- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.781
Ben de netten bakarken suwenden beğendim gecelik de takım da ama emin olamamıştım. Kalitesi de güzelse sipariş verebilirim .Ben suwenden aldım,çok memnun kaldım kalitesi tartışılamaz
Bırakalı çok oldu ya. Ama hâlâ gün içinde azıcık acıkayım midem bulamaya başlıyor. Tatlı, meyve, sebze, yoğurt hiçbir şey yiyemiyorum.günaydın merhaba prilam hap ıcıyormuydun eger ıcmeye devam edıyorsan 2 3 gun kusacaksın ama ıcme bende aynı durumdaydım sanırım ılacta bagımlıklık yapıyor 2 3 gun nasılsa kusuyorum dıe ıcmedım senınde denemenı önerırım .
İnternette bu haftalarda saçı çıktığı için mide bulantısı olur yazıyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorumbenim de tam geçti diye seviniyordum iki gündür tekrar başladı sabahları çok zorluyor beni
hııı doğrudur canım...İnternette bu haftalarda saçı çıktığı için mide bulantısı olur yazıyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum
Oralara da bakmak lazım, doğru diyorsun canımBen şu an bir şey almadım daha ama oğlum zamanında olanları Eminönü’nden almıştım
Ben bayramın ilk günü 20.000 adım yaptım. Ayaklarım bir şişti. Resmen fil ayağı gibi oldu. Ayakkabılar olmadı yeni terlik aldık filan. Sonra akşamları soğuk su yapıp havaya dike dike indilerhııı doğrudur canım...o zaman mide yanması mide bulantısı herşey ama herşey normal.
kızlar sizlerde de ayaklarda şişme oluyor mu??
benim iş masa başı ayaklarımı uzatma imkanımda yok akşama kadar mafoluyo uyuşuyo....
sadece ayaklarda var ama şişme elde yüzde birşey yok. oda tuza dikkat ettiğim için sanırım.
hatta dün alışverişe gittim kız ayakların çok şişmiş hamile misin dedi karından belli değil ama ayaklardan belli diyobütün gün ayakkabıda iz yapmış terlik giyince bilekten belli oluyor
Ben bayramın ilk günü 20.000 adım yaptım. Ayaklarım bir şişti. Resmen fil ayağı gibi oldu. Ayakkabılar olmadı yeni terlik aldık filan. Sonra akşamları soğuk su yapıp havaya dike dike indiler
Ben bayramın ilk günü 20.000 adım yaptım. Ayaklarım bir şişti. Resmen fil ayağı gibi oldu. Ayakkabılar olmadı yeni terlik aldık filan. Sonra akşamları soğuk su yapıp havaya dike dike indiler
Abarttım işte o gün. On bin civarı iyi aslında. Gezmeyi çok seviyorum. O gün de yeni bir şehri görmenin verdiği gazla yürüdüm durdum. Acısı sonraki gün çıktı20bin adım baya çokmuş bende kaç adım attım bilmiyorum ama bayram öncesi ve zamanı yürüş yapınca hem yorulduğunu hissettim hem ayaklarımın şiştiğini
Sıcaklar da etkiliyor tabii. Dikkat etmek lazım. Kademeli arttırmak en iyisi.20bin adım baya çokmuş bende kaç adım attım bilmiyorum ama bayram öncesi ve zamanı yürüş yapınca hem yorulduğunu hissettim hem ayaklarımın şiştiğini
Ben de merak ediyorum bunuSon 3 ay kaç kilo alınıyor acaba tecrübeli arkadaşların bilgisi var mı ?
Gittim aldım eczaneden şimdi şeker yüklemesinin içeceğini limon aromalı imiş bu çok şekerli gelmez dedi yoksa limonda götürecektim yine de götüreyimYarin seker yüklemesi yaptıracağım 75 gr istedi doktorum bakalım. İnsallah gebelik şekeri çıkmaz yaa zaten her şeye dikkat ediyoruz bir de diyet yapmam cok zor gelecek çıkarsa
Inşallah çıkmazYarin seker yüklemesi yaptıracağım 75 gr istedi doktorum bakalım. İnsallah gebelik şekeri çıkmaz yaa zaten her şeye dikkat ediyoruz bir de diyet yapmam cok zor gelecek çıkarsa
inşallah çıkmaz canım.Yarin seker yüklemesi yaptıracağım 75 gr istedi doktorum bakalım. İnsallah gebelik şekeri çıkmaz yaa zaten her şeye dikkat ediyoruz bir de diyet yapmam cok zor gelecek çıkarsa
Valla internette haftalık 350-450 gram diyor. Yani 3-5 kilo arasıSon 3 ay kaç kilo alınıyor acaba tecrübeli arkadaşların bilgisi var mı ?
Baya çokmuşValla internette haftalık 350-450 gram diyor. Yani 3-5 kilo arası
Benim başından beri şişiyor ya ayakkabı falan unuttum her yere terlikle gidiyorum. Hiç sevmem gezerken falan terlik giymeyihııı doğrudur canım...o zaman mide yanması mide bulantısı herşey ama herşey normal.
kızlar sizlerde de ayaklarda şişme oluyor mu??
benim iş masa başı ayaklarımı uzatma imkanımda yok akşama kadar mafoluyo uyuşuyo....
sadece ayaklarda var ama şişme elde yüzde birşey yok. oda tuza dikkat ettiğim için sanırım.
hatta dün alışverişe gittim kız ayakların çok şişmiş hamile misin dedi karından belli değil ama ayaklardan belli diyobütün gün ayakkabıda iz yapmış terlik giyince bilekten belli oluyor
Valla maşallah ya ben dün 3000 adım yürümüşüm eve geldim pertim çıkmış. Kasıklarım, belimin ağrısından gece uyuyamadım.Ben bayramın ilk günü 20.000 adım yaptım. Ayaklarım bir şişti. Resmen fil ayağı gibi oldu. Ayakkabılar olmadı yeni terlik aldık filan. Sonra akşamları soğuk su yapıp havaya dike dike indiler
Benim doktorum aylık 2 kilo gibi alınır artık dedi, ben son 6 haftada bile 3.5 kilo almışım şok oldum, güya dikkat ettiğim halde, etmesem ne olacaktı acaba, şimdiden yuvarlanıyorumBaya çokmuşyuvarlanacak mıyız bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?