- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.821
Günaydın canım, benim 119 çıkmıştı. Diyet verirler büyük ihtimalle
Zaten pek yiyemiyordum annem zorluyordu ye diyeGünaydın canım, benim 119 çıkmıştı. Diyet verirler büyük ihtimalle
Ne güzel senin baya az çıkmışGünaydın canım, benim 119 çıkmıştı. Diyet verirler büyük ihtimalle
Kız üzülme. Zaten sağlıklı bir hamilelik için hepimizin uyması gereken kurallar var aslında. Diyetisyen de buna göre bir liste hazırlar o kadar.Zaten pek yiyemiyordum annem zorluyordu ye diye
Günaydın canım henüz başlamadım.Turkiyede değilim şuan.Burda sadece ayrintiliya gidebildim o da zar zor.Benim de aklıma geldi magnezyum eksikliği olabilir mi diye.İlac gerçekten rahatlatıo mu o kadar?Perşembe günü Allah izin verirse dönüyorum Turkiyeye.Doktoruma gidicem hemen.Nasil anlatım ağrıyı mesela bel kemiklerimin arasına vida koyulmuş da hergun yavaş yavaş o vidalarla açılıo gibi kemiklerim.Kasiklarimda da sürekli ağrı.Enfeksiyonum yok,serviksim güzel,ayrintilim temiz ağrılarımin sebebi acaba dediğin gibi magnezyum eksikliği mi?günaydın merhaba magnezyum hapına başladınız mı ben ıcmedıgımde benımde cok belım agrıo ıctıgım gunler daha ıyı sankı
TeşekkürlerKız üzülme. Zaten sağlıklı bir hamilelik için hepimizin uyması gereken kurallar var aslında. Diyetisyen de buna göre bir liste hazırlar o kadar.
benım belımın orada bısey var sankı gırıo cıkıo gıbı oluo eger ılac ıcemıyorsan gunde 2 sıse maden suyu ve 1 adet muz ye aynı etkıye gelıyormus muhakkak deneGünaydın canım henüz başlamadım.Turkiyede değilim şuan.Burda sadece ayrintiliya gidebildim o da zar zor.Benim de aklıma geldi magnezyum eksikliği olabilir mi diye.İlac gerçekten rahatlatıo mu o kadar?Perşembe günü Allah izin verirse dönüyorum Turkiyeye.Doktoruma gidicem hemen.Nasil anlatım ağrıyı mesela bel kemiklerimin arasına vida koyulmuş da hergun yavaş yavaş o vidalarla açılıo gibi kemiklerim.Kasiklarimda da sürekli ağrı.Enfeksiyonum yok,serviksim güzel,ayrintilim temiz ağrılarımin sebebi acaba dediğin gibi magnezyum eksikliği mi?
İnanmıyorum zaten bendeHiç alakası yok hiç bulantı yaşamadığım için kaynanam sacsiz doğacak derdi kızım baya saçla dogdu
Günaydın kızlar
24+1 olduk şimdi yazının altında 25. Hafta diye göreyim de mutlu olayım
Günaydin canim benim 75 gr yuklemeGünaydın arkadaşlar şeker yükleme testini yaptırıyorum birinci saati verdim 187 çıktı biraz üstünde dedi bir saat sonra da ikinci saat i vericem diyet mi vericekler sizin kaç çıkmıştı
Sizinki ıyiymişGünaydin canim benim 75 gr yukleme
Aclik 83
1. Saat 110
2. Saat 116
Çıktı sonuçlar referans degerleri icinde ama doktoruma gönderdim ne diyecek onu bekliyorum.
Görüşebildin mi doktor ile canım?Sizinki ıyiymiş
Evet doktor sonuc normal dedi.Sizinki ıyiymiş
Yarın diğer kan sonucun çıkınca hepsini birden yollayayım diyorum o yüzden görüşmedimGörüşebildin mi doktor ile canım?
Yarın diğer kan sonucum detaylı olan çıkınca soracağım yarını bekliyorumEvet doktor sonuc normal dedi.
Sizin ne oldu 2. Saat doktor ne dedi?
2.saat 152 çıktı 153 ve altı olmalıymışEvet doktor sonuc normal dedi.
Sizin ne oldu 2. Saat doktor ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?