2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim doktorum aylık 2 kilo gibi alınır artık dedi, ben son 6 haftada bile 3.5 kilo almışım şok oldum, güya dikkat ettiğim halde, etmesem ne olacaktı acaba, şimdiden yuvarlanıyorum
Aynı zamanda mı tartılıyorsun canım belki günün farklı saatlerinde tartılınca değişiyor mudur
?Ben 5 gün önce tartılmıştım kilo değişmemişti bugün tartıldım almış gibi çıktım şaşırdım ama hep sabah tartılıyordum öğleden sonra can sıkıntısından söyle bir tartılayım dedim belki de ondan olmuştur

Kızlar hiç kilo almadım,iştahım hala yok,kusmalarim ara ara oluo.Asiri bel ve kasık ağrım var.Ya agridan oluyorum desem yeridir.Memelerim de beni ayrı zorluo protezlerimin büyüklüğünden dolayı.Anlicaginiz baya zorlaniorum ben yaHayırlısıyla Kasım gelse de doğsa minnosum.Dun ayrintiliya girdim herşey yolunda bebek de haftasından bı hafta önde gidiodu.Bebek maşallah demir demir ama benim anam aglio.Benim gibi yoğun bel ve kasık ağrısı yasayaniniz var mı?23+1 iz bugün

Kaç haftada değişmemişti peki Ben genelde benzer saatlerde tartılıyorum almışım belli ki, inşallah ödemdir bir kısmı

Kaç haftada değişmemişti peki Ben genelde benzer saatlerde tartılıyorum almışım belli ki, inşallah ödemdir bir kısmı
Ben kilolu hamile kaldım sonra iki kilo verdim sonra hep 75.8 çıktım bakalım bundan sonra alacakmiyim bayramda anneme gitmiştim orada çok yedim diye düşündüğüm halde aynı çıktım dönüşte

Baya çokmuş yuvarlanacak mıyız bu gidişle
Benim de aklımda aynı soru. Sormaaa

Valla maşallah ya ben dün 3000 adım yürümüşüm eve geldim pertim çıkmış. Kasıklarım, belimin ağrısından gece uyuyamadım.
Köpeğim sayesinde kondisyonum iyi Her gün 4000 adım filan yapıyoruz onunla. Ama son ay eşim gezdirecek artık. Öyle anlaştık

Maşallah iştahın olmayıp bebeğin ıyi gitmesi çok iyi bende emzirme sütyeni almıştım büyük beden aldım ama kırmızı oluyor göğüslerimin altı sıkmıyor gibi ama niye böyle oldu anlamadım

Memelerimle benim de başım dertte kuzum.Patlicak gibiler.Acisi geçti 4.aydan sonra ama şuanda da hicbiyere sigmiolar walaemzirme biter bitmez protezlerimi küçültücem wala.

Yaaaa nasıl güzel anı ama, ne güzel bi düşünce
Teşekkürler ablası bizden hevesli masallah
hadi hayırlısıyla bebişi bekleme modu o zmann
Aynen inşallah
Kızlar selammmm, lohusa gecelik takımı alan var mı? Memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız?
Bakıyorum hep yazlık Ekim sonu serin olur zaten üşüyen biriyim o yüzden bekliyorum
Hiç alakası yok hiç bulantı yaşamadığım için kaynanam sacsiz doğacak derdi kızım baya saçla dogdu
Benim de özellikle varis olan ayağım çok şişiyor. Zaten ayak 41 siz düşünün gerisini
Son 3 ay kaç kilo alınıyor acaba tecrübeli arkadaşların bilgisi var mı ?
Şimdi son aylar cok alırsın derler ama ben ilk gebeligimde ilk aylar kiloyu depolandığım için son aylar az almistim belli olmuyor yani...simdide on kilo aldim bakalum ins son aylar az alirim

Kızlar dun kontrole gittim, bebekte bobrek genislemesi vardı ya, ciddi bi genisleme değildi ama kontrolu gerekyordu, simdi de doktor ciddi bir genişleme degil dedi, kontrole devam edilecek tabii. Bir de hunilesme vardi bende, onda da ciddi bi acilma yok, cok sukur, kontrole devam. Ancak progestan gunde 2ye çıktı, ikisi de vajinal olcak. Onun disinda 24+1 720 gr dedi. Boyunu bilmiyorm söylemedi, kagitta da bir deger yok. Ama her sey yolunda ve iyi imis çok şükür. Kalbini dinlemeye calisirken ultrasonu tepikledi kac kez Pazartesi seker yuklemesine gidecegim ac karnina. Hepimiz iyi olalim, zamanında saglikla kavusalim bebeklerimize insallah

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kavuşalım amin

Cogunluk yazından dolayı diyorum muhtemelen bildiklerini okurlar ve inan ilk 6 ay du içmemesi ile suyu sevip sevmemesinin hiç bir alakası yok. Ben 1 yasına kadar tuz ve sekerı hıc vermedım bana sureklı bu cocuk tuz, seker yemez diyorlardı onlada alakası yok yazık bebege eltin geleneksel kaynanacı sanırım eşine demene gerek bile yok hayır dedın mı bitti

Öyle hele dinlemesinler eltim yok görümcelerim var aynı kafa kaynanayla suyun zararı olmazda şu oturtma pozisyonu 6aylık davranışlar gibi çok korkuyorum bi tarafı kaycak diye onlar hep bebek bakıyo gibi alışmış hareketler ben daha bebek tutamam ama yeğenimde hemen alışmıştım 4kg büyük geldi gözüme galiba

Bosver canım herkesin kendi cocugu onlar ne yaparlarsa yapsınlar :)

Ben kilolu hamile kaldım sonra iki kilo verdim sonra hep 75.8 çıktım bakalım bundan sonra alacakmiyim bayramda anneme gitmiştim orada çok yedim diye düşündüğüm halde aynı çıktım dönüşte

Aaaaa sen 75’e kilolu mu diyorsun

Gözünaydın canım, en azından sorun yokmuş şu an. Maşallah

Günaydııınn kızlar birazdan sağlık ocağına gidecem tahlilleri yaptırırım tetanoz 2.doz vurulcam ama 6 gündür gripim 3 gün ağır geçti 3 gündür iyiyim sadece tamamen bitmedi hastayken yapmıyolarmış heralde doktora sorucam sizin var mı bu konuda bilginiz

Günaydın arkadaşlar şeker yükleme testini yaptırıyorum birinci saati verdim 187 çıktı biraz üstünde dedi bir saat sonra da ikinci saat i vericem diyet mi vericekler sizin kaç çıkmıştı

günaydın merhaba magnezyum hapına başladınız mı ben ıcmedıgımde benımde cok belım agrıo ıctıgım gunler daha ıyı sankı

Günaydın arkadaşlar şeker yükleme testini yaptırıyorum birinci saati verdim 187 çıktı biraz üstünde dedi bir saat sonra da ikinci saat i vericem diyet mi vericekler sizin kaç çıkmıştı
Günaydın canım, benim 119 çıkmıştı. Diyet verirler büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…