2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Uygulamalar 39. haftayı bitirme zamanını hesaplıyor sanırım değil mi?sezeryan olunca da 1 hafta öncesi alırız aşağı yukarı diyor doktor normal giderse

Bırakalı çok oldu ya. Ama hâlâ gün içinde azıcık acıkayım midem bulamaya başlıyor. Tatlı, meyve, sebze, yoğurt hiçbir şey yiyemiyorum.
benim de tam geçti diye seviniyordum iki gündür tekrar başladı sabahları çok zorluyor beni
İnternette bu haftalarda saçı çıktığı için mide bulantısı olur yazıyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum

İnternette bu haftalarda saçı çıktığı için mide bulantısı olur yazıyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum
hııı doğrudur canım... o zaman mide yanması mide bulantısı herşey ama herşey normal.

kızlar sizlerde de ayaklarda şişme oluyor mu??
benim iş masa başı ayaklarımı uzatma imkanımda yok akşama kadar mafoluyo uyuşuyo....
sadece ayaklarda var ama şişme elde yüzde birşey yok. oda tuza dikkat ettiğim için sanırım.
hatta dün alışverişe gittim kız ayakların çok şişmiş hamile misin dedi karından belli değil ama ayaklardan belli diyo bütün gün ayakkabıda iz yapmış terlik giyince bilekten belli oluyor

Ben bayramın ilk günü 20.000 adım yaptım. Ayaklarım bir şişti. Resmen fil ayağı gibi oldu. Ayakkabılar olmadı yeni terlik aldık filan. Sonra akşamları soğuk su yapıp havaya dike dike indiler

Ben bayramın ilk günü 20.000 adım yaptım. Ayaklarım bir şişti. Resmen fil ayağı gibi oldu. Ayakkabılar olmadı yeni terlik aldık filan. Sonra akşamları soğuk su yapıp havaya dike dike indiler
iyi bari inmiş
sıcaklarda daha da şişer diyorlar da bakalım daha neler gelcek başımıza

20bin adım baya çokmuş bende kaç adım attım bilmiyorum ama bayram öncesi ve zamanı yürüş yapınca hem yorulduğunu hissettim hem ayaklarımın şiştiğini

20bin adım baya çokmuş bende kaç adım attım bilmiyorum ama bayram öncesi ve zamanı yürüş yapınca hem yorulduğunu hissettim hem ayaklarımın şiştiğini
Abarttım işte o gün. On bin civarı iyi aslında. Gezmeyi çok seviyorum. O gün de yeni bir şehri görmenin verdiği gazla yürüdüm durdum. Acısı sonraki gün çıktı Daha o kadar yürür müyüm? Asla

Yarin seker yüklemesi yaptıracağım 75 gr istedi doktorum bakalım. İnsallah gebelik şekeri çıkmaz yaa zaten her şeye dikkat ediyoruz bir de diyet yapmam cok zor gelecek çıkarsa

Yarin seker yüklemesi yaptıracağım 75 gr istedi doktorum bakalım. İnsallah gebelik şekeri çıkmaz yaa zaten her şeye dikkat ediyoruz bir de diyet yapmam cok zor gelecek çıkarsa
Gittim aldım eczaneden şimdi şeker yüklemesinin içeceğini limon aromalı imiş bu çok şekerli gelmez dedi yoksa limonda götürecektim yine de götüreyim

inşallah çıkmaz canım.
beni de ağustosun ilk haftası çağırdı direkt 75 gram yapılacakmış benimde.
aç gel dedi. bakalım inşallah bunu atlatırız güzel gelir sonuç

Benim başından beri şişiyor ya ayakkabı falan unuttum her yere terlikle gidiyorum. Hiç sevmem gezerken falan terlik giymeyi ben evdeyim birde ayaklarımı uzattığım halde şiş ayaklarım
Valla maşallah ya ben dün 3000 adım yürümüşüm eve geldim pertim çıkmış. Kasıklarım, belimin ağrısından gece uyuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…