2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
günaydın merhaba magnezyum hapına başladınız mı ben ıcmedıgımde benımde cok belım agrıo ıctıgım gunler daha ıyı sankı
Günaydın canım henüz başlamadım.Turkiyede değilim şuan.Burda sadece ayrintiliya gidebildim o da zar zor.Benim de aklıma geldi magnezyum eksikliği olabilir mi diye.İlac gerçekten rahatlatıo mu o kadar?Perşembe günü Allah izin verirse dönüyorum Turkiyeye.Doktoruma gidicem hemen.Nasil anlatım ağrıyı mesela bel kemiklerimin arasına vida koyulmuş da hergun yavaş yavaş o vidalarla açılıo gibi kemiklerim.Kasiklarimda da sürekli ağrı.Enfeksiyonum yok,serviksim güzel,ayrintilim temiz ağrılarımin sebebi acaba dediğin gibi magnezyum eksikliği mi?

benım belımın orada bısey var sankı gırıo cıkıo gıbı oluo eger ılac ıcemıyorsan gunde 2 sıse maden suyu ve 1 adet muz ye aynı etkıye gelıyormus muhakkak dene

Günaydın arkadaşlar şeker yükleme testini yaptırıyorum birinci saati verdim 187 çıktı biraz üstünde dedi bir saat sonra da ikinci saat i vericem diyet mi vericekler sizin kaç çıkmıştı
Günaydin canim benim 75 gr yukleme

Aclik 83
1. Saat 110
2. Saat 116

Çıktı sonuçlar referans degerleri icinde ama doktoruma gönderdim ne diyecek onu bekliyorum.

Bulantılar reflüden mi oluyo bilmem geçmiyo ağzım tükürük birikmeye devam birikmesin diye sakız çiğnemekten sıkıldım sakızda geğirtiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…