel olsun diye düşün eskilere kalsaaa
Anladm teşekkür ederim38+ Lara denk geliyor doktorumun dediği tarih.Ama şuan çok erken tabi netleştirmek için
20 kasım gösteriyo uygulamalar SAT a göre ama bilmiyom ki29 ekimde kaç haftalık oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?